- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.541
Kızlar saat 4:30 da bebekte taşiksrdi gelişmesi ve ritim bozukluğu yüzünden spinal genel kombine doğum yaptım. Cook azimli 1560 kg 41 cm bir kızım var artık. :)) Benim de ağrılarım elbette. Dikisim sapasağlam rahim gayet kapalı idi. Yani kaderin önüne geçilmiyor. Ne demiş bir prematüre annesi "prematüre annesi olmak güçlü olmak demek prematüre annesi olmak sabırlı olmak demek hepinizi cok seviyorum en yakın zamanda takip edeceğim sizleri.
Öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Ben 12+6 haftalık tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Dün ki kontrolümde alttan muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakıldı 40 mm çıktı, doktor şimdilik normal dedi (kendi doktorumdan farklı bir doktor, daha benimkine soramadım) forumda bazı yazışmaları görünce telaşlandım. Bu haftalarda daha mı uzun olmalıydı ? Tam sınırda mı? Serklajın riski çok mu ki ikiz olduğu için her ihtimale karşı atılsa?
Şimdiden teşekkür ederim Allah'a emanet olun...
Maşallah canım gayet güzel Allah bu şekilde daim eylesin.
Sağlıkla yavrularının kucağına almayı nasip eylesin.
Sevginin sancilari baslamis nolur dua edinnnn
Ben de çok araştırmıştım erken doğarsa diye. Ben de Medipolün çok iyi olduğunu duymuştum...
Yatmaktan da olabilir. Yatağın türünden de olabilir. Yine de dr ne sor...
Mutlu sona ulaşmışsınız tebrik ederim...
Gözlerim doldu okurken. Aile ve Umut bebek adına çok sevindim. Ben de 25 haftada 800 gramla doğum yaptım ve kadın doğumcumuz göbek adını Umut vermişti. Yazgı(
Bu arada facedeki Arda Bey için kullandığın mavi gözlü dev sıfatını çok tuttum...
doguruyorum sancilarim cogaldi ilaclarla durdurmaya çalisiliyor ama kacininmaz son endm agriyor 2 cm acildi kanamam var dua et
Ben 12+6 haftalık tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Dün ki kontrolümde alttan muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakıldı 40 mm çıktı, doktor şimdilik normal dedi (kendi doktorumdan farklı bir doktor, daha benimkine soramadım) forumda bazı yazışmaları görünce telaşlandım. Bu haftalarda daha mı uzun olmalıydı ? Tam sınırda mı? Serklajın riski çok mu ki ikiz olduğu için her ihtimale karşı atılsa?
sizlerin mücadeleleriniz banada hayat verecek inşallah.ve bende tekrar hamile kalacağım.günlerdir yazdıklrınızı okuyorum.sessizce cevaplıyorum fakat sessiz kalarak...hadi bakalım canlar kalbim sizlerle
Hakediyor değil mi ??
Pasammm( dayan kuzummm
doguruyorum sancilarim cogaldi ilaclarla durdurmaya çalisiliyor ama kacininmaz son endm agriyor 2 cm acildi kanamam var dua et
Canım hayırlı olsun..Dualarımız minik kuşunla:))Allah analı babalı büyütsün sağlıkla insallahhTeşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız ve
Güzel dilekleriniz için. Minik kuşuma dua esirgemeyin lütfen
sizlerin mücadeleleriniz banada hayat verecek inşallah.ve bende tekrar hamile kalacağım.günlerdir yazdıklrınızı okuyorum.sessizce cevaplıyorum fakat sessiz kalarak...hadi bakalım canlar kalbim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?