Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canm facedeki gruba üyemisin oraya üye olsanda ordan görüşssek ya da mail adreismi vereyim a_gundogdu_38@hotmail.com ben grupta yen olduum için özel mesaj atamıyorum melek 18 enumaranı yazarsan bana ulastırr mutlaka konusmak istiyorum hem dr la ilgili hme de tavsiyelerinle lgili

allah yardımcın olsun cnm bida yastmasın hangi sehirden katılıyosun 2.de srklaj oömusmuydu

canm kaybın ne zaman oldu 38 yazınca kayseride olduunu düşünmmüştüm bende kayserideyim kesin ray tanısını neye göe koydu acıklarmısın

bence dr unla devam et derim

çok sagol jeton.ben de öğretmenim bu yüzden özellikle bu tarihi seçtim.yani iki hafta aralıksız dinlenebilicem; tabi ekstra dinlenmem gerekirse izin alırım.ben ağrısına sızısına katlanırım da bebek için endişeleniyorum.uzun süreli kanama filan oluyor mu? bir de işlem sonrası sizlerin ekstra uyguladığı bir şey var mı?

canm kaybın ne zaman oldu 38 yazınca kayseride olduunu düşünmmüştüm bende kayserideyim kesin ray tanısını neye göe koydu acıklarmısın

canım kalem gibi bişey soktu doktor içeri sonrada elle muayene etti o zaman kesin ray sın dedi sanırım arkadaşların bahsettiği bujiyle ölçümü yaptı hiç acı hissetmedim rahim çok yumuşak falan demişti doktor benim rahim boyu normaldi mesela ama bu doktorum kesin dedi...bende kayserideydim cnm ama burdur a tayin olduk kayseride önerebileceğim bi doktor özel erciyes hastanesinde zeki bey var ama bu konuda uzmanlığı varmı bilmiyorum ben orda ona muayene olurdum kadın hastalıklarından bi sıkıntım olduğunda...ben burda fakülte hastanesine gidiyorum sende bi fakülteye git istersen fakültede tüm testleri yapılıyo hem bana şimdi gereken testler yapıldı sonuçlarını bekliyorumm

yoğun bi kanamam olmadı dikişten ertesi gün çok az bi kan gördüm kahverengi akıntı dahada olmadı.ilkten tuvalete bile gitmeye korktum sıkı yattım.bende heyet raporu aldım doktorum 22 haftada çalış desede ben rapor istedim.seninde işin yorucu olur bence sende rapor al evde geçir hamileliğini yorulunca kasılman olur kasılmakta dikişe zarar verir

kızlar bugun kontrolümüz vardı yine..her haftaki işlemleri yaptılar yine..yeni bir doktora başladık bugun..kendi doktorum ayrıldı hastahaneden..fakat bu doktor rahım ağzının iyice inceldiğini ve artık tetikde olmamızı söyledi ve kontrolleri haftada 2 ye çıkardı..ev yakın olmasa hastahanede yatırcaktı..nidilat ı günde 12 tane alıyorum..birde endol fitil verdi..kızım 2410 gr olmuş..

Hayırlısı olsun inşallah herşey gönlüne göre olur

Yanıltmam istemem ama serklajın tipime kendi isteğine göre karar vermen mümkün değil bence, doğru da olmadığını düşünüyorum açıkçası

Bana Arda bey ilk hamile kaldığım andan beri verdi balık yapı hapı, ama bebeğin beyin gelişimi için olduğunu söylemişti

canım burdurdaki dr un mu koydu tanıyı ben de burda mustafa basbuğa gittim ama kesin raysın demedi üniversitedeki dr lar da biliyorsun asistanlar bakıyor genelde.zeki bey nasıldı peki ilgilimiydi ona hiç gbeyken gittinmi zeki beyle ilgili cok aceeleci cok hızlı konusuyor ve daha sen içerdeyken arkandan hasta alıyor dediler senin fikrin ne bu konuda?

gözün aydın cnm inş 38 i bulurusun dr un ilgiliymiş ne güzel haftada 2 olması yalnız ben de pek takip edemiyorum burayı hikayeni ve serklaj hafatnı yaptıklarını yazar mısın benim 1 kaybım var nası ypabilirim senin gibi 33 lere ulasabilmek için inş

canm cetin arık hakkında ayrıntılı bilgi verir misin gittiğinde cok sıra bekliyor muydun randevuyla mı calısıyor birde orası cok yoğun bi hastane die biliyorum seninle yeteri kadar ilgilenebildimi

sana özelden ulasamıyorum sitede yeni olduum için henüz özel mesaj yazamıyorum zeki beyi de duydum ama dediğim gibi bu iki dr da cok yoğunlarmıs ben ilkinde dr magduru oldum birazda dr um yoğunluktan yeterince ilgilenmedi iyi bi dr du ama belki de gözünden kaçtı bazı seyle rbu yuzden gittiğim zamn hem ilgilensin hme de sserklaj ve ray konusunda bilgili olsun istiyorum

canm bunları uzun uzun konusmayı isterim bu nun için lütfen cep numaranı yazarmısın arayım benimkini melek18 sana yazmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…