- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.061
Evet sofikayi da biliyorum. Yabancı makaleleri araştırıyordu çok bilgili biri o da. Hatta yoğurdun enfeksiyona iyi geldigini söylemişti. Ben de şimdilerde elimden geldiğince yoğurt tüketmeye çalışıyorum hatta :) 250 mg diyosa Arda beyin vardir bi bildigi diyip icimi rahatlatıyorum.İyi olmuş şimdi hemen hamile kal da yeni bir yıl daha ödeme:))
Burada sofikayı bilirsin o zaman. O da araştırdı 250 yani yarım doz yetermiş. Ben de bir dönem tam kullanmıştım yaramazlık yapıp...Nil Hanıma hastanede yattığımda sormuştum... Kadınlarla uğraşmak güç Demiştim bir kez hastanede. Richard Gerenin Dr T ve kadınları filmindeki biz de sizi kaçırtacağız ama sonunda yine ilkel kabileye düşmüş zor bir normal doğum gerçekleştirtmişti demiştim. Hatta nil hanım vardı seyredeceğim filmi mutlaka demişti.... Biz kadınlar böyleyiz işte...
Bu sürece şahit oldum biliyorumsen kovaladıkça olmadı inşallah artık eşin gelince olacak yeni devreler geliyorrrrrrrrrrrrr.
Kilonuz azmış niye verme gereği hissettin ki?
Bizler de çok şey öğrenmiştik buradan...
Kızlar merhaba,
Aklımı çok karıştıran ve açıkçası beni korkutan bir durum var. Yardımınıza yorumlarına ihtiyacım var.
Hatırlarsanız hamileyim çok yeni. Kan tahlilini ilk yaptırdığım gün 26.10.2013 de B-HCG değerim 293 çıkmıştı. Normal adet günümden bir gün önceydi.28.10.2013 de doktora gittim. Doktor bile dedi ki değerin gayet yüksek gebelik kesin var.Tekrar bakalım sonuca 2 katına çıkmış olması gerekir dedi. Aynı gün yaptırdım testi değer 1042 çıktı. 3,5 kat filan artmış. Telefonda konuştuk tahlil sonucunu bir sorun yok sonuçlarda dediler. Şimdi benim bu değerler kafamı karıştırdı. Okudum Adetten sonra yaptıranların bile sonuçları benim ilk yaptırdığımdan düşük. Artış da iki katını geçmiş. Ben çok korktum ikiz olabilir mi diye. Nedense bu aklımı karıştırıyor nereden düştü aklıma bilmiyorum. Ama çok korkuyorum ben tek gebeliği taşıyamıyorum böyle birşey olursa kabus olur benim için. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Değerlerinizi hatırlıyorsanız lütfen...
Canım bende Arda beyin hastasıydım. 15. Haftada dikişine kara verinceye kadar bende vuruldum ineyim ben izmit den geliyordum ve o yüzdeburda da bi Dr vardı onun bulunduğu hastanede olduğum için onlar tam vuruyordu. Sonra 18. Haftada Arda beye defim yarım vurul. Iki hafta yarım vuruldum 20. Haftada boyum 0 düşüp dikiş tutunca ben tekrar tam vurulmaya başladım. Arda beye şebnesi tam vuruluyorum dediğimde ramam dedi. Sanırımbenim kendimi daha rahat hissedeceğini düşündü. Çünkü benim hep kasılmalarım vardı ve eve nidilat başlatmıyordu.
Ben de sürekli suyu kullanmadım. Benim cildim çok hassas kesin beni tahrip eder di. Serklaj sonrası Nil hanma söylediğimde sadece kurulayın yıkama yapmayın demişti. Sadece büyük Wc sonrası batikonllu sünniler temizleniyorduüm. Günde birkez de topicrem in Vajinal temizleyici jel ile yıkıyordum. Hamd olsun Vajinal enfeksiyonum olmadı. Fakat 28. Haftada crp çok yükseldi 34. Haftaya(doğum oldu bu haftada) kadar antibiyotik kullandım
Canım bende Arda beyin hastasıydım. 15. Haftada dikişine kara verinceye kadar bende vuruldum ineyim ben izmit den geliyordum ve o yüzdeburda da bi Dr vardı onun bulunduğu hastanede olduğum için onlar tam vuruyordu. Sonra 18. Haftada Arda beye defim yarım vurul. Iki hafta yarım vuruldum 20. Haftada boyum 0 düşüp dikiş tutunca ben tekrar tam vurulmayacağız başladım. Arda beye şebnesi tam vuruluyorum dediğimde ramam dedi. Sanırımbenim kendimi daha rahat hissedeceğini düşündü. Çünkü benim hep kasılmalarım vardı ve eve nidilat başlatmıyordu.
