- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.041
İnsAllah ben de o haftalara gelebilirim 34 bana su an hayal gibi geliyor. Arda beyin hastasi olduğunuzu bildigim icin daha sıkı takip etmiştim sizi. Hatta sirkeli su ve tam proluton sizden aklımda kalmıştı. Nil hanima sirkeli suyu sordugunuzu bile hatirliyorum Aslında herkesle ilgili baya bı bilgim var hele ilk zamanlarımda sabahlara kadar burayı okuyodum. aklımda kaldı cogu bilgi.Arda bey de ben tam proluton yaptırıyim dediğim de ah siz kadinlar diye iç geçirip yarım doz yeterli dedi ve konuyu kapattı.
Slm canım, lütfen umutsuzluğa düşme .. doktor konusunu ne yaptın en son bir bayan dr gidiyordun sonra ne oldu bilemiyorum..Klomen takibinde ne yapıyorsun çatlatma iğnesi vuruyor mu doktorun yoksa sadece ilacı mı kullanıyorsun cnm..
Amin canım İnşallah demek tarz değişikliğimi merak ediyorsunşimdi yazacağım bak ..Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım yaz başından beri bebek istiyorum biliyorsunuz çok uzun zamandır eşimle iş nedeniyle ayrı şehirlerde yaşıyoruz haziran ayında işimi de askıya alarak yanına gittim giderken nede olsa hamile kalıp araba kullanamayacağım diye arabamı sattım ilk ay gittiğimde ovulasyon zamanım geçmişti sonraki ay zamanlıca çalışma olduğunu düşünüyorum ama maalesef negatif sonuç aldım sonraki ay bir doktora gideyim yumoşlara baksın dedim dr yumoşlara baktı bu ay gelişmez dedi ((( ben tabi şok oldum moralim çok bozuldu sonra istanbula döndüm bir prof macerasına daha girerek yine doktora gittim o yumurta olmuş çatlamış dedi (( böylece o ayda heba oldu (( eylül ayında sınırlı bir kaç gün için eşimle bir araya geldik test aldım pozitif sonucu görünce maalesef 1 çalışma olabildi ama yine pozitif sonucu alamadım ..Bu ay iş nedeniyle buluşamadık ovulasyon geçti gitti (((((( ..Ben bebek olur diye arabadan da oldum işlerimi rahat yapamaz hale geldim ..Geçen yıl tam bebek istedik 1 ayın sonunda ailesel sorunlar oldu çok uzun zaman bu düşünceyi erteledik böyle böyle derken kaybımın üstünden 36 ay geçti ya koskoca 36 ay ((( bu sırada yaşım 3 yaş büyüdü 35 olmak üzereyim ((( ben plan yaptıkça evi düzeni işi hatta spora yazıldığım süreyi bile buna göre ayarladıkça hiçbirşey istediğim gibi olmadı (((( hatta hamile kalmak ve sağlıklı olmak için verdiğim uğraşıp verdiğim 15 kilonun yarısını geri aldım (((( artık pozitiflik vs inanmamaya başlıyorum olumsuz düşünmekle bir fark yok sanırım ....
Oldu mu mmery(((((((....
Neyse herşeye rağmen inancımı koruyacağım olabildiğince geleceğe umutla bakıp elimden gelen her şeyi yapacağım ..
