- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.981
Orda yabancı bı madde varken iliskiye giremezdim herhalde tamamen psikolojik.
Bulantım daha başlamadı daha cok küçükmüş belki haftaya baslar
Regrete
Canım mesajını yeni gördüm cevap yazdım fakat mesaj kutusu dolu uyarısı aldım.
Gecen seferde cok sıkı yatmadım 32 de ayaklandim insallah yine öyle olur,su an yatmıyorum dikisden sonra 2-3 hafta sıkı istirahat yaparım k.validemle aynı apartmandayiz mecbur bakacak oğluma olmazsa annem de gelir,Peki canım yatman gerekirse oluşuna kim bakacak çünkü oda tam yürümeye başlayacak hareketli olacaktır. Allah yardımcın olsun.
canım nasılsın, şekerini diyetle kontrol altına alabildin mi.. nasıl gidiyor merak ediyorum
Feryal 37
Bende dün seslendim Facebook mesajda yazdım ses yok merak ettim.
Canım nasılsın.
oh oh iyi vallahi en iyisini yaptın ben bile diyorum 34 anne olucam allah nasip ederse ikinci bebge korkuyorum inanın bunu sag saglim alıyım kucagıma 10 bebgi almış gibi sevinicem işşaşşah rabbim olmayanlarda nasip etsin eşim diyor 2 sene sonra gene vesile oluruz diyor ama kader kısmet kaza kurşununa gitmezsem tabeCok saklın arkadaslar bakalım 10 gun sonra duyabilcekmkyiz kalp atışlarını
Chnb demek yine aynı donemde doguracaz belki bu sefer karşılaşırız aslında dikiş konusunda kafamdaki isim net degil bilemiyorum,
Dikişi aldirmasaydim orda dikiş varken bebek yapamazdim :26:Korkardim
Paşam oğlum 9. Ayını yeni bitirdi Allah nasip ederse araları 1.5 yas olcak
Canım afiyet baş şeker olsun ben yine gönderirim sana Hatay a.
yeni katılan arkadaşlar hepinizin başı sağolsun, rabbim tekrarını yaşatmasın..
kesinlikle perinatolog doktorlara giderek ve gerekli teşhisleri yaptırınız..
rahim ağzı yetmezliğinin kesin teşhisi maalesef ileri hafta yani ikinci trimester dönemde en az iki yada üç kayıpla konulmakta.
kimi zaman suyunuz gelmemiş, ağrısız, sancısız, kanamasız olurken tam tersi durumlarda da olabilmekte bu belirtiler için kesin bir tanı yok maalesef..
tecrübeli bir perinolog zaten gerekli muayne ve tahliller sonucu teşhisiniz koyabilmekte ve gebelikte döneminde sıkı takiple başarıya ulaşmaktadır. serklaj konusunda ise genellikle doktorların yani perinatalogların tavrı kesin rahim ağzı yetmezliği teşhisini koymuyorlar ise serklaj uygulamayarak sıkı takipten yanalar.. sebebin enfeksiyon olmasıda çok olağan yani yaşanan bir durum olabilmekte.. serklaj tedbir amaclı yapılabilir diye düşünüyoruz ama onunda enfeksiyon riski olduğu için perinatalogların genel tavrı söylemiş olduğum gibi servikal yetmezlik tanısını kesin olarak koyabiliyor ise bir sonraki gebelik sürecinde kesin serklaj uygulamaktalar..
diğer çok önemli bir nokta ise kaybınız olsun yada olmasın eğerki rahim anamolisi sonucunda operasyon geçirmiş iseniz bu durum servikal yetmezliği tetiklemekte ve neden olabilmekte. bu yüzden bir sonraki gebelikte serklaj uygulanması kesinlikle tedbir amaçlı uygulanmalı. tabi kesinlikle demem, şahsi görüşüm yaşadıklarımdan ötürü ve benim bilgisine tecrübesine inandığım perinatologların ortak görüşü..
dilerim, inşallah sağlıkla hepiniz yavrularınızı kucaklarsınız..
Canım evet o arkadaş:)) Kızına kardeş geliyor sağlıkla gelsin inşallah onda translokasyon vardı yani 46 tane olan kromozomlar sıralı ya. Onun arada 2 kromozom yer değiştirmiş. 3-4 düşük yaptıydı. Sağlıkla gelsin inşallah...
