- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.861
kızlar birşey sormak istiyorum okuyorum yazdıklarınızı da benim bebeğim de 23 haftalık doğmuştu canlıydı 5 gün yaşadı.sonra kaybettik.detaylı ultrasonda hiç bir sorun saptamamıştı.açıklık oluşunca doktor rahim ağzı yetmezliği demişti bana. bu genetik testleri düşükler de yada anne karnında olan kayıplarda mı yaptırmak lazım yoksa herkesin mi yaptırması lazım??
canım en az 2 adet bebek kaybetmen laızm bebek lere gelince genetikelrie bakıldı kimi rahim kabul etmiyormuş bu bana zara veriri diye rahimden atarmış bence sende pırtılaşma var kardeşim senin yerinde olsam herşeyimi yaptrrım hoş yaptırdınmı gözümden kaçmış olabilirmalum ev hastane arasında mekik dokudugum için bana dünyanın testi yapıldı arda bey buldu bende homosisiteyin varmış en agır pırtılaşma dünyanın igneisni ilacını kullandım sanırsan ecze deposuyum rabbim hepimize yardım etsin işşallah
hemşireler dün anne sütüne katılan vitamini gösterdiler kafam bri dünya oldu hem emziricem hemde biberon vericem anlşıcagın bundanosnra benim şarkım şu uykusuz her gece yandın gülüm keyen helva birde prametüre oldugu için 3 ay çok iyi bakılması lazım dedi doktorum millet bebegi görmek isticek milleti nasıl odaya sokmam düşünmekteyim:18::18:sokmasan dicekler ha 12 senede dogurudu bizden saklıyor dicekler göstersenya hasta olur idye korkucaksın ne yapacagımı şaşırdım yarın allahtan brişey olmazsa bebegimle bri gün boyu brilikteyim işşallah pazarteside evinde kuzum 12 senelik muhammet eminim hoş geldin anneninkalbine beni mutlu ettigin için rabbime n4e kadar şükretsem secdeetsen az
yok hiçbişeye baktırmadım ben zaten yüksek ihtimalle ben de arda beye gidicem.. çapada tanıdık bulabilirim işbaşı yapmadan bi test yaptırsammı yada drla konuştuktan sonra mı gitsem bebek olayına daha zamanım var çünkü. senin mevzuna gelince lütfen insanların kırılıp kırılmasına takılıp çocuğunun sağlığını riske atma. bizim milletimiz düşüncesizdir biraz. ben senin yerinde olsam hemşirelerle konuşurum onlar da gerekirse ziyaretçi kabul etmiyoruz falan dese. evde de sen insanları tatlı dille uyarsan. çocuk bi iyice sağlığına kavuşsun doğal ortama adapte olsun.iyice kilo alsın.sonra kim mıncıklıyorsa mıncıklasın:))) sakın valla ne emekler gözyaşları verdin sen bir de allah bilir..
Sag olun kizlar yanitlar icin, uni. Hastanesine gidecegim ara tatilde. Edirne de kayinvalidem var, doktor arkadaslarimizi araya sokup orada butun testleri yaptirmaya calisacagim. Esimin de kan vermesi gerekiyor mu? Onda varsa beni etkiler mi acaba? Ne cok soru var kafamda offf of
vay bee bilmeyince böyle oluyor demekki. benim gittiğim dr bi daha hamile kalırsan erken dikiş atarız dedi o kadar. ulan sorun varsa dikiş tutarmı yine suyum gelir zaten bana dikiş attı acil olarak. ama açılan açılmıştı. 1 hafta sonra suyum geldi.. işe yaramadı yani.genetik bi sorun varsa onu araştırmak lazım tabi.en azından yaparım testimi oh bişey yokmuş derim. hamile kaldığımda dikiş attırır yatarım dikkat ederim.işte dr var ,dr var...
arkadaşlar daha önce de yazmıştım size acılarımız aynı fakat yaşadıklarımız farklıydı.. benim bebeğim karnımda ölmüştü 23 haftalıkken ve ölü doğum yapmıştım.peki niye ray grubundayım açıkçası sizi önceleri de okuyup hep dua ederdim şimdi acılar da bir olunca sizi takip eder oldum.bir de daha önce de yazmıştım kızımı kaybetmeden önce serviksim 2,5 e düşmüştü.bu açıkçası beni çok huzursuz ediyor. bir de günlerdir aklıma takılan bir şey var.her gün doğum anını tekrar yaşıyorum sürekli aklımda .aklıma takılansa şu.bana suni sancı verdiler ve tam 13 saat sancı çektim. sürekli ebeler açılma kontrolü yaptı ve açılmamın olmadığını söyledi.sonra bir anda vücudum bilinçsizce ıkınmaya başladı bebek geiyor dedim ama ebeyi inandıramadım çünkü hala odadaydık ve açılmam yoktu.ebe ıkınma bekle deyipgitti.halbuki ben değildim ıkınan.sonra ıkınma hissi yine geldi ve ben bebeğin kafasının çıkmaya başladığını hissettim.eşime seslendim o aanda baktı ve o da gördü.sonrası tekerlekli sandalyeyle iki dk. içinde dogumhaneye giriş ve üç istemsiz ıkınmayla doğum... beni merak ettiğim nasıl hiç açılmam yokken bir anda bebek geldi bu ray belirtisi olabilir mi.sanki doğumu yapan ben değildim de vücudum bebeği atmaya çalışıyor gibiydi...sürekli beynimi kemiriyor her şey sanki o zamanda dondum kaldım...
