Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Tahmin ettigim gibi canim,ayni bendeki gibi,agri kasilma akinti yok,cocugu artik hissetmeye basladin ve bide cok sirtustu yattigimiz icin bebeklerimiz gobegimizin ust kismina cikiyo normal suyun kaldirma kuvvetinden ve benide uatten muayene edip hunilesme olup olmadigina bakmadan alttan etmediler canim,en acil durumda bile ki Allah gostermesin,ilk alttan muayene etmelerini kabul etme,once ustten kontrolunu ettirt sonra mantar filanda olma acilma riskine karsi gerekirse alttanda ettir.. Cok opuyorumm.. Gunlerin su gibi gecsin insaAllah

burcim canım üzme kendimi..ben de kalamıyorum ugrasıyoruz ama bakalım
vardır insallah bir vakti zamanı..Allah yardımcımız olsun

burcim canım üzme kendimi..ben de kalamıyorum ugrasıyoruz ama bakalım
vardır insallah bir vakti zamanı..Allah yardımcımız olsun

Hamile kalamayan arkadaslarim Allah c.c yardimciniz olsun.. Hepimizin imtahani zor,teyzemin hic cocugu olmadi,ama tup bebekte yaptirmamisti,bende devamli hamile kalip bir turlu kucagima alamadim,teyzem derdi ki; keske bende en azindan senin gibi hamile kalsaydimda,icimde hissetseydim,ben uzulurdum.. Bende derdim ki; keske boyle hamile kalip kalip,onu 4-5 ay karnimda buyutup,tam kusmalarim bitmisken,tekmelerini hissederken kaybetmeseydim.. Hatta kuvezde ölümü yakistiramadan,ölecegini bilmeseydim.. O da bana uzulurdu.. Rabbim kucagimizi bos birakmasin.. İnsaAllah hepimize yavrumuzu emzirmeyi,koklamayi nasib etsin.. Vazgecmek yok.. :)

aynı seyleri yasamısız ravza..
benmde teyzem 20 senelik evli..erkek inferlitesi sebebiyle olmadı cocukları
ama onların 2-3kez tüp bbek denediklerini hatırlıyorum..

benm hamile oldugumu ögrendiginde inan hastane cıkısından basladı herseyimi almaya basladı...
hep bakıyordum almak nasip olmamıstı smdi bebegimizle bnde bu zevkleri yasıyorum derdi.
ben 23 haftalık dogum yaptım düşün hiçbirsey almamıstım teyzem bornozu,yıkama banyosu herseyini hazırlıcam dedi...
ben de o hevesimle son ana kadar beklemeye karar vermiştim..

sonra birden o rahatsızlıkla kaybettim bebegimi geldi teyzem..sen 6 ay da olsa anne oldun ben hiç yasayamadım
aglama sükret bu duyguları yasamayı ben de istrdim dedi.
ben de sen gibi teyze olmuyorken cok üzüldüm ama hersey iyiyken böle kaybetmek daha acıymıs tarifi yok dedim...

Allah ım yardım etsin hepimize,hepsi birbirinden acı

Evet canim ayni seyleri yasamisiz,bebegini kaybettikten sonra onun icin alinan bir çöp bile yuregini dagliyo insanin..bu yuzden simdi ne ben ne ailem hicbirsey almiyoruz,örmüyoruz,teyzemin diger bebegime dizdigi bohca duruyo sandikta,izmirde,getirmedim bile,olurda dogarsa Rabbim nasib ederde oraya donunce sararim kundagina.. Annem defalarca ordugu hirkalari,patikleri baskalarina dagitti bu defa kizim dogsun,ona yapilanlari giycek insaAllah :)

Son düzenleme:

İnci kuşum:))Grip oldum şükür iyiyim. Sen de sona yaklaştın buraya yazmadın. Canım dr bilgilerini yaz serklajlısın dr tavsiye listesinde adın geçsin kuşum:)) Sen nasılsın?

Canım yumuşamasına sevindim dr ni araman iyi olmuş. Bence böyle durumlerda ara dr ni ki hem için rahatlar hem de yanlış bir şey yapmamaış olursun...

