- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.081
Baştan prouloton ben de kullandım. Ama ikizler den birinin gitmesine engel olamadık. O dönem tam kullanıyordum. Hatta kanama başladı doktor sakın kıpırdama hemen igneyi yaptır eve biri gelsin dedi. Düşük de progestan sadece maskeler dusugu engelleyemez tezini de doğrulamıs oldu. Olmadı. Fakat progestan düşük ve erken dogumun tek kurtarıcısı bu da ayrı bir tez. :) arda bey yarım dediyse yarım ol kafanı hic bulandirma :) mtyc sanırım doğru yazdım nickini :)))
Amin insallah allah hepimizin evladini kucagina aldirmayi nasip etsin...simdilik rahim agzi boyum iyi ama sonra ne olur inan bilemiyorum..ben gunlerimi genelde uzanarak geciriyorum mutfaktan yemegimi felan kendim aliyorum wc ye kalkiyorum..
Benim ilk gebeliğimde de aynen sizinki gibi oldu.prolutonu kullandım kanamamı kesti ama ikiz kese coktan gitmişti. Erken donem dusuklerini hiç bir ilaç engellemez demişti eskiden gittiğim Dr.um çünkü onlar sağlıksız bebeklerdir demişti. Ama dediğiniz gibi proluton erken dogumu çok önemli oranda engelliyor dedi Arda bey %46-50 oranında ki bu da masAllah güzel bir oran. Sizin de az kalmış Allah vakitli hayırlı bir dogum nasip etsin insAllah.
Âmin canım.
Önemli olan zaten kişi göre tedavi
. Bizler önce Allah'a sonra Dr güvendik hamdolsun elimden gelenime yapmaya çalıştık.
Rabbim sağlıkla günlerin su gibi aksın yavrunu zamanında sağlıkla kucağına alıp yetiştirmeyi mevla nasip etsin.
Uzun bir yazı yazmıştım malesef kk yine attı beni olmadı.
Kızlar merhaba,
Aklımı çok karıştıran ve açıkçası beni korkutan bir durum var. Yardımınıza yorumlarına ihtiyacım var.
Hatırlarsanız hamileyim çok yeni. Kan tahlilini ilk yaptırdığım gün 26.10.2013 de B-HCG değerim 293 çıkmıştı. Normal adet günümden bir gün önceydi.28.10.2013 de doktora gittim. Doktor bile dedi ki değerin gayet yüksek gebelik kesin var.Tekrar bakalım sonuca 2 katına çıkmış olması gerekir dedi. Aynı gün yaptırdım testi değer 1042 çıktı. 3,5 kat filan artmış. Telefonda konuştuk tahlil sonucunu bir sorun yok sonuçlarda dediler. Şimdi benim bu değerler kafamı karıştırdı. Okudum Adetten sonra yaptıranların bile sonuçları benim ilk yaptırdığımdan düşük. Artış da iki katını geçmiş. Ben çok korktum ikiz olabilir mi diye. Nedense bu aklımı karıştırıyor nereden düştü aklıma bilmiyorum. Ama çok korkuyorum ben tek gebeliği taşıyamıyorum böyle birşey olursa kabus olur benim için. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Değerlerinizi hatırlıyorsanız lütfen...
Chnb canım sen ne çabuk unuttun memleketini Safranboluya gidiyoruz canım gezmeye :) Hataya da gelecez inşallah
Hideniskocum canım benim evet artık doktorlar kendiliğinden olur diyor sadece rahat olun diyorlar eşimin sperm sayısı 11 milyondan 198 milyona çıktı ve dahada arttığını hissediyoruz...nasip hayırlısı artık ...2 aydır bu sayıda olduğu için 2 aydır bebek çalışması yaptığınızı düşünün diyorlar...
2 gün telefonum kapalı olur internette yok görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize iyi bakın geldiğimde bir yaramazlık istemiyorum ona göre...
Kızlar sohbetlerinizi kıskandım vallahiben daha yeni olduğum için sadece okuyup bazı sorular sorabiliyorum siz maşallah gün arkadaşı gibi sohbetler ediyorsunuz ne güzel herkes bakıyorumda Arda beyin hastası Arda zincirleri olmuş buluşmanın en güzel yolu aynı gün bütün kk Arda beyin muayenesinde olur herkesi öptüm ben şimdilik çıkıyorum
Öyle yapacağım canım bir süredir buraktım evde bir oda vardı çok bakımsız öyle tıkıp tıkıştıdığım :))) bebek odası yapcam diye yıllardır beklettiğim bir güzel eşyalar aldım süsledim püsledim :))) bebek gelsin ona zaten bir yer bulurum :))) hidennisko ben dukan uzmanıyım dukan keki ekmeği çorbası :)) herşeyi biliyorum daralınca yardıma ihtiyacın olursa ara beni yada facebook dan mes at hemen dönerim..Eminim incecik olacaksın güzel haberlerini bekliyorum
Canim 12 haftaya kadar crinone jel kullandim..simdi sadece haftada yarim doz prulaton vuruluyorum...sen progedtan kullaniyomusun..
