- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.081
canm facedeki gruba üyemisin oraya üye olsanda ordan görüşssek ya da mail adreismi vereyim a_gundogdu_38@hotmail.com ben grupta yen olduum için özel mesaj atamıyorum melek 18 enumaranı yazarsan bana ulastırr mutlaka konusmak istiyorum hem dr la ilgili hme de tavsiyelerinle lgilicanım rumuzun bu galiba melek 18 bana özeldn yazdı galiba kayseridn doktr tavsiyesi istiyormussun benim doktorm kayseri kartal erciyeste cetin arıktı ilgili ve bilgili bir doktr herhangi birsey sormadn yanlızca ultrasondn bakarak bende rahim agzı yetmezligi teshisi koydu sonra baska doktrlr yalanlaynca tabi ben 2.düsügümü yaptm ve tekrar ona devam ettm melekte kendi doktorunu önermstr aynı hastanede riskli gebelikle ugrasan zeki bey var oda cok iyi diyolr ikisine gidip sen kararını verirsn basın sagolsn acını cok iyi anlıyorm baska istersn hersekilde yardmcı olur rabbim bidaha yasatmasn
allah yardımcın olsun cnm bida yastmasın hangi sehirden