- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.761
Ay ali fuat sengor hakkında böyle iyi şeyler duydukça içim ferahliyorrandevu için gün sayiyoruz bakalım 13 ocakta neler olacak:18:
Arkadaşım merhaba benim iki bebeğim kaybım var karnımda öldüler doktor gebeliğimde serklaj tavsiye etti. sirkeli su olayını birkaç kez okudum aslında ama anlamadım ne için ve nasıl kullanıyoruz .zamanını almazsam anlatırmısın çünkü wc de kullanın diyorlar ya merak ettim çünkü serklaj yaptırırsam nasıl kullanacağımı bilmiyorum...
Canım bizim burayı terk etme hakkımız var.Topik kurucusu olarak arada ce demen lazım senin 10 yıl sonra bile:
Sanırım vajinal alınamaz o zaman sanırım cleksandan dolayı kanama durmadı alınamadı. Yine sanırım diyorum sezaryen gibi ya da laparoskopik bir operasyonla alınabilir...Ama korkuyorum aslında orada zarar vermez mi ip ne bileyim kanser filan allah korusun. Enfeksiyon yapmaz dedi buradaki dr m. Dikiş yukarıda diye... Bir de bazı günler sanırım rahim geriliyor o zaman dikişi hissediyorum his olarak gerginlik oluyor...
Canim arkadasim hersey o guze yuregin gibi cook guzel olacak...bu sene ugurlu gelecek sana insallah....cook opuyorum seni..Kızlar slm uzun zamandır yazmak istiyorum bugüne kısmet oldu😊Ben kendimden son gelişmeleri kısaca özetleyeyim ..Bir ay önce hamikelik testini negatif görünce delirerek ..olur diyerek beni gönderen doktorların yerine. Bir tüp bebek Dr gitmeye karar verdim..Ve buradaki rumuzunu bilmediğim çok sevdiğim E.. 😄😄Tavsiyesiyle Halit Fırat Erden'e gittim ..Halit Bey benden tekrar rahim filmi ve amh vitamin,fsh ,şeker gibi bir sürü testler istedi bunları yaptır gel dedi bu arada muayene sırasında rahim içinde bişey gördü ..Filmi daha önce çektirdiğim Ekomar da çektirdim (yine anestezisiz ve hiç ağrı olmadan) ..Rahim filmi sonucunda rahimde 8 mm polip olduğu ortaya çıktı daha önce çektirdiğim temizdi ..neyse tüm testler ve hsg sonucuyla tekrar Halit beye gittim Halit Bey polibin alınması gerektiğini hamileliğe engel olabilir hamile kalınsa düşük yapabilir dedi ayrıca insülin direnci testinin çok yüksek olduğunu söyledi tüm test sonuçlarına göre rezerv vs sıkıntım olmadığını doğal olarak hamile kalabileceğimi düşündüğünü söyledi önümüzdeki ay polip alındıktan sonra tekrar duruma göre bakıcam işte benden son gelişmeler böyle kızlar 😊
Kayiplarin icin cok uzuldum rabbim bir daha gostermesin....rahim agzi uzunlugu en dogru vajinal ultrasyonla olculuyor 2.5 cm alti riskli olarak kabul ediliyor...hikayeni okuyunca pihtilasma sorununda var gibi anladim ben ...kan sulandirici kullaniyormusun...Merhaba arkadaşlar benim 4. Gebeligim ve su anda 10+2 haftalık hamileyim Allaha şükür.