Ben de sürekli suyu kullanmadım. Benim cildim çok hassas kesin beni tahrip eder di. Serklaj sonrası Nil hanma söylediğimde sadece kurulayın yıkama yapmayın demişti. Sadece büyük Wc sonrası batikonllu sünniler temizleniyorduüm. Günde birkez de topicrem in Vajinal temizleyici jel ile yıkıyordum. Hamd olsun Vajinal enfeksiyonum olmadı. Fakat 28. Haftada crp çok yükseldi 34. Haftaya(doğum oldu bu haftada) kadar antibiyotik kullandım
Hosgeldin cnmm kayibin icin cok uzuldum insallsh bu bebegini sorunsuz kucsgina allirsin
bende arda beyin hastasiyim bana arda bey hsmilrlik oncesi abdominal dikis uyguladi simdi 14 haftalikhamileyim...banada arda bey yarim dox prulaton yaptiriyorr
Benim 5+5 günlerimiz yakın,ikiz olsada korkma canım burda ikiz doğuran arkadaslarımızda cokSevindim böyle düşündüğüne eylülgülü. Çok zor bir ihtimal zaten ikiz ama öle aklıma geldi korktum valla. Pazartesi doktora gidiyorum biz keseyi daha görmedik inşallah göreceğiz pazartesi. Sen kaç haftalık hamilesin?
Hosgeldin cnmm kayibin icin cok uzuldum insallsh bu bebegini sorunsuz kucsgina allirsin
bende arda beyin hastasiyim bana arda bey hsmilrlik oncesi abdominal dikis uyguladi simdi 14 haftalikhamileyim...banada arda bey yarim dox prulaton yaptiriyorr
Arkadaşım bu vurulduğunuz iğneler kasılmaları engelleyicimi birde topicrem vajinal temizleyici jel dr mu veriyor yoksa kendiniz eczanedenmi alıyorsunuz.
Paşam erken gelmek olmaz tabi su anda ne kadar yatarsan o kadar kardir. Allah yardımcın olsun. Okuduğumda gecmisi çok etkilenmiştim hikayenden. Dualarımda ismini geçiriyorum hep. Randevuda erken de geç de önemli olmuyo benim icin ama sabahları kesinlikle daha sakın oluyo klinik. Ben 10-15 gun arasında gidiyorum.Arda bey kayıp haftaların yaklaştıkça daha da kısa olsun muayene aralıkları dedi bilmiyorum haftada 1 mı olur bu zamanlarda. Ben su an 15+1 oldum çok şükür bugünüme. Yeşim Hanım'a söylerim.Pasamla internetten konuştum muayene tarihi denk getirme şansımız var mı diye. Yoksa da elbet bı gun denk gelir diye düşünüyorum.İsmimi Yeşim Hanım'a söyleriim sana söylemesi icin burdan yazmak olur mu bilemedim. Prolutonu da icin nasil rahat ediyorsa oyle yaptir tabi. Hakkımızda hayırlısı olsun insAllah.canım rabbim tez zamanda sanda ve burda olmayanlarda nasip etsin inan çok dua ediyorum yılmak yok umudsuzluk hiç yok olmasaydı benim olmazdı beni örnek alherkez bırak bu bebk işini bebkerin ölüyor rahim kabul etmiyor kabullen dediyselerde yolmadım ayaktayım eşimin ısrarlarına dayanamadım birde arda beye gidince tek bir kelimesi yetti bana tam muayene oldum evime gidicektim tam çıkıcaktık geri oturdum arda beyin gözlerine bakaraktan aglamklı bir sesle tabiri caizse salya sümük aglayarak arda bey benim şansın yüzde kaç deigimde arda bey suratımaallahın izniyle başarıcaz dedi o demesi varya dünyayı bana bagışlaslar bu kadar mutlu olmazdımdedim ozaman işte paşa bebgin allahın izniyle durucak inan 2 senedir yataga aglayararak giren ben ilk defa sevincimden huzurlu yattım
hoş geldin bebişim sefalar getirdin bundan sonra bende burdayım tbi annemden fırsat bulabilirsem sabah gene yedim fırçayı
benimde senin gibi haftalarım ilerlemişti baninin annesi dedi pasa çizelge yap diye ne korkmuştum çünkü kızımda yapmıştım olmamıştıişşallah bu sefer başarıcaz
canım vallahi doktor dediki pırasanın suyunu sıkın içine limon sıkın için öksürüge birebirmiş hemde toksin atıyormuşdenemedim dene bakalım işe yarıyormu