Arda bana göre daha iyi. Ben atlatamadım ama ciğerim temiz çıktı niye öksürüyorum anlamadım bu kadar?
siz nasılsınız grip aşısı oldunuz mu? Hamileler olsun hemen paşam sen de ol...
Cok saklın arkadaslar bakalım 10 gun sonra duyabilcekmkyiz kalp atışlarını
Chnb demek yine aynı donemde doguracaz belki bu sefer karşılaşırız aslında dikiş konusunda kafamdaki isim net degil bilemiyorum,
Dikişi aldirmasaydim orda dikiş varken bebek yapamazdim :26:Korkardim
Paşam oğlum 9. Ayını yeni bitirdi Allah nasip ederse araları 1.5 yas olcak
Anladım canım hayırlısı olsun. Malesef bizler böyleyiz. Büyük oğlumdan sonra eşim olmaz sen yatarsan dükkanda babam tek kalır sabah hep o açmak gerekir annen nasıl gelip yemek yapacak cocuk ne olacak diye ikinciyi istemedi bir ara. Kimse kusura bakmasın herkes üzerine düşen fedakarlığı yapacakki sonucu güzel olsun. Yok o yorulur ona yük oluruz gibi düşünürsem ben daha çok strese gireim demiştim. Hamd olsun. Zorda olsa herkes elinden geleni yaptı. Hepsinden Allah razı olsun.Gecen seferde cok sıkı yatmadım 32 de ayaklandim insallah yine öyle olur,su an yatmıyorum dikisden sonra 2-3 hafta sıkı istirahat yaparım k.validemle aynı apartmandayiz mecbur bakacak oğluma olmazsa annem de gelir,
Hamd olsun iyiler teyzesi. Genel çocuk hastalıkları. Birde büyük Abi'mizin alerjik reaksiyonları arttı o enfeksiyondan sonra tekrar uzman kontrolüne girdi. Rabbim doğmuş doğacak tüm evlatlarımıza sağlık versin.şimdi daha çok merak ettim, iyidir inşallah..
bende iyiyim çok şükür,
dua ediyorum sürekli, rabbime sığınıyorum.. başkada çaresi yok zaten..
sen nasılsın, tatlı yakışıklı oğluşların nasıl:)
oh oh iyi vallahi en iyisini yaptın ben bile diyorum 34 anne olucam allah nasip ederse ikinci bebge korkuyorum inanın bunu sag saglim alıyım kucagıma 10 bebgi almış gibi sevinicem işşaşşah rabbim olmayanlarda nasip etsin eşim diyor 2 sene sonra gene vesile oluruz diyor ama kader kısmet kaza kurşununa gitmezsem tabe
anacım nasıl birşeydi o tatlıyı çok severim
canım maşallah haftaların ilerlemiş rabbim 40 haftaları göstersin işşallah hepimize
annem bugün geliyor gelinle kaynanm gidicek çok üzülüyorum gitmesine çok alıştım kız varlıkgınadün eşim annesine beni demiş anneside çok aglamış ayrılmak çok zor gelicek biri deseydi inanmazdım inanda ben neden böyle oldum anlamış degiilim
Yok cnm ben kendime de cocuklara da düşünmüyorum şimdilik
Ege için Canan Hanım'a danışacağım
Chnb nasıl yani anlamadım
Evet sayende temizledim ..2011 yılından mesajlar vardı bazılarına bakıp Duygulandım ..Artık boş :)
öncelikle başın sağ olsun kaybın için. yeni bebeğin de sağlıcakla zamanında gelsin inşallah. Teorik olarak yatmaya gerek yok dense de böyle vakalarda yatmak bence de işe yarıyor. 7. haftadan 36 artı 4 te doğum olana dek hep yattım faydasını gördüm. Eminim şu anda sık takiptesindir Allah korusun bir sıkıntı olduğunda ileri haftalarda da Arda Bey dikiş atacaktır inşallah gerek kalmadan sıkıntısız bir gebelik süreci olur senin için...
Uzun olmamış ayrıca:)) Bugün fark ettim 13 binden fazla mesaj yazmışım ne gevezeymişim ben:)) Burayı okumuşsun zaten tavsiyelerde de bulunmuş kızlar. Allah yardımcın olsun...
Sağ ol canım bu troid bende gebelik sürecinde oluyor sonra düzeliyor son olarak doğum sonrası düzeldiydi yarın bakalım ne çıkacak? Nodülde büyüdüydü daha da büyüdüyse ameliyatla alınıyor mu?