Ah Mery ciğim inşallah hamile kalırsın teyzen menopoza girmediyse sonuna dek diretsin tüpte canım bence... Benim görümcemin de 2 düşüğü oldu kürtajda tüplere zarar verdiler sonra tüple bile kalamadı hamile. Bütün yaz bana baktı Allah razı olsun en iyi görümcem... Çok üzülüyoruz onun için... Gerçekten zor... 2 halide zor. Allah kimseyi imtihan etmesin evlat hasretiyle...

canım merak ettim ne yaptın rapor ver
chnp inan o aşk başka yerde yok ablama dedim sevinçten nasıl aglıyourm o telefonda ben ucunda abla abla bebegi kucagıma vericeklşer ablaondan önceki gün bebegin doktoru demişti iste şimdi veriyim bebegi kucagına bende öyle yalvardımki ne olur çok istiyourm onu kucagım alamayı hissetmeyi ondan verdi kucagım agalibaddünyaya bedeldi inan tek komigime gdien şey şuydu havluyla vericeklerdiya ben zannediyorum havluyu kucagıma koyucak bebegi küvezden çıkarıcak allahım baktım havlunun içinde benim küçük adamokadar hafifti yavrum sag sgalim çıksın yogun bakımdan 12 senelik özlemim bol bol emziri kilo aldırım işşallah bebegim sag sgaglim çıkarsa şimdiki bebegimin doktorunu çocuk doktor olarak karra kıldık eşimle ona götürücem herşeyini sonuçta o bilicek alahın izniyle rabbim olmayanlarada nasip etsin işşallah
canım sogan kürü yap bu ay ne olur ne kaybedersin unutmavesvese şeytandan umud allahtan bak bana hiç umudumu kaybetmedim 3 kayıp 4 dogruudm hoş erken oldu amama olsun benim küçük adamım var dileirm rabbimsen sizlerinde küçük adamları olsun yogun bakım süreci çok zor ama olsun bunada şükür
inan brişey dicem kızma öyle diyenlere tekme tokat gidersin var hamile kalamayanlar 1 kere aglıyor amam bizim gibi garipler öylemi bebeginin kalp atışlarını duyuyorsun tekmelerini hissediyorusun karnın kocaman oluyor hayaller kuruyorsun sonrası malum hayde doguruyorsun sütleri ne yapıcaksın dogum sancılarını kürtaşları hadi onu geçtim 40 gün lohusalıgı hadi onuda geçtim evladın aolan özlemin hayallerin hadi onuda geçtim bebegine minnacık bri hediye karşına çıokınca ne olucak biliyrmusun söylüyüm ben ben ömürümü kaybettim rahimdeki dikişe ragmen evi temzilerken elime kızımın baddaniyesi geçti garip eşim öyle bri yere koymuşki akıl edememişi bulurum diye o baddaniyeyi ne hevesle aldım kızım asarıcaktım onu sevicektim önüme baddaniyeis gelince ölüyorum allahım deidm durudm ne agladım yatak odasının ortasında eşim fırladı sesime paşam kurban oluyum yapma dedi hatırlıyormusun buy baddaniyeyi deidm çinsiyeti ögrenince almışyım deidm evet canım bıtrak şu baddaniyeyi dedi bırakmadım sanki evladım varmış gibi o baddaniyeye bri sarılmam bri öpmam varmış ahıtlar yaptım allahım 2 bebegimi aldım kızımda idkiş vardı neden çokmu gördün bu kuluna deidm acıömdan eşim başladı aglamaya paşam ne olur allahın gücüne gdier dedi allahım eltim derdi oglun ahamile kaldı aman durusa duru ölürse ölür ne yapayım ben kızıma bakarım demişti ben yerimden kalkmadım kızımda yataga çakılı kaldım gene olmadı şimdi baddaniyesi önüme geldi bebegimin kıyafetlerini yıkarken koca bri hurç allahım ne agladım kokladım öptüm ömürüm dedim annem sana nasip olmadı kardeşine olsun deidm ne agladım eşim deid bırak onu sakla koyma amam olsun evladım kullansın dedim hayat çok garip diyorlar anası kzı babası oglan size brişey olmasın hayırsınz olaydı ne yapıcaktın vw işte şimdi burda yazıpta sinirimi bozmuyum herkez kendince haklı inan amam bizlerin yasadıklarını yaşasalardı öylemi derlerdi çok zor çok onlar bebegim olmuyor idye 1 kere aglıyor ben her senesleri geldikçe çocuklarımın 3 kere aglıyourm
