Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Feeyalcim doktorun istanbulda mi? Hangi hastanede ve muayene ucreti filan sana kaca maloluyo.?? Cok pahali mi?

Canım benim dr um
Bursa uludağ üniversitesi tüp bebek bolumu başkanı doç.dr barış ata.
Yani devlet hastanesi dr u. Özel değil yani.
Ancak tüp bebegimi yapan ve gebelik olustuktan sonra istisna olarak takip ettigi bir hastasıyım.
Bu süreçte 7/24 her zaman ulaşabildiği bir dr oldu kendisi.

Yıllarca ozellerde tonlarca para döktüğümdr lardan daha ilgili ve alakalı kendisi.
Rabbim hepinizi hayirli ve doğru dr larla karşılaştırsin.

Ya benim izmirdeki doktorumda cok ilgiliydi,hala beni soruyo ilgileniyo hemde devlet hastanesinde Çagri guven.. Ama istanbulda hem uygun fiyatli hem tecrubeli hem ilgili bulmam lazim,tavsiye listesi yeterli olmuyo,ve bicok doktorun muayenesi ucuk rakamlarda

banyo yapınca çok yoruluyomusun sende? hep yattığından soruyorum bende yatıyorum ya.mahvoluyorum çıkçak gibi oluyo sanki tarlada çalıştım

Bende çok yoruluyordum. Eşinle birlikte giriyorduk. Ayakta yapıyordum ben duşumu. Dikiş olunca oturunca su birikimi enfeksiyon yapabilir demişti burda arkadaşlar. Bana da mantıklı gelmişti.
Ben başımı yıkarsın eşim gövdemi şöyle bi sabunluyordu ilk aylarda. Sonraları ben kollarımı kaldırmak istemedim. O iki dakika
başımı ben ön gövdemi şöyle bi sabunluyordum gerisin eşim yapıyordu. Girmemde çıkmam 5 dak alıyordu. 25. Haftadan sonra giyinmeden bornızda yatıyordum şöyle 1-2 dak soluklanıp öyle giyiniyorduk. Ama yine de çok yorucu oluyordu.

Son düzenleme:

Evet canım ya nerede hangi Dr doğum yaptıracağını bilmek çok güzel.
Senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip edecek ayşenaz kızımızı.

Ben bu haftalarda hep kaygılıydım. Erken bi doğum olursa izmit deki Dr bulunduğu hastane 35. Haftadan küçük benek kabul etmiyordu. Istanbula uyetişirmitdim. Arda beyin bulunduğu hastanede sigortam geçmiyordu. Kafam Allah Bullak oluyordu. Ve ne oldu. Kul yazdı kader güldü. Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun. Oğlum erken doğsada işlerim hep rast gitti.

Malesef bu zorlu süreçte işinin ehli seni anlayan dinleyen kaygılarına saygı duyan bir Dr bulmak çok zor.
Ve bu özellikteki Dr larda malesef hepsi ücretleri yüksek.
Allah yar ve yardımcın olsun. Gönlüne göre nasip etsin.

Dr tavsiye listemizdeki dr. Sonuca ulaştırmaya vesile olmuş memnun kaldığımız Dr isimleri. Benim mesela izmittede takibinde olduğum Dr vardı. Fakat riskli haftalardaki kararlarımı alan ve dikişimin yapan ve sonuca giden Dr ismini yazdım.

Son düzenleme:

Canım riskli gebelik dr larının fiyatlari ne yazıkki yüksek.
Ve hangi şehirde olursa olsun birbirine yakın.
Inşallah doğru dr u bulursun.

canım antibiyotiğmi değiştirdim.kültür sonucumu az önce öğrendim.kültürdede üreme görülmedi lökosit ve bakteri görülmedi yazıyor.idrar tahlilini ac karnına verdim sabah bide çok az idrar çıktı örneğe zorla yetti.kültürüde öğlen verdim su içmiştim bolca idrarım gelsin diye acaba omu etkiledi bilemedim.ama şimdi doktorumu aradım o kadar enfeksiyonun olmadığı için kültürde çıkmamıştır dedi largopen diye bi ilçla yediden değiştirdi içim rahatladı biraz.

