- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #51.981
ziyaretçilerden biri ben olabilirm gibime geliyorfaceyede yazıyourm amma ne var ne yok bakalım bu aralar kafam yerinde degil çok çabuk unutabiliyorum ablamla konuştum mesela sabah bri bakıyourm arıyrum neden aramadın diye sabah konuştukya diyor anlıcagın kafam biraz dumanli aklımda kaç tilki var ne sen sor ne ben söylüyüm bugün 12-30 gibi çıkarım hastaneye erken bebegime gidicem allah ömür veirise bakalım benim küçük adamım ne alemde kendime söz veriyorum aglam ayok diye amam nedense otomatige baglamış gibi aglıyorum allahım aşürkü önceden buda yoktu desemde galib aolhusa sendurumuna giridm kanımca hayat devam ediyor bakalım 27 aralıkta 35 haftalık oluyor normalde doktor o haftalarda veriyoruz bebegi anneye dedi buda demek 25 gün kaldı oglumla işşallah kavuuşmama herkez diyor beşşigini aldınmı diyor almadım dedim sag saglim gelsin evine işallah ozaman alırım okadar eksigi varki alıcagım sorma sag saglim gelsin ucun ucun alırım işşalah
bu aralar gelen gdien çok kişi zaten bebegi görmeye gidince eve gelene kadar zaman geçiyoramam zaman zaman girmeye çalışıyourm annem izin vermiyor gfenemi onun başındasın deyip laf ettigi için giremiyore:18::18:
Merak ediyorum başka cevaplayacak olan yok mu
Merak ediyorum başka cevaplayacak olan yok mu
Nln cim doktorum 20. Haftamda dikkatlice normal ultrasonda bakti ve her uzvunu guzelce inceledim,tam oldugunu gordum,olcumleri aldim dedi,istersen senin yatman gerekli icin rahat ederse gerek gormuyorum ayrintiliya dedi,bende guvendim,yoksa 22-23 haftalarda yapiliyodu,bu arada bana doktor lazim onerin lutfen istanbuldayim ve mumkunse hastanede ve ozel muayenehanesi olsa iyi olur
canım kemerleri sıkmak lazım bende fuzuli harcama yapmıyorum cimriyim anlıcagımpaşam ina çok zor günler yaşayan bilir hep kendimi RABBİM BANA GÜÇ VER ben güçlü sağlıklı olmalıyım ki yüsrama iyi bakayım onu sağlıklı yetiştireyim diye motive ediyordum
alış veriş işine gelince genelde tok gözlüyümdür alışverişin çok fuzulisine karşıyımdır ama yüsra olduktan sonra
gözüm doymuyor marka fiyat model olacak olmayacak fark etmıyor çarşıyı eve toplamak geliyor eşim de aynı nerde ne görsek alıyoruz doymuyoruz bazı şeylerini hiç giymeden kaldırdık
SABIR ET CNM VEEE GEÇEÇEK İNŞALLAH HAYIRLIYSA
ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2008--------------var
hidennisko-------------erkek--------------Ege------------------------04.07.2008------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008-------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp---------------2009----------------var
saslan------------------erkek-----------ÇınarDemir------------------09.01.2009-------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009-------------var
Melek81---------------erkek-------------AliTuna---------------------07.02.2009-------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009-------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-------------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------var
hemşin53---------------kız----------------Elif------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?--------------------------01.09.2009------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül------------------------06.09.2009------------var
Yağmurcn-------------erkek------------YusufBora--------------------15.10.2009------------yok
Tuğba-ŞEKER----------erkek---------------?--------------------------24.10.2009------------var
el-muallim-------------üçüz kız-------------?-------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay--------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-------------.....2009---------------var
nermn---------------------?-----------------?------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik---------------kız&erkek------SelinAlmina&SerkanÇınar--------02.06.2010---------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?---------------------02.06.2010--------------yok
DEBA----------------kız&erkek------------------?--------------------...06.2010----------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin--------------------01.07.2010--------------var
cananur---------------erkek-------------AhmetKaan------------------07.07.2010--------------var
Canzi3445-------------erkek-------------------?----------------------16.07.2010--------------var
DERİSS--------------kız&erkek-----------Ecrin&Barış------------------23.12.2010--------------var
Edamecrin--------------kız----------------Gözde----------------------2010--------------------var
yasnur----------------erkek------------------?------------------------2010---------------------?