3 mart 2003 20 haftalık cennet kuşum karda dogruudm gömülmeye gitti başladım aglamay ben sen üşüme diye neler yapmadım hayatım o üşür şimdi toprak altında ölüsünü zor verdim kaynatama gömmeye gdierken ilk göz agrımdı
7 sene bebegim olmadı sonra umuduma hamile kaldım 7 senelik özlemim deidm oda 22 eylül 2010 cennete gitti onu hiç sorma cigerimi dagladı gitti 7 sene sonra erkek oldu diye ne sevindim allahım oglum olucaktı 18 +9 günlüktü bebegim canlıydı dogdugunda sesim hastaneyi inletti herkez kanı görünce bagırmamı görünce demişler bu kesin ölür
kızım ömürüm 29 mayıs 2011 cennete gitti sor bana ne yapayım ben onda dikişte vardı 18+6 cennet gittiginde doktor biliyorsunuz bu haftalarda yaşamaz dicekti sakın söyleme dedim ne agladım
şimdi gelelim olasılıklara dogum sancısı kürtaşı kırkı sütleirn gelmesini saymıyorum karnın kocaman olur birden kimse kalmaz içinde annem tekmelemicekmisin beni artık dersin 2 gün hastanede yattım elim karnımda deli gibi koridorlarda dolaştım ölümü attı eşim arabaya ölüyorum canım deidkçe yapam paşam dedi eve geldim kızım aoda yapıcaktım hayaller kurudm eşim üüzlmüyorusn degilmi demişti yok bak gülüyorumd eidm taki odaya girene kadar ölüyorumd iye bagırıdm ne acıydı hayllarim kızıml agitti artık ben dikişe ragmen anne olamıcaktım herşey araştırlıdı brişey bulunamadı arda beyi bulana kadar allah razı olsun ona vesile olanlardan inan okadar dua eidyorumki benim sayemde cennet garanti diyorum kendime
bak mucizem erkende gelse savaşıyor işşallah annecigin kucagın asaglıklı gelicek babaıs çüçülüm diyre seviyor onu eşimle brilikte gidince hastaneye elinide telefon onun her karesini çekiyor isterdimki ilk kucagım averdikelri zamanıda ölümsüzleştirseydim ona çok üüzldüm ben yaokadqr yoruluyormki bebegime gdierken varsın yoruluyum yattımya devamlı eve gelince dermanım kalmıyor herkez gite 2 günde git desed onu görmeden nasıld dururum annelik bambaşkaymış helede böyle canlı görünce küçük adamıma okadar hayalim varjki mevlam kursagımda bırakmasın inan korkumdan sadece kıyafetlerini yıkadım okadar hiç brişey almadım gelsin sag sgalim alırım işşallah yeterki o iyi olsun 12-30 hergün iple çekiyorum gidiyroum hastaneye hastanenin yazısını gröünce annem az kaldı geliyorum diyourm biniyourm asansöre 2 kata çıkıyourm sonra yogun bakımı buluyourm gelin diyorlar 10 dakikl aya görüyorsun ya görmüyorsun küvezini seviyorusun eve geri geliyorsun her gittigimde o yogun bakımın kapısından çıkıyourmya işte adama koyan o oluyor her sefer dua eidyorsun allahım önce san asonra bıurdakilere diyorsun hastaneden çıkarken hre sefer arkanı dönüyorsun az kaldı bebegim kavuşmamıza az kaldı diyorsun 12 senelik özlemim o benim 12 sene dile kolay rabbim zamanını vermemiştir kızlar bakın bana bugüne nasipmiş allahım olmayanlara te zamanda versin olanlarada ömrü işşallah

az kaldı sabret kalıcaksın hamile kardeşim bol bol dua edelim hepimizrabbim benim yüzümü güldürüüd işşallah tez amanda sizlerimde yüzünü güldürsün

