Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Selam kızlar,dün baktım ve siteyi tekrardan hareketlenmiş görünce çok mutlu oldum. Ne güzel eski günlerdeki gibi yine insanlara umut olunacak dertler,üzüntüler ve sevinçler paylaşılacak bilgiler kalıcı olacak ve yıllar geçse bile buraya gelen geçmiş ve yeni sayfalarda kendi derdine ortak bulup paylaştıkça rahatlayacak..Tekrar burda olmak çok mutluluk verici hepinize sevgiler

KK da dışarda kimseyle paylaşamadığım üzüntülerimi umutlarımı sıkıntılarımı paylaşıyorum, bu nedenle rumuzum yerine ismimi kullanmamanı ve facebookda üyesi olmadığım özel grupta isteğimin dışında izin alınmadan paylaşılan telefon numaram adım soyadım ve burdaki rumuzumu silmeni rica ederim.

Cevap yazdığın için tşkr ben İzmirdeki dr bilmediğim için sormuştum tabiki dr bilgileride önemli rahatsızlandığın zaman görüşülmüyormu çünkü bizim gibi riskli hamileler akşamdan sabaha ne olacağımız belli olmuyor seninde dikişin varmı.Şuan için drları araştırıyorum aaaaaah YARABBİM NE ROZMUŞ BU İŞLER

Paşam senin bu mucize bebek inşlh sağlıkla doğarda görmeyi çok isterim adını mucize dersin senin şimdi kullandığın kasılmaları engelleyici ilacın vs varmı bencede hareketlerini yavaşça yap aman ha yolu epeyce ilerlettin hayırlısıyla ALLAHIM BU GÜNLERİNİ BİR DAHA YAŞATMASIN AMİN

Canım ya hamileliğinin başından beri bir sürü sorunla uğraştın birde üstüne doktorun sıkıntısını çekiyorsun neyse yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günler yakın inşallah

Evet çok güzel heyecanlanıyorum ben rumuzlarınızı gördükçe ..Ayrıca paşa bu hamilelik sana kesin çok yaradı emin oldum artık sende geçmişi bu kadar kısa özetledin ya daha mutluluk verici ne olabilir eski paşa olsa bir sayfa dolardı

Evet canım bende çok mutlu oldum ..İnşallah hep güzel haberler verir mutluluklarımızı paylaşırız

Yok cnm ben kendime de cocuklara da düşünmüyorum şimdilik
Ege için Canan Hanım'a danışacağım

Chnb nasıl yani anlamadım

Canım o arkadaş hamile ya onun için yazdı yoksa bende bebiş yok:))

Teşekkür ederim. Kaybedilen haftalarda korku artıyor gerçekten. İnşallah kolay atlatırsın haftaları 34 e gelince rahatlıyor tamamen insan...Ben de Arda beyin hastasıydım:)) Ama hiç sirkeli suyu sormamıştım nil hanıma sormuştum ve antakyadaki dr m hülya hanıma. Nil ve Hülya hanım kullanabilirsin demişti. Florayı bozar diyen dr ler de olmuştu arkadaşların dr lerinden...Tam konusunda ben de ısrar etmiştim bana da yarım demişti ben korkumdan bir dönem tam oldum gizli... Çünkü kasılama önleyici kozum yoktu. Ama bilimsel araştırmalar 250 mg haftalık yeter diyormuş. İnsan kayıp yaşayınca bazen dr leri dinlemiyor.

sen bir yolunu bulur yazarsın.

Benim nodüller büyümemiş en az 6 ay sonra gel dedi dahiliye. Öksürük mahfetti beni.keçiboynuzlu karabiberli pekmez içtim bakalım ne zaman iyileşeceğim...

durumu güzel özetlemişsin canım...