İnsAllah hayırlı zamanda tekrar hamile kalmak ve bu sefer saglikla kucağınıza almak nasip olur. Sizi de okudum baya. Bende de pko var. Hayatım boyunca düzenli adet olmadım yılda 5 tır maksimum oldugum. O yüzden ilk hamile kalmadan endokrine gittim seker yüklemesi yaptırdı tokluk sekerim yüksek çıktı tamamen pko ile alakalı dedi ve bı sürü hormona baktı. Sonra da seker ilacı kullanmaya başladım. Kilolu çok değildim ama 55 e kadar çıkmıştım kilo ver dedi Dr diyetisyene gittim (diyetisyen çok da gerekli değilmiş gidince anladım) 50 ye düştüm sonradan o ay hayatımda ilk defa 50 gun sonra adet oldum. Sonraki 2.ayda klomenle hamile kaldım. Çok uzattım demek istediğim eğer kilo varsa az da olda verebilirseniz yumurtlamayi baya etkiliyor olumlu yonde. Ya da seker yuklemesi yaptirir dr ilac icin.Belki hamile kalma süreciniz hızlanır. Bunların hepsi vesile tabi ama Ben hep dua ederken Allahim sebeplere başvuruyorum şifayı senden diliyorum derim. İnsAllah en hayırlı zamanda Arda Bey'e gitmek icin çok hayırlı bir sebebiniz olur:)
Canım valla benden bu kadar zorladım bu kadar oldu..Ne güzel bu yazımı okuyunca faydasız olduğunu anlamak bile mükemmel bir sonuç zaten bunu bile yazarken boğazımı sıkıyorlar gibi oldu çok bunaldım Ne yapayım ruhum böyle düşünüyorum 700. sayfalardan başlayan maceram boyunca ilk kayıp yaşadığım günler hariç hiç negatif yazmamışımdır ..Bakalım eninde sonunda güzel ve güneşli günler yaşayacağımız inancını taşıyorum ..Hayırlısıyla en kısa zamanda inşallah ..Burda ne umutsuz insanların sonra ne mutlu günlerine şahit olduk Bizde bu sayfalarada umut ışığı olarak yer alır insanların yüzünde gülümseme kalbinde umut oluruz İnşallah
Hadi ya anladım zaten kaç gündür net girmiyor girse mesajlara cevap verirdi. Beninde telefonum gelemedi 10 gün oldu ya kaç kişiyi aracaktım numaraları yok.
Hoşgeldin canım. Canm seninlede görülmemedik İstanbul sonrası. Güzel haberlerini aldım çok sevindim.
canım dayanamadın dimi:)))
mucize bebeklerimizi inşallah kucağımıza alacağız ve burda bizde umut olabilirsek ne mutlu bize..
elimden geldiğince yaşadıklarımı yazıyorum, yazmaya da devam edeceğim..
sende yazabilirsen ne güzel olur, öpüyorum seni..
İyi olmuş şimdi hemen hamile kal da yeni bir yıl daha ödeme:))
Yok yok böyle yok pozitif olmaya deva et canım. Hem bak zaten tamda bir araya gelememişsinizki eşinle.
Allah'ın izniyle tez vakitte sağlıkla hamile kalacaksın inşallah.
Canim benim yaa o enejim umydun hic bitmesin insallah..guzel gunler yakin bence...
Dayanamadim canim ya gonlum razi gelmedi kader arkadaslarim benim...
Kızlar ben hep kendi kendime başka topiklere gidersem tüp bebek vs (denemedimde değil ama içim ısınmadı oralara) sanki oranın içinden hiç çıkamayacağım hissi duydum ve kendi kendime bebeğimin olacağına inandırdım bu yolda da azimle ilerledim bebeğe ulaşamasakta en azından sağlık sorunlarımızı aştık en azından biliyoruzki artık kendi kendimizede bebek yapabileceğiz tüp bebekçilerin kapısını aşındırmaktan kurtulmuş olduk bebeği olmayan insanların umutsuzluğu çaresizliği de inanın çok zor en azından burda siznle gün sayarken kendi bebeklerimmiş gibi hissediyor ve birgün bende sizlerle gün sayacağıma inandırdım kendimi bu sebeple biz artık gezmeye tozmaya karar verdik tüp bebek paralarımızı tatillere harcıyacağız ilk olarakta sevgili chnb arkadaşım senin memlekete gidiyoruz yarın umarım şanslı gelir bize oralar...
Yazmayı çok özlemişim,ne iyi oldu da geldik buraya her siyahın bir beyazı gecenin gündüzüde var...Chnb canım görüşemedik ne zamndır öyle bir yoğunumki hiç sorma hastayım demiştin arayı soramadımda...