sinop-e----------------kız-----------------melis----------------------2010---------------------var
Yaren-----------------kız------------------Sezin----------------------20.02.2011--------------var
nefisem-----------------?--------------------?---------------------------.02.2011---------vajinal pesser
Güldenaz--------------kız--------------------?-----------------------------?-------------------var
pares83---------------kız--------------------?-------------------------21.03.2011-------------var
Tatlışoğlu-------------kız-------------------İlke------------------------03.03.2011-------------var
Nuray-----------------kız------------------Özge-----------------------20.03.2011--------------var
Şafak-----------------kız---------------------?-----------------------------?--------------------var
Ayer82---------------erkek-------------------?-------------------------21.04.2011--------------var
ozlem483-------------kız------------------Deniz-----------------------02.05.2011--------------var
Eylem-----------------kız------------------Duru------------------------16.05.2011--------------yok
Ardatuana------------kız-------------------Esila------------------------13.06.2011--------------var
Elifce-----------------kız-----------------EsmaEla----------------------18.06.2011--------------var
sbl1980--------------kız-------------------Duru------------------------01.07.2011--------------var
nurcan35------------kız-------------------Eylül------------------------07.2011------------------yok
jaluse--------------erkek--------------------?--------------------------15.07.2011---------------var
Mavilinilay----------kız--------------------Ekin-------------------------01.08.2011---------------var
Selen_k-------------kız-------------------Beren------------------------18.08.2011----------------var
minimini------------kız-------------------Beril--------------------------05.09.2011---------------var
samyeli------------erkek-----------------Eymen------------------------09.09.2011---------------var
Crameren----------erkek------------------Mert-------------------------13.09.2011---------------var
melekceren----------kız-------------------Melis------------------------16.09.2011---------------var
gamze81-----------erkek---------------ErsanÇınar---------------------17.09.2011---------------yok
elza81-------------erkek------------------Demir------------------------21.09.2011---------------yok
erdennazlı-----------kız-------------------Beren------------------------22.09.2011---------------var
arzufirdevs----------kız--------------------İnci------------------------- 22.09.2011---------------yok
tuubaaoz-----------erkek-----------------Kıvanç------------------------28.10.2011---------------var
sumeyye25----------kız------------------NisaNur-----------------------29.10.2011---------------var
jLIMBURG1985-----erkek-----------------Ömer Ali-----------------------08.11.2011--------------var
medusa_0403-------kız-------------------ElvinEce-----------------------20.11.2011--------------var
nursin1981-------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan-------------09.12.2011--------------var
ceylinirem----------erkek-------------------Enes------------------------16.12.2011--------------var
kardelen086-------kız&kız--------------Almina&Destina-----------------------?-------------------yok
Boncuk26----------erkek-------------------Kerem-----------------------07.01.2012---------------var
deryak53----------erkek--------------------Kerem-----------------------21.02.2012---------------var
Bermel------------erkek-----------------------?------------------------------?---------------------var
girl85--------------kız-------------------------?-------------------------26.04.2012----------------var
sinannuray-------erkek-------------------Vahap Enes-------------------08.05.2012----------------var
Fadik-------------erkek------------------Yusuf Eymen------------------01.07.2012-----------------var
sinem8484------kız&erkek----------------Arda&Beren-----------------------?----------------------var
melikee------------kız--------------------------?-----------------------13.08.2012-----------------var
sofika--------------kız------------------------İnci----------------------04.09.2012----------------var
arzufirdevs-------erkek-----------------Muhammed Fatih---------------19.09.2012-----------------yok
sevdanehri54------kız-------------------------Rüya---------------------08.10.2012-----------------var
Ayer82-------------kız--------------------------?---------------------------?----------------------yok
mues-----------kız&erkek---------Meryem Hanne&Muhammed Baha------22.10.2012-----------------var
meleğim ve aşkım---kız---------------------Ravza Nisa-----------------17.10.2012-----------------var
chnb---------------erkek-------------------Ahmet Arda----------------14.11.2012----------laparoskopik abdominal serklaj