hoş geldin yuvana canım benim seni çok seviyorum bunu bil rabbime çok dua ediyorum dualrımın başındasın senle regreteburdan devam ederiz artık eskisi gibi kızlar hepinizde yuvanıza hoş geldiniz ay inanın çok duygulandım
canım benim kullandigim ilaçları yazayım fikrin olsun
folbiol apikopal diyaformin 1000 mg progeston 200 ostirace diye kalsiyum ilacı kasılmayıda engelliyormuş haftada 1 proluton depont ignesi hergün 0-6 cleksi igne:18:ve günde 3 litre 2 bardak komposto meyve tabagı yemek rahimdende crinon jel kullanıyorum hergün bu bebge hamile kaldım kalalı antibiyotik çok tükettim ayrıca hastanede yattıgımda crp yüksekti rahim 1 cm açılmıştı kanaman 10 şişe enfeksiyon serumu kullandım çok şükür iyiyim 72 gün gündür yatıyorum canım arda beye taksiyle gidiyotrum yataraktan evimde bile popmon üstüne oturmadım 72 boyunca anca üstümü çıkarırsam ardacıgın karşısında oturuyorum okadar herşeyimi yatakta karşılıyorum duşu haftada 1 alıyordum bebk büyüdügü için 15 çıkardım malesef son gitmemde ardacık 2 hafta dikat et dedi onun için duştanda oldum 4 doz çiger geliştirici igne yaptı mavişim erken dogum olur diye allah nasip ederse 7 kasımda randevum var bakalım ne dicek yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
başka sorun varsa cevap vermek isterim
kız kaynanadan azar yedik bugün yakalad beni:18::18:şimdi evine gitti annemi eşim almauya gidicek annem gelicek kaynanm gitti içim biraz burkuk nedense
canım yavaşça geldim yazdım sonra çıkıcam sen benim dedigimi bir dene

jetonum bebikim keyiflr nasıl sevişemiyos bu aralar

Hosgeldin cnm evet burada olmak gercekten guzel

Masallah cnm allah tamamina erdirsin...

kızlar 6-7 aydır uğrşıyorum olmuyor olmuyor. hamile kalamadım. adetin 19. günündeyim nerdeyse 40-43 günde bir oluyor.
bu ay son kez klomenle deniycem bizim mahalledeki özel hastanede olmazsa öbür ay aşılama istiyorum. tabi aşılama nerde olcak karar vermedim... (( buraya giremiyorum okudukça kafama çok takıyorum. hamile olursam her gün burdyım...

paşama maşallah güzel örneksin... vallahi senin için buraya girdiğim oluyor.
en son kaybımdan sonra 18 ay geçti... inşallah bu sefer olur :)

canım üzüldüm demekki hala atlatamadı, yada bağışıklık sistemi tam iyi olamadı.. Allah şifalar versin..
amin canım rabbim tüm yavrularımıza sağlık versin..

canım elbette moralin bozuluyor hiç kolay değil ama vardır vakti saati vardır elbet hayır..
rabbim hayırlısını versin, sağlıkla versin inşallah..

canım dayanamadın dimi:)))
mucize bebeklerimizi inşallah kucağımıza alacağız ve burda bizde umut olabilirsek ne mutlu bize..
elimden geldiğince yaşadıklarımı yazıyorum, yazmaya da devam edeceğim..
sende yazabilirsen ne güzel olur, öpüyorum seni..

Evet canım pozitif pozitif düşünüyorum hep iyi değişen bişey yok acaba tarz mı değiştirsem
hahahha tarz mı değiştirsem demişya çok güldüm..
ben de merak ettim acılı arabesk regreteyii:)))

bakalım bu pozitif düşünce,beyni kandırmaca,melekler falan ben de sardım..
umarım bir faydasını görürüm
hayırlı olsun eylülgülü..senle beraber ocak annelerindeydik çok duygulandım simdi..
güzel haberlerini bekliyorum.

ayyyyy chnb ne diyeyim ben sana simdi..yazını okuyordum son cümlende gözlerim fal tası gibi açıldı..
inşallah derim ama bebekle de idare ederim ben o listeyi
zaten duyaydın beni öle tavladı..ben listeyi devraldım kendimi ekledim hemen hamilelik haberi aldım bak son haftalarımdayım deyince hemen listecibaşı oldum ama biraz tembel çıktım ben

Mcity üzlerek hoş geldin..böle diyoruz biz bu topize yolu düşen herkese..
ayrıca basın sagolsun..benim de bir kaybım var (

ben de kaybımdan sonra bir perinatolog olarak Arda bey e göründüm..inşallah yniden hamile kalınca da onunla başlayacağım bakalım..paylaşacağın bilgileri merakla bekliyorum..
biz artık buradayız hep beraber..senin de güzel haberlerini bekliyoruz..
Allah cım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

eski günlerdeki gibi...ay evet ne mutlu bize..
facebook,twitter v.s hepsi gelip geçici bence..
Bende geldim kizlarr bundan sonra buradayim...gecmisi okuyacagim simdi...opuyorum hepinizi
hoşgeldinnnn kankiiimm

burcim ben de seni meraklardaydım hoş geldin..
inşallah bu ay güzel haberi verirsin bize..
benim de kaybımdan sonra 13.ayımdayım( yılbaşına kadar doğal bekleyeceğim bakalım..

Allah ım artık daha fazla bekletmesin bzi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…