Bu arada yeni gelen arkadaşlar tüp bebek kürler sperm sayısını arttırma vs sorularınız olursa seve seve bilgilerimi paylaşırım...
yokkkk annem o şans gelip beni bulmazzz....
kız ben hayırlısıyla bir hamile kalayımda 40.haftamda seneye kasımda doğurayım:)))
bir dahaki sigortanın ilk ayı oluyor bu..eşim duymasın ama ona bile razıyım valla
Yine ne varsa burda var, geri donduk :)son bir buçuk aydır bakıyordum.. sayfalar hiç ilerlemiyordu nerdeyse.. geçmiş sayfaları okuyordum her defasında..kimse girmiyor artık derken şimdi okuduğum herkes burda.. paylaşımlarınız için çok teşekkürler.. inanın umut oluyorsunuz okuyanlara.. ve paylaşımlarınızdan o kadar çok şey öğrendim ki ne kadar bilgisiz olduğumu gördüm.. sizin söylediklerinizin onda birini bile doktorlar söylemedi bana.. bir bebeğimi kaybettim.. daha fazla kayıp yaşamam mı gerekiyor ki doktorların daha fazla bilgi vermesi için.. anlayamıyorum.. ama sizlerin sayenizde şimdi daha bilinçliyim.. çok ama çok teşekkürler..
Kaça yaptırdın canım? Fiyatı dusurdulermi?sigortayı da yaptırdım canım olmasaydı içim rahat etmeyecekti..
herseyimle hazırım artık:)
Olcak olcak insallah inanıyorum,iyi kilo vermissin bende 7-8 kilo vermistim bı o kadar daha vermem lazımdı ama dayanamadımSlm canım, lütfen umutsuzluğa düşme .. doktor konusunu ne yaptın en son bir bayan dr gidiyordun sonra ne oldu bilemiyorum..Klomen takibinde ne yapıyorsun çatlatma iğnesi vuruyor mu doktorun yoksa sadece ilacı mı kullanıyorsun cnm..
Amin canım İnşallah demek tarz değişikliğimi merak ediyorsunşimdi yazacağım bak ..Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım yaz başından beri bebek istiyorum biliyorsunuz çok uzun zamandır eşimle iş nedeniyle ayrı şehirlerde yaşıyoruz haziran ayında işimi de askıya alarak yanına gittim giderken nede olsa hamile kalıp araba kullanamayacağım diye arabamı sattım ilk ay gittiğimde ovulasyon zamanım geçmişti sonraki ay zamanlıca çalışma olduğunu düşünüyorum ama maalesef negatif sonuç aldım sonraki ay bir doktora gideyim yumoşlara baksın dedim dr yumoşlara baktı bu ay gelişmez dedi ((( ben tabi şok oldum moralim çok bozuldu
sonra istanbula döndüm bir prof macerasına daha girerek yine doktora gittim o yumurta olmuş çatlamış dedi(( böylece o ayda heba oldu (( eylül ayında sınırlı bir kaç gün için eşimle bir araya geldik test aldım pozitif sonucu görünce maalesef 1 çalışma olabildi ama yine pozitif sonucu alamadım ..Bu ay iş nedeniyle buluşamadık ovulasyon geçti gitti (((((( ..Ben bebek olur diye arabadan da oldum işlerimi rahat yapamaz hale geldim ..Geçen yıl tam bebek istedik 1 ayın sonunda ailesel sorunlar oldu çok uzun zaman bu düşünceyi erteledik böyle böyle derken kaybımın üstünden 36 ay geçti ya koskoca 36 ay ((( bu sırada yaşım 3 yaş büyüdü 35 olmak üzereyim ((( ben plan yaptıkça evi düzeni işi hatta spora yazıldığım süreyi bile buna göre ayarladıkça hiçbirşey istediğim gibi olmadı (((( hatta hamile kalmak ve sağlıklı olmak için verdiğim uğraşıp verdiğim 15 kilonun yarısını geri aldım (((( artık pozitiflik vs inanmamaya başlıyorum olumsuz düşünmekle bir fark yok sanırım ....
Oldu mu mmery(((((((....
Neyse herşeye rağmen inancımı koruyacağım olabildiğince geleceğe umutla bakıp elimden gelen her şeyi yapacağım ..
canım rabbim tez zamanda sanda ve burda olmayanlarda nasip etsin inan çok dua ediyorum yılmak yok umudsuzluk hiç yok olmasaydı benim olmazdı beni örnek alkızlar 6-7 aydır uğrşıyorum olmuyor olmuyor. hamile kalamadım. adetin 19. günündeyim nerdeyse 40-43 günde bir oluyor.
bu ay son kez klomenle deniycem bizim mahalledeki özel hastanede olmazsa öbür ay aşılama istiyorum. tabi aşılama nerde olcak karar vermedim...(( buraya giremiyorum okudukça kafama çok takıyorum. hamile olursam her gün burdyım...