denizANASI---------kız-------------------------Su---------------------03.11.2012-----------------yok
Prenslerim------erkek&erkek----------------Emre&Erdem--------------15.11.2012-----------------yok
aysetalha----------erkek-------------------------?-------------------------?.2012------------------var
sezen_kayaalp-------?----------------------------?--------------------20.12.2012------------------var
sinemis30----------kız----------------------Yağmur Ada---------------?.12.2012-------------------var
minibebi------------?-----------------------------?--------------------?.01.2013-----------------var(acil)
hidennisko---------kız--------------------------Bade------------------16.01.2013------------------yok
eylulgulu----------erkek------------------------Emir-------------------21.01.2013------------------var
metal41-----------erkek--------------------Hasan Basri---------------21.01.2013-------------------var
yaren58------------kız--------------------------Selin?----------------23.01.2013-------------------var
duyaydin----------erkek-------------------------Meriç----------------19.02.2013---------------------var
happykelebek------erkek-----------------------Muhammed Emin-------20.02.2013---------------------var
lilymeredin---------erkek-------------------------Aren----------------06.03.2013--------------------var
sibel_duru----------kız---------------------------Duru--------------------21.04.2013-------------------var
mulberry--------------kız--------------------------Eslem----------------23.04.2013---------------------var
melek81---------------kız---------------------------?-------------------25.04.2013-----------------------var
kargunesi-------------kız-------------------------Ayşe Ece--------------------07.05.2013--------------------var
merra1----------------kız------------------------Elif Beste--------------13.06.2013--------------------var
ugurum77------------erkek-----------------------?---------------------13.06.2013-----------------var
svly88-----------------erkek------------------------?-----------------17.06.2013----------------------var
gurbetçiiii-------------kız------------------------Esma Asel--------------18.06.2013-----------------var
mlkyyy----------------kız-----------------------Almila Simay------------18.06.2013-------------------var
melek18--------------kız--------------------------Feyza---------------18.06.2013------------------ var
19asos03-------------erkek-----------------------Anıl Efe--------------24.06.2013--------------------var
efulim46--------------kız--------------------Zeynep Mukaddes-------26.06.2013-----------------var
moonsherose84-------kız----------------------Havva Eliz-------------13.07.2013----------------------var
mumudihaba----------kız-----------------------Yüsra----------------05.08.2013--------------------var
deniizzz---------------kız-------------------------Elin-----------------16.08.2013--------------------var
ARES_06--------------kız-------------------------?--------------------03.09.2013-------------------var
kıvırcık0934----------kız---------------------Zeynep Larin-----------16.09.2013-------------------var (hamilelik öncesi)
elifinie-----------------ikiz kız-----------------Ayşe&Zeynep-----------07.11.2013--------------------------var
minito---------------kız&erkek-----------------Doğa&Rüzgar-----------08.11.2013-------------------------var
akreb-----------------------kız----------------------Berrak---------------12.11.2013----------------------var
paşam3405--------------erkek---------------------Muhammed Emin-----14.11.2014---------------------pesser takılmıştı
voiceseda-------------erkek-----------------------Eymen Ulaş------------24.11.2013--------------------------var
HAMİLELERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj
umudum1981-------------erkek-----------------------------------20.12.2013--------------------------var
feryal37--------------------kız---------------------------------------27.01.2014-----------------------var
aryamia--------------------erkek------------------------------------09.02.2014--------------------yok
jeton-------------------------?--------------------------------------22.04.2014--------------------var
sutanesi1982----------------erkek--------------------------------------01.05.2014-------------------laparoskopik abdominal serklaj
meryusem--------------------?-------------------------------------------?--------------------------var
yorgunbulutlar--------------erkek-------------------------------------19.05.2014-----------------------var
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
mmery----------------------
saftunc---------------------:86:
burcim----------------------:86:
Regrete----------------------:102:
fuzuli83---------------------:86:
bebilem----------------------:86:
mrymyldz--------------------:86:
bade81-----------------------:86:
nihan_n----------------------
Saol canım sizler gibi hamişlerin duasını aldıkca daha da seviniyorum.