Bundan önce ilk gebeligimi 8 haftalikken siddetli kanama ile kaybettim hiçbir bilgi vermediler tecrübesizdimde. 2 gebeligimde ilk haftalarda kahverengi lekelenmem oldu ama progestan kullandım yattım 26. Haftaya kadar geldik vebir gece lavaboya gittiğimde kan icindeydi her yerim malesef açılma tam olmuştu ve bebeğim sadece 1 gün yaşadı:'(
3. Gebeligimde kan degerim 3000 lere kadar çıktı 4mm kese vardı ultrasonda ama değer tekrar düştü ve hiçbir doktor müdahalesi olmadan düşük yaptım kürtaj bile olmadım o derece. Bu 4. Gebeligim ve hamilelikten önce doktorum rahim agzimin yumuşak olduğunu ve mutlaka 13. Haftada dikiş gerektiğini söyledi. Bu doktorum herhangi bir ölçüm yapmadı. Ölçüm nasıl yapılıyor rahim agzina? Uzun oldu kusura bakmayın ama bu bebegimi de kaybetmekten çok korkuyorum sürekli panik halindeyim:'(
Canim benim hep aklimdasin bende merak ediyordum facede ugramayinca,..sen kendini nasil rahat hisediyorsan oyle davran..benim yakisikliyi op bolca..arada gel bizide yalniz birakma...Bi süreliğine facebooktan uzak kalma kararı aldım ve bunun bana iyi geldiğini fark ettim,oğluma daha çok zaman ayırıyorum hem de kadınlar kulübüne az da olsa uğrayabiliyorum regretecim iyiyim yani bi sorun yok,beni merak etmiş olman çok hoşuma gitti,teşekkür ederim
Bende genel anasteziyle olmustum...serklajdan sonra arkadaslarinda dedigi gibi bolca yat...bensadece wc ye kalkiyorumyemegimide yatakta yan donerek yiyorum...birde en cok dikkat etmen gereken enfeksiyon olayi her ay ka da crp idrar kulturune baktir...rabbim yardimcin olsun...arkadaşlar yine yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var. zor elde ettiğim bir gebeliğin 11. haftasındayım. doktorum çok gerek görmüyor hatta dikiş yapılması için kararı bana bırakıyordu. bu durum canımı sıkınca başka bir doktora daha gittim. dikiş yapılmasını da istememin nedeni rahim filminde çıkmıştı. neyse diğer doktor sınırın biraz altında dedi ölçüm yaptıktan sonra. yapalım dikişi riske atmayalım dedi. sizce lokal mi genel mi yaptırmalıyım? ben biraz panik olduğum için genel istiyorum, ama genel olunca risk artıyor mu? bir de bu işlem 13. hafta gibi yapılacak, sonrasında ne gibi tehlikeleri var bilmiyorum ve desteğinize çok ihtiyaç duyuyorum. lütfen cevap verin.
Canim benimde hamilelik oncesinde 6 ay kadar durdu bu dikis adet kanamamin miktarinda bir degisiklik yasamadim ben ayniydi..enfeksiyonda yasamadim hamilelik oncesinde...ama yeni bir hamilelik dusunmuyorsan dikisin alinsamiki...arda bey ne diyecek bakalim..Ben de bugün Femicail aradım. Biliyorsunuz benim serklajım laparoskopikti ve doğumda kanama nedeniyle alınamadı. Ben eskiden 6 gün adet olurdum şimdi aktif dönem bitince lekelerle10 u geçiyor. Acaba serklajdan mı diye sordum ya da amh değerim 2 yıl önce 0.3 tü. menopoza mı gireceğim diye. Derya Hemşire yarın soracakmış Arda bey ameliyattaymış... Perşembeye de buradan birdr ye gideceğim olmazsa...
kızlar bizde bugun muayeneye gittik ve 31. haftaya başladık..tabi bizim sıpamız yine durmadı ve NST de yine ağrılar çıktı ve ilk kez 80 lerde olan ağrılar..hemen alttan muayene yaptı doktorumuz ve açılma gecen haftaki gibi 1 cm..yani açılma artmamış..serum ve nidilat dan sonra tekrar NST..ağrılar azaldı ve hastahaneden çıktık..doktorum orada kalmak istemediğimi bildiği için çokda diretmiyor..evim hastahaneye çok yakın olduğu için yine eve geldik..canlarım dualarınızı esirgemeyin lütfen..
