- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.601
Allahım oğluma ve cümlemizin evlatlarına uzun ömür versin hamilelerin doğumunu en az benimki kadar güzel eylesin hafta itibariyle, hamilelik bekleyenlere de tez zamanda nasip etsi amin...
Allah yardımcınız olsun inşallah gerçekten zor bir durum .
canım geçmiş olsun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.bende 25 gün önce serklaj oldum.dikişten 3 gün sonra banyo oldum ama 5 dk sürmedi sende ılık suyla fazla ayakta kalmadan yapmaya çalış.ben ilk hafta klozete bile tam oturmadım sende tam oturma bence.benim hastanede eve o mesafede ben arabanın arka koltuğuna yatarak gidiyorum.temizliğe gelince hamile kalmadan ağda yapıyodum burda okuduğum kadarıyla ağda kasılma yapıyomuş bende jilet lullanıyorum mecburen.sen hangi şehirdeydin bu arada.pasa ise 28 haftadaydı sancısı başladı dün gece doğum yaptı bebek iyi 1 ay kuvezde kalacakmış
Kızlar gece telefonum çaldı Sevginin eşi aradı bebek geliyor diye:)) Ameliyatta iken Arda Bey mesaj yazdım ben de. O da sabah mesaj yazmış. Benim ve Arda Beyin mesajını paylaşıyorum: Sevgi için bir memorial masalının baş kahramanı oldunuz. Facedeki yeni ünvanınızla mavi gözlü dev:)) İyi ki varsınız iyi ki sizi tanımışız.
Cevap: Sabahın üçünde daha güzel bir enerji ve heyecanla hastaneye gittiğimi hatırlamıyorum. Sevgi Hanımın bu haftalara kadar mucizevi şekilde ulaşmasında siz can dostlarının payı çok büyük.. Sizlere de teşekkür ederiz. Yenidoğanın sağlık şansının artması için bir süre memorialde kalması lazım.Başka yere transferi şu an çok riskli olabilir. Herkese kucak dolusu sevgiler ...
amin inş ya oğlun diyince bile içim bi tuhaf oldu inan:) banyoyu bikaç gün daha bekliycem bakalım..tuvaleti de belki yaptırırız klozet die düşünüyorum..eşin mi yaptı ? valla allah razı olsun diyeyim..benm de eşim her işimi yapıo ama bunu da yaptırcaz belki de öle mi..valla bu adamlar cennetlik ya :)allahım inş sonumuzu iyi etsn de bunlara katlanılır..sağol bilgiler için canım..Canım geçmiş olsun. Günlerin su gibi sağlıkla akıp geçsin. Allah sağlıkla oğlunu zamanında kucağına almayı nasip etsin.
Wc için medikallerden alınan sandalye şeklindeki hasya tuvaletlerinden Alman'ı tavsiye ederim. Normal wc bizim için risk.
Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz hastane mesafesi. Bende izmitten istanbula arabanın arkasında yan yatarak gittim hep.
Benim Dr 3 gün sonra yap demişti. Ben bir hafta sonra banyo yapmıştım.
Kişisel temizliğimizde 13. Haftadan sonra ağda değil jilet kullandım. Hatta haftalarım ilerledikçe daha sıkı yatak istirahati yaptığım için eşim yaptı sağ olsun.
Kızlar gece telefonum çaldı Sevginin eşi aradı bebek geliyor diye:)) Ameliyatta iken Arda Bey mesaj yazdım ben de. O da sabah mesaj yazmış. Benim ve Arda Beyin mesajını paylaşıyorum: Sevgi için bir memorial masalının baş kahramanı oldunuz. Facedeki yeni ünvanınızla mavi gözlü dev:)) İyi ki varsınız iyi ki sizi tanımışız.
Cevap: Sabahın üçünde daha güzel bir enerji ve heyecanla hastaneye gittiğimi hatırlamıyorum. Sevgi Hanımın bu haftalara kadar mucizevi şekilde ulaşmasında siz can dostlarının payı çok büyük.. Sizlere de teşekkür ederiz. Yenidoğanın sağlık şansının artması için bir süre memorialde kalması lazım.Başka yere transferi şu an çok riskli olabilir. Herkese kucak dolusu sevgiler ...
ÖYLE DUYGULANDIMKİ..... SEVGİYE İNANAMIYORUM.. BİR BEBEĞİ OLDU... HAYAL Mİ BU....??? BENİMDE OLACAK MI???? ÇOK DUYGULANDIM ÇOOKK ANLATAMAM... darısı bana ve benim gibi hamile kalmayı bekleyenlere inşallah....
demek bebek erkekmiş.... MUHAMMET EMİN HA??? ne güzel isim...rabbim sevginin kollarına almayı nasip etsin....
Pasamin bebegine Allah saglik sihat versin,anne ve babasina da bu surecte maddi manevi guc versin..
