- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.301
Ben kesinlikle inanıyorum. Ve bizde subyan hem sende hemde eşinin ailesinde 7 göbek öncedenbile varsa sende de olur derledr.
Ben de her iki oğlumdada koruyucu nüska mı taktım.
kızlar ben de inanıyorum sübyan olayına..nasıl varlıgını kabul ediyorsak olması da mantıklı bence..
ve elimizden gelen herseyi yapmaktan zarar gelmez.
ben neredeyse simdiden okunmak istedim annem uzakta oldugu için kayınvalideme söledim ama o hamile kalmadan gidilmez su an yapılcak birsey yok dedi..ben de beklıyorum
Doktordan geliyoruz,daha öncede yazmıştım 11+1 de rahim ağzı 32mm di bugün 14+2 de 30mm olmuş ve rahimde kasılma halkası oluşmuş endol fitil verdi doktor 2 hafta sonra tekrar kontrol ve büyük ihtimal serklaj olucam
Subyan duası bende taşıdım bu hamileligimde. Elbette tedbir olmadan tevekkül olmaz. Kader ve nasip kısmı maalesef aslında daha güçlü sebebi bu yaşananların. Özellikle bu hamileligimde bütün ezberler bozuldu bende :) dikiş sapasağlam kslp ritmi bozuldu 34 de doğum :) . Ve yine çok sevdiğim bir söz ; bütün güç kaderin elindedir...
Evet kontrole kadar sadece wc için kalkıcam wc harici kalkışlar yasak kim bakıcak bana bilmiyorum ona da canım sıkılmıyo değilCanim gecmis olsun ve Allah guc versin,zor bir surece girmissin.. Surekli yatiyorsundur herhalde? Benim 22 mm olmustu 12.haftada.. Yatarak serklaja kadar bile uzadigini dusunuyorum ve serklajdan sonra bi ay icinde 27mm e cikti.. İcini rahat tut ama tedbiri elden birakma.. Sadece wc ye kalk,doktorlarin yatmana gerek yok demesine sakin kulak asma,cogu, ezbere konusuyo,rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin
Açık ameliyat şeklinde yapılıp yapılmadığı konusunda fikrim yok . Burada çok geçmişte Ece 73 tü galiba biri gebelik öncesi Türkiyede açık ameliaytla serklaj olmuştu ama dr ismi yazmamıştı başarıya ulaşamamıştı. Ama dr haney'in yaptığı gibi bir fikrim yok. Bu forumda ben 13 artı 4 te sutanesi gebelik öncesi laparoskopik serklaj olduk. Karından 4 yerden 1.5 cm kadar kesiler açılıp kamerayla girilip rahimağzı üst noktadan dikildi. Sutanesi 20 haftalık gibi hamile şu an. Ben de doğum yaptım 13 aylık oldu oğlum. Bizim laparoskopik serklajımızı doç dr. Arda Lembet ile birlikte doç.dr. Cem Demirel birlikte yaptı.
Senin hikayeni tam bilmiyorum acını tazelemeyeceksem ayrıntılı anlatır mısın fikir vermiş oluruz. Kaçıncı haftada oldu kaybın? Suyun mu geldi kese mi geldi? Önceinde hiç operasyon geçirdin mi rahimle ilgili? Sancın oldu mu doğuma gidene kadar? Doğum öncesi enfeksiyona bakılmış mıydı? Doğum sonrası neler yapıldı? Dr ler ne dedi?
Ahhh ah onu ben de çok hayal ettim hemen bebeği o ortama transfer etmeyi. Hatta kordondan ayırmayıp hemen o ortama alıp anne ile yan yana yatmalarını fanus gibi bir ortamda...
Cnm 28 haftalik dogum yaptım. Suyun geldi ama 1 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bende antibiyotik iciyodum. Ana resmen basiretim bağlandı cok dikkat eden ben az su ictim enfeksiyonum olduğu halde 2 hafa önce açlık sekerim az yuksek çıkınca doktor dogum yapmadan bı gun önce tekrar açlık şekeri baktı ve bebege baktı 1 5 hafta onde cok sağlıklı dedi ve ben 1 gun sonra dogum of of cok cnm yanıyor kuzumu özlüyorum cnm sonra aksam ustu hafif bı karnım ağrıdı sma isallah oldum işgalden heralde dedim bı iskillendim isallah olunca çünkü o güne kadar hep kabiza yakın oldum sonra gece yattim uyudum terleri bacaklarımın arası zannettim bı baktım su gelmiş ayağa kalkınca dahada artı hastaneye giyim doktor bir parmak kalınlığında 1 cm açılman var doğuruyorsun dedi uf yaaa 1350 doğurdum oğlumu 2250 kaybettim 52 gun yaşadı cenneti ve çiğnenmemi yasadım ayni anda simdi soruyorum ray mı? Enfeksiyon mü? Benim ablamda erken doğurdu Allah sukur onunki yasiyo 34 te genetiğimi yoksa ? Dogumdan sonra rahim filmi falan çekildim bir sey çıkmada az tepesinden basik rahimim ama taşımaya engel degil rahim boyu iyi genetik test yaptırdım pihtilasma yok daha ne yapyim doktor bakicam hamile kaldığında gerekirse dikis atılan dedi peki bu ilk hamileliğimde 2 doktora gittim 22 haftada ayrintilyi Prof. Yaptı 3 doktor niye rahimin kısalmış falan filan demedi bana Ben merak ediyorum senin niye hamilelik oncesi dikis atıldı ona nasil karar veriyorlar uf uyaaaa
kasılma halkası nedir?Doktordan geliyoruz,daha öncede yazmıştım 11+1 de rahim ağzı 32mm di bugün 14+2 de 30mm olmuş ve rahimde kasılma halkası oluşmuş endol fitil verdi doktor 2 hafta sonra tekrar kontrol ve büyük ihtimal serklaj olucam
Evet kontrole kadar sadece wc için kalkıcam wc harici kalkışlar yasak kim bakıcak bana bilmiyorum ona da canım sıkılmıyo değilYine aç kaldık inan sanki serklaj olsam rahatlıycam şuan daha fazla diken üstündeyim bi de daha bu haftada kasılma var
kasılma halkası nedir?
Canim serklajdan sonra rahatlama diye bisey soz konusu degil,yatmaya devam ediceksin,bende yalnizdim1 ay yalniz yattim,sagolsun esim idare etti hep,sonra istanbula ailemin yanina geldim,burda hep yatiyorum,esim yine idare ediyo kendi kendine sagolsun.. 24.haftam bitiyo cok sukur ama hic kalkmiyorum,sende kalkmicaksin
3 cmle serklajsız ya birden kısalırsa diye korkuyorum o yüzden serklaj o açıdan biraz rahatlatıcak sanki beni yoksa yine yatıcam artık bi şekilde idare edicez mecburuz..Oh maşallah bizde görürüz inşallah o haftaları darısı 34 lere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?