- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.861
evet canım hidennisco nun ikinci gebeliginde serklaj yok.MERHABA HOŞBULSUMlistede dikkatimi ceken bir sey var. hidennisko arkadasımıza ilk gebeliğinde serklaj yapılmış.ikincide yapılmamıs sanıyorum.gerkli olmadıkca yapılmıyormu yoksa her gebelikte.?
mayıs anneleri bölümüne girip bakıyorum arada .misafirleri gelmiş nevresim bebek kıyafeti almışlar .çalışıyolar .yoruluyolar.sadece vitamin kullanıyolar. ben kahvaltımı hazırlayanıyorum .yazamıyorum oraya(
rahim ağzı boyu 35 den aşağı düşmedikçe her dr yapmıyo ama önlem amacıyla kısalmasa bile yapan dr lar var .benim 35 den 28 e düştü 14.haftamda yaptı serklajı.beklemesinin sebebi enfeksiyondu.kısalmasa ble yapıcaktı .çünkü 2 kaybım var rahimağzı yetmezliğinden .ayrıca başka dertlerimde var birsürü ....trombofili var ,yaş var,crp var var da var ...ilk 3 ayda kanamam vardı vücut atıyo istemiyo bebeği virüs olarak algılıyo dendi .herşeyi göze aldım hiç kalkmadan yatmayı ama çok zor çok zor
10 gün oldu benim serklajım üstten baktı bi değişiklik görmedim dedi.bi anormallik görürsem vajinal bakarım dedi. ama zaten serklaj yapılırken kısalma oluyo 28 den 23 e düşmesi normal bence .boru gibi bişey üstten alttan sımsıkı dikiyor .hatta bana tıkaçın bi kısmı atılıyo malesef dedi dr..tıkaç nişan denilen şey o nedenle serklajı olanın enfeksiyonu olmaması gerekiyoyelizcim benimde rahim boyum ilk ölçüldüğünde 33.9 du 2 hafta sonrası 28.8 düştü ve serklaj oldum.dikişten 34 gün sonra ölçüldü 23.3 düşmüş korkuyrum daha fazla kısalmasından.senin dikişten sonra ölçüldümü kaç çıkıyor.
bunu ben de merak ediyorum .turnusol kağıdı ile bakılıyomuş renk değiştiriyomuş kağıt.bilen varsa yazsın nolur .o bildiğimiz kırtasiyede satılan turnusol kağıdı mı ?? ne renk oluyo amniyo sıvısında ??Yaaaa bu su sızıntısı nasıl anlaşılır rengi kokusu nasıl olur yapış yapış olur mu sıvı var mı bilenn
bunu ben de merak ediyorum .turnusol kağıdı ile bakılıyomuş renk değiştiriyomuş kağıt.bilen varsa yazsın nolur .o bildiğimiz kırtasiyede satılan turnusol kağıdı mı ?? ne renk oluyo amniyo sıvısında ??Yaaaa bu su sızıntısı nasıl anlaşılır rengi kokusu nasıl olur yapış yapış olur mu sıvı var mı bilenn
aminn RABBİM EN SEVDİKLERİMİZE HAYIRLIYSA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİNsagol canım ben şunu anladımki anne olmak zormuş helde evladını canlı görmek düşünsene yogun bakıma giriyorsun ve diyorlar 10 dakika dakika bitine hadi zamanınız doldu deyip çıkaıyolarkedinin cigere baktıgı gibi bakıyorsun yavruna ellleyemiyorsun yavruna bir kere kokuusnu içime çekemeidm sarılamadım biliyorum daha çok erken amam ne yapayım her gittigimde hevesle gdiyorum çocukalr gibi nasıl seviniyorum amam yanına varında zaman doldu diyorlarla işte bitiginin resmidir o an eve gelene kadar agla dur diyorlar aglama emin ellerde bilmiyorlar 12 senelik özlemim yiyorsa onlarda görsün sonra anlarlar benim ne çektigimi davulun sesi uzaktan hoş gelir derler teselli ediceklerine daha beter ediyorlar benim burdaki tanıdıklarım ay neden suyun gelmiş ay aletemi çıktı tüh bebek kaç gram ay nasıl küçüktür şimdi üüzlme yaşar daha can sıkıcı bri sürü laf inan tepelerine atlamamk için zor tutuyorum kendimi okadar diyim şimdide diyorlar ebek gelsin bebek görmeye gelicez dedim getirende sag olsun getirmeyende amma velakin bebegimi kimseye ne elletirim ne gösteririm kusura bakmasın doktor en az 6 ay dedi evladım iyi olsunda gerisi boş kış bu gribi olan olur hasta olan olur vs işte sonrada paşa kötü derler umrumda degil ben bu bebegi kucagıma alabilmek için neler çektim en yakın şahidimsiniz kızlar rabbim ne eylerse gzüel eyler herşey rabbimin elinde ol dicek olucak tek dilegim rabbimden ne oglumun ne eşimin nede sevdikelrimin acısını göstermeisn amin
Hep öyle diyordum hep.
