- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.001
başın sağolsun canım..Allah şimdikini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...oglumu kaybetmenın uzerınden 5 ay gectı ve ben yenıden hamıleyım.. oglusuma kavusamadım ama umarım sımdıkı bebegıme kavusurum.. bakalım rahım agzı yetmezlıgınden neler cekıcem ? rabbim isteyen herkese nasip etsın
kızlar bizde bugün kontrolümüze gittik..32. hafta bitti bu hafta şükürler olsun..yalnız her pazartesi olduğu gibi yine NST de sancılar çıktı..serumlardan sonra her hafta giderdi sancılar ancak bu hafta gitmedi..alttan muayene yaptı doktorum ve açılma yine aynı 1 cm ancak rahim ağzı iyice incelmiş..neyseki hastahanede yatmadan geldik..
sonra kötü haberi aldım ve doktorum bu hafta hastahaneden ayrılıyo ve başka hastahanede başlıcakmış 2 hafta sonra..bana soyledıgı senı bugüne kadar takıp ettim ve dogumunuda ben yapmak istiorum diye..
kızlar ikilemde kaldım..hastahane sahibi eşimin arkadaşı ve cokda ilgileniolar..ve buradaki diğer doktoru çok daha iyi buluyolar..sizce ne yapmalıyım? bu hastahanede kalıp diğer doktorla mı devam yoksa kendi doktorumla hastahane mi değiştirmek..bu arada şuan gittiğim hastahanede evime 5 dk..diğeri ise uzak biraz..
oglumu kaybetmenın uzerınden 5 ay gectı ve ben yenıden hamıleyım.. oglusuma kavusamadım ama umarım sımdıkı bebegıme kavusurum.. bakalım rahım agzı yetmezlıgınden neler cekıcem ? rabbim isteyen herkese nasip etsın
kızlar bizde bugün kontrolümüze gittik..32. hafta bitti bu hafta şükürler olsun..yalnız her pazartesi olduğu gibi yine NST de sancılar çıktı..serumlardan sonra her hafta giderdi sancılar ancak bu hafta gitmedi..alttan muayene yaptı doktorum ve açılma yine aynı 1 cm ancak rahim ağzı iyice incelmiş..neyseki hastahanede yatmadan geldik..
sonra kötü haberi aldım ve doktorum bu hafta hastahaneden ayrılıyo ve başka hastahanede başlıcakmış 2 hafta sonra..bana soyledıgı senı bugüne kadar takıp ettim ve dogumunuda ben yapmak istiorum diye..
kızlar ikilemde kaldım..hastahane sahibi eşimin arkadaşı ve cokda ilgileniolar..ve buradaki diğer doktoru çok daha iyi buluyolar..sizce ne yapmalıyım? bu hastahanede kalıp diğer doktorla mı devam yoksa kendi doktorumla hastahane mi değiştirmek..bu arada şuan gittiğim hastahanede evime 5 dk..diğeri ise uzak biraz..
oglumu kaybetmenın uzerınden 5 ay gectı ve ben yenıden hamıleyım.. oglusuma kavusamadım ama umarım sımdıkı bebegıme kavusurum.. bakalım rahım agzı yetmezlıgınden neler cekıcem ? rabbim isteyen herkese nasip etsın
annem namaza durdu kimseler kalmamış be bende gidiyimde namazımı kılıyım bebegim uyanır annem hürremi geçti yaw herşeye lafı var ne olucek benim bu halim kaynanamdan kurtuldum anneme yakalandım bu şu oluyor yagmurdan kaçarken doluya tutuldum aman bugün küçük adam üstüme işedi nevresime kustu kakasını yaptı heryere battı anne olmak nede zormuş yemek yemek için 3 saat bekledim beni bir türlü bırakmadı bunun adına aşk diyorlar galiba çişli kakalı kusmuklu aşk anacım oglan akşam 10.3o bir gözünü açıuyor kapatana aşk olsun büyük adammış gibi dinliyor inanın her secdemde aklıma geldikçe dua ediyorum olmayanlara sizleri seviyourm sizleri bu aralar ihmal ettigimi biliyorum amam annem pazar günü evine geçicek ozaman bol bol sevişiriz bu arada derlerdide inanmazdım bebegi olanın işleri bitmiyormuş dogruymuş
canım evlenir evlenmez bebek istedik ama 1 yıl olmadı..tam yıldonumumuzde şuanki doktorum HSG çekecem dedi..burada tüpler tıkalı olmasa bile yınede temızlenıo ve hamılelık sansı artıo demişti ki o ay HSG den sonra hamile kaldım ve doktoruma guvenım oluştu..sonra eşimin arkadaşı diğer doktoru onerdı ama biz vazgeçmedik..artık hakkımızda hayırlsıı..sanırım burada devam edecem..
yok canım serklaj yok.ama 21-6 dan bu yana 14mm ile devam ediyorum..progestan ile geldik buralara..birde hiç kalkmadan yattım.doktorum bile mucize dedi bu serviks le..şükürler olsunki 32 yi bitirdik..Artık şükür riskli haftaları atlatmışsın serklajın var mıydı unuttum? Hayırlı bir karara olsun hakkında. Mantıklı gibi görünüyor kararın.
