- Konu Sahibi hidennisko
-
- #52.821
eşinde sende çok haklısınız canım.. burdaki biçok arkadaş gibi,bende bu o zor günleri,böyle atlattım,inancımla,ailemle,ve umutlarımla.. çünkü insan açlıktan yada susuzluktan ölmez,umutsuzluktan ölür.. umudu olmayan insanın yaşaması için bi sebep de kalmıyo.. Rabbim yardımcınız olacak.. ve sende bebeğini kucağına alacaksın.. sadece o zamanı bilmiyosun,hic birimiz bilmiyorduk..
Allah analı babalı büyütsün ikinizinkini de cümlemizin inşallah.rabbim her isteyene zamanlı nasip etsin......seni biliyordum ama paşama çok sevindim okuycam inşallah gelişimini.. bende o küvöz günlerinde çok sıkıntı çektim ama şimdi maşallahı var incimin dr bile çok iyi bakılmış dedi bende hala eksiği kalmasın diye uğraşıyorum.. anne sütünü de az aldı
diye hep onu kolluyoruz..
Selam kızlar bugün benimde kontrolum vardı cok şükür hersey yolundaymis rahimagzi boyu 2.6cm uzamış dedi sanırım gecen sefer asistan yanlış ölçtü,iki gündür kasıklarım cok ağrıyordu söyledi idrak tahlili istedi esim götürsek sonucları,iki hafta sonra tekrar kontrolum var baslarda iki hafta sonra ayda bir gitcekmisim bu arada eskisi gibi yatmama gerek yokmuş dikişle ilgili tehlikeyi atlatmisim bu gecen bı hafta icinde rahim açılabilir suyum gelebilr enfeksiyon kapabilirmisim,iyiki bunları düşünerek geçirmedim bu bı haftayı benden şimdilik bu kadar
Selam kızlar bugün benimde kontrolum vardı cok şükür hersey yolundaymis rahimagzi boyu 2.6cm uzamış dedi sanırım gecen sefer asistan yanlış ölçtü,iki gündür kasıklarım cok ağrıyordu söyledi idrak tahlili istedi esim götürsek sonucları,iki hafta sonra tekrar kontrolum var baslarda iki hafta sonra ayda bir gitcekmisim bu arada eskisi gibi yatmama gerek yokmuş dikişle ilgili tehlikeyi atlatmisim bu gecen bı hafta icinde rahim açılabilir suyum gelebilr enfeksiyon kapabilirmisim,iyiki bunları düşünerek geçirmedim bu bı haftayı benden şimdilik bu kadar
Yok canım nerden çıkardın kanseri,keske sorsaydın ayrıca o dikiş tehlikeli olsa Arda bey onu orda bırakmazdi ama illede aldircaksan bence Arda Bey'den baskasına aldırman tehlikeli olabir,rezervende uyutmuş bence sen 3. De duşun hazır dikiş varken,dogum esnadinda aldırırsın serklajiBen de bugün her zaman gittiğim dr den farklı dr ye gittim. Perinatoloji ile ilgileniyor yazıyordu sayfasında. Genç ve bilgili bir dr idi. Serklajımı nerede ve niye bu şekilde yaptırdığımı sordu. Serklaj üstünde kanama bölgesi yok. Rezerv olarak da epey yumurtam varmış. Serklaj üstte olduğu için enfeksiyon yapmaz dedi. Ben dedim bunu aldırmak istiyorum yine laparoskopi ile ya da sezaryen gibi almak lazım dedi gerek yok dedi. fsh vs hormon tahlili istedi sorun çıkmazsa polip geçmişiniz var biyopsi yaparız anestezi ile dedi... Niye biyopsi ister acaba kızlar ya... Kanser taraması mı ki aklıma da gelmedi sormak...
bir de dedi ki size her ilacı veremeyiz pıhtılaşmanız var diye dedi...
Saol canım evet bebeğim olunca eskisi gibi yatamiyorum illa kucağıma gelmek istiyor,iki gündür kasıklarımda baskı hissediyorum o yüzden yatmak zorunda hissediyorum kendimi yoksa bu kadarda yatmam,hastane doktor hepsi 2900 tuttu hepsini özel sigortam karşıladıArkadaşım hakkında hayırlısı neyse o olsun senin küçük bir oğlunda var kendini ne kadar koruyabilirsin genede tedbirini al dikkat et serklajdan ne kadar ücret alındı ALLAHA EMANET OL CANIM.
Canım benim doktorum prof dr erol tavmergen idi,çok soğuk bir dr,sorduğum soruları cevapladı hep ta ki 34 haftalıkken kanama geçirene kadqr idare ettik o dakikada ege üniversitesinin kıllı kollarına attı beni,Allahı var dikiş işini çok iyi yapmış olmalı ki o kadar sancı çektim hiç açılmam olmadı ama acil durumlarda hastasını egeye asistanlara paslıyor,istersen dikişini yaptırıp başkasıyla devam edebilirsin bi de muayenesi tuzludur her gidişte para ödersin kontrol diye bi ılayı yok yani
millosh kafanda birseyleri kurman,spor kararın,bu yazın cok mutlu etti beni..
sigortayı iyi düşünmüşssün ama onlarda en az 6 ay ile 12 ay arası korunma süresi istiyorlar vakit geçirmeden basvurmanı öneririm canım.sanırım doktorlarda 10 gün içinde verirler randevuyu..ben kayıbımdan 3 ay sonra gitmiştim doktora detaylı rahime bakmıştı,doğustan kısalık varmı bunu ögrenmek istemiştim..
harikasın bacım
Tüküreyim onların canına :) iş başı yapıcam 2 hafta içinde o zaman araştıracağım bakalım hangi sigorta şirketi iyidir vs bide bu testler rahim filmleri işte muayene ücreti ameliyat masrafları neleri karşılıyor. Bir ön araştırmadan sonra gerekirse drların randevularını ayarlayan ödemeleri alan asistanları oluyor onlarla konuşucam. Sezeryan dikişleri ne zaman iyileşir bu arada.spor istiyorum ama başıma iş açmiyim diyorum.. En az 2 ay beklemem gerekecek sanırım. Sezeryandan sonra eski drum 1 ay sonra kontrole gel demişti ona bi giderim olmadı.