paşama maşallah güzel örneksin... vallahi senin için buraya girdiğim oluyor.
en son kaybımdan sonra 18 ay geçti...inşallah bu sefer olur :)
Bende geldim kizlarr bundan sonra buradayim...gecmisi okuyacagim simdi...opuyorum hepinizi
benimde senin gibi haftalarım ilerlemişti baninin annesi dedi pasa çizelge yap diye ne korkmuştum çünkü kızımda yapmıştım olmamıştısagol canım, inşallah hepimiz gorelim 40 haftalari..
canım vallahi doktor dediki pırasanın suyunu sıkın içine limon sıkın için öksürüge birebirmiş hemde toksin atıyormuşEdersin tabi...:))Gazsız olursa ama...:))dualarımdasın canım...
ben de hareketlendiğine seviniyorum...
hadi gözün aydın annen geliyor... pırasayı unuttum:)) suyunu çıkarıp içecek miydim sadece? geçsin artık öksürük...
canım buraya her gelişmeyi yazın. gelecek arkadaşlara umut olsun...
canım dr bir şey diyor mu neden arası uzun diye? inşallah kalırsın. peki kardeşinin bebeği nasıl oldu?
Sabah esimle gelicem sonrasında o ise gideceği icin o kadar beklemem mümkün değil ama insAllah başka bir zaman denk geliriz. bebeğimi kaybettikten sonra bu siteyi buldum gecmisi okurken bı baktım bahsedilen Arda bey benim dr.um. Sonra hamile kaldığınızı okudum Arda Bey'e sordum sizi gecmis yasadiklarinizdan tarif ettim (bildiklerim sadece onlar olduğu icin) O da her sorduğumda süper fln dedi. Hatta kanamanizdan sonra sordum bomba gibi dedi size taktığı peseri gösterdi. Kisiye özel benim tedavilerim dedi güldü :) Sizden çok umutlu, harika gidiyo diyor.
sakın inancını yitirme ben çok umudluyum sendenSlm canım, lütfen umutsuzluğa düşme .. doktor konusunu ne yaptın en son bir bayan dr gidiyordun sonra ne oldu bilemiyorum..Klomen takibinde ne yapıyorsun çatlatma iğnesi vuruyor mu doktorun yoksa sadece ilacı mı kullanıyorsun cnm..
Amin canım İnşallah demek tarz değişikliğimi merak ediyorsunşimdi yazacağım bak ..Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım yaz başından beri bebek istiyorum biliyorsunuz çok uzun zamandır eşimle iş nedeniyle ayrı şehirlerde yaşıyoruz haziran ayında işimi de askıya alarak yanına gittim giderken nede olsa hamile kalıp araba kullanamayacağım diye arabamı sattım ilk ay gittiğimde ovulasyon zamanım geçmişti sonraki ay zamanlıca çalışma olduğunu düşünüyorum ama maalesef negatif sonuç aldım sonraki ay bir doktora gideyim yumoşlara baksın dedim dr yumoşlara baktı bu ay gelişmez dedi ((( ben tabi şok oldum moralim çok bozuldu sonra istanbula döndüm bir prof macerasına daha girerek yine doktora gittim o yumurta olmuş çatlamış dedi (( böylece o ayda heba oldu (( eylül ayında sınırlı bir kaç gün için eşimle bir araya geldik test aldım pozitif sonucu görünce maalesef 1 çalışma olabildi ama yine pozitif sonucu alamadım ..Bu ay iş nedeniyle buluşamadık ovulasyon geçti gitti (((((( ..Ben bebek olur diye arabadan da oldum işlerimi rahat yapamaz hale geldim ..Geçen yıl tam bebek istedik 1 ayın sonunda ailesel sorunlar oldu çok uzun zaman bu düşünceyi erteledik böyle böyle derken kaybımın üstünden 36 ay geçti ya koskoca 36 ay ((( bu sırada yaşım 3 yaş büyüdü 35 olmak üzereyim ((( ben plan yaptıkça evi düzeni işi hatta spora yazıldığım süreyi bile buna göre ayarladıkça hiçbirşey istediğim gibi olmadı (((( hatta hamile kalmak ve sağlıklı olmak için verdiğim uğraşıp verdiğim 15 kilonun yarısını geri aldım (((( artık pozitiflik vs inanmamaya başlıyorum olumsuz düşünmekle bir fark yok sanırım ....