kızlar selam yardımcı olursanız sevinirim 11 aralıkta süleyman demirel araştırma hastanesinde doğum olmuştu benimmm dün hastaneden labratuar sonuçlarına baktım neler yapmışar diye sanırım kanda pıhtılaşmaya falan bakılmış benim pt ınr diye bişi var kırmızıyla yazılmış düşük yada yüksek bilmiyorum çünkü parametresi yok bi kaç bişi daha vardı şimdi isimlerini hatırlamıyorum nette baktım kanda pıhtılaşmayla ilgili şeyler çıkıyo ama onlar normal sınırda sadece dediğim gibi pt ınr de sorun var sanırım bu nedir ilk sorumikinci sorum benim kanamam bi kesilip bi geri başladı 2-3 gün sonra adet olmuş olabilir miyim yani bugün kanamam fazlalaştı yoksa loğusa kanaması böyle mi oluyo ben ne zaman regli olurum buda iknci sorum soru üç ise benim doğumdan bi kaç gün önce sümüksü oğun kıvamlı bi akıntım olmuştu rahim tıkacıdır dedi doktor ama iki gündür yine bu akıntı bolca oluyo enfekte olmuş olabilir miyim yoksa loğusayken akıntılarınız oldumu akıntıya eşlik eden başka bi belirtim yok
Selam selmad81 ben izmirde su hospitalda ersoz beye gidiyorum. Somestr tatilinde serklajimi ona yaptirmayi planliyorum. Ama daha bilindik bir dr istersen kent hadtanesinde namik bey var muayene ucreti 270 tl bir de ayni hastanede orcun bey var namik beyin ogrencisi.muayene ucreti 190. Bu isimler daha cok riskli gebeliklerde uzman. Ama aklinda olsun namik beyden randevu en erken bir ay sonraya alabilirsin. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Valla canım hani düşündüğümden değil ama şimdi ikinci bebek istesem kime giderim diye.düşündüğümde inanki bilemiyorum,öğretmenim yatmam gerekince rapora ihtiyacım olacak ve özeller.bunu sağlayamıyor,eğer çalışmıyor olsaydım ahmet seçkin önoğlunu deneyebilirdim sanıyorum fuat akercan bana biraz paracı gelmişti,namık demir de benim doktorun bir başka versiyonu,orçun sezere de ben pek ısınamamıştım,eğer beni takip etmeyi kabul edecwk doktorum olursa da iyi bi isme serklaj olup başka bi dr ile toluma devam ederdim ama iştw rapor olayı var,kilom bu denli olmasaydı ve normal doğum yapmış olsaydım sanırım özel bi dr de ikinciyi yapardım,ayyyy bi de kız olurmuş :)) neyse çok hayallendim hehe bence birkaç ismi gez konuş ben öyle yapmıştım
Selam canlar bugun ozgur hocayla randevumuz vardi...24 haftamizdayiz teyzeleri iyiki dikis var dedi doktor...rahim agzi boyunu 3 cm olctu ama bebek dikise kadar dayanmis dedi...yani dikis olmasa allah gostermesin dogacak benim kuzucuk...plesanta yukariya cikmaya baslamis dahada ileriki haftalarda cikar dedi...bebisimde iyiymis popo ustu oturuyordu..akinti olayimada fizyolojik dedi,..bizden haberler bu kadar onumde stresli gececek en az bir 6 haftam daha var...rabbim yardimcim olsun...cok opuyorum sizleri...
Kızlar selamlar :) okuyorum sizleri tek bir teste kadar herseyi yaptırın. Zira doktorum tek sorun ray gibi görünmüyor dedi. Zira ilk doğumum 31 haftada 1200 gr o haftaya göre çok küçük. Bunda da dikiş sağlam aynı haftaya yakın gelişim geriliği sonuç 34 haftada dogum. Sizce ? :)
Sancı olmadan suyum geldi cnm. 3. Düşünürsem gelirim dedim :) güldük. 3 . Çocuk biraz zor benim için cnm aman allahtan gelene de birşey denmez tabi ama bu tüp bebek zaten zor yani. Bir de oğlum baya yıpranmış. Benimle hoplayip zıplamak gezmek tozmak istiyor. Şimdi bile kardeşim ne zaman dışarı çıkabilir diye sorup duruyor.
Çok şükür cnm tutuyor. Ama 3 aşılama sonrası :) beni de transfer korkuttu idrara sıkışması berbat bana sonda ile verdiler :) yaş da ilerledi. Çelme aklımı :))) bu arada çok iyi değilim gergin hassas yorgun düşünceli... her ne kadar belli etmesemde :)
Kızlar şu sağlık sigortasını yaptırınca ne gibi faydaları oluyor yani hangi durumlarda para ödenmiyor bir açıklama yapabilirseniz sevinirim birde bu sigorta bir yıl geçerli sanırım fiyatı nekadar özel hastane ve bütün hastaneler içinde hepsini kapsıyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?