- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.961
Herkese merhaba.. epeydir takip edemedim, herkes iyidir inşallah..
Haberi olup arayan soran mesaj ceken tüm arkadaşlarima tekrar teşekkür ederim, iyi dilekleriniz ve dualarınız icin.. Allahın izniyle dualarinizla inşallah kuzumuz birakmayacak bizi
Operasyondan bir gun önce doktorum muayne yaptı. hem vajinal hemde karindan. ilk olarak vajinal usg ile bakti, rahimde aciklik baslamis ve rahim agzi uzunlugu 3cm. Ekranda net bir sekilde bende gordum. Ince bir cizgi seklinde gorunmesi gerekirken hafif bir aralik vardi. Ve tam zamaninda serklajimin olacagini, dogru bir planlama yapmisiz haftamin belirlenmesinde.. Aciklik olayi canimi cok sıktı fakat doktorum ise ray teshisimizi dogrular nitelikte ve serklajin basari oranini arttirmakta, bu acidan bakmami söyledi. evet kesinlikle cok hakli fakat uzuldum. Ertesi gun serklaj olmanin endisesine birde budurumun yasanmasi beni müthiş sarstı.. Demekki benim erken dönemde belirti veriyormus fakat görebilene.. yazikki geçmişimde gittigim tum doktorlara ve yazik bunlar daha kimlerin canını yakacak.. rabbim fırsat vermesin inşallah, diyecek baska söz bulamıyorum..
27 kasım sabah 8`e dogru operasyon oldum. yaklasik 15 dk. operasyonn olmasi ve uyanmam sürmüştür.. evet denilen gibi kisa bir operasyondu. Çok şükür başarılı iyi bir operasyonum oldu. serklajdan sonra, bir iki saat ağrim oldu. Ve cok az kanamam.
Operasyonumdan uc gün sonra kontrol oldum ve doktorum karindan muaynemi yapti. Açıklığın dikisle kapanip kapanmadığını merak ediyordum. Ekrandada gördüm kapanmışti aciklik dikisle.
Haftada bir proluton depot 500mg ve yatacagim icin cleaxan 0,2 kullanacagim. Baskada suan icin kullandigim ilac, vitaminhap yok.
Serklajan once geçen sıkıntılı gunlerin ardından endiseli gunler beni bekliyor..dualarınızi bekliyorum.. inşallah vakti saatinde sağlıkla kucaklariz canımızı..
s.a.hanımlar ben de raydan dolayı yatıyorum. 27 haftalık ikizlerime hamileym daha önce de yazmıştım buraya o zaman hastanede yatıyordum su an evimde yatıyorum. Allah herkesin yavrusunu kendilerine bağışlasın. benim dikkat etmem gereken neler var neler yapmalıyım neler yapmamalym Allah rizasi için bu konuda beni bilgilendirir misiniz en çok nelere dikkat etmeliym bi de bebeklerimin gelisimini olumsuz etkiler mi acaba benim sürekli yatmam
Arkadaşlar aranızda detaylı ultrason yaptıran varsa hangi haftalarda nerede ne kadara yaptırdığı ile ilgili bilgi verebilir mi bir de detaylı ultrasonu doktor mu talep etti yoksa kendi isteğinizle mi yaptırdınız sadece sorun olduğu zaman mı isteniyor detaylı ultrason
s.a.hanımlar ben de raydan dolayı yatıyorum. 27 haftalık ikizlerime hamileym daha önce de yazmıştım buraya o zaman hastanede yatıyordum su an evimde yatıyorum. Allah herkesin yavrusunu kendilerine bağışlasın. benim dikkat etmem gereken neler var neler yapmalıyım neler yapmamalym Allah rizasi için bu konuda beni bilgilendirir misiniz en çok nelere dikkat etmeliym bi de bebeklerimin gelisimini olumsuz etkiler mi acaba benim sürekli yatmam
Tekrardan gecmis olsun canim...sorunun belli artik icin rahat olsun dikisinde atildi...bundan sonra tek yapman geten beklemek..insallahhersey guzel olacak...Herkese merhaba.. epeydir takip edemedim, herkes iyidir inşallah..
Haberi olup arayan soran mesaj ceken tüm arkadaşlarima tekrar teşekkür ederim, iyi dilekleriniz ve dualarınız icin.. Allahın izniyle dualarinizla inşallah kuzumuz birakmayacak bizi
Operasyondan bir gun önce doktorum muayne yaptı. hem vajinal hemde karindan. ilk olarak vajinal usg ile bakti, rahimde aciklik baslamis ve rahim agzi uzunlugu 3cm. Ekranda net bir sekilde bende gordum. Ince bir cizgi seklinde gorunmesi gerekirken hafif bir aralik vardi. Ve tam zamaninda serklajimin olacagini, dogru bir planlama yapmisiz haftamin belirlenmesinde.. Aciklik olayi canimi cok sıktı fakat doktorum ise ray teshisimizi dogrular nitelikte ve serklajin basari oranini arttirmakta, bu acidan bakmami söyledi. evet kesinlikle cok hakli fakat uzuldum. Ertesi gun serklaj olmanin endisesine birde budurumun yasanmasi beni müthiş sarstı.. Demekki benim erken dönemde belirti veriyormus fakat görebilene.. yazikki geçmişimde gittigim tum doktorlara ve yazik bunlar daha kimlerin canını yakacak.. rabbim fırsat vermesin inşallah, diyecek baska söz bulamıyorum..