Oldu mu mmery(((((((....
canım yarım vurdular ilk ben tam vurunuyorum korkumdan aman ardacık duymasın:18::18:herkez tam vurunduPaşam bir de sormayı unuttum proluton iğneyi tam mı yoksa yarım mı dedi Arda bey ? Bana ısrarla yarım dedi ben de korkumdan tam yaptırmamadım.
Arkadaşım paşam yok ama ben cevabı biliyorumYarım diyor Arda Bey ona eminim ama kızların bazıları bu sözü dinlemeyip tam yaptırdı çok şükür olumsuz bir sonuç olmadı ama ben sanki bu durumda dr dinlerdim
Kızlar ben hep kendi kendime başka topiklere gidersem tüp bebek vs (denemedimde değil ama içim ısınmadı oralara) sanki oranın içinden hiç çıkamayacağım hissi duydum ve kendi kendime bebeğimin olacağına inandırdım bu yolda da azimle ilerledim bebeğe ulaşamasakta en azından sağlık sorunlarımızı aştık en azından biliyoruzki artık kendi kendimizede bebek yapabileceğiz tüp bebekçilerin kapısını aşındırmaktan kurtulmuş olduk bebeği olmayan insanların umutsuzluğu çaresizliği de inanın çok zor en azından burda siznle gün sayarken kendi bebeklerimmiş gibi hissediyor ve birgün bende sizlerle gün sayacağıma inandırdım kendimi bu sebeple biz artık gezmeye tozmaya karar verdik tüp bebek paralarımızı tatillere harcıyacağız ilk olarakta sevgili chnb arkadaşım senin memlekete gidiyoruz yarın umarım şanslı gelir bize oralar...
Yazmayı çok özlemişim,ne iyi oldu da geldik buraya her siyahın bir beyazı gecenin gündüzüde var...Chnb canım görüşemedik ne zamndır öyle bir yoğunumki hiç sorma hastayım demiştin arayı soramadımda...
Bu arada yeni gelen arkadaşlar tüp bebek kürler sperm sayısını arttırma vs sorularınız olursa seve seve bilgilerimi paylaşırım...
Slm canım, lütfen umutsuzluğa düşme .. doktor konusunu ne yaptın en son bir bayan dr gidiyordun sonra ne oldu bilemiyorum..Klomen takibinde ne yapıyorsun çatlatma iğnesi vuruyor mu doktorun yoksa sadece ilacı mı kullanıyorsun cnm..
Oldu mu mmery(((((((....
Bana normal geldi degerlerin benim reglim ayın 20 sindeydi 30 mda verdim yani 10 gun sonra sonuc 5057.66 ve aynı gun kesem küçüktü doktor geç dollenme olabilir dedi bu durumda seninki daha yüksek olması normalKızlar merhaba,
Aklımı çok karıştıran ve açıkçası beni korkutan bir durum var. Yardımınıza yorumlarına ihtiyacım var.
Hatırlarsanız hamileyim çok yeni. Kan tahlilini ilk yaptırdığım gün 26.10.2013 de B-HCG değerim 293 çıkmıştı. Normal adet günümden bir gün önceydi.28.10.2013 de doktora gittim. Doktor bile dedi ki değerin gayet yüksek gebelik kesin var.Tekrar bakalım sonuca 2 katına çıkmış olması gerekir dedi. Aynı gün yaptırdım testi değer 1042 çıktı. 3,5 kat filan artmış. Telefonda konuştuk tahlil sonucunu bir sorun yok sonuçlarda dediler. Şimdi benim bu değerler kafamı karıştırdı. Okudum Adetten sonra yaptıranların bile sonuçları benim ilk yaptırdığımdan düşük. Artış da iki katını geçmiş. Ben çok korktum ikiz olabilir mi diye. Nedense bu aklımı karıştırıyor nereden düştü aklıma bilmiyorum. Ama çok korkuyorum ben tek gebeliği taşıyamıyorum böyle birşey olursa kabus olur benim için. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Değerlerinizi hatırlıyorsanız lütfen...
Bana normal geldi degerlerin benim reglim ayın 20 sindeydi 30 mda verdim yani 10 gun sonra sonuc 5057.66 ve aynı gun kesem küçüktü doktor geç dollenme olabilir dedi bu durumda seninki daha yüksek olması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?