Bunlarin hepsini yasadim o sutlerim 4 defa doldu doldu bosaldi,selasi okundu kizimin,fotografi bile var,kuvezde kaldiginda cekmisler,babama vermisler cansiz bedenini,diyo minnacik biseydi,mezarini bile bilmiyorum,annemde resmini sakladi hortumlara bagli,pamuklara sarili kizimin,birde ben dogurdugum gunde kadar ne yesem kusuyodum,eve geldim,sakinlestiriciler ust uste,dikisliydi bide o da gitti ellerimden karnimdan,annem pilav yapmis onume geyitdi,5.5 ay bisey yememisim bi koktu ki sutummu cekti ne? Kasiklarken basladim aglamaya evde teyzemler var halamlar.. Anne bak nasil guzel yiyorum anne.. Bak midem bulanmadan kusmadan.. Annem bak bebegim yok karnimda ben kasik kasik pilav yiyorum anne.. Nede guzel yapmissin tel tel olmus.. Ben agliyorum tum ev agliyo.. Hic unutmuyorum,annem koynumda uyutmaya calisirken selasini duydum,babam torununun selasini okuyodu.. Oyle yanikti ki.. Bu acilar tarif edilemez.. Rabbim kimseyi boyle imtahan etmesin.. 23. Hafta oldum.. Rabbim bunuda benden cok sevmesin de yanina almasin insaAllah

beni maffettin şuan çok fena aglıyourm hıçkıra hıçkıra aynen kızımda oldugu gibi hastaneden geldim odasına dogru gittim eşim elelriyle omzumu sıktı paşam ne olur aglama dedi arkamı döndüm bak dedim gülüyorum aglamıyorum sakın üzülme diye elelrimi yanakların agötürüdm ban sarıldı aman deidm öldüyse öldü kötü bri yere gitmediki dedim güldüm zorla eşim mutlu olsun diye odaya giridm ortadayım halının yere bri şöküşüm varmış allahım ölüyorum bu nasıl bri acı dedim ne bögürüyorum sen sinri krizleri geçriidm kaynanam dayanamadı ben gidiyorum ne haliniz varsa görün deid aglayaraktaneşim yere çöktü nasıl telkin etsin adam kurban oluyum yapma paşam ne olur allahın gücüne gider dedi durdu yalan söyledin hani dikiş vardı durucaktı hani evimize getricektim pembe pembe tokalar elbiseler kıyafetler alıcaktık adını ömrü koydum ömürlü olsun diye deidm ne agladım okadar agladımki sinri krixzi geçirdim eşim zapdedemedi beni arkama geçti elelrini elleriyle ayakalarını ayaklarıyla tuttu beni okadar sıktıki hareket edemedim eşim arkamda bagır agla içini dök dedi nasıl aglama allahım yer yarılsa içine griseydim kzıımd eidm durdum işte o an umudumu kaybettim paşam dikiş atıldı bebegin olmaz artık sen anne olamıcaksın deidm durdum ah garip eşim elleiryle önüme yemek getirip yedirmek istedi bogazımda geçmiyorki benle dogum edenleri görüdm facede yakınımda ne agladım kızım ömürüm dursaydı 3 yaş dicekti bride biliyormusun brişey diyeyim sana oglum hizmet hastaneisnde yatıyor ona gitmem için incirli duragında iniyorum epey yürüyorum ogün eşime deidmki brilikte gidreken canım baksana oglumuz burda yatıyor incirli duragındada koskoca ömür plaza ömür restoran yazıyor dedim kız kardeşinin ismi burda kardeşi orda yatıyor hayat ne garip
şimdi mucizem orda savaşıyor hayata karşı allahım ne olur ölmesin yaşasın diye çok dua ediyorum allahım sanada acı bir daha gösteremsin sanada banada kimseyede inan okadar iyi anlıyorumki seni ah yakın degilizki konuşalım dertleşelim kardeşim bizi bizden başka kimse anlamıyor istedigin zaman dertleşmek istersen aglamak için bri omuz umud etmek istersen bir umud ben burdayım unutmarabbim cnnetiyle şereflendirsin işşallah bizin gibileri her eltimin oglunu gördükçe umudum aklıma geliyor ögretmiş gibi hep ölen çocuklarım akrabalarla