Ben bi yerde olmazsam diğer yerde olurum face de yoksam kk da varım ya da tam tersi oluyor,elimden geldiğince ben de.kendimce kendi tarzımda yalnız bırakmamaya çalışıyorum aileler hep bizim burada ya bizimkiler ya da eşiminkiler geliyor,bebek olunca ev hep bi curcuna,yqlnız olmak ayrı dert ama bazrn de insan kafa dinlemek istiyorRegrete...guzel haberlerini bekliyorum canm. dualarimdasinn
Mmery.....canım bizim kuzucuk merak edelim diye pek ugrastirdi kendini gostermemek icin. Haftasonu detaylı muaynemiz var sanırım belli olur.. tahminlerde sebin gibi genelde:)) rabbim hayırlısıyla saglikla versin inşallah. .
Duyaydın....Canm gunlerdir goremeyince gecengun mesaj yazacaktim fakat hesabini dondurmussun sanirim.. iyi ol yeterki ama ozluyoruz seni.. ve tecrubelerinede hepimizin ihtiyaci oluyor bilesin..:)
Öpmem mi teyzesi,hergün bol bol,sen de benim aklımdasın,herşey yolunda oşsun bi de sağlıkla doğum haberini alayım rahatlıycam :)Canim arkadasim hersey o guze yuregin gibi cook guzel olacak...bu sene ugurlu gelecek sana insallah....cook opuyorum seni..
Kayiplarin icin cok uzuldum rabbim bir daha gostermesin....rahim agzi uzunlugu en dogru vajinal ultrasyonla olculuyor 2.5 cm alti riskli olarak kabul ediliyor...hikayeni okuyunca pihtilasma sorununda var gibi anladim ben ...kan sulandirici kullaniyormusun...
Canim benim hep aklimdasin bende merak ediyordum facede ugramayinca,..sen kendini nasil rahat hisediyorsan oyle davran..benim yakisikliyi op bolca..arada gel bizide yalniz birakma...
Bende genel anasteziyle olmustum...serklajdan sonra arkadaslarinda dedigi gibi bolca yat...bensadece wc ye kalkiyorumyemegimide yatakta yan donerek yiyorum...birde en cok dikkat etmen gereken enfeksiyon olayi her ay ka da crp idrar kulturune baktir...rabbim yardimcin olsun...
Canim benimde hamilelik oncesinde 6 ay kadar durdu bu dikis adet kanamamin miktarinda bir degisiklik yasamadim ben ayniydi..enfeksiyonda yasamadim hamilelik oncesinde...ama yeni bir hamilelik dusunmuyorsan dikisin alinsamiki...arda bey ne diyecek bakalim..
Gecmis olsun canim...acikligin artmamasi cok iyi olmus..insallah en az 34 e kadar durur bebisin daha...kasilma baslamazsa tekrar boyle gider...en ufak bir kasilma hisettiginde git hemen hastaneye...
merhaba arkadaşlar, ben yavaş yavaş toparlanmaya başladım. sezeryanın üzerinden 13 gün geçti. sütüm de iyice kesildi. gece terlemelerim de biraz daha azaldı. 2 hafta sonra iş başı yapmayı düşünüyorum dikişlerim sorun çıkarmazsa tabi. kanamalarım hala devam ediyor. bi süre böyle devam edecek sanırım. günlük ped kullanıyorum sürekli. bu süreç içinde yazılarınızı okumaya çalıştım. sizleri hikayelerinizi öğrenmek adına. kendime bir yol haritası çizmek istiyorum. doktor seçimiyle ilgili arda bey ya da cemil hocayı seçicem. öncelikli olarak iyi bir sigorta şirketinden sağlık sigortası yaptıracağım çünkü iki dr da maddi açıdan beni biraz zorlayacak hastanelerde çalışıyorlar.evim biraz uzak kalıyor bu drlara ama bakıcaz çaresine. malum istanbul trafiği 45 dkdan önce ulaşamam bu hastanelere. ne zaman kontrole gitsem onu kestiremiyorum. randevu yoğunluğu nedir? kendi drum min 6 ay beklemelisin çocuk için demişti. platese gidip vücut kas yapımı güçlendirmek istiyorum. malum uzun süre yatak istirahatim olacak. belimde boynumda zaten düzleşme de var. yattıkça kötü olmasından korkuyorum. vs. vs işte
canım sevindim kendini toparlamana bizim kayıplarımızın arası yakın bi gün iyi bi gün kötü gelip geçiyo...bende spora başlıyorum inşallah kafamı dağıtmam için iyi gelecek diye düşünüyorum hiç boş durmak istemiyorum çünkü boş kaldıkça kafamın içi çalkalanıyo resmen Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn
slm kızlar bugünde dr kontrolumuz vardı yumoşlar şimdilik iyiler
kısmet olursa perşembe günü yumurta toplama işleemi olacak
hepinizin dualarına ihtiyaçım var başka yapılacak birşey yok
Arkadaslar hepimiz icin saglik huzur ve mutluluklarla dolu bir yil diliyorum.