Anladım:))) Düşündüm üşüttüysem nasıl anlaşılır öyle:))
Sağda alıntı ile cevapla butonunun yanında artı işareti var oraya tıkla. Mesela 3 kişiye yazacaksın o üç kişinin mesajı altındaki artıya tıkla. cevapla yazıyor bas. herkesin mesajı gelir . Parantez içinde (/QUOTE) yazıyor onun altına yazarsan mesajlar da karışmaz...
Ben de iğne olmuştum zor her gün ama değer...Burayı da yeni arkadaşlar için ihmal etmemek gerek...
merhaba canım ben 7 ordayım senle bir bakmışsın buluşmuşuz canlı kanlı görüşmüşüz arda bey çok şeker seviyorum kendilerini allah için rabim hepimize 40 hafta göstersin işşallah kardeşim darısı olmayanlarıon başına işşallah
telefonu veriyoreözeline bak
telde konuşmuştuk eme genede geçmiş olsuncanım
kızlar acı biber yedim amAnın yandımayran içtim anacım gene çare olmadı bebgim işşallah zor durumda kalmıyordur karnımda bir tuaf hareket var sanki bebk dönüyor karnımda bu haftalarda olurmu acep:44::44:
Mcty, mastermarmara ve Eylülgulu hosgeldiniz. Bu zorlu yolda kolaylık diliyorum hepinize. Allah yardımcınız olsun.
oh oh iyi vallahi en iyisini yaptın ben bile diyorum 34 anne olucam allah nasip ederse ikinci bebge korkuyorum inanın bunu sag saglim alıyım kucagıma 10 bebgi almış gibi sevinicem işşaşşah rabbim olmayanlarda nasip etsin eşim diyor 2 sene sonra gene vesile oluruz diyor ama kader kısmet kaza kurşununa gitmezsem tabe
anacım nasıl birşeydi o tatlıyı çok severim
canım maşallah haftaların ilerlemiş rabbim 40 haftaları göstersin işşallah hepimize
annem bugün geliyor gelinle kaynanm gidicek çok üzülüyorum gitmesine çok alıştım kız varlıkgınadün eşim annesine beni demiş anneside çok aglamış ayrılmak çok zor gelicek biri deseydi inanmazdım inanda ben neden böyle oldum anlamış degiilim
Ay canım seninde eskilere götürdüm kusura bakma ya
Yazdım canım bende.
bende 7 kasımda ordayım saat 2.30 canım nasıl yapsakta buluşsak:18::18:arada epey saat vardaSagolun hosbulduk. Chnb size de gecmis olsun. Kasım'ın 7sinde tekrar muayenem var paşam sabah 9.30da.Aynı tarihe muayenemiz denk gelirse çok sevinirim tabiki.Benim de kaybettiğim haftaya yaklaştıkça korkularım artıyor sonra hiç vesvese yapma Rabbimin dilediği olacak diye telkin ediyorum kendimi. Şükürler olsun bugünüme.
Bu arada gecmiste okuyup Arda Bey'e sorduğum iki şeyi söylemek istiyorum. Prolutonu depot erken dogumu %50ye kadar onler bu cok yuksek bir oran dedi Sirkeli suyu yapmaya başladığımı söyledimde bana yapma oranın florasını bozar dedi. Bir de prolutonu yarım değil de tam yapsam dediğimde de ısrar etmeme rağmen izin vermedi. Ama bu bana uygulanan tedavi sekli olabilir. Çünkü sirkeli su kullanıp ya da tam prolutonu vurulup saglikla evlatlarını kucağına aldı herkes. Benim bu yazdığım aklınızı bulandırmasın sadece Arda bey ne dediyse harfiyen yazmak istedim belki birilerine gerekli olur bu bilgiler.
Sen nasıl bir insansın kız annem annem dedin bu sefer annen geldi kayınvalide gidiyor diye üzülüyorsunHamilelik böyle bişey işte insanı paşam gibi yapıyor
Canım olur mu temizlemiş oldum sayende :) ..Ama şimdi kızlara pozitif olun vs hep olumlu konuşuyorum ama özel mesajlara bakınca dünyam ne kadar karanlıkmış ne kadar umutsuzmuşum onu anladım ama herkese söylüyorum zaman herşeyin ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?