Benimde kizimla yasin yegenim var,simdi dogsa 8 yasinda olcakti kizimm,insaAllah sende pasam oglunla unutursun acilarini dindirirsin,bende rabbim nasib ederse kizimi kucagima alirsam yeni dogmus gibi olcam,simdi gun sayiyorum bi 28 olsam Allahim bo 30 olsam,uyku uyucam kabus gormeden kaybetmekten korkmadan..

Mmrey ravza benim iki teyzeminde olmuyo eslerinin spermi hic yok dusunsenize liseyi kiz meslekte okudu daha evlenmemsti cesit cesit uelek yapmsti hepsni dagtmk zorunda kaldi tibben yapilack bisey yok yillar sonra hucredn sperm yapacklarms onu bwkliyo farelr uzernde denenms kucuk fare yavrularni seviyorm ki sperm tutmsta dogmslr diye demsti her an internete girip care ariyo bir cocuj gorse deliriyo her an agliyi 15 yilij evli elin cocuklarni bagrina basiyo sabredn kizlr cok zor hepimz kaybettik ama hic olmzsa annelik duygsnu tattk onlr bunu hic yasayamadi ve allahim izin vermedkcede yasayamicklr halimize sukredelmki rabbim sukredrsk vereck inanalm biz kavstuk yavrumuza sizlrde kavusacksinz

Yeliizz den haber yokmu canm doktorn en iyisni bilir ama bahsettign sey gunde birdn fazla ve sij oluyorsa kasilma oluyo canm ne yazikki erken oldugu icin agri olmuyo zaten ben 37 den sonra kasilmalrda agri hissettm duzenli olmadigi surece skinti degl ama duzenliyse kotu
Ravza canm sende dikkat et bebek harektlerinde karin harektli oluyo kasilmada tas kesiliyo ikisni zamnla cok net ayiry ediyosnda sende temkinli ol canim ben bu topign kasilma memuruym en cok cekenlrdn biriym tecrubeliym yani

kızlar doktordan geldim idrarda enfeksiyonum geçmemiş.10 gündür antibiyotik kullanıyorum azalacağına lökosit artmış.bu kullandığım antibiyotikten olsa gerek bide kasıntı var mantar yaptı herhalde.kültür verdim 2 gün sonra çıkacak.yine antibiyoik kasıntı için fitil verdi.of yaa neden geçmiyor anlamadım bu enfeksiyon yüzünden suyum gelecek diye korkuyorum.suyuda çok içiyorum.sizlerinde oluyormuydu su içmek dışında napabilirim

İnci kuşum:))Grip oldum şükür iyiyim. Sen de sona yaklaştın buraya yazmadın. Canım dr bilgilerini yaz serklajlısın dr tavsiye listesinde adın geçsin kuşum:)) Sen nasılsın?

Geçmiş olsun canım.
Kış geldi hastalıklar başladı

Medipol Üniversitesi Hastanesi Op. Dr. Mustafa Acet

Ben iyiyim şükür. Sürekli evdeyim.
Bugünleri görebildim Allah'ın izniyle.

Çocuklar nasıl?
Ahmet Arda kocaman olmuştur

Jeton ben varim canm sanamsj yazmstm oncedn enfeksiyndr demstm yasadm biliyorm korkma ins bisey olmz ben 22. Haftadn dogma jadar hep antibiyotk kullandm benmkide hic gecmedi ama cok sukur suyumda gelmadi cok zor gunlrdi dusundkce tuylerm urperiyo ins seninki gecer benimki bide sanci yapiyosu her gunum hastanedydi cok sukur bebegm kucagmda seninkide okur ins