Geçmiş olsun canım ben senin ne gibi bir sorunun var sezeryan niçin yapıldı anlamadım kusura bakma anlatırsan sevinirim spor için acele etme sezeryan yaraların iyice geçmesini bekle sevgiler.:109::109::109::109::109:
öyle bitanem öyle allah isteyen her anneye sağlıklı evlat nasip etsin..
Canım öncelikle genel anesteziden korkma Allahın izniyle bir şey olmaz. Çoğumuz genel olduk. Dikişinden sonra genelde yat ben doktor tavsiyem üzerine wc hariç hep yatıyorum. Progestan ya da pruloton iğne mutlaka kullan. wc sonrası sirkeli su kullan. Kanda CRP baktır ayda bir kez idrar testinide ihmal etme. Bol su iç en az 3lt. wc için çok sıkışma. Aklıma gelenler bunlar İnş hakkınızda hayırlısı olur.
2014 Yılı herkese sağlık,mutluluk,huzur getirsin inşlh 2013 te yaşadığımız kötü anıları RABBİM birdaha yaşatmasın.2014 yılında bizleri
neler bekliyor bilinmez ama hayırlı olur inşlh Paşamın bebeği hastaneden çıktımı bir türlü şu DR işini ayarlayamadık Arda bey herkesin
tercihi ama İstanbula gidip gelmek DR muayenesi filan maddi olarak tek maaş için düşündürüyor.Nede olsa herşeyin başında para geliyor
listedeki DR tavsiyelerine baktım İZMİR deki DR ların hangisi daha işinde uzman bilmiyorum artık tekrar risk almak istemiyorum.İZMİR de
muayene olan ve DR memnun kalan arkadaşlar lütfen cevap yazarlarsa çok memnun olurum çünkü İZMİR buraya daha yakın kendimizi
risk alma şansımız olmasada yinede takdir ALLAHIN kafam o kadar karışıkki para olsa hiç problem değil ama olmayıncada düşündürüyor insanı.LÜTFEN CEVAP YAZIN ARKADAŞLAR çünkü yarıyıl tatilinde DR gitmmeyi düşünüyoruz hepinize kucak dolusu sevgiler.
Yok canım nerden çıkardın kanseri,keske sorsaydın ayrıca o dikiş tehlikeli olsa Arda bey onu orda bırakmazdi ama illede aldircaksan bence Arda Bey'den baskasına aldırman tehlikeli olabir,rezervende uyutmuş bence sen 3. De duşun hazır dikiş varken,dogum esnadinda aldırırsın serklaji
Teşekkürler canım DR birazda güler yüzlü olması lazım bilgiside önemli tabikide başka önerebiliceğin perinatoloji DR varmı yada hiç duydunmu bir karar vermemiz lazım artık randevu alıp gideceğiz DR bulamadık bir türlü.DRvar ama işimi anlayan lazım yoksa her yer DR kaynıyor.
kızma kendine canım istersen Şenay deriz:))çok teşekkür ederim canım benim.. Bu arada benim adım şenay aklınızda kalırmı bilmem birazz kalabalığız malum :) çok salak bi nickname seçmişim siz yazdıkça kendime kızıyorum..
Kizlar bebek gitti, kimyasal gebelikmis. Pek cok kadin da olur dedi doktor. Su an pihtilasma konusunu arastiriyorum. Arda bey 2 dusukten sonra mutlaka incelenmeli diyor. Buradaki bir ozel hastane 30 tl ye yapiyor, int. Buldugum fiyatlar daha yuksekti. Siz kaca yaptirdiniz ? Acaba farkli turleri mi var? Kafam karisti arastirdikca...
Ben de bugün her zaman gittiğim dr den farklı dr ye gittim. Perinatoloji ile ilgileniyor yazıyordu sayfasında. Genç ve bilgili bir dr idi. Serklajımı nerede ve niye bu şekilde yaptırdığımı sordu. Serklaj üstünde kanama bölgesi yok. Rezerv olarak da epey yumurtam varmış. Serklaj üstte olduğu için enfeksiyon yapmaz dedi. Ben dedim bunu aldırmak istiyorum yine laparoskopi ile ya da sezaryen gibi almak lazım dedi gerek yok dedi. fsh vs hormon tahlili istedi sorun çıkmazsa polip geçmişiniz var biyopsi yaparız anestezi ile dedi... Niye biyopsi ister acaba kızlar ya... Kanser taraması mı ki aklıma da gelmedi sormak...
bir de dedi ki size her ilacı veremeyiz pıhtılaşmanız var diye dedi...
Kizlar bebek gitti, kimyasal gebelikmis. Pek cok kadin da olur dedi doktor. Su an pihtilasma konusunu arastiriyorum. Arda bey 2 dusukten sonra mutlaka incelenmeli diyor. Buradaki bir ozel hastane 30 tl ye yapiyor, int. Buldugum fiyatlar daha yuksekti. Siz kaca yaptirdiniz ? Acaba farkli turleri mi var? Kafam karisti arastirdikca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?