yok canım serklaj yok.ama 21-6 dan bu yana 14mm ile devam ediyorum..progestan ile geldik buralara..birde hiç kalkmadan yattım.doktorum bile mucize dedi bu serviks le..şükürler olsunki 32 yi bitirdik..
canım öncelikle Allah sabır versin..21-6 da doktorum ayrıntılı ultrason için BAKIRKOY de periantolog DOC.DR AHMET GUL e yonlendırdı..ve orada tespit etti..banada hemen doktoruna gidiosun bende doktorunu arıorum dedi..yazdığı rapordada:serviks uzunluğu 14mm..oneriler:vajınal muayenede POŞ gorunuorsa serklaj gorunmuyorsa progesteron tedavisi önerilir yazıodu..birde hunılesme mevcut yazıodu..doktorum vajinal muayene yaptı hemen ve POŞ gorunmuo dedi..serklaj yapmıcam dedi..serklaj da su kesesinin yırtılma olasılığı var dedi..3 günde bir geleceksin ve bakacaz dedi..şükürler olsunki bugüne geldim..selam mastermarmara inşallah vakitlice saglıkla kucagına alırsın yavrunu.benimki 12mmdi kaybettigim bebegimde.serklaj yapıldıktan 10gün sonra basınctan suyum patladı maalesef(doktorun serklaja gerek neden görmedi acaba?sen istdamı oturuyorsun.egerki oturuyorsan doktorunun ismini vermen mümkünmü.
canım öncelikle Allah sabır versin..21-6 da doktorum ayrıntılı ultrason için BAKIRKOY de periantolog DOC.DR AHMET GUL e yonlendırdı..ve orada tespit etti..banada hemen doktoruna gidiosun bende doktorunu arıorum dedi..yazdığı rapordada:serviks uzunluğu 14mm..oneriler:vajınal muayenede POŞ gorunuorsa serklaj gorunmuyorsa progesteron tedavisi önerilir yazıodu..birde hunılesme mevcut yazıodu..doktorum vajinal muayene yaptı hemen ve POŞ gorunmuo dedi..serklaj yapmıcam dedi..serklaj da su kesesinin yırtılma olasılığı var dedi..3 günde bir geleceksin ve bakacaz dedi..şükürler olsunki bugüne geldim..
doktorum:Yasemin AĞRALI
periantolog:Ahmet GÜL.. yalnız aynı hastahanede bir doktor daha var YEKER NURİ..çok iyi bir cerrahmış..hamileliğimin ilk zamanlarında kendi doktorum izinde olunca 1 hafta bu doktor bakmıştı ve o zaman 25 mm demişti..ama sonra unutuldu gitti..
rica ederim canım.ama şunu unutma serklaj yaptırmasan ve kaybetsen bu kezde yıne solıcektın..Allah ım sabır versin..inşallah bundan sonraki hamileliğinde daha kolaylık olur..evet canım TEM de ler ama YASEMIN hanım haftaya ayrılıo oradan ve DOĞAN hastahanesınde baslıyo 1 şubatta..yalnız YEKER BEY çok ii bir..kesinlikle tavsiye ediyorum..çoğu doktor ilk zamanlarda bile serviks ölçmez..bencede bi git derimcok tesekkür edrim.banada ozaman hunilesme var denmişti.doktorun güzel tespit yapmış kesem 10gün sonra yırtıldı(keşke banada yapılmasaydı serklaj hep kendimi sucluyorum.doktorum ozaman demedi perianrologa gözük diye.haftam da uyuyor hemen hemen seninkiyle.neyse hakkımda hayırlısı buymus diyorum.verdiğin doktorlar temde degilmi yeker bey ve yasemin hanım.yeride yakın bi şansımı deneyecegim.
rica ederim canım.ama şunu unutma serklaj yaptırmasan ve kaybetsen bu kezde yıne solıcektın..Allah ım sabır versin..inşallah bundan sonraki hamileliğinde daha kolaylık olur..evet canım TEM de ler ama YASEMIN hanım haftaya ayrılıo oradan ve DOĞAN hastahanesınde baslıyo 1 şubatta..yalnız YEKER BEY çok ii bir..kesinlikle tavsiye ediyorum..çoğu doktor ilk zamanlarda bile serviks ölçmez..bencede bi git derim
Canım inşallah herşey güzel olur..AHMET GÜL kendi polikliniği var ama ona 21-22 hafta iken gideceksin..bakırkoyde ve 300 tl muayenesi..TEM hospıtal de ise ben memur olduğum için 35 tl muayene..2 haftada bir veriorum..bence YEKER NURİ yi bir dene..ben HSG çekildiği ay hamile kaldımbiraz içime su serpildi desem .son iki aydır doktor arastırıyorum.hamile kalmak icin tedaviye başlamam gerek sanırım.ahmet gül hangi hastanede.biraz baktım ama iletisim bilgisi bulamıyorum.tedaviye başlamam gerek ilkin tekrar bi rahim filimi cektirmem gerek.bide muayene ücretleri nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?