bir gzüel önce çocuk aoluyorsun sonra okula başlıyorsun diyorsunki ilk heyecan karşı cinsle sonra diyorsun ilk erkek arkadaşın ah diyorsun okul bitse allahım bir 18 olsam diyorusun hayatına sayısız kişiler giriyor ailenin terbiyesiyle yetişiyorsun korka korka düşünüyorsun bir erek arkadaşım olurmu babam ya duyarsasonra vazgeçiyorsun ilk olsun hep diyorsun evlenicegim kişi olsun diyorsun beklemeye başlıyrsun sonra karşına biri çıkıyor felegin şaşıryor allahım ne karizmatik ne tatlı yakışıklı diyorsunsonra telefonlarda konuşmaya başlıyorsun babam ya duyarsa ne yaparım diyorsun karşındaki kişi hherşeyin ilki olmalı afedersinzi ilk öpüşme ilk el ele tutuşmagözlerine bakınca kaybolucagınız biri oluyor sonra evlenmeye kadar giden yolda devam ediyorsun askerligini bekliyorsun sonra eşinin ailesi seni istemiyorne zorluklarla 6 seneyi deviriyorsun seni alıcam diyor sevdigin kişi olmazsa diyorsun olmaz ya alıcam ya alıcam diyor sonra ailesine karşı çıkıyor ya paşam olur yada kimse diyor sonra ailerelre tanışmaya geliniyor anlaşılıyor o heyecan allahım dünyada yoksonra sevdigin kişiyle aynı evdesin bütün zorluklara karşı yaşıyorsun eşinle bri bütün oluyorsun sonra diyorsunki eşimden bri parça olsa keske onun gibi yakışıklımı yakışıklı bir erkek evlaat hayalin gerçekleşiyor erkek evlada hamile kalıyorsun dünyalar senin eşinle ne hayaller kuruyorsun ogluna patikler örüyorsun 2 gün geçmeden cennete gidiyor sonra diyorsun eşine gene iki kişi kaldı diyorsun

zaman oluyor okadar tedavilere ragmen hamile kalamıyorsun sonra allah bri mucize gösteriyor allahım gene hamilesin heyecan dorukta diyorsun allahım bri erkek evlat ver ilkini bagrımm abasamadım 2 basıyım bagrıma diyorsun doktora gidiyorsun agzımna bakıyorsun evet neyim var tebrik ederim paşam oglunuz olucak diyorlar allahım erkekmi heyecanla eşinin elinden tutuyorsun sarılıyorsun sevinmen cabası hayaller kuruyorsun allahım anneyim diyorsun hayaller kuruyorsun gene gidiyor cennete eşimne gene diyorsun gene 2 kişi kaldık

sonra gene hayaller kuruyorsun bu sefer dikiş atılıcak durucak diyorsun hayaller kuruyorsun hamilesin alahım dünyalar senin oluyor ozaman cinsiyetini ögreniyorsun diyorsun kızda olsa oglanda adı ömrü ömürlü olsun diye ismini koyuyorsun artık dikiş var durucak diyorsun bu sefer düşüncelerin farklı hayallere dalıyorsun hediyeler geliyor mevlütleri vs düşünüyorsun sonra bri agrı gene cennete gidiyor gene diyorsun eşine 2 kişi kaldık

