- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.081
yazanlardan allah razı olsun ağlamaktan helak oldum dr umu aradım sakın gitme hastaneye dedi yanlış bişey yaparlar emeklerimiz boşa gîder dedi ben vajinal muayene bile yapmıyorum dedi .1saat sonra tekrar ara yumuşamazsa dedi .ağrın yok akıntın yok kasılma değildir yarın bana gel dedi .öpüyorum hepinizi .ayrıca yumuşadı karnım şimdi
Pasam beni hep aglatiyorsun ya ne derin yara nasil zor bir sinanma...
Bende doluyum bu ara hamile kalamiyorum marttan beridir heralde asilama yaptircaz bu ay ama asilama erkek faktorunde faydaliymis galiba bizde sorun bende sadece... Takip yapildi klomenle ama olmuyor yaaa ben artik hamile bile kalamiyooom.
burcim canım üzme kendimi..ben de kalamıyorum ugrasıyoruz ama bakalım
vardır insallah bir vakti zamanı..Allah yardımcımız olsun
Hamile kalamayan arkadaslarim Allah c.c yardimciniz olsun.. Hepimizin imtahani zor,teyzemin hic cocugu olmadi,ama tup bebekte yaptirmamisti,bende devamli hamile kalip bir turlu kucagima alamadim,teyzem derdi ki; keske bende en azindan senin gibi hamile kalsaydimda,icimde hissetseydim,ben uzulurdum.. Bende derdim ki; keske boyle hamile kalip kalip,onu 4-5 ay karnimda buyutup,tam kusmalarim bitmisken,tekmelerini hissederken kaybetmeseydim.. Hatta kuvezde ölümü yakistiramadan,ölecegini bilmeseydim.. O da bana uzulurdu.. Rabbim kucagimizi bos birakmasin.. İnsaAllah hepimize yavrumuzu emzirmeyi,koklamayi nasib etsin.. Vazgecmek yok.. :)
aynı seyleri yasamısız ravza..
benmde teyzem 20 senelik evli..erkek inferlitesi sebebiyle olmadı cocukları
ama onların 2-3kez tüp bbek denediklerini hatırlıyorum..
benm hamile oldugumu ögrendiginde inan hastane cıkısından basladı herseyimi almaya basladı...
hep bakıyordum almak nasip olmamıstı smdi bebegimizle bnde bu zevkleri yasıyorum derdi.
ben 23 haftalık dogum yaptım düşün hiçbirsey almamıstım teyzem bornozu,yıkama banyosu herseyini hazırlıcam dedi...
ben de o hevesimle son ana kadar beklemeye karar vermiştim..
sonra birden o rahatsızlıkla kaybettim bebegimi geldi teyzem..sen 6 ay da olsa anne oldun ben hiç yasayamadım
aglama sükret bu duyguları yasamayı ben de istrdim dedi.
ben de sen gibi teyze olmuyorken cok üzüldüm ama hersey iyiyken böle kaybetmek daha acıymıs tarifi yok dedim...
Allah ım yardım etsin hepimize,hepsi birbirinden acı
Nasılsın? :)
yazanlardan allah razı olsun ağlamaktan helak oldum dr umu aradım sakın gitme hastaneye dedi yanlış bişey yaparlar emeklerimiz boşa gîder dedi ben vajinal muayene bile yapmıyorum dedi .1saat sonra tekrar ara yumuşamazsa dedi .ağrın yok akıntın yok kasılma değildir yarın bana gel dedi .öpüyorum hepinizi .ayrıca yumuşadı karnım şimdi
benm hamile oldugumu ögrendiginde inan hastane cıkısından basladı herseyimi almaya basladı...
hep bakıyordum almak nasip olmamıstı smdi bebegimizle bnde bu zevkleri yasıyorum derdi.
ben 23 haftalık dogum yaptım düşün hiçbirsey almamıstım teyzem bornozu,yıkama banyosu herseyini hazırlıcam dedi...