Son düzenleme:
Jeton canm hic korkma tevekkul et rabbim istemzse hic bisey olmz bazi annelr bir agri kesici yutmk istemz ben gunde 9 ilac aliyordm kan vitamin antibiyotik kan sulandirici sanci icin endol nidilat magnezyum kalciyum diski yumusatici dusun bunlari hergun aliyosn nefret ettm ilactn resmen sancin yoksa korkma antibiyotk kulkan ben bide dusun sancyla ugrasiyodm benimkide idrar yolu enfeksiyonuydu normal olani 0_5 arasyms benimki hic 100 den asagi inmedi cok cektm ya ama cok sukur 40 ta dogrdm dusun:) rabbm sanada nasip etsn ve diger kizlara

Jeton canm benimkide ayni olmstu canm idrar tahlilinde 100 lokosit cikiyodu kultr temzdi deli oluyordm ama yinede farkli farkli antibiyotk kullandm canim

kızlar bende banyoda yorulmuyorumda doktora gidince kötü oluyorum kalp atışlarım çok hızlı atıyor sanki kilometrelerce yol koşmuşum gibi hatta dün hastanede tansiyonum 8-4 oldu baygınlık geçirdim 10 dk ayaklarım havada yatırdılar.eve gelince akşama kadar halsizlikten ölece yattım.bende ılık suyla alıyorum duş burdan öğrendim onuda

Jeton canm benimkide ayni olmstu canm idrar tahlilinde 100 lokosit cikiyodu kultr temzdi deli oluyordm ama yinede farkli farkli antibiyotk kullandm canim

sağol canım içimi çok rahatlttın Allah razı olsun.sancım yok çok şükür.hiç bir belirtiside yok idrarda yanma falanda yok ama sonuçta lökosit var.benimde bu 3. antibiyotik inşallah bunla geçer.bide hafif kasıntım var dedim dr bu ilaçta tetikleyebilir artarsa ara onada ilaç yazayım dedi sende mantar yapmışmıydı antibiyotikler.inşallah banada 40 haftayı gösterir bana dua edermisin başkasının yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş

Bazi bunyelr antibiyotige hassastr canm ondn olmstr bende olmadi sancn yoksa kafan raht olsn sanci tetikliyo zaten dogumu nelr cektm suan seni kaygilarni okadr iyi anliyormki bu sayfaya girdigm zaten yasadklarnizi okuyp gecmisi hatrkiyr heran bugunleri gordugme aukrediyorm cok cektm hergun agliyordm ahh o saatn koktugn diki olsada konussa normk hamilelr ay bizim gibilr gun sayar benim gibi sancisi olanlrda saat sayar hergn allahm ne olur bitsn sugunlr diyodm herkezn zevkle anlattigi hamililk benim icin isgence olmstu sen tetkte ol elindn geleni yap gerisni allaha biraz O ne buyukki ol derae oluyo benim birak 40 i 36 yi gormem imkanszdi doktrlara gore ama oksu iste

ah ah geçmiyor günler yerinde sayıyor gibi ama hergün sonunda oh be deyip hamdolsun bugünde bitti diyorum.banada doktor pek umut vermiyor elimizden geleni yaptık diyor bende tek sorun ray değil perde vardı alındı ama yine normal değil kanda pıhtılaşmada var.dediğin gibi Allahım ol derse olur.inşallah minnoşlarımıza kavusuruz

Jetoncum o bendede oluyoki hep,doktora gidecegim gun daha sabahtan resmen sancilaniyorum heyecandan,korkudan...

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 21 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim ve iki gün önce serklaj yapıldı Dr um kontrole gittiğimde fark etti ve acilen dikiş atıcam yoksa 2 haftaya doğurursun dedi ve dikişim atıldı şimdi dikkat etmem gereken bişey varmı yada bi önerisi olan varsa sevinirim

Inşallah canım. Çok sağol
Evet psikolojik olarak çok rahatladım.
Rabbim güzel günler göstersin hepimize.

Oncelikle sakin yatmana gerek yok diyenleri dinleme ve surekli yat.. Yazik olur bebeciklerine.. Rahimagzi boyunu kac olctu doktorun bu onemli

Oncelikle sakin yatmana gerek yok diyenleri dinleme ve surekli yat.. Yazik olur bebeciklerine.. Rahimagzi boyunu kac olctu doktorun bu onemli

Cnm cevabın için sağol benim kanımda pıhtılaşma olduğundan Dr sürekli yatmamı istemiyo ama dikkat ediyorum sürekli istirahat halindeyim ara sıra evde dolanıyorum yoksa her tarafım ağrıyo rahim ağzı boyu kaç bilmiyorum ama epey açılmış dedi dikişlerin atma ihtimali var değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…