Ben baştan beri gün de 3*200mg progestan fitil olarak kullanıyorum arada iğne de olduğum oldu. Ameliyat öncesi yaptılar iğne artık haftalık iğne olacaksın dedi doktorum, ama progestana da devam dedi. 20den sonra belki tek iğneye geçeriz dedi. Progestron manyağı oldum :)
Arkadaşım ben hamileliğimde düşük tehlikesi için progestan hap olarak kullandım fitilidemi oluyor burada öğrendiklerimi hiç bir dr duymamıştım :95:gerçi burada bunları anlayan bir dr yok bu kk bulan ve bilgiler veren sizlerden ALLAH RAZI OLSUN.
canım bu işler kader kısmet işi inan bir arkadaşımlada karşılaştıkta ntsye baglıydı sonradan anladım o kişiyi ayaklarım gitti inan konuşmak için çekindim bana muhtemelen 30 haftalık için randevu vericek ozaman buluşuruzPaşam erken gelmek olmaz tabi su anda ne kadar yatarsan o kadar kardir. Allah yardımcın olsun. Okuduğumda gecmisi çok etkilenmiştim hikayenden. Dualarımda ismini geçiriyorum hep. Randevuda erken de geç de önemli olmuyo benim icin ama sabahları kesinlikle daha sakın oluyo klinik. Ben 10-15 gun arasında gidiyorum.Arda bey kayıp haftaların yaklaştıkça daha da kısa olsun muayene aralıkları dedi bilmiyorum haftada 1 mı olur bu zamanlarda. Ben su an 15+1 oldum çok şükür bugünüme. Yeşim Hanım'a söylerim.Pasamla internetten konuştum muayene tarihi denk getirme şansımız var mı diye. Yoksa da elbet bı gun denk gelir diye düşünüyorum.İsmimi Yeşim Hanım'a söyleriim sana söylemesi icin burdan yazmak olur mu bilemedim. Prolutonu da icin nasil rahat ediyorsa oyle yaptir tabi. Hakkımızda hayırlısı olsun insAllah.
bana yulaf kepegi deme allahın gücüne gitmesin o igrenç birşey heleki krebibenimde arKADAşımın çok yüksekti ama tek gebelik
hem ikiz olsa bile burada ikiz bebeğe hamile olup kucağına alanlar var, lütfen kendini strese sokma
ne kadar güzel
iyi gezmeler size..
merak etme yakında sende burada evinde gibi olursun :)
ay sorma, ekmeklerin hepsini çöpe atıyorum
zaten yulaf kepeğinden tiksindim daha şimdiden
bana atsana güzel bir ekmek tarifi, püf noktaları ile :26::26:
bu arada sen 15 kiloyu dukanla mı verdin ne kadar zamanda ???
PAŞAM buyazdığın yarışmacı arkadaşlara başarılar demişsinya okuyunca çok güldüm ALLAH iyiliğini versin kız senin
burcim
bebkim keyifler nasıll
Kızlar merhaba,
Aklımı çok karıştıran ve açıkçası beni korkutan bir durum var. Yardımınıza yorumlarına ihtiyacım var.
Hatırlarsanız hamileyim çok yeni. Kan tahlilini ilk yaptırdığım gün 26.10.2013 de B-HCG değerim 293 çıkmıştı. Normal adet günümden bir gün önceydi.28.10.2013 de doktora gittim. Doktor bile dedi ki değerin gayet yüksek gebelik kesin var.Tekrar bakalım sonuca 2 katına çıkmış olması gerekir dedi. Aynı gün yaptırdım testi değer 1042 çıktı. 3,5 kat filan artmış. Telefonda konuştuk tahlil sonucunu bir sorun yok sonuçlarda dediler. Şimdi benim bu değerler kafamı karıştırdı. Okudum Adetten sonra yaptıranların bile sonuçları benim ilk yaptırdığımdan düşük. Artış da iki katını geçmiş. Ben çok korktum ikiz olabilir mi diye. Nedense bu aklımı karıştırıyor nereden düştü aklıma bilmiyorum. Ama çok korkuyorum ben tek gebeliği taşıyamıyorum böyle birşey olursa kabus olur benim için. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Değerlerinizi hatırlıyorsanız lütfen...
Chnb canım sen ne çabuk unuttun memleketini Safranboluya gidiyoruz canım gezmeye :) Hataya da gelecez inşallah
Hideniskocum canım benim evet artık doktorlar kendiliğinden olur diyor sadece rahat olun diyorlar eşimin sperm sayısı 11 milyondan 198 milyona çıktı ve dahada arttığını hissediyoruz...nasip hayırlısı artık ...2 aydır bu sayıda olduğu için 2 aydır bebek çalışması yaptığınızı düşünün diyorlar...