sonra birden o rahatsızlıkla kaybettim bebegimi geldi teyzem..sen 6 ay da olsa anne oldun ben hiç yasayamadım
ben de sen gibi teyze olmuyorken cok üzüldüm ama hersey iyiyken böle kaybetmek daha acıymıs tarifi yok dedim...
canım merak ettim ne yaptın rapor verkasılma bilmiyorum ben ağrı eşiğim çok yüksekmiş daha öncekinde doğum sancısını bilememişim canım sağol .eşim gelsin bi gideyim nedir bu? ilk defa azıcık hareket ettim evin içinde haram oldu( ya da büyüyo mu elime geliyo neyse artık
chnp inan o aşk başka yerde yok ablama dedim sevinçten nasıl aglıyourm o telefonda ben ucunda abla abla bebegi kucagıma vericeklşer ablaÖncelikle geçmiş olsun. Benim dr m rahim ağzı yetmezliğinin genetik olabileceğini söylemişti. Benim babam 7 aylık doğmuş babaannem 5 aylık ikizlerini kaybetmiş bende de çıktı. Ölçüm vajinal mi yapıldı kaç cm dedi? Haftan serklaj için sınır hafta sonrası acil serklaja girer. İstersen başka bir dr ye daha sor mümkünse görün ve riskli gebeliklerle ilgilenen biri olsun. gerçekten ray varsa 18-24. haftalar çok tehlikeli allah korusun burada çoğumuz o haftalarda kayıplar yaşadık. Bu arada mutlaka haftada yarım ya da tam doz proluton depet iğne ya da günlük progestan kullan. sık sık kanda idrarda ve vajinada enfeksiyon baktır şikayet olmasa da dr n demese de. Ayrıca 9 haftalık kaybın bana pıhtılaşmayı çağrıştırdı iğne kullanıyor musun bunun için? Tek dr ye bağlı kalma bence...
Bol su iç bizler yarım litre suya 4-5 damla elma sirkesi koyup wc sonrası vajinal temizlik yapıp durulamadık çoğumuz ben enfeksiyon yaşamadım buna bağlıyorum biraz da.... Bundan sonra iyiyim diye hareketli yaşam sürme. Beni kimse uyarmadı bebeğimi kaybetmiştim. Şanslısın bilinçlisin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin...
i taş gibi olurdu belli yer. dr ne sor istersen ihmale gelmez...
Canım benim de kasılmalarım karnımın her yeri taş gibi olurdu ya da sanki bir yere toplanır gib
Maşallah canım haftan artık rahatlatıcı yavaş yavaş hazırlıklara başla:)
dr nin sözü dinlenir:)) Şu an döndün galiba anladığım kadarıyla?
Canım bana da aryamia yazdı özelden aklımdaydı o vesile oldu Allah razı olsun...
Kuzum canım gözlerim dolu okudum hatta antakyadaki dr me de yolladım bu mesajı faceden o gün seni sormuştu hep anlatıyordum seni ona:))
canım sogan kürü yap bu ay ne olur ne kaybedersin unutmavesvese şeytandan umud allahtanPasam beni hep aglatiyorsun ya ne derin yara nasil zor bir sinanma...
Bende doluyum bu ara hamile kalamiyorum marttan beridir heralde asilama yaptircaz bu ay ama asilama erkek faktorunde faydaliymis galiba bizde sorun bende sadece... Takip yapildi klomenle ama olmuyor yaaa ben artik hamile bile kalamiyooom.