Allah hepimizin gönlüne göre versin..
bilgilerini versene bize hamile listemize yazalım adını..doktorun kim..
artık topici takip edeceksin di mi?
mmery canım bir iki bilgi daha lazımmış sanırım..bebeğim erkek sanırım..yani doktorumz kesin dio ama ben daha kendimi alıştıramadım..muhtemel doğum tarihi ise 19 mayıs 2014..eklersen sevinirim canım..
evet canım gerek olmadan takınca kardan cok zarar oluyor..sık sık takip edilmen daha sağlıklı..Canım benim r.a.y tam belli değil doktorum sık sık takip edicem dedi..
13 haftaya kadar gerek olmazsa takmam dedi gerek olmadan takmak çok riskliymiş , anlattıklarım dan erken membran olma olasılığı daha yüksekmiş , çok enfeksiyon vardı hamileliğim de rahim ağzı uzunluğum bebeğimi kaybettiğim güne göre iyiymiş..
ALLAHtan hayırlısını diliyorum.. ALLAH yardımcımız olsun.. ben ne olursa olsun serklaj olmasam da olsam da bu topic e girip bakarım , sizlere bakıyorum yetmez mi inş kısa zaman da güzel haberler verirsin canım meryy...
ve emin ol ki bence buradaki bir çok insan dan dua alıyorsundur..
ne mutlu sana Paşam...uzun uğrasların bir mükafatı bu.....rabbim sana şükürler olsun annelik listesindeyim yasasın rüya gibi
rabbim olmayanlarada nasip etsin tez zamanda işşallah
uzun zamandır yazmamışım bir durum değerlendirmesi yapayım sizlere..
belki gelip okuyan olur,beni düşünen,merak eden,önemseyen...
ayın 15.de regl oldum 19.da doktora gittim..
farklı bir doktor denedim..baktı pkos azda olsa görülüor bir tane yumurtan var dedi.
ama moralim bozuldu benim hep cok yumurtam olur pkostan sebep bir tanesi devam ederdi..
neyse tahlillerime baktı hersey güzel...
ayın 29.da gel tekrar bakalım büyüyecek mi dedi..
dün gittim yumurtam büyümesi durmamış çok sağlıklı ve temiz bir yumurta 19mm olmus dedi
bu hafta içinde catlayacak..gün aşırı ilişki mutlaka dedi.
baska yapılacak birsey yokmuş...
müdahale etmeden devam edelim 29.da yine gel çatlamıs mı bakalım dedi..
çatlatma ignesi yapalım fırsat bu fırsat elimizden kaçırmayalım dedim ama ilaçsız takip etmek istedigini söledi..
bakalım bu ay ayrı bir umutla doldum ama çok da kaptırmak istemiyorum kendimi..
umarım herseyin hayırlısı olur..
Arkadaşlar aranızda detaylı ultrason yaptıran varsa hangi haftalarda nerede ne kadara yaptırdığı ile ilgili bilgi verebilir mi bir de detaylı ultrasonu doktor mu talep etti yoksa kendi isteğinizle mi yaptırdınız sadece sorun olduğu zaman mı isteniyor detaylı ultrason
sürekli yatıyorum sırtım belim hertarafım ağrıyo .yemek yerken oturuyorum biraz fazla otursam bebek aşağı iniyo sanki orda bi basınç hissediyorum ve oturduğum zaman tuvaletim geliyo .sizdede oluyomu? biraz evin içinde hareket etsemmi napsam bilemedim .kızımda hep yattım hiç kalkmadım ve 35 haftalık doğum yaptım şükür 10 yaşında . bi önceki gebeliğimde hiçbir rahatsızlığım yoktu yatmadım yatamadım bebeğimi kaybettim .çok sıkıntılıyım şimdi .
bu arada 17 haftalığım 14 te serklajım oldu 3. antibiyotik kullanıyorum crp düştü çok şükür
bu arada 17 haftalığım 14 te serklajım oldu 3. antibiyotik kullanıyorum crp düştü çok şükür
Merhaba aranıza bugün katıldım. Bende 27 haftalık hamileyim 2 haftadır erken doğum riskiyle hiç kalkmadan yatıyorum. İlaçlar vs. Aynı problemler bendede var ayağa kalktığım zaman baskı sürekli idrara çıkma ve yatmaktan ötürü kemik ağrılarıbu süreç çok sıkıntılı en zoru ise kaybetme korkusu. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?