- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.501
Canım merhaba nasılsın gelişim geriliğinden bahsetmişsin merak ettim seni diğer mesajlarını da okudum herşeyi tastamam sa sorun yokur bence biraz minyon doğar bebiş o kadar inşallah 40 ı doldurana kadar durur minik o zaman arayı kapatır.
Ben de sancıydo nidilattı derken 37. Haftayı dolduruyorum çok şükür. Bebiş en son 2200 gr dı 2 hafta önce. Benim de yarım rahim durumundan dolayı çok kilo alamayacak kuzum zaten dikişsiz bu haftaya gelmem bile mucize. Darısı senin başına benim son 24 günüm :)
Kızlar bişey sorcam. Paşamın CRP'si 8 olduğu içinmi suyu gelmiş.8 yüksek bi crp oranı değil ki .
Sanırım vajinal enfeksiyonu da çok var.
Sanırım vajinal enfeksiyonu da çok var.
Senin karnının belli bir bölgesi sertleşiyor sanırım, o kasılma olabilir doktorun bir ilaç önerdi mi (endol, pruloton vs.)
Ben 20+4 yim benim çok uzun zamandır ayaktayken karnım tamamen sert ve geçmiyor yürürken zorlanıyorum hatta ya da ayağı mı uzatıp yatarsam da aynı. Doktora söyledim bu durumu kasılma olsa 15-20 sn sürüp gevşer dedi. Peki kasılma olursa napmalıyım dedim, endol kullanabilirsin ya da haftada bir yerine 3 günde bir pruloton vurulabilirsin dedi.
Ama benim ki kasılma mı değil mi emin değilim.
Vajinal enfeksiyonda belirti verir aslında kötü kokulu akıntı olması lazım o kadar sıkı kntrol altındaydı bişey atlanmış
iyi olmana sevindim canım...Canim simdi hastaneden geldim,alttan ustten muayene oldum,nst ye bagladilar bi saat takip ettiler,bi tuhaflik yokmus,bi ara doktor yanimda bekledi yine olmasini,oldu yine bakti bu bebek hareketi baksana dedi,gozle bile goruluyodu,yinede agri kanama gibi biseyle tekrar ederse gidicem,bence illaki git en azindan icin rahatlasin,bi nst de sanco olup olmadigi net anlasilsin,bitek idrar yolu iltahabi varmis,usuttugumu farketmistim saten,ilac yazdi ayrica bol bol su tuketiceksin soktursun diye dedi
Cpr dediginiz nedir? İdrar yolu enfeksiyonu mu?
iyi olmana sevindim canım...
idrar yolu iltahabıda önemli ilaçlarına dikkat et birde ayakalrınıda sıcak tut...
yok değil...
crp kanda bakılıyor vücutta bir enfeksiyon olduğunu gösterir...
sagolun canlarim suyum halen geliyi kasilmam oldu endolü yedik,ishal yapti endol işe yaradi kizlar agrim gitti arda bey yollamiyor beni esim dedi karismayin top bende dedi erken dogarsa medipole yollariz bebegi dedi hergün bizim icin önemli dedi diren bebek dedi bebegi ben dogurtucam kimseye vermem dedi
Ercelf cnm :) sevindim iyi haberlerine. Benim33 haftada 30 hafta olarak görünce gerilik dedi. Gunaşırı nst dopler yapıyor. Kilo 1490 di geçen hafta yarın kontrol var tekrar bakalım ne olacak. İnşallah sorunsuz gider. Zaten bu rahim sorunu da gerilik yapıyormuş.
Senin rahimağzı yetmezliğindem dolayı mı gerilik olmuş canım?
Cok sagol canim,zaten cok usuyorum dogalgazim baglanmadi,gaz sancisindan uyuyamiyorum,bu arada benim serklaj yapilirken r.a boyu 22 mm di, iki hafta once 24 mm cikmisti,bugun de 27 olmud,doktor bile cok sasirdi,surekli yatiyorum,ilk uc ay yatsam belki hic kisalmicakti,gerek yok ilk uc ay dediler 33mm den 22 ye dustu ;( bukez cok umitliyim imsaAllah alcam kucagima kizimi,hepimiz aliriz insaAllah :)
sagolun canlarim suyum halen geliyi kasilmam oldu endolü yedik,ishal yapti endol işe yaradi kizlar agrim gitti arda bey yollamiyor beni esim dedi karismayin top bende dedi erken dogarsa medipole yollariz bebegi dedi hergün bizim icin önemli dedi diren bebek dedi bebegi ben dogurtucam kimseye vermem dedi
sevginin esi aramis, arda bey gelmis kesinlikle birakmam baska yere gonderemem burada kalacaksiniz bebegi riske atariz demis. Ben elimden geleni yapicam bir sekilde halledice demis. Dogum burada olacak demis ben elimden geldigince dogumu engellemeye calisicam ama olursa da uygun bir yere transferini ayarlariz demis. Sevginin suyu 4 gun once geldigi gubiymis, sizma varmis ama yukardan desteklendigi icin su azalmamis yeterliymis bebek icin, hareketleri zor oluyormus bebegin ama nst 24 saat bagli bi sikinti yok demis. ( insallah duracak bebis dogmayacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?