inan brişey dicem kızma öyle diyenlere tekme tokat gidersin var hamile kalamayanlar 1 kere aglıyor amam bizim gibi garipler öylemi bebeginin kalp atışlarını duyuyorsun tekmelerini hissediyorusun karnın kocaman oluyor hayaller kuruyorsun sonrası malum hayde doguruyorsun sütleri ne yapıcaksın dogum sancılarını kürtaşları hadi onu geçtim 40 gün lohusalıgı hadi onuda geçtim evladın aolan özlemin hayallerin hadi onuda geçtim bebegine minnacık bri hediye karşına çıokınca ne olucak biliyrmusun söylüyüm benHamile kalamayan arkadaslarim Allah c.c yardimciniz olsun.. Hepimizin imtahani zor,teyzemin hic cocugu olmadi,ama tup bebekte yaptirmamisti,bende devamli hamile kalip bir turlu kucagima alamadim,teyzem derdi ki; keske bende en azindan senin gibi hamile kalsaydimda,icimde hissetseydim,ben uzulurdum.. Bende derdim ki; keske boyle hamile kalip kalip,onu 4-5 ay karnimda buyutup,tam kusmalarim bitmisken,tekmelerini hissederken kaybetmeseydim.. Hatta kuvezde ölümü yakistiramadan,ölecegini bilmeseydim.. O da bana uzulurdu.. Rabbim kucagimizi bos birakmasin.. İnsaAllah hepimize yavrumuzu emzirmeyi,koklamayi nasib etsin.. Vazgecmek yok.. :)
Bunlarin hepsini yasadimo sutlerim 4 defa doldu doldu bosaldi,selasi okundu kizimin,fotografi bile var,kuvezde kaldiginda cekmisler,babama vermisler cansiz bedenini,diyo minnacik biseydi,mezarini bile bilmiyorum,annemde resmini sakladi hortumlara bagli,pamuklara sarili kizimin,birde ben dogurdugum gunde kadar ne yesem kusuyodum,eve geldim,sakinlestiriciler ust uste,dikisliydi bide o da gitti ellerimden karnimdan,annem pilav yapmis onume geyitdi,5.5 ay bisey yememisim bi koktu ki sutummu cekti ne? Kasiklarken basladim aglamaya evde teyzemler var halamlar.. Anne bak nasil guzel yiyorum anne.. Bak midem bulanmadan kusmadan.. Annem bak bebegim yok karnimda ben kasik kasik pilav yiyorum anne.. Nede guzel yapmissin tel tel olmus.. Ben agliyorum tum ev agliyo.. Hic unutmuyorum,annem koynumda uyutmaya calisirken selasini duydum,babam torununun selasini okuyodu.. Oyle yanikti ki.. Bu acilar tarif edilemez.. Rabbim kimseyi boyle imtahan etmesin.. 23. Hafta oldum.. Rabbim bunuda benden cok sevmesin de yanina almasin insaAllah
beni maffettin şuan çok fena aglıyourm hıçkıra hıçkıra aynen kızımda oldugu gibi hastaneden geldim odasına dogru gittim eşim elelriyle omzumu sıktı paşam ne olur aglama dedi arkamı döndüm bak dedim gülüyorum aglamıyorum sakın üzülme diye elelrimi yanakların agötürüdm ban sarıldı aman deidm öldüyse öldü kötü bri yere gitmediki dedim güldüm zorla eşim mutlu olsun diye odaya giridm ortadayım halının yere bri şöküşüm varmış allahım ölüyorum bu nasıl bri acı dedim ne bögürüyorum sen sinri krizleri geçriidm kaynanam dayanamadı ben gidiyorum ne haliniz varsa görün deid aglayaraktan eşim yere çöktü nasıl telkin etsin adam kurban oluyum yapma paşam ne olur allahın gücüne gider dedi durdu yalan söyledin hani dikiş vardı durucaktı hani evimize getricektim pembe pembe tokalar elbiseler kıyafetler alıcaktık adını ömrü koydum ömürlü olsun diye deidm ne agladım okadar agladımki sinri krixzi geçirdim eşim zapdedemedi beni arkama geçti elelrini elleriyle ayakalarını ayaklarıyla tuttu beni okadar sıktıki hareket edemedim eşim arkamda bagır agla içini dök