Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Ben 12+6 haftalık tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Dün ki kontrolümde alttan muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakıldı 40 mm çıktı, doktor şimdilik normal dedi (kendi doktorumdan farklı bir doktor, daha benimkine soramadım) forumda bazı yazışmaları görünce telaşlandım. Bu haftalarda daha mı uzun olmalıydı ? Tam sınırda mı? Serklajın riski çok mu ki ikiz olduğu için her ihtimale karşı atılsa?
Şimdiden teşekkür ederim Allah'a emanet olun...

Canım ya şimdi okudum.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Allah kızını kısa sürede eve çıkmasını nasip eylesin.
Seni çok iyi anlıyorum. İnan bu abisi gibi olmayacak çok kolay atlatacak bu günleri ve çok sağlıklı olarak çabuk toparlanacak.
Allah'a emanet olun.

Maşallah canım gayet güzel Allah bu şekilde daim eylesin.
Sağlıkla yavrularının kucağına almayı nasip eylesin.

merhaba herkese ben size birşey sormak istiyorum 29+1haf. hamileyim dün 1doz celeston oldum bugünde var ama bugün proluton iğnemde var ikisini aynı anda vurdurabilirmiyim

Sevginin sancilari baslamis nolur dua edinnnn

sevginin esi yazmis

sevgiden size yeni haber ben eşiyim sancıları baslamış yanında değilim yarım saate geçicem dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim onlara yardim etsin insAllah sagsalim kucaklarina alsinlar yavrularini

Hakediyor değil mi ??

Pasammm ( dayan kuzummm

doguruyorum sancilarim cogaldi ilaclarla durdurmaya çalisiliyor ama kacininmaz son endm agriyor 2 cm acildi kanamam var dua et

rabbim inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yavrusuna can versin inşallah hayata tutunur minik kuzuu ben gönülden inanıyorum

kızlar allahım herkese,hepimize yardım etsin.dualarım burada bulunan hamile olan olmayan ,günlerinisayan ,dogum yapmış arkadaşlara umarım gönlünüzdeki en güzel dilekleriniz kabul görür.

sizlerin mücadeleleriniz banada hayat verecek inşallah.ve bende tekrar hamile kalacağım.günlerdir yazdıklrınızı okuyorum.sessizce cevaplıyorum fakat sessiz kalarak...hadi bakalım canlar kalbim sizlerle

Merhaba, suan gayet iyi bir olcudesin. Zaten doktorlar kisalma olmadan serkaj atma taraftari degil artik, iltahaba neden olabilirmis. Duzenli olarak olcturmeye ve idrar yolu iltihabina dikkat et. Ikizlerde tam tersi serkajin erken doguma bir katkisi bulunamamis ne yazikki...ilk hamilelik mi?

sizlerin mücadeleleriniz banada hayat verecek inşallah.ve bende tekrar hamile kalacağım.günlerdir yazdıklrınızı okuyorum.sessizce cevaplıyorum fakat sessiz kalarak...hadi bakalım canlar kalbim sizlerle

Sanırım bir hüzünlü hikaye daha Allah dayanma gücü versin yeniden hamilelik nasip etsin...

Yeni trend kısaldığı anda serklaj yapma yönünde. Hem ölçüm de güzel...

Hakediyor değil mi ??

Pasammm ( dayan kuzummm

:))) Hem de çok:))))))

Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız ve
Güzel dilekleriniz için. Minik kuşuma dua esirgemeyin lütfen
Canım hayırlı olsun..Dualarımız minik kuşunla:))Allah analı babalı büyütsün sağlıkla insallahh

nihan.. lütfen sessiz kalma...sorularımızı cevapla ve hikayeni paylaş bizimle..
umarım bir an önce yeni bir umuda sarılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…