Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ben geldim canlarev işi yapmaya başladım bebeg sabah akşam gidiyorum inanın çok yoruluyorum bebek yokken bu tempo beni yoruyor bebek olunca halimi düşünemiyorum:111::111::111:inanın sabah akşam gitmektenmi ayaklarım bilekleirm şişti çok yürümekten olurmu acaba:44::44::44:bu aralar sizleri ihmal ediyorum kusura bakmayın işşallah ev işelrim bitsin bol bol görüşücezbenim çıkmamlaızm malum kahvaltı var bebeg anca yetişirim daha yatak odası bitti bri duvarlarıyla gardolabının üstü mobilyaların altını çekicem yüzlerini silicem yatak odası bitince yemek odasını bitiricem orayada girdim dün mobilyaları çeltim içleirni boşattım odanın halini görseniz savaş alanıbu ev 2 haftada anca biter yemek odasın a2 gün mutfaga 3 gün veriyorum allah razı olsun kaynanam ban bakmaktan eve bakamamış zaar Oglum elhamdurillah iyi silikon meme ucuna gektik gögsümü agzıyla emmesi bri hoşuma gdiiyorudu şimdi silikon oldugundan brişey anlamıyorum aman olsun ebbegim doydunsa neyse çenem düştü şu işelrimi toparlıyım dönerim aranızaöpüyorum hepimnizi

Jeton
Canim guzel haberlerini bekliyorumm, bakalim ne pozlar verecek kuzucuk..
Bugun Sutanesininde randevusu var arda beyde, oda gorecek kuzusunu..
Iyi haberlerinizi bekliyorum.. dualarim sizlerle..

Feryal.. Cok şükür canm az kaldi artik mutlu sona, rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

Amin canım çok sağol.
Inşallah sizlerinde 28, 30, 32 derken 38 li haftalarında görücez.

Masallah canim yusra hanima ins daha mutlu gunleriniz olur bizde iyiyiz cok sukur elif hanimda buyuyo bi problemimizde yok bu bebisler cok korkuttu bizleri ama sukur hepsi geride kkaldi allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ins

Masallah canim yusra hanima ins daha mutlu gunleriniz olur bizde iyiyiz cok sukur elif hanimda buyuyo bi problemimizde yok bu bebisler cok korkuttu bizleri ama sukur hepsi geride kkaldi allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ins

aminnnnnn inş cnm ee ne yapalım bizim kuzular nazlı :)

Arkadaşlar slm daha öncede yazmıştım ikiz hamileyim ve serklaj yapıldı diye sizlerde enfeksiyona dikkat et demiştiniz korkulan oldu ben ne kadar dîkkat etsemde idrarda çok fazla bakteri çıktı enfexıa diye bi ilaç başladı Dr çok önemli dedi gözümüde korkuttu 10 gün kullancam temizler inşallah bol su iççem birde elma sirkeli su ile temizlik yapıcam başka önerisi olan var mı

canım inşallah bigün bizde sizin gibi yavrumuz kucağımızda yazabiliriz...evet kimseden anlayış beklemiyorum zaten telefonumu bile kapalı tutuyorum çünkü etrafımdakileri kırdığımı düşünüyorum fevri ıkışlar yapıp acımla etrafımıda acıtıyorummm.canım ben kayserideydim geçen sene burdur a tayin oldu eşim şimdi ıspartada bi doktor tavsiye etti hemşire bi arkadaş ona başlıcam ama emin değilim memlket uşak ordanda bi doktorla görüşüyorum eğer gebe kalırsam ondada devam etme ihtimalim yüksek doktor konusu hala tam net değil anlayacağınn inşallah tekrar hamile kalabilirsem o zaman yoğunlaşırım çok zor bi süreç Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin tekrar acı yaşatmasın inşallahhhh

öbür eliyle kası kavrayıp mı yapıyo ? yoksa direk tek eliyle mi ? morarıyo mu ? saol cvp için

canım direk batırıyor kavramana falan gerek yok.bazen çok acıyo yakıyo bazende hiçbişey hissetmiyorum.benimde morarıyor.bugun doktordaydım o kol bacak istediğin yerden yap bişey olmaz dedi.ben kolumdan yapıyorum dedim arada bacağından da yap kolun dinlensin dedi.morarıyomu diye sordu evet deyince kasa denk gelince morarır normal dedi

sağol canım.bugun gördüm kızımı sağlıklı çok şükür hersey yolunda.rahim ağzıda iyiymiş.içim biraz rahatladı inşallah su riskli haftaları çabucak atlatırız hep beraber.pazartesi seker idrar tahlili vercem umarım şekerim normal çıkar çünkü annem şeker hastası onun için benim seker yüklememi erken yapıyor dr