sonra diyorsun yolun sonuna geldik bırakalım bu işleri eşin yalvarıyor ne olur paşam bri kere daha deneyelim herşeyinlşe bakarım sana diyor yatsanda iş yaptırmam diyor evladımız olur diyor hamile kalmada sorun olmuyorda taşıması sonra 2 sene tedavi 2 sene ilaç içiyorsun 37 kilo veriyorsun doktor tamam diyor korunmayı bırakıyorsun 2 ayda hayallerindeki bebek geliyor korkuyorsun önce ya buda giderse diyorsun arda beyle tanışıyorsun diyorsunki önce allah sonra sana emate diyorsun gözlerinedeki akan yaşa arda bey elinden geleni yapıcam diyor ve önce yaradanın sayesinde sonra arda beyin ve bizlerin çabalarıyla cennet kokuluna kavuşuyorsun erken dogsada küvezde yogun bakımda olsanda artık annesin bu mutlulugu beklemek için 12 sene bekliyorsun evladımı ilk kucagım aaldıgımda kokladım dedim yavrularımda senin gibi gzüel kokuyormuydu cennet kolulum dedim öptüm o minnacık ayaklarını öpüyorsun hayaller kuruyorsun hastaneden çıkamsı için dualar ediyorsun hergün o sogukta yagmurda çamurda evladına kavuşmak için 10 dakika için onca yolu gidiyorsun ve eşine diyorsun aşkım nasıl bir duygu diyorsun eşin sana anlatılmaz yaşanır be gülüm diyor karı koca sarılıp aglıyorsun allaha hergün şükrediyorsun ve son kelam artık biz 2 kişi degiliz 3 kişi olduk aşkım diyorsun çekirdek aile olduk diyorsun okadar yatmanın 90 günün mükafatını alıyorsun o sıcaklarda terlemelerin yatmaların inan hiç gocunmuyorsun yatması degilde be kardeşim stresi yetiyor anasını satem gene olsa gene yatarım yatakta ayaklarım cabnsız olsada habira yere düşsemde ben artık anneyim 12 senelik özlemim geldi çok şükür oglumu aldıgımda kucagıma ilk agzımdan çıkan kelime şu oldukurban olurum seni verene yaradana nede gzüelsin sen öyle 12 senelik özlemim hoş geldin kokuna kurban oluyum ben oglum ne çok uzun yoldan geldin annecin seni okadar beklediki sabırla hayalmısın gerçemisin be oglum deyip alnına bri öpücük koyuyorsun elinden alıp küveze koyuyorlar diyorsun iyiligi için orda paşam desende gögüslerin her sızladıgında yavrum annem aglıyormusun karnınmı acıktı diye kendini alamıyorsun ben anneyim prametüre annesi olsamda guruluyum bu yolda maddi manevi destek verenlerde tesekkür ederim allah hepinizden razı olsun rabbim ne darlık ne acı göstermesin işşallah evlatlarınızı eşlerinizi sizlere bagışlasın işşallah tek temennim şu küçük adamımı sag sgalim çıkarıyım ordan evine gelsin ozaman benim bayramım olucak yılmayın ben başardım sizlerde başarabilirsiniz

sağol canım içimi rahatlattın.antibiyotik kullanmama rağmen hala geçmemiş idrar yolu enfeksiyonu ona sıkkın canım.ilacı değştirdi geçer umarım.bide bebeğe zararı olmaz inşallah bu antibiyotiklerin

Sen basardin,Allahin izni ile ben de basaricam :) bu olmassa Allah korusun,yine savasicam.. Yaralansamda ölmicem,dussemde ayaga kalkicam.. Anne olcam bende insaAllah.. Bu gunlerimi buruk bir tebessumle hatirliycam

mERY YAZAR SENİ DE CANIM LİSTEYE... Maşallah canım az kaldı çok heyecanlanıyorum senin adına. Artık hamileliğin en keyifli kısmı olsun:)) Çocuklar çok şükür iyi. Ahmet Arda yaşına girdi yürümüyor... Büyüdü, dün aşısı vardı çok sevdi hemşireler. Kıvanç Tatlıtuğ gibi bu dediler. :)) Çok şükür keyifli bir çocuk:)) Allahım herkese nasip etsin...Amin...

Sen basardin,Allahin izni ile ben de basaricam :) bu olmassa Allah korusun,yine savasicam.. Yaralansamda ölmicem,dussemde ayaga kalkicam.. Anne olcam bende insaAllah.. Bu gunlerimi buruk bir tebessumle hatirliycam
helal olsun sana ravza..ne kocaman yürekli kadınsın

ama bu sefer basaracaksın..seni hergün burdan takip edecegim..
sevincine ortak olmayı öyle istiyorum kiii
teşekkürler eklerim listeye

çok acı be efulim...
bunu cok düşündüm olmaması mı kötü,yoksa tam buldum deyip,hayaller kurup bir anda kaybetmesi mi...
kim neyi yasasa en acısı o aslında...Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…