Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ya burda serklajlı arkadaşların iyi haberlerini okudukça içim biraz rahatlıyor..çok çok seviniyorum inanın..inşallah hepiniz sağ salim 40 haftaları görürsünüz de sonra da sıra bizlere gelir..rabbim yüzümüzü güldürsn inşallah..benm de muayene günü yaklaştıkça gerilim artıyo..inşallah sizler gbi iyi haberler yazarım ben de..hayalini bile kuramıyorum 20 li 30 lu haftaların..ben de hissedebilecek miyim bebeğimin hareketlerini içimde..en çok istediğim de eşime hissettirmek bebeğimizi..2 kere hamile kaldım adam bişe anlayamadı..çok istiyorum elini karnıma koysun da gözleri dolsun bu tablo karşısında...tabi sonra da kucağına vermek yavrumu..rabbim büyük elbet..elbet gelir bugünler..hepinizi allah a emanet ediorum..iyi geceler..

Cook uzuldum yasadiklarina canim...allah bir daha yasatmasin insallah...maalesef o korkularin onune hic gecemiyoruz..ama lutfen kendini rahatlatmaya calis sen elinden geleni yapiyorsun hangi ildesinn kime gidiyorsun doktor olarak..
izmirdeyim ataturk egitim ve arastirma hastanesine gidiyorum,diger kayiplarimda bicok ozele gittim ama sadece para pesinde tatli sozler soyleyen doktorlardi,simdiki doktorum cok iyi pr. Sefa kelekci.. Kocaman bi ekibi var ayrica hastanede cok guzel temiz ilgili guler yuzluler,ozelde boyle ilgi gormemistim,burda bakicak kimsem olmadigi icin istanvula gecicem bi haftaya,orda iyi bi doktor yada fakulte hastanesi istiyorum,acikcasi ozelden yana degilim..

Ben serklaji izmir katip cebeci egitim ve arastirma hastanesinde oldum,sefa kelekci gozetiminde asistani cagri bey yapti islemi,istanbuldaen cok adi gecen sanirim arda bey,hangi semtte acaba?
Kadıköy de bagdat caddesinde canım...
bilgilerini eklıyorum hemen listemize...tahmini dgum tarihi nedir canım?cinsiyet belli mi?
ay paşam sen çok yaşa...

feryal haberlerine mutluoldum..hersey iyi gidiyor maaşallah..
32 de de bir kutlama yapalım sana..sonra gelsin 37

minitoşuuummmm liste başı olacaksın ne güzel birsey bu...
kız senin yerinde olmak isteyen ne cok insan vardır
tadını çıkar
efulim geçmiş olsun..sen de cok çektin...iyi haberlerini bekliyoruz canım

oğluşumuzzzzzzzzzz mu geliyor kankişim çok sevindim ama kaybettim..
sen doğru hissetmişsin
bana hep kız gibi geliyordu göstermeyince ama...sağlıklı hayırlı bir evlat olsun gerisnin ne önemi var

Son düzenleme:

Feryal,oh maşallah cnm İnşallah 32 34 38 40 olacak ..Sende ay gelsin artık diyenlerden olursun

Ay canıımmmmmm yaaaaaa biliyorum kız erkek fark etmez sağlıkla kucağımıza alalım ama hayırlı olsun oğluşun ..Doktorla anlaşmana da çok sevindim ..Ay hızla ilerlesin haftaların su gibi akıp geçsin İnşallah

Kızlar bende bebeğimi oğlumu 20 haftalıkken suyumun erken gelmesiyle kaybettim(
4 ay sonra bu sabah idrar testi yaptık ve HAMİLEYİM.
Doktora gidicem kısmetse haftaya.. şuan gözlerim dolu dolu şaşkınım , heyecanlıyım, mutluyum ,korkularım var...
ALLAHım aynı şeyleri bir daha yaşatmasın ALLAHım hamilelere yardım etsin..
Size bir soru sorucam Eşim şimdiden yat diyor siz ne zamandan sonra yattınız?

Ayyy canım demek oğluş geliyor Allah tamamına erdirsin çok sevindim frekansın tutmuş özgür beyle...

Geçmiş olsun canım...

Sağol kuzum :84::84: arıyorum simdi.
Yeni bebisler geliyor ne güzel
Sırayı bozmak yok.

güzel haberlerle gelmişsin maşallah canım...