Bende izmirden istanbula geldim,annemin evi 4.katta ve asansor yok,klozet yok,o sandalyelerden almislar ama hic oturamadim ;( 19+4 oldum bugun,en son 22 haftayi gorebilmistim o yuzden korkuyorum,serklajli oldugum halde erken dogum yaptigim icin doktorlarda bu defa surekli yat dediler,daha onceki 5 bebegimde yatmanin cozum olacagi kanitlanmadi demislerdi ama ben yinede yattigim halde suyum gelmisti,bukez herkes daha tedbirli.. Yalniz doktor ve iyi ama ekonomik bi hastane bulmak cok zor,her ihtimale karsi kuvezli bi hastane ve perinatolog bulmakta cok zorlaniyorum ;(
amin canım amin..ya bu tuvalet ve temizlik konusuna taktım kafayı ama halledicez bi şekilde napalım herşey bebişler için..ben de gelirken yatarak geldim..her zaman öle yapayım o zaman..ben antepteyim canım..paşa ya da çok çok sevindim ya..çok şeyler yaşamış o da..inşallah bebişi kuvezden çıkınca mutlu mesut günleri başlar..rabbiim hepimizin yüzünü güldrsn inş..ben daha 2 gündr yatıorum ama yatakta dört dönüyorum ya..fazla hareket etmeyim diorum ama istemsiz bi şeklde kıpır kıpırım valla :)sen hangi şehirdesn canım bu arada?
bu ne güze bi doktormş böle ya...inanamıyorum şu an.ağzım açık okudum şu mesajları..bu adam melek olmalı..benm doktorum serklajımı yaptı.yemin ediyorum adamı ameliyathaneye ne girerken ne çıkarken gördüm..suratıma bile bakmadı ben orda tavana bakıp korkudan geberirken...çok sevi,ndim böle bi doktora gitme imkanı olan arkadaşlar için..şunu bilin çoook şanslısınz...paşa dan haberler iyi çok seviniyorum..inş daha da iyi olur..
amin inş ya oğlun diyince bile içim bi tuhaf oldu inan:) banyoyu bikaç gün daha bekliycem bakalım..tuvaleti de belki yaptırırız klozet die düşünüyorum..eşin mi yaptı ? valla allah razı olsun diyeyim..benm de eşim her işimi yapıo ama bunu da yaptırcaz belki de öle mi..valla bu adamlar cennetlik ya :)allahım inş sonumuzu iyi etsn de bunlara katlanılır..sağol bilgiler için canım..
ÖYLE DUYGULANDIMKİ..... SEVGİYE İNANAMIYORUM.. BİR BEBEĞİ OLDU... HAYAL Mİ BU....??? BENİMDE OLACAK MI???? ÇOK DUYGULANDIM ÇOOKK ANLATAMAM... darısı bana ve benim gibi hamile kalmayı bekleyenlere inşallah....
demek bebek erkekmiş.... MUHAMMET EMİN HA??? ne güzel isim...rabbim sevginin kollarına almayı nasip etsin....
Paşam...
Burayada yazayım istedim, bak benim güzel arkadasım oğluşun var artık seninde , minicik ama gor bak nasıl güçlü olacak...
Buraya yazacaksın , uyumuyor , yemiyor , ağlıyor diye😊
Chnb , gecmis alıntıları okuyunca nedense göz yaslarımı tutamadım, suan bile inanılmaz duygu yukluyum
Allah isteyen tüm arkadaşlarıma yaşatsın bu güzel duyguyu
Arda bey bir kez daha yüceldi gözümde , yazdığı cevap bile insanın icini ısıtıyor :))
Sahbamus , Allah büyük , sende alacaksın kucağına yavrunu...
Hepinizi öpüyorum
Kizlar istanbulda hastane ariyorum biliyosunuz,tavsiye uzerine kucukcekmece tarafinda kanuni sultan suleyman hastanesinden randevu aldim,sanirim yikilan yenimahalle kadin dogumun personeliymis ama tam bilmiyorum,temiz ozel gibiymis ve doktorlarida uzmanmis,bide ozel bi doktorla gorusucez capada prof. Mus bi kez muayenehanesinden randevu alinca,capada takip ediyomus.. Onunla goruscez.. Hayirlisi Allahtan.. Ben ozelden yana degilim,pek guvenemiyorum,hem cok pahali hem yeterli tecrube ve donanimi olmuyo.. Yani bana oyle geliyo
Evet oncekilerde istanbuldayim,ama cok hastane gezdim ozeli devleti kalmadi,zeynep kamil cok iyiydi ama bize uzak,bu benim ikini evliligim,izmire gelin gitmistim,esimde bende cok cocuk istiyoduk,daha evliligimiz oturmadan,keyfini surmeden hamile kaldim,ve bu zor surec basladi,Allah yar ve yardımcın olsun.
İçine sinen seni anlayan işinin ehli vicdanlı bir Dr nasip eylesin.
Yaşadığın tecrübeler senin böyle hissetmene neden olmuş. Öncekilerde İstanbul da mıydı bilmiyorum. Fakat İstanbul da birçok özel Dr ve hastane var bu donanın ve bilğiye sahip. Tersi birçok arkadaşda devlet hastanelerinin yoğunluğundan ve işini bilmeyen personelinde şikayet ettikleri için bizlerde çekiniyorduk bu konuda.
Senin de yaşadıkların zor Sahbamus inşallah Allah sana da en kısa zamanda yaşatır bu duyguyu... Amin...
Sahbamus , Allah büyük , sende alacaksın kucağına yavrunu...
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ[/B][/COLOR]
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
mmery----------------------
saftunc---------------------:86:
burcim----------------------:86:
Regrete----------------------:102:
fuzuli83---------------------:86:
bebilem----------------------:86:
mrymyldz--------------------:86:
bade81-----------------------:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?