2 gün telefonum kapalı olur internette yok görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize iyi bakın geldiğimde bir yaramazlık istemiyorum ona göre...
Evet sofikayi da biliyorum. Yabancı makaleleri araştırıyordu çok bilgili biri o da. Hatta yoğurdun enfeksiyona iyi geldigini söylemişti. Ben de şimdilerde elimden geldiğince yoğurt tüketmeye çalışıyorum hatta :) 250 mg diyosa Arda beyin vardir bi bildigi diyip icimi rahatlatıyorum.
endokrin Dr.um pkonun tek düşmanı sağlıklı bı sekilde az yada cok kisinin agirligina gore kilo vermek demişti. o yüzden kilo vermemi istedi.cok şükür kilo verince de adet aralığım kısaltmıştı.Kilo vermek polikistik over sendromuna iyi geliyo gercekten de.
Kızlar sohbetlerinizi kıskandım vallahiben daha yeni olduğum için sadece okuyup bazı sorular sorabiliyorum siz maşallah gün arkadaşı gibi sohbetler ediyorsunuz ne güzel herkes bakıyorumda Arda beyin hastası Arda zincirleri olmuş buluşmanın en güzel yolu aynı gün bütün kk Arda beyin muayenesinde olur herkesi öptüm ben şimdilik çıkıyorum
Öyle yapacağım canım bir süredir buraktım evde bir oda vardı çok bakımsız öyle tıkıp tıkıştıdığım :))) bebek odası yapcam diye yıllardır beklettiğim bir güzel eşyalar aldım süsledim püsledim :))) bebek gelsin ona zaten bir yer bulurum :))) hidennisko ben dukan uzmanıyım dukan keki ekmeği çorbası :)) herşeyi biliyorum daralınca yardıma ihtiyacın olursa ara beni yada facebook dan mes at hemen dönerim..Eminim incecik olacaksın güzel haberlerini bekliyorum
Ben baştan beri gün de 3*200mg progestan fitil olarak kullanıyorum arada iğne de olduğum oldu. Ameliyat öncesi yaptılar iğne artık haftalık iğne olacaksın dedi doktorum, ama progestana da devam dedi. 20den sonra belki tek iğneye geçeriz dedi. Progestron manyağı oldum :)
canım bu işler kader kısmet işi inan bir arkadaşımlada karşılaştıkta ntsye baglıydı sonradan anladım o kişiyi ayaklarım gitti inan konuşmak için çekindim bana muhtemelen 30 haftalık için randevu vericek ozaman buluşuruz
bana yulaf kepegi deme allahın gücüne gitmesin o igrenç birşey heleki krebisana para vericem deseler yimem
evet canım hepimiz yarşmacıyız bak bana mesela 73 gün oldu yatalı bundan önceki günü düşünmüyorum bakalım yarışı zamanındamı bırakıcam yoksa yarı yoldamı allah bilir bugünümüzede şükür
regretecim beni sormuşsun
ben nisanda klomenle yücel karamana yaptırdım önce pozitif çıktı sonra 2 katına çıktı 1 hafta sonrada adet oldum.
sonra seval taşdemire gittim takip yaptı ilaçsız yumurtlama olmuyor dedi. öbür ay merional iğne verdi ama olmadığı gibi 1000tl ye mal oldu. ve 3 kistim oldu. 2 ay korundum sonra... eylülde denedim olmadı ekimde denedik normal adet olcamda 40 günü geçiyor kasımın sonuna doğru klomenle sonkez avicenna Gültepe de deniycem olmazsa aşıla yaptırcam...
yalnız işte folibolü düzensiz kullanıyorum eleviti b12yi kullamıyorum şubattan beri çok sıkıldım içmekten umarım sorun olmaz...
chnb doktor seçemedim ama hamile kalırsam arda beye gitmek istiyorum yine çok doktor gezdim arda beydeki güveni yakalayamadım. eşimde tabi razı olursa... uzak diye biraz endişeliyim ama dikişten sonra annem gelcek söz verdi.
kardeşimin bebeği hastaneden çıktı evde. doktor 2-3 yaşına kadar belli olmaz dedi sorun kalıp kalmadığı belli değil. ama şuan ayaklarını hareket ettiriyo şişko bişey...
iyi şekerim ayyyy sana çok özeniyorum bende hamile kalınca 27 haftaları görebilcekmiyim bakalım... ama inan o kadar çok istiyorum ki seninde anne olmanı ne yaşadığına çok şahit oldum. yaşamayan bilemez...
Tekrar geçmiş olsun peserin. Nasıl geçti operasyon?
cnm demek bugün 28 oldun hadi hayırlısıyla
yazılarını okurken aklıma 40 haftalık hamile olunca sizin ordakı pazara çıkıp salına salına gezecektınya o geldi hayırlısıyla az kaldı
yakın takibindeyım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?