Başın sağ olsun. İnşallah bu gebeliğin güzel ilerler... Bence yatmak için erken sonra zaman geçmek bilmez. Leke kanama vs. yoksa 12 ye kadar bence gerek yok yatmaya...

başın sağolsun canm, rabbim tekrarını yaşatmasın..
bebeğinizin kaybından sonra sebebi net olarak söylenebildimi, teşhis koyulabildimi..
yatmak için çok erken.. ilk üç aylık dönemde eğerki ters giden birşeyler, örneğin rahim içinde yada dışında kanama alanı yok ise yatmak için çok erken.. tabi dikkatli ol kendini yorma ve ani hareketler yapma, küçükte olsa tutunmaya çalışıyor bu dönemdede..
ileriki haftalarda sanırım tedbir amaclı yatacaksın o yüzden şimdiden kendini yatağa tamamen bağlama..
inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi..

başın sağolsun, rabbim tekrarını yaşatmasın..
istanbulda kalacağını söylemişsin, birçok perinotoloji uzmanı tecrübeli doktorlar var..
inşallah senin için hakkında hayırlı olacak doktorla Allahın izniyle sağlıkla kucaklarsın bebeğini..

Amin canım..net bişi söylenmedi doktorum 2 ay önce kontrolüm vardı..
R.a.y şüpheliyor ama kesin bir şey yok birde buji ile baktı 4-5 girdi gerisi girmedi..
Rahim ağzı uzunluğun iyi dedi. tekrar hamile kaldığımda 12 haftadaki ölçüler çok önemliymiş sana doktorun neler dedi..?
Sen daha yatmaya başlamadın sanırım canım..ben yatmaya herşeye razıyımm..İNŞ sende bebeğinizi sağlıkla kucaklarsın..

evet ilk düşükte ray teşhisini koymak pek olası değil.. bilmiyorum rahim anomalisi varmıydı, operasyon oldunmu öyle bir durumda tetikliyor ve tedbir için serklaj uygulanıyor..
benim ufak bir kanamam olmuştu ve bu yüzden genelde istirahat halindeydim.. tabi şimdide öyle..
fakat ara ara dışarı gezmeye çıkıyorum, tabi araba kullanmıyorum ve kendimi yormuyorum..
yakında serklaj olacağım ve devamlı yatacağım..
inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı..

Başın sağ olsun arkadaşım
Gebeliğin inşallah sorunsuz ilerler
Eğer bir sorun yoksa lekelenme, kanama , ağrı vs.. Yatmana gerek yok bence, tabi en doğru kararı doktorun bilir.. Riskli gebelik uzmanına gitmen iyi olur nacizane görüşüm

Paşam yarın inşlh iyi haberlerle gelirsin bu senin kullandığın crinon nedir ben böyle şeyleri hiç bilmediğim için soruyorum:97:
canım progettan jel rahim açılmasın diye horman ilacı anlıcagın altan üsten koldan kalçadan yiyos hormon ilaçlarımı bir kulagım bir burnumun delikleri var ilaç girmeyenherşey jelibon için
Maşallah oğluşuna da sana da 😊