Doğru değilmi ne guzelde baktın kuzuna
Bir anneden başka kim anlarki dilinden
aminn RABBİM EN SEVDİKLERİMİZE HAYIRLIYSA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN
ben kuzumu 13 gün hiç görmedim bile sadece ekrandan 1-2 dakıka gösteriyorlardı
şunu düşünüyorum mutlu olmak için hep iyi düşünmek gerek sen yinede bebeğine dakikalarda olsa dokunuyorsun
cnm hamileliğimin ilk aşamasından beri çok destek oldun ve halende seninle her konuşmamız deraj olmama yetıyor
çok çokkk saol ıyıkı varsın
aminn RABBİM EN SEVDİKLERİMİZE HAYIRLIYSA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN
ben kuzumu 13 gün hiç görmedim bile sadece ekrandan 1-2 dakıka gösteriyorlardı
şunu düşünüyorum mutlu olmak için hep iyi düşünmek gerek sen yinede bebeğine dakikalarda olsa dokunuyorsun
cnm hamileliğimin ilk aşamasından beri çok destek oldun ve halende seninle her konuşmamız deraj olmama yetıyor
çok çokkk saol ıyıkı varsın
Fikri olan yok muuuuYaaaa bu su sızıntısı nasıl anlaşılır rengi kokusu nasıl olur yapış yapış olur mu sıvı var mı bilenn
Fikri olan yok muuuu
bunu ben de merak ediyorum .turnusol kağıdı ile bakılıyomuş renk değiştiriyomuş kağıt.bilen varsa yazsın nolur .o bildiğimiz kırtasiyede satılan turnusol kağıdı mı ?? ne renk oluyo amniyo sıvısında ??
evet canım hidennisco nun ikinci gebeliginde serklaj yok.
doktorların bir kısmı Arda bey de dahil hemen serklaj yapmıyor
kısalma görürse yapıyorlar öyle bir durum olmayınca 2.de atılmamış
can mmery cicik mmery
talebim gerceklesmiş tesekkürler.insallah en kısa zamanda bende hamişlerden vede sen.karsılıklı hamişleşmek dilegiyle.seviyorum sizleri
Arkadaşım! Amniyon sıvısı yapışkan değil, aynen idrara benzer. Ancak yanlış bilmiyorsam idrar asidik özellikte olup , amniyon sıvısı bazik özelliktedir. Bu yüzden de amniyon sıvısı mavi turnusolla değişime uğramazken , kırmızı turnusolla mavi- mor bir renge dönüşür. Tecrübeyle sabit. Dilerim ki kimsenin vaktinden önce suyu gelmezFikri olan yok muuuu
mayıs anneleri bölümüne girip bakıyorum arada .misafirleri gelmiş nevresim bebek kıyafeti almışlar .çalışıyolar .yoruluyolar.sadece vitamin kullanıyolar. ben kahvaltımı hazırlayanıyorum .yazamıyorum oraya(
bunu ben de merak ediyorum .turnusol kağıdı ile bakılıyomuş renk değiştiriyomuş kağıt.bilen varsa yazsın nolur .o bildiğimiz kırtasiyede satılan turnusol kağıdı mı ?? ne renk oluyo amniyo sıvısında ??
Ben su sanmistim ama enfeksiyon cikti,kardesimde son ayda sizin dediginiz gibi bi kagidi pedinin arasina koymuslar,bende baska sekilde yaptilar,sabah yazarim sarjim bitiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?