mavişim benim ya seviyorum mavişimi canım inan ben erken gelirdimde biliyorsun yatıyorum devamlı şöyle yapalım senle sen ne kadarda geliyorsun oraya:44::44:sana maviş randevu verince yeşim hanımdan randevuyu alınca beni söyle ismimi biliyorsun galiba de denk gelmesini istiyorum muhtemelen 2 haftada 1 çagırıcak maviş birinde olmasada birinde karşılaırız şimdi sana erken saatlermı daha misayit geç saatleri peş peşe alırız randevuları sen tam ne kadarlık hamnileydin çizelgen yok göremiyorum karşılaştıgımızda beni nasıl tanırsın ben seni bilemem üstümüze kırmızı karanfil takalım yADA TÜRBANLI TOPİLİK BİRİNİ GÖRÜRSEN BİLKİ BENİM arda beye çok nadir türbanlı geliyor kanımca seninkiler 2 haftada 1 mi ayda birmi gidiyorsun :44::44:işşallah günün birinde buluşuruz ismini bilmiyom kız ismin ney
sakın inancını yitirme ben çok umudluyum sendenreşinin gelmesine az kaldı sonra sabahlar olmasın dersin artık taktik vermesi bizden uygulaması senden güzel haberi bana ver söz ilk halayını ben çekicem burda
canım yarım vurdular ilk ben tam vurunuyorum korkumdan aman ardacık duymasın:18::18:herkez tam vurundu
çok güzel aydınlattın beni çok tenki
canım kardeşim rabbim ol deyince oluyor inan belkim bir bakmışsın tüp bebge bile gerek kalmamış rabbim dogal yolla versin işşallah hepinizedualarımdasınız bu aradabizde görüşemiyos bir ara görüşelim
kızlar hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun dualarınız kabul olsun işşallah
benim annem eve geldi malum giremicem eskisi gibi anca ya sabah o uyanmadan yada gece o yatınca tabi ben uyumazsam sabah kahvaltıdan önce sag olsun pc başındayım diye fırçayı kaydı:18::18nun için giremezsem kusura bakmayın
Bu dikişi neden yapmıştı şimdi sana dikiş tekrar yapılacakmı.
Teşekkür ederim hosbulduk. masAllah sağlıklı kolay bir hamilelikle evladınızı kucağınıza almak nasip olsun. Allah yardımcımız olsun. Ben de bugun 15+1 oldum sukurler olsun bugunume. Rahim ağzınızı hiç olcturdunuz mü kac çıktı ? Abdominal serklaj oldugunuzu okumustum. Su anda serklaj yok bende. Korkumdan genelde yatarak günlerimi geçirmeye çalışıyorum. Ama çok sıkı bı yatış yapamıyorum ne yazık ki gündüzleri genel de yalnızım. Sizin günleriniz yatarak mı geçiyor ?
Kızlar ben hep kendi kendime başka topiklere gidersem tüp bebek vs (denemedimde değil ama içim ısınmadı oralara) sanki oranın içinden hiç çıkamayacağım hissi duydum ve kendi kendime bebeğimin olacağına inandırdım bu yolda da azimle ilerledim bebeğe ulaşamasakta en azından sağlık sorunlarımızı aştık en azından biliyoruzki artık kendi kendimizede bebek yapabileceğiz tüp bebekçilerin kapısını aşındırmaktan kurtulmuş olduk bebeği olmayan insanların umutsuzluğu çaresizliği de inanın çok zor en azından burda siznle gün sayarken kendi bebeklerimmiş gibi hissediyor ve birgün bende sizlerle gün sayacağıma inandırdım kendimi bu sebeple biz artık gezmeye tozmaya karar verdik tüp bebek paralarımızı tatillere harcıyacağız ilk olarakta sevgili chnb arkadaşım senin memlekete gidiyoruz yarın umarım şanslı gelir bize oralar...
Yazmayı çok özlemişim,ne iyi oldu da geldik buraya her siyahın bir beyazı gecenin gündüzüde var...Chnb canım görüşemedik ne zamndır öyle bir yoğunumki hiç sorma hastayım demiştin arayı soramadımda...
Bu arada yeni gelen arkadaşlar tüp bebek kürler sperm sayısını arttırma vs sorularınız olursa seve seve bilgilerimi paylaşırım...