dedi nasıl aglama allahım yer yarılsa içine griseydim kzıımd eidm durdum işte o an umudumu kaybettim paşam dikiş atıldı bebegin olmaz artık sen anne olamıcaksın deidm durdum ah garip eşim elleiryle önüme yemek getirip yedirmek istedi bogazımda geçmiyorki benle dogum edenleri görüdm facede yakınımda ne agladım kızım ömürüm dursaydı 3 yaş dicekti bride biliyormusun brişey diyeyim sana oglum hizmet hastaneisnde yatıyor ona gitmem için incirli duragında iniyorum epey yürüyorum ogün eşime deidmki brilikte gidreken canım baksana oglumuz burda yatıyor incirli duragındada koskoca ömür plaza ömür restoran yazıyor dedim kız kardeşinin ismi burda kardeşi orda yatıyor hayat ne garip
şimdi mucizem orda savaşıyor hayata karşı allahım ne olur ölmesin yaşasın diye çok dua ediyorum allahım sanada acı bir daha gösteremsin sanada banada kimseyede inan okadar iyi anlıyorumki seni ah yakın degilizki konuşalım dertleşelim kardeşim bizi bizden başka kimse anlamıyor istedigin zaman dertleşmek istersen aglamak için bri omuz umud etmek istersen bir umud ben burdayım unutmarabbim cnnetiyle şereflendirsin işşallah bizin gibileri her eltimin oglunu gördükçe umudum aklıma geliyor ögretmiş gibi hep ölen çocuklarım akrabalarla
İnci kuşum:))Grip oldum şükür iyiyim. Sen de sona yaklaştın buraya yazmadın. Canım dr bilgilerini yaz serklajlısın dr tavsiye listesinde adın geçsin kuşum:)) Sen nasılsın?
Jeton ben varim canm sanamsj yazmstm oncedn enfeksiyndr demstm yasadm biliyorm korkma ins bisey olmz ben 22. Haftadn dogma jadar hep antibiyotk kullandm benmkide hic gecmedi ama cok sukur suyumda gelmadi cok zor gunlrdi dusundkce tuylerm urperiyo ins seninki gecer benimki bide sanci yapiyosu her gunum hastanedydi cok sukur bebegm kucagmda seninkide okur ins
Geçmiş olsun canım.
Kış geldi hastalıklar başladı
Medipol Üniversitesi Hastanesi Op. Dr. Mustafa Acet
Ben iyiyim şükür. Sürekli evdeyim.
Bugünleri görebildim Allah'ın izniyle.
Çocuklar nasıl?
Ahmet Arda kocaman olmuştur
helal olsun sana ravza..ne kocaman yürekli kadınsınSen basardin,Allahin izni ile ben de basaricam :) bu olmassa Allah korusun,yine savasicam.. Yaralansamda ölmicem,dussemde ayaga kalkicam.. Anne olcam bende insaAllah.. Bu gunlerimi buruk bir tebessumle hatirliycam
teşekkürler eklerim listeyeGeçmiş olsun canım.
Kış geldi hastalıklar başladı
Medipol Üniversitesi Hastanesi Op. Dr. Mustafa Acet
Ben iyiyim şükür. Sürekli evdeyim.
Bugünleri görebildim Allah'ın izniyle.
Çocuklar nasıl?
Ahmet Arda kocaman olmuştur
Mmrey ravza benim iki teyzeminde olmuyo eslerinin spermi hic yok dusunsenize liseyi kiz meslekte okudu daha evlenmemsti cesit cesit uelek yapmsti hepsni dagtmk zorunda kaldi tibben yapilack bisey yok yillar sonra hucredn sperm yapacklarms onu bwkliyo farelr uzernde denenms kucuk fare yavrularni seviyorm ki sperm tutmsta dogmslr diye demsti her an internete girip care ariyo bir cocuj gorse deliriyo her an agliyi 15 yilij evli elin cocuklarni bagrina basiyo sabredn kizlr cok zor hepimz kaybettik ama hic olmzsa annelik duygsnu tattk onlr bunu hic yasayamadi ve allahim izin vermedkcede yasayamicklr halimize sukredelmki rabbim sukredrsk vereck inanalm biz kavstuk yavrumuza sizlrde kavusacksinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?