canım korkma bende sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum.benimde ilk lokositim 20 çıktı baketri çıktı enfexia kullandım lökosit 39 çıktı zinnat kullandım çok şükür 2-3 düştü.bide kültür yaptırdı dr kültürde hangi antibiyotiğe karsı duyarlı olduğumuz çıkıyor.benim kültür temiz cıktı istersen özel hastanede sende yaptır kültürde üreme olursa ona göre antibiyotik yazar dr.ben şimdi 10 günde bir yaptırıyorum pztesi yine yaptırcam sende yaptır canım ihmal etme çünkü belirti vermiyor.bende günde 3 lt su içiyorum buna rağmen oluyor hamileyken olurmuş haftalarda özellikle

İnşallh buradan hamileliğini de kucağıma aldım dediğini de okuyacağız.Buna yürekten inanıyorum.Bu sayfalar hep mucizelerle dolu.o mucizelerden biri de sen olacaksın inşallah.Hakkında hayırlısı olsun.Ben bu sayfaları okurken beinim yaşadığımda ne ki demiştim.Acısı katmerli,kaybı çok fazla arkadaşım vardı.Bir çoğu çok şükür kuzusunu kucakladı.Dilerim sizler de kuzularınıza kavuşursunuz.

Ben zaten özel labaratuvarda yaptırdım doktorum devlette olmadığı için neyse bugün başladım bakalım 15 gün sonra kontrol var bakalım işe yaramışmı her 10 günde bi yaptırıyorsun demek aslında antibiyotik içmekte istemiyorum ama mecburen😔

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorummm sizlerden güzel şeyler duyduğumda içime bir nebzede olsa su serpiliyor...

sakın içmemezlk yapma. kar zarar ilşkisine göre karlı. yoksa Allah korusun enfeksiyon keseyi delebilir... serklaj ve takibini kim yapıyor mery tavsiye listesine yazsın... hamilelik bilgileri beklenen doğum tarihi, cinsiyetleri yaz...

arkadaslar benim de akıntım arttı, kokusuz renksiz su gibi..Hatta bazen camasırdan cıkıp esorfmanıma geciyor.. Onceleri amniyon sıvısı sandim ama değilmiş, bebegin suyu dedi doktor ve vajinal kultur yapti, sonucunu bekliyorum ..insallah temiz cıkar... neden akıntı arttı anlamadim, haftada 2 de fitil kullanıyorum serklajdan beri.

canım ben 3 kutu antibiyotik bitirdim benimki biraz inatçıydı ancak geçti tekrarlamazsa bende kotkuyorum antibiyotik kullanmaya ama mecburuz yoksa enfeksiyondan suyumuz gelebilir.benim dr devlette ama bende hep özelde yaptırıyorum.esim hastaneden kap getiriyor hatta bi tane fazla alıyor ben evde idrarı veriyorum eşim götürüyor sürekli kalkmamış oluyorum.sende öle yapabilirsin

kızlar çok kötüyüm yaa .kasıklarım ağrıyo hani yumurtalıkların olduğu yerler iki taraflı .karnımda ağrı yok .acile gitsemmi ? üşütmeden mi olur bu ? bilemedim şimdi

İlaca başladım inşallah bir kutu yeterli olur listede adım var heralde yine yazayım takibîmi Tolga Ecemiş yapıyor ankaradayım beklenen doğum tarihim net değil ama 29 Mart diyebiliriz inşallah bu haftalara geliriz ikiz gebelik ikiside kız herkese hayırlı doğumlar diliyorum

ben de kırıcı oldum yıllar içinde ve bu benim hayatıma yön verdi insanlardan uzaklaştım .sakin ol sabırlı ol kimseden anlayış bekleme sadece acıma duygusu oluyo ve bu seni dahada yıpratıyo hep bi güçlü olmalıyım kaygısı .benim düştüğm hataya düşme sabret canım.
bak sana bişey anlatayım ilk bebeğimi kaybettikten sonra kızkardeşim hamile kaldı bana geldi. dr una beni anlattığını kendisi de bunu yaşamamak için ne yapıcağını sorduğunu falan söyledi .çok zoruma gitti bu ağladım küstüm ona içten içten hiç ilgilenmedim hamileliğinde diğer arkadaşlarımda hep dr larına beni anlattılar birde bunu bana söylediler hel üzüldüm kırıldım uzaklaştım .
şimdi düşünüyorum da haklı millet bunda bi kötülük yokki
Allah sabır versin dua et oku anca öyle sabırlı oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…