27 kasım sabah 8`e dogru operasyon oldum. yaklasik 15 dk. operasyonn olmasi ve uyanmam sürmüştür.. evet denilen gibi kisa bir operasyondu. Çok şükür başarılı iyi bir operasyonum oldu. serklajdan sonra, bir iki saat ağrim oldu. Ve cok az kanamam.
Operasyonumdan uc gün sonra kontrol oldum ve doktorum karindan muaynemi yapti. Açıklığın dikisle kapanip kapanmadığını merak ediyordum. Ekrandada gördüm kapanmışti aciklik dikisle.
Haftada bir proluton depot 500mg ve yatacagim icin cleaxan 0,2 kullanacagim. Baskada suan icin kullandigim ilac, vitaminhap yok.
Serklajan once geçen sıkıntılı gunlerin ardından endiseli gunler beni bekliyor..dualarınızi bekliyorum.. inşallah vakti saatinde sağlıkla kucaklariz canımızı..
uzun zamandır yazmamışım bir durum değerlendirmesi yapayım sizlere..
belki gelip okuyan olur,beni düşünen,merak eden,önemseyen...
ayın 15.de regl oldum 19.da doktora gittim..
farklı bir doktor denedim..baktı pkos azda olsa görülüor bir tane yumurtan var dedi.
ama moralim bozuldu benim hep cok yumurtam olur pkostan sebep bir tanesi devam ederdi..
neyse tahlillerime baktı hersey güzel...
ayın 29.da gel tekrar bakalım büyüyecek mi dedi..
dün gittim yumurtam büyümesi durmamış çok sağlıklı ve temiz bir yumurta 19mm olmus dedi
bu hafta içinde catlayacak..gün aşırı ilişki mutlaka dedi.
baska yapılacak birsey yokmuş...
müdahale etmeden devam edelim 29.da yine gel çatlamıs mı bakalım dedi..
çatlatma ignesi yapalım fırsat bu fırsat elimizden kaçırmayalım dedim ama ilaçsız takip etmek istedigini söledi..
bakalım bu ay ayrı bir umutla doldum ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi..
umarım herseyin hayırlısı olur..
buradaki tüm arkadaşları zaman zaman merak ediyorum hatta sayfanın ilk başlarında yaza<n ama hiç uğramayanları bile
sen bizim en taze umudumuzsun merak etmemek eldemi cnm
Hep aklımdasin.
Iyi haberler getir insallah.
İnşallah canım dualarımdasın... Gerçekten her aşaması zor bu sürecin...
Bende merak ediyordum fakat yazmak istemiyorsun dur diye sormuyordum canım.
Hangi Dr gittin merak ettim.
İnşallah bu sefer olacak canım. Rabbim hayırlısıyla nasip edecek.
Mmery içim bir tuhaf oldu..Maaşallah çok iyi boyutta yumurtan..Bugün ve yarın çok önemli...Çok sevindim canım.Hayırlısı olsun inşallah..
Canım ben arada bakıyorum, yeni haberler var mı diye....Sen ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan Allah razı olsun
ALLAHIM gönlüne göre versin hamilelik haberlerini bekliyorum..
Kanki konustuk senle ama burayada yaziyim...ben coook sevindim senden boyle guzel haber alinca..insallah hersey cook guzel olucak...sen tez zamanda hamile olucaksin bende cok sevinicem..
Canım ben tıp fakültesi hastanesinde Prof Zeynep cantürk hocanın Dolphin de özel muayenesine gidiyorum. Testleri üniversitede yaptırıyor. Sadece muayene ücret, veriyorum. Kendisi sadece derslere giriyor okulda hasta muayene etmiyormuş.
Daha önceleri yine aynı hastaneden berrin Hanım'a gidiyordum. Onunla frekansların tutmadı. Daga doğrusu beni anlamadı ve biraz garip bir Dr dü. Beni çok iyi aydınlatmıyordu.
Zeynep hoca çok iyi ve anlayışlı. Kendisi endokrin ve motobolizma uzmanı. Doğum sonrası ona gidemedim burdaki dahiliye uzmanın ilaçlarımı ayarladı çünkü şimdi birsğrü test ister ve tam günüm fakülte hastanesinde işim üç gün sürer bebek yüzünden gidemedim.
Arkadaşlar aranızda detaylı ultrason yaptıran varsa hangi haftalarda nerede ne kadara yaptırdığı ile ilgili bilgi verebilir mi bir de detaylı ultrasonu doktor mu talep etti yoksa kendi isteğinizle mi yaptırdınız sadece sorun olduğu zaman mı isteniyor detaylı ultrason
canım bir de burdan hayırlı olsun dileyeyim..Herkese merhaba.. epeydir takip edemedim, herkes iyidir inşallah..