Hamile olanlara vaktinde sirasiyla dogm bebek isteyenlere hayirli hamilelik bebegini kucagina alanlarada saglikli bir yil olsun insallah.
2013 un guzel haberler paylasacagimiz acilarimizi nispeten unutturacak bir yil olmasi dilegiyle
Kızlaaaaar,yüzünüzü görmediğim ama dostluğunuzu taaaaa içimde hissettiğim canım kader arkadaşlarım; hepinizin yeni yılını kutluyorum.Ailemizle birlikte,huzurlu,sağlıklı nice yıllar diliyorum.Allahım hamile olan ardaşlarıma bir avazda doğum,bebek isteyen bütün kullarına da hayırlı bir evlat nasip etsin.Kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..Hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum:)
Ay yok sanmam kanser falan yapsın
Allah korusun
Ya chnb haklısın ama o kadar çok yoruluyorum ki, hatta herkese diyorum benim bu kadar yorulmam normal mi? Slogan haline geldi yorgunum sözü bende, giremiyorum sayfaya , bazen giriyorum bir kaç alıntı yapıp cevap yazayım derken birşey çıkıyor , bir daha girdiğimde de konular bambaşka oluyor
Ama yok ben kurucu olsam da annesi sensin bu topiğin
kızlar bizde bugun muayeneye gittik ve 31. haftaya başladık..tabi bizim sıpamız yine durmadı ve NST de yine ağrılar çıktı ve ilk kez 80 lerde olan ağrılar..hemen alttan muayene yaptı doktorumuz ve açılma gecen haftaki gibi 1 cm..yani açılma artmamış..serum ve nidilat dan sonra tekrar NST..ağrılar azaldı ve hastahaneden çıktık..doktorum orada kalmak istemediğimi bildiği için çokda diretmiyor..evim hastahaneye çok yakın olduğu için yine eve geldik..canlarım dualarınızı esirgemeyin lütfen..
Canim arkadasim hersey o guze yuregin gibi cook guzel olacak...bu sene ugurlu gelecek sana insallah....cook opuyorum seni..
Kayiplarin icin cok uzuldum rabbim bir daha gostermesin....rahim agzi uzunlugu en dogru vajinal ultrasyonla olculuyor 2.5 cm alti riskli olarak kabul ediliyor...hikayeni okuyunca pihtilasma sorununda var gibi anladim ben ...kan sulandirici kullaniyormusun...
Canim benim hep aklimdasin bende merak ediyordum facede ugramayinca,..sen kendini nasil rahat hisediyorsan oyle davran..benim yakisikliyi op bolca..arada gel bizide yalniz birakma...
Bende genel anasteziyle olmustum...serklajdan sonra arkadaslarinda dedigi gibi bolca yat...bensadece wc ye kalkiyorumyemegimide yatakta yan donerek yiyorum...birde en cok dikkat etmen gereken enfeksiyon olayi her ay ka da crp idrar kulturune baktir...rabbim yardimcin olsun...
Canim benimde hamilelik oncesinde 6 ay kadar durdu bu dikis adet kanamamin miktarinda bir degisiklik yasamadim ben ayniydi..enfeksiyonda yasamadim hamilelik oncesinde...ama yeni bir hamilelik dusunmuyorsan dikisin alinsamiki...arda bey ne diyecek bakalim..
