- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.121
Feeyalcim doktorun istanbulda mi? Hangi hastanede ve muayene ucreti filan sana kaca maloluyo.?? Cok pahali mi?
Canım benim dr um
Bursa uludağ üniversitesi tüp bebek bolumu başkanı doç.dr barış ata.
Yani devlet hastanesi dr u. Özel değil yani.
Ancak tüp bebegimi yapan ve gebelik olustuktan sonra istisna olarak takip ettigi bir hastasıyım.
Bu süreçte 7/24 her zaman ulaşabildiği bir dr oldu kendisi.
Yıllarca ozellerde tonlarca para döktüğümdr lardan daha ilgili ve alakalı kendisi.
Rabbim hepinizi hayirli ve doğru dr larla karşılaştırsin.
banyo yapınca çok yoruluyomusun sende? hep yattığından soruyorum bende yatıyorum ya.mahvoluyorum çıkçak gibi oluyo sanki tarlada çalıştım
Arkadaşlar çarşamba günkü kontrolden sonra gece 1:30 da barış beye mail gönderdim. 15 gün beklemek istemiyorum diye..hemen cevap yazmis sağolsun. Benimde aklimdaydiniz diye cevap yazmis.
Kismetse randevum haftaya perşembeye kendisi ile,
Ve kendisi doğuma giremediği için dogumumu esi bursa cekirge dorukta kendisi yaptıracak.
Perşembe günü gidip kendisi ile tanıştım ve görüştum.
Ne zaman hangi saatte olursa olsun doğuma gelecek.
Bu konudada güvendiğim bir dr olmasi beni psikolojik olarak çok rahatlattı.
Barış bey gibi bir dr la bu süreci geçirmek en buyuk şansım oldu.
Ya benim izmirdeki doktorumda cok ilgiliydi,hala beni soruyo ilgileniyo hemde devlet hastanesinde Çagri guven.. Ama istanbulda hem uygun fiyatli hem tecrubeli hem ilgili bulmam lazim,tavsiye listesi yeterli olmuyo,ve bicok doktorun muayenesi ucuk rakamlarda
Ya benim izmirdeki doktorumda cok ilgiliydi,hala beni soruyo ilgileniyo hemde devlet hastanesinde Çagri guven.. Ama istanbulda hem uygun fiyatli hem tecrubeli hem ilgili bulmam lazim,tavsiye listesi yeterli olmuyo,ve bicok doktorun muayenesi ucuk rakamlarda
antibiyotiğini değiştirsin yaa canım benim önceki gebeliğimde dr inatla vermedi bana suprax verdi günde 1 tane arttıda arttı bebeğim gitti .bu dr um alfasilin verdi 3 tane tak diye kesti enfeksiyonu şimdişik iyiyim ben başka dr a git çok merak ettim seni(
Evet canim,3. Aydan beri yatiyorum,o aydan beri banyoda cok asiri yoruluyorum,zaten oturarak banyo yapiyorum,tansiyonum dusuyo,mutlaka da bir sure akintim oluyo banyo sonrasi,burda okumustum sk banyo olmuyorum kaslari yumusattigi gevsettigi icin,ben zaten korkudan seyrek yapiyorum,siliyo annem islak mendille,doktordan doktora ve cok kaynar suyla olmuyorum ilik oluyorum kaslarim gevsemesin diye.. O kadar canim :) inan saclarim yagli kalmaktan uzadi,dibim geldi bi suru :) napalim katlanicaz
Jeton canm benimkide ayni olmstu canm idrar tahlilinde 100 lokosit cikiyodu kultr temzdi deli oluyordm ama yinede farkli farkli antibiyotk kullandm canim
Bazi bunyelr antibiyotige hassastr canm ondn olmstr bende olmadi sancn yoksa kafan raht olsn sanci tetikliyo zaten dogumu nelr cektm suan seni kaygilarni okadr iyi anliyormki bu sayfaya girdigm zaten yasadklarnizi okuyp gecmisi hatrkiyr heran bugunleri gordugme aukrediyorm cok cektm hergun agliyordm ahh o saatn koktugn diki olsada konussa normk hamilelr ay bizim gibilr gun sayar benim gibi sancisi olanlrda saat sayar hergn allahm ne olur bitsn sugunlr diyodm herkezn zevkle anlattigi hamililk benim icin isgence olmstu sen tetkte ol elindn geleni yap gerisni allaha biraz O ne buyukki ol derae oluyo benim birak 40 i 36 yi gormem imkanszdi doktrlara gore ama oksu iste
kızlar bende banyoda yorulmuyorumda doktora gidince kötü oluyorum kalp atışlarım çok hızlı atıyor sanki kilometrelerce yol koşmuşum gibi hatta dün hastanede tansiyonum 8-4 oldu baygınlık geçirdim 10 dk ayaklarım havada yatırdılar.eve gelince akşama kadar halsizlikten ölece yattım.bende ılık suyla alıyorum duş burdan öğrendim onuda
Evet canım ya nerede hangi Dr doğum yaptıracağını bilmek çok güzel.
Senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip edecek ayşenaz kızımızı.
Ben bu haftalarda hep kaygılıydım. Erken bi doğum olursa izmit deki Dr bulunduğu hastane 35. Haftadan küçük benek kabul etmiyordu. Istanbula uyetişirmitdim. Arda beyin bulunduğu hastanede sigortam geçmiyordu. Kafam Allah Bullak oluyordu. Ve ne oldu. Kul yazdı kader güldü. Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun. Oğlum erken doğsada işlerim hep rast gitti.
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 21 haftalık ikiz kızlarıma hamileyim ve iki gün önce serklaj yapıldı Dr um kontrole gittiğimde fark etti ve acilen dikiş atıcam yoksa 2 haftaya doğurursun dedi ve dikişim atıldı şimdi dikkat etmem gereken bişey varmı yada bi önerisi olan varsa sevinirim
Oncelikle sakin yatmana gerek yok diyenleri dinleme ve surekli yat.. Yazik olur bebeciklerine.. Rahimagzi boyunu kac olctu doktorun bu onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?