Benim ilk gebeliğim ikizdi degerim adet günümde 1486 di hiç unutmuyorum. Sonra 4bin kusur çıkmıştı 2 gun sonra. Ama kesenin biri gelişmemişti gebeliğim tek olarak devam etmişti.Kızlar merhaba,
Aklımı çok karıştıran ve açıkçası beni korkutan bir durum var. Yardımınıza yorumlarına ihtiyacım var.
Hatırlarsanız hamileyim çok yeni. Kan tahlilini ilk yaptırdığım gün 26.10.2013 de B-HCG değerim 293 çıkmıştı. Normal adet günümden bir gün önceydi.28.10.2013 de doktora gittim. Doktor bile dedi ki değerin gayet yüksek gebelik kesin var.Tekrar bakalım sonuca 2 katına çıkmış olması gerekir dedi. Aynı gün yaptırdım testi değer 1042 çıktı. 3,5 kat filan artmış. Telefonda konuştuk tahlil sonucunu bir sorun yok sonuçlarda dediler. Şimdi benim bu değerler kafamı karıştırdı. Okudum Adetten sonra yaptıranların bile sonuçları benim ilk yaptırdığımdan düşük. Artış da iki katını geçmiş. Ben çok korktum ikiz olabilir mi diye. Nedense bu aklımı karıştırıyor nereden düştü aklıma bilmiyorum. Ama çok korkuyorum ben tek gebeliği taşıyamıyorum böyle birşey olursa kabus olur benim için. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Değerlerinizi hatırlıyorsanız lütfen...
canım doğrumu anladım , tüp bebek düşünmüyor musunuz bir daha?
hakınızda hayırlısı olsun, hayat dolu bir insansın, karşındakine pozitiflik veriyorsun
inşallah gönlünüze göre doğal yollarla gelir bebişko0
canım pozitif düşünemediğin anların olması çok normal, insanız en nihayetinde
önemli olan senin yaptığın gibi dik durabilmek sonunda
belki biraz plan yapmayıp işleri akışına bırakmalısın ha ne dersin??
kilolar verilir gene üzülme
bak benim an itibari ile 20 kilo fazlam var
dukana başladım 5. günüm ve 2.5 gitti şimdiden
hoş geldin yuvana canım benim seni çok seviyorum bunu bil rabbime çok dua ediyorum dualrımın başındasın senle regreteburdan devam ederiz artık eskisi gibi kızlar hepinizde yuvanıza hoş geldiniz ay inanın çok duygulandım
canım benim kullandigim ilaçları yazayım fikrin olsun
folbiol apikopal diyaformin 1000 mg progeston 200 ostirace diye kalsiyum ilacı kasılmayıda engelliyormuşhaftada 1 proluton depont ignesi hergün 0-6 cleksi igne:18:ve günde 3 litre 2 bardak komposto meyve tabagı yemek rahimdende crinon jel kullanıyorum hergün bu bebge hamile kaldım kalalı antibiyotik çok tükettim ayrıca hastanede yattıgımda crp yüksekti rahim 1 cm açılmıştı kanaman 10 şişe enfeksiyon serumu kullandım çok şükür iyiyim 72 gün gündür yatıyorum canım arda beye taksiyle gidiyotrum yataraktan evimde bile popmon üstüne oturmadım 72 boyunca anca üstümü çıkarırsam ardacıgın karşısında oturuyorum okadar herşeyimi yatakta karşılıyorum duşu haftada 1 alıyordum bebk büyüdügü için 15 çıkardım malesef son gitmemde ardacık 2 hafta dikat et dedi onun için duştanda oldum 4 doz çiger geliştirici igne yaptı mavişim erken dogum olur diye allah nasip ederse 7 kasımda randevum var bakalım ne dicek yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
başka sorun varsa cevap vermek isterim
kız kaynanadan azar yedik bugün yakalad beni:18::18:şimdi evine gitti annemi eşim almauya gidicek annem gelicek kaynanm gitti içim biraz burkuk nedense
canım yavaşça geldim yazdım sonra çıkıcam sen benim dedigimi bir dene
jetonum bebikim keyiflr nasıl sevişemiyos bu aralar
canım sen yarım doz prulaton yanında progestan ya da crione jel kullanıyor musun?
Şükürler olsun siz de zor ama sonu güzel olan bı hamilelik geçirdiniz okumuştum hatta şaşırmıştım Arda beyin burda ne kadar çok hastası var diye.Allah bağışlasin sizin ve herkesin cocuklarını. Ben de artık psikolojimin gidişatına göre Arda Bey'e tam vurulma konusunda ısrar ederim. insAllah hersey yolunda gider de tek derdim yarım doz proluton olur. hakkımızda hayırlısı olsun insAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?