Şimdiye kadar 2 kilomu aldın ?? Bravo

Maşallah canım süper gidşyorsun
canım diyetteyim hele bir kilo al maviş ne eder adamı biliyinmi sengebe kalmadan nasılsam şimdide öyleyim
inan beni anlatmışsın bak ben 4 bebgime hamileyim aynı senin gibiyim bir fark 3 çocugumu kaybettim kızımda dikiş oldugu halde kaybettim eşim hiç bir bebgimde evladının tekmelerini duyamadıher seferrinde o minnacık bedenini gördü ölü olaraktan bir baba bu halde olunca anne ne yapsın kızımda dikiş var durucak dedim neren bilirdim dikiş 25 gün dayanıcak nasıl söylerdim eşime garibime dememişler öldügünü odaya girdigimde beni tekerlikli sandalyede görünce üstümde pijama üstüm var nasılsın diye sordu iyi olmaya çalışıcak dedim ömürüm nasıl dedi bak bakalım nasılmış dedim ayaga kalkın baktı bebek gitti kafamı kaldırdım yüzüne bakamdım utancımdan gene olmadı başaramadım affet dedim ne agladık eşim bebgin acısını bıraktı beni sakinleştırmeye başladı doktorlar başımıza geldi igneler vurdular sakin leseyim diye canımın canı gitmiş igne benim neyime hastaneden çıkarken arkama baktım ne isyan ettim o hastaneyi yakmak istedim neden ya dedim 25 gün önce rahimimi diktirdim sana demedimmi bu sefer bebgimle çıkıcam diye dedim ne agladım arabaya ölümü attılar sürüklüye sürüklüye eve geldik eşimle aglamama kıyamaz esim bebgime yapıcagım odaya girdim yapma paşa dedi nasıl gülüyorum bak aglamıyorum görüyorsun dedim odanıun ortasına geldim ve beklenen son allahım ölüyorum diye agladım kimse anlamaz seni o anda eşinden başka aman anası kız babsı oglan daha genç siniz gene olur ya geride bıraktıklarım kaybettiklerim kızımmı var oglummu bilmiyrum inan ögrenmedim süprüz yumurta olucek işşallhrabbim acısını göstermesin bak ben paşa hiç 18 20 haftaları gecemeyen paşa 28 oldum dualrla rabbimin sayesinde duruyor bu bebk ben işşallah başardım az kaldı sen neden başarmıyacaksın 1 sene kızım öldü hiç huzurum yoktu benim bebgim olucak gene durmucak dedim hep huzursuz yattım yatagıma hiç birrşey çıkmadı sonrası malm soru işaretlerisonra rabbim ol dedi oldu karşıma iki melek çıktı regrete ve chnb adında onlar benim bebegimin cici anneleriregrete teyze dememiş dicek emme olsun cici anne dedim sonra gittim doktora arda beyle görüştüm arda beye hocam şansım kaç dedigimde allahın izniyle çok dedi aglamamı regrete gördü eve geldim eşim açtı kapıyı ne oldu dedi allahım ne sevindim uçuyorum okadar diyim canım bimde bebgimiz lucakmış dedim başladık aglamaya o anı unutamam o gece ilk defa rahat uyudum evime geldim abdestlendim namaz kıldım şükür namazı bu bebgimi sag saglim alıyım kucagıma işşallah hergün 2 rekat şükür namazı kılıcam rabbime söz verdim rabbim kimsenin kucagını boş koymasın 79 gün oldu yatalı inan hergüne bir şükürüm var sen hamile kal hele bir ben seni ve burdakileri yanlız bırakmıcam öyle başkaları gibi işim görüldü deyim girmemezlik yapıcam gecede olsa sabahın körüde olsa giricem elimden geldigi kaar yardım edicem işşallah UNUTMA UMUD ALLAHTAN VESVESE ŞEYTANDANDIR
Kadıköy de bagdat caddesinde canım...
bilgilerini eklıyorum hemen listemize...tahmini dgum tarihi nedir canım?cinsiyet belli mi?

ay paşam sen çok yaşa...
KIZ KEYFİM OLSA DAHADA GÜLDÜRÜRDÜMDE BUNLARLA İDARE ET
Hadi heyecanla bekliyorum güzel haberlerini paşam ..Mavişten jelibonla ilgi güzel haberler al gel İnşallah..
:18::18::18:ÇIKINCA HEMEN KISA ÖZ YAZICEK FECEYE EVE GELİNCE DETAYLI YAZARIZ:18::18:

CANIM DİKKAT ET EVCİLİK OYNAMA BEN 3 AYIMA KADAR DOLNDIM AGIR İŞ YAPMADIM DİKKAT ET ÇÜNKÜ DAHA ÖNÜNDE KOCA GÜNLER VAR YATARSIN BASIN SAGOLSUN KAYIPBINA BU ARADA

Tesekkur ederim cnm benim saglikla olsunda dedigin gibi cinsiyetin bir onemi yok...ayy en cok istedigim zaman su gibi gecsinnn..

sen ne güzelde tanıtmışsın kendini öyle, biz yarışmacı arkadaşlara:))
güzel haberlerini bekliyoree..

kızlar bugün büyük gün :18:mavişe gidicem bugün eşim ana saglıgına gitti ilaç yazdırmaya akıntımı sormuş normal demiş işşallah mavişte normal der:18::18:dün ne sevindim düş aldım diye ama kötü sona ulaştım sabah uyandıgımda grip olmuşum:2::2:buyur burdan yakbizim femikalin reklamları var kızlar altlardadua edin düzel haberlerle dönüyüm işşallah 2-30 randevumuz varmaviişe selamlarınızı söylerim işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…