Saol canım sizler gibi hamişlerin duasını aldıkca daha da seviniyorum.Canım ben arada bakıyorum, yeni haberler var mı diye....Sen ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan Allah razı olsun
ALLAHIM gönlüne göre versin hamilelik haberlerini bekliyorum..
evet hatırladım canım...iyisin demek cok sevindim..s.a.hanımlar ben de raydan dolayı yatıyorum. 27 haftalık ikizlerime hamileym daha önce de yazmıştım buraya o zaman hastanede yatıyordum su an evimde yatıyorum. Allah herkesin yavrusunu kendilerine bağışlasın. benim dikkat etmem gereken neler var neler yapmalıyım neler yapmamalym Allah rizasi için bu konuda beni bilgilendirir misiniz en çok nelere dikkat etmeliym bi de bebeklerimin gelisimini olumsuz etkiler mi acaba benim sürekli yatmam
Herkese merhaba.. epeydir takip edemedim, herkes iyidir inşallah..
teşekkür ederim cevaplariniz için. serklaj yok günlük 200 mg alttan progestan kullanıyorum cinsiyetleri de erkek maş. rahm agzimda kısalma ve yumuşama var. benim gibi olup miyadini dolduran oldu mu hiç.
mmery arkadaşım ben de tedavi ile hamile kaldım çok şükür iki yıllık bir uğraş sonunda. benim aşılamamdan bir gün önce 16 mm ve 14 mm iki yumurtam vardı. daha önceki asılamalarmda daha çok oluyordu bu yüzden üzülmüştüm ama Rabbim ol deyince oluyor. sana tavsiyem hemen folic plus kullanman çok iyi beslenip bol bol dinlenmen. duam seninle. ben de dualarnizı bekliyorum arkadaşlar.
hemen araştıracağım teşekkür ederim canım..
testleri üniversite de yapması da güzel..ayrıca üniverste hastanesinin sonuçları güvenilir demekki..
ilk fırsatta gidecegim
doktorumda devlet hastanesinde giden arkadaşlar olmuş tavsiye üzerine gittim Mustafa Bey e..
özeldeki gibi ilgi var.20dk dinledi beni notlar aldı sagolsun..
teşekkür ederim cevaplariniz için. serklaj yok günlük 200 mg alttan progestan kullanıyorum cinsiyetleri de erkek maş. rahm agzimda kısalma ve yumuşama var. benim gibi olup miyadini dolduran oldu mu hiç.
mmery arkadaşım ben de tedavi ile hamile kaldım çok şükür iki yıllık bir uğraş sonunda. benim aşılamamdan bir gün önce 16 mm ve 14 mm iki yumurtam vardı. daha önceki asılamalarmda daha çok oluyordu bu yüzden üzülmüştüm ama Rabbim ol deyince oluyor. sana tavsiyem hemen folic plus kullanman çok iyi beslenip bol bol dinlenmen. duam seninle. ben de dualarnizı bekliyorum arkadaşlar.
tesekkür ederim arkadasım inşallah benmde vakti zamanım gelmiştirteşekkür ederim cevaplariniz için. serklaj yok günlük 200 mg alttan progestan kullanıyorum cinsiyetleri de erkek maş. rahm agzimda kısalma ve yumuşama var. benim gibi olup miyadini dolduran oldu mu hiç.
ben varken kimse yoktu amaaaaa19 ziyaretçi 2 üye metal ve ben:))
evet canım Gölcükte..umarım ummadıgım yerden fayda görürümAllah sağlıkla yavrularını zamanında kucağına alıp yetiştirmeyi nasip eylesin.
Arkadaşlar bahsetmiş zaten. Wc dışında yatakta yat canım. Oturarak değil tam yat. Ayrıca ceviz muz kaçar peyniri yumurta ve kırmızı et tüketmeye çalış. Bunlar bebeklerin kilosunu artırıyor. Rahim ağzı yetmezliği bebeğin gelişimini etkilemiyor sadece erken doğmasına sebep oluyor. Birde en az ayda bir tam kan tam idrar testi ve kanda Crp ölçümü yaptırmanı tavsiye ederim. Ayrıca vajinal enfeksiyon takibini de zaten Dr yapıyordum. Bu haftalardan sonra kazılmalarını daha da fazla hissedersin. Bunlara da dikkat et. Bir saat içinde düzenli aralıklarla dört ve daha fazlası risk. Bebek toplandı veya poposunu oraya dayadı gibi zannedilen durumlar kasılma oluyor canım.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Gölcük devlette mi. Hayırlısı olsun arkadaşım. Belki bu Dr vesile olacaktır hamile kalmana.
Rahim ağzı boyun kaç cm olmuş canım Dr bilği verdi mi. Birde ölçün vajinal ultrasonları yapıldı karından mı.
20 olmuş ziyaretçi:)))))))))))))))))))))))))))
Merak ediyorum başka cevaplayacak olan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?