- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.961
Cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahÇok teşekkür ederim. Siteye yabacı değilim aslında ama epeydir yoktum. İnşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder Rabbim.
Kızlar bende gittim geldim doktora cok sukur keseyi gördük cok küçükmüş 10 günlük felanmis geç dollenme olabilir dedi doktor sanırım reglime yakın hamile kaldım,belkide bu yuzden kendimi hamile gibi hissetmiyordum,kan verdim sonucları esım alcak kese göründünüz göre deger kucuk çıkmaz herhalde,10 gun sonra tekrar çağırdı insallah duyarız kalp atışlarını
Oy oy oy heyecana bak
Seni gercekten tebrik ediyorum supersin, sağlıkla geçirirsin inşallah
Doğumdan sonra saçları dökülen varmı benim ilk erken doğumumdada dökülmüştü dr gittim doğumdan demişti şimdi gene çok dökülüyor zaten saçım az artık herhalde hiç kalmayacak sizce ne yapmalıyım dr gitsem gene doğumdandır diyecek.
Normal tatlım, calsiyum yönünden zengin seyler tüketmelisin
Benim de döküldü dövenin bime saç dökülmelerine karşı bir ürün geldi beyaz küçük plastik şişelerde. 2 güne 1 saç dibine uyguladım sanki işe yaradı...
Canım hani bir arkadaş vardı ya oluş hanıma giden o da hamile yeniden kazara:)) Yine oluş hanıma gidiyor. erken olmuştu hem de kızı 32 haftalık doğduydu galiba ya da 34. Ama serklajlı değildi.
Aaa sende tanıştığımız mi?
Bak Allah'ın işine
Gelelim bana: Ben de 2 haftadır öksürüyorum göğüs hastalıkları dr si yurt dışına gitmiş hamileyken de gittiğim dahileye verdiler sıra. Öksürük için film çektirdi dinledi sırtımı karnıa baktı niye baktı anlamadım:)) Neyse hazır gelmişken pıhtılaşmayı sordum. Dedim ki bende mthfrc677t homozigot, protrombin heterozigot. 2 tane 8 haftalık düşük bir de 25 haftalık kaybım var. erken düşüklerim pıhtılaşmadan mı eşimdeki genetik sorundan mı bilinemedi. o da pıhtılaşmadan olabilir dedi.neyse dedim bazıları doğum sonrası kan sulandırıcı iğne, coraspin kullanıyor. ben de kullanayım mı? dedi ki hareketli yaşam sürdüğün sürece çok sorun olmaz ama hareketsiz olursan iğne şart. şu durumda hep coraspin kullan dedi. yani artık hep coraspin kullanacağım. ayrıca nodülüm büyümüştü yarına yeniden randevu verdiler nodül usg si için. bakalım ne oldu? bir taşla 3 kuş vurdum:))
Cok gecmis olsun canım inşallah nodul ile ilgilide iyi haberlerle gelirsin
Arda nasıl oldu??
Herkese merhaba,
Uzun zamandir okuyordum bu konuyu en sonunda yazmak istedim. Ben de geçtiğimiz Şubat sonunda 19+2 de bebeğimi kaybettim. O zaman pkolu oldugum icin Acıbadem'de tüp bebek doktoruna gidiyordum. Ayrıntılı ultrason icin Arda Bey'e gitmiştim. Hersey yolunda gözüküyordu bebegimi kaybetmeden 4-5 gun oncesinde pembe lekelenmem oldu bende aksam olduğu icin memorialin aciline gittim nöbetçi Dr rahim agzi kapalı plâsenta yukarda hersey yolunda yorulmuşsunuzdur dedi. bende tecrübem ve bilgim olmadigi icin eve dondüm. Sonrasında 4 gun sonra lekelenme sildikce gelmeye başladı ve hemen Arda Bey'e gittim. Hemen hastaneye yatırdı 2 gun kıpırdamadan yattım ama enfeksiyonum bir türlü düşmedi wbc çok yüksekti. Rahimi dikmek mumkun olmadi İki gunün sonunda enfeksiyon düşmeyince Arda bey dogum kaçınılmaz yoksa rahimi almak zorunda kalırız enfeksiyondan dolayı dedi ve bebeğimi kaybettim. Sonrasında Arda Beyle devam ettim. Korunma sürecinden sonra cin1 sebebiyle kriyoterapi yaptı Arda bey bu nedenle biraz daha korundum. Ve su anda Şükürler olsun tekrar hamileyim 15 haftalık. Su anda serklaj icin kesin bir şey söylemiyor Arda bey. Bayram oncesi 3 cmdi rahim ağzım ben de sürekli yattım cumartesi gunü 5 cme yakın çıktı. Ben de yattığımı söyledim. Arda bey de devam dedi. Ama tabiki de icim rahat değil. Çünkü gecen hamileliğimde 1 hafta oncesinde Arda beydeydim ve rahim ağzımda sıkıntı görmemişti Arda bey. Hersey 1 hafta sonrasinda bitti. Yine aynısı olur diye korkuyorum. uzun oldu kusura bakmayın kendimi anlatmak istedim. Ben de konunun neredeyse tamamını okudum herkesi tanıyorum gibi oldu. Paşam ile ilgili bilgileri Arda Bey'den aldım hep zaten. Az kaldı hayirlisiyla dualarımda Paşam ve tabiki bizim gibi olan herkes.
Hayırlı olsun yeni hamileliğin
Kaybın icinde basın sag olsun
Arda bey benim en büyük sansimdi
Bu forum özellikle chnb sayesinde arda beyi buldum ve tontis kızıma kavuştum
Enfeksiyon bakımından dikkatli ol
Her ay idrar kültürü ve kan tahlili yaptirabilirsin