- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.101
rabim sanada ve burda hamiş olmayanlarada nasip etsin işşallah benim bile hayalimdi yarın 27+1 olucamiyi şekerim ayyyy sana çok özeniyorum bende hamile kalınca 27 haftaları görebilcekmiyim bakalım... ama inan o kadar çok istiyorum ki seninde anne olmanı ne yaşadığına çok şahit oldum. yaşamayan bilemez...
Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin...Taşıyamıyorum deme canım tek kayıp sonrası ikiz taşıyan mesela Nursin var burada...
Birden bura sandım...Bu rahatlıkla memleketimde gelsin bebiş... Bekliyorum burayada...
Anladım canım... Ben de doğum sonrası verdim epey ama 3 kilo aldım yine...
Biz epey zamandır tanıyoruz bazılarımız gerçek hayatta da görüştük mesela ben Regrete, Paşam, Hidenisko, Saftunç, Bebyto ile de gerçek hayatta görüştüm yüz yüze... Çoğu arkadaşla telefonla da görüşüyorum...Sen de katılırsın merak etme..
Benim dukan koçummm
::::::::::::::
Tekrar geçmiş olsun peserin. Nasıl geçti operasyon?
Ben de sevmedim kepeği yahu?Yine aldım başalam lazım da öksürükten kurtulamadım....
Canım inşallah tez zamanda her şey düzene girer. pcodan dolayı mı bunca sıkıntı? Düzelir inşallah... Tüp bebek düşündünüz mü hiç? Ben herkese tavsiye ederim öyle çok da zor değil bence...
Ameliyat mı oldu belinde beze filan var mıydı? Ayaklarında his var mı kardeşimin kızında sinirler zayıftı ayak ucunu hissetmiyordu( Mehmet Özek e mi gitti?
Dr işi çok zor bir iş...Allah herkesi doğru dr ler ile karşılaştırsın...
İnşallah senin de olur en tez zamanda...
Bugün 28 olduk di mi? Allah 40 haftayı göstersin...
cnm demek bugün 28 oldun hadi hayırlısıyla
yazılarını okurken aklıma 40 haftalık hamile olunca sizin ordakı pazara çıkıp salına salına gezecektınya o geldi hayırlısıyla az kaldı
yakın takibindeyım cnm
Mastermarmara
Nasıl oldun canım.
sağol canıım..yatıyorum ve şuan daha iyiyim en azından moral olarak biraz daha iyiyim..doktorum idrar tahlili ve kulturu istemişti..eşim sonucu aldı ve doktoruma gösterdi..problem yok demiş..enfeksiyon için..birde demişki eşim..hocam serklaj yapsak falan diye..oda onunda riskleri var demiş..şuan gerek yok demiş..pazartesi tekrar ölçecek..eşim birde demişki peki serklaj gerekli olurssa gec kalmazmıyız? hayr demiş..canım şuan yatmaktan başşka bişey yapmıyorum..bizim herif te yazık resmen ev hanımı oldu:)) artık pazartesi kayınvalidem gelecek
Tahlil sonuçları. Güzel çıkmasına sevindim canım.
Kendi Dr devam edeceksin anladığım kadarıyla Rabbim hayırlı eylesin.
Allah'ın izniyle dikişe gerek kalmadan yaratanda olsa kuzunu kucağına alacaksın.
Eşler malesef öyle oluyorlar. Benim de eşim sağolsun hem benim hemde büyük oğluma baktı. Gerçi yemeğimizi 10 günde bir annem ile yengem gelip yapıyordu fakat gündüzleri ben yanlız oluyordum.