Gecmis olsun canim...acikligin artmamasi cok iyi olmus..insallah en az 34 e kadar durur bebisin daha...kasilma baslamazsa tekrar boyle gider...en ufak bir kasilma hisettiginde git hemen hastaneye...
merhaba arkadaşlar, ben yavaş yavaş toparlanmaya başladım. sezeryanın üzerinden 13 gün geçti. sütüm de iyice kesildi. gece terlemelerim de biraz daha azaldı. 2 hafta sonra iş başı yapmayı düşünüyorum dikişlerim sorun çıkarmazsa tabi. kanamalarım hala devam ediyor. bi süre böyle devam edecek sanırım. günlük ped kullanıyorum sürekli. bu süreç içinde yazılarınızı okumaya çalıştım. sizleri hikayelerinizi öğrenmek adına. kendime bir yol haritası çizmek istiyorum. doktor seçimiyle ilgili arda bey ya da cemil hocayı seçicem. öncelikli olarak iyi bir sigorta şirketinden sağlık sigortası yaptıracağım çünkü iki dr da maddi açıdan beni biraz zorlayacak hastanelerde çalışıyorlar.evim biraz uzak kalıyor bu drlara ama bakıcaz çaresine. malum istanbul trafiği 45 dkdan önce ulaşamam bu hastanelere. ne zaman kontrole gitsem onu kestiremiyorum. randevu yoğunluğu nedir? kendi drum min 6 ay beklemelisin çocuk için demişti. platese gidip vücut kas yapımı güçlendirmek istiyorum. malum uzun süre yatak istirahatim olacak. belimde boynumda zaten düzleşme de var. yattıkça kötü olmasından korkuyorum. vs. vs işte
kızlar hepinize merhaba bugün bi rüya gördüm sizlerlede paylaşmak istedim belki bi yorum yaparsınız;
kızlar rüyamda sizlerden 4-5 kişi var burda konuştuklarımızı konuşuyoruz üzüntümüzü acımızı bi yurt pansiyon gibi bir yer sonra bi kutu kağıt geliyor odaya açıyorum küçük küçük pembe kağıtlar çocuğumuz ok ki buna ne yazıcaz diyorum sonra ben çıkıyorum 5-6 kadınla beraber ama bu kadınlar farklı bi tanesi örtülü mavi bi tülbent var başında onlarla giderken 5-6 tane adam koçarak gidiyo afedersiniz birinin pantolonu yok ama bişi görünmüyor kucağınd bi çocuk var adamlar koşarak orman gibi bi yere girip gözden kayboluyor...biz kadınlarla yürümeye devam ediyoruz bi fil sürüsü var küçüklü büyüklü filler yanımdaki mavi başörtülü kadın büyük fillerden bi tanesini kuyruğundan çeke çeke yanıma getiriyor balkon gibi bi yerdeyim o ara kadın yanıma çıkıyor ve fil önümüzde diz çöküyo çok etkilendim normal sıradan bi rüya değildi ama zikir çekiyodum o arada uyumuşum sanırım onun etkisiylemi oldu bilmiyorum Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin inşallah
Mutlu Yıllar arkadaslar... Bir sorum olacakti, dogum yapan arkadaslara? memorial atasehir de dogum yaptınız mı hic ve memnun kaldiniz mi?
Cok tesekkurler.
2014 acılarımızı unuttursun.. 2013'güzeldi anne oldum yaşadım yavruma sütümü verdim hiç bir anına sövmicem ah etmicem. varlığının mutluluğunu yaşattın annene bitanem yokluğun acısı da güzel. seni çok seviyorum cennette bekle anneni meleğim. allah bir gün kavuşturacak bizi.. herkese sağlık mutluluk dolu bir bir ömür diliyorum. can yoldaşlarım kader arkadaşlarım.
allah hepimize acılarımızı unutturacak sabır ve sağlıklı evlarlar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?