Rabbim eşlerimize sağlık ve kuvvet versin.
amin canım..pazartesi gidecem kendi doktoruma ve artık ondan sonra bir plan çizeceğim..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..aslında Arda hocaya gitmeyi çok istiyorum ama uzak olduğu için sarsılmaktan korkuyorum..pazartesi ola hayrola..bu arada doktorum eşime demişki 10 gün sonra tekrar bakacam ve raporu ona gore yeniliyecem..10 gun sonra tekrar çalışmaya izin verebilir..anlamadım ben ama..
amin canım..pazartesi gidecem kendi doktoruma ve artık ondan sonra bir plan çizeceğim..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..aslında Arda hocaya gitmeyi çok istiyorum ama uzak olduğu için sarsılmaktan korkuyorum..pazartesi ola hayrola..bu ara
da doktorum eşime demişki 10 gün sonra tekrar bakacam ve raporu ona gore yeniliyecem..10 gun sonra tekrar çalışmaya izin verebilir..anlamadım ben ama..
benimde arKADAşımın çok yüksekti ama tek gebelik
hem ikiz olsa bile burada ikiz bebeğe hamile olup kucağına alanlar var, lütfen kendini strese sokma
ne kadar güzel
iyi gezmeler size..
merak etme yakında sende burada evinde gibi olursun :)
ay sorma, ekmeklerin hepsini çöpe atıyorum
zaten yulaf kepeğinden tiksindim daha şimdiden
bana atsana güzel bir ekmek tarifi, püf noktaları ile :26::26:
bu arada sen 15 kiloyu dukanla mı verdin ne kadar zamanda ???
regretecim beni sormuşsun
ben nisanda klomenle yücel karamana yaptırdım önce pozitif çıktı sonra 2 katına çıktı 1 hafta sonrada adet oldum.
sonra seval taşdemire gittim takip yaptı ilaçsız yumurtlama olmuyor dedi. öbür ay merional iğne verdi ama olmadığı gibi 1000tl ye mal oldu. ve 3 kistim oldu. 2 ay korundum sonra... eylülde denedim olmadı ekimde denedik normal adet olcamda 40 günü geçiyor kasımın sonuna doğru klomenle sonkez avicenna Gültepe de deniycem olmazsa aşıla yaptırcam...
yalnız işte folibolü düzensiz kullanıyorum eleviti b12yi kullamıyorum şubattan beri çok sıkıldım içmekten umarım sorun olmaz...
chnb doktor seçemedim ama hamile kalırsam arda beye gitmek istiyorum yine çok doktor gezdim arda beydeki güveni yakalayamadım. eşimde tabi razı olursa... uzak diye biraz endişeliyim ama dikişten sonra annem gelcek söz verdi.
kardeşimin bebeği hastaneden çıktı evde. doktor 2-3 yaşına kadar belli olmaz dedi sorun kalıp kalmadığı belli değil. ama şuan ayaklarını hareket ettiriyo şişko bişey...
canım bu işler kader kısmet işi inan bir arkadaşımlada karşılaştıkta ntsye baglıydı sonradan anladım o kişiyi ayaklarım gitti inan konuşmak için çekindim bana muhtemelen 30 haftalık için randevu vericek ozaman buluşuruz
bana yulaf kepegi deme allahın gücüne gitmesin o igrenç birşey heleki krebisana para vericem deseler yimem
evet canım hepimiz yarşmacıyız bak bana mesela 73 gün oldu yatalı bundan önceki günü düşünmüyorum bakalım yarışı zamanındamı bırakıcam yoksa yarı yoldamı allah bilir bugünümüzede şükür
Arkadaslar merhaba
Geçen haftaki kontrolumde şeker yuklemem yüksek çıktığı için dr um 1 hafta ölçüm yapmamı ve kendisine mail göndermemi istemişti.
Ilk 4 günlük değerler yüksek çıkınca pazar akşamı barış beye mail gönderdim ve sabah gel birkaç gün hastanede yatiricam dedi.
Pazartesi sabahı yatırım yapıldı ce gunde 8 kez şeker ölçümü yapıldı. Bu süreçte diyet ve endokrinoloji dr u ile görüştüm surekli.
Bana uygun bir diyet listesi hazırlandı.
Şükürler olsun değerlerimiz normale döndü ve insulun e gerek kalmadı.
Ve dr um çarşamba gününe kadar evde 6 kez şeker ölçmek şartıyla çıkarttı beni,
Bu arada nets ye baglandim ve bir hafta once yapılan idrar testimiz tekrarlandi
Idrarda çıkan eser protein negatif çıktı.
Ve gunde 6 kez ölçülen tansiyonumda normal değerlerde çıktı.
Kismetse çarşamba günü 28+1olucam.
Insallah hepimize 38 li haftalar nasip olur ama bu günleri gösteren rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Âmin âmin.
Tekrar Çok geçmişler olsun canım.
Bundan sonra günlerin su gibi akıp geçsin. Kızımız annesini yormadan üzmeden 38 haftalara gelmeyi mevla nasip etsin.
İyi akşamlar kızlar biz döndük,yarın halk oyunları kursumuz var ona gidiyoruz diye erken döndük.Maşşallah Paşama da Feryale de inşallah 38 hafta oldu dediğinizide görürüz kızlar .Sutanesi canım benim heep aklımdasın..Zaman su gibi akıp geçsin inşallah...Yeni gelen arkadaşlar var çok doğru bir yerdesiniz..Lütfen burdaki kızları iyi dinleyin onlar bir sürü doktorun birleşimi bilgiye sahip .
Burcim canım sen daha önce kendi kendine hamile kalmışmıydın eğer kaldıysan bence doktorlara gitmeyi bırak birazcık bak ben 2 aşılmama 2 tüp yaptırdım olmadı inan herkes derdide duymazdan geliyordum belkide stresten sıkıntıdan olmadı belkide bebeği her şeyden çok isteyip çok yüceleştirdiğim için olmadı
Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın...
Mevlana Celaleddin Rumi
Fazla söze gerek bırakmamış Mevlana: Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.........
Bu sözleri bana bir Ermeni arkadaşım hatırlattı dediki Safiye Tanrı seni kıskanıyor dedi nasıl yani dedim tanrı kullarını kıskanır dedi Tanrı aynen anne gibidir ve kendi yarattğı kullarının ondan daha çok birini istemesini ve sevmesini kıskanır dedi sen ne zaman Tanrıya gerçekten yaklşır ve bu bebek meselesinide bu kadar yüceleştirmeyi bırakırsan o zaman bebeğin olur dedii...Meğersem bizim TASAVVUF ANLAYIŞINDADA VARMIŞ
canım 2870 demişlerdiya biraz pürüz yaptım 2570 dediler..napayım daha da sansımı zorlamadımKaça yaptırdın canım? Fiyatı dusurdulermi?
sana vallahi bravo diyorumBana normal geldi degerlerin benim reglim ayın 20 sindeydi 30 mda verdim yani 10 gun sonra sonuc 5057.66 ve aynı gun kesem küçüktü doktor geç dollenme olabilir dedi bu durumda seninki daha yüksek olması normal
Arkadaslar merhaba
Geçen haftaki kontrolumde şeker yuklemem yüksek çıktığı için dr um 1 hafta ölçüm yapmamı ve kendisine mail göndermemi istemişti.
Ilk 4 günlük değerler yüksek çıkınca pazar akşamı barış beye mail gönderdim ve sabah gel birkaç gün hastanede yatiricam dedi.
Pazartesi sabahı yatırım yapıldı ce gunde 8 kez şeker ölçümü yapıldı. Bu süreçte diyet ve endokrinoloji dr u ile görüştüm surekli.
Bana uygun bir diyet listesi hazırlandı.
Şükürler olsun değerlerimiz normale döndü ve insulun e gerek kalmadı.
Ve dr um çarşamba gününe kadar evde 6 kez şeker ölçmek şartıyla çıkarttı beni,
Bu arada nets ye baglandim ve bir hafta once yapılan idrar testimiz tekrarlandi
Idrarda çıkan eser protein negatif çıktı.
Ve gunde 6 kez ölçülen tansiyonumda normal değerlerde çıktı.
Kismetse çarşamba günü 28+1olucam.
Insallah hepimize 38 li haftalar nasip olur ama bu günleri gösteren rabbime binlerce kez şükürler olsun.
canım 2870 demişlerdiya biraz pürüz yaptım 2570 dediler..napayım daha da sansımı zorlamadım
sana vallahi bravo diyorum
korunmayı bıraktım hamilemiyim dedin ve oldu ne büyük bir mucizee
feryal cok merak ettik seni..habersiz bırakma bizleri..iyi haberlerine çok sevindim ne güzel hersey normal şimdi..
Göreceksin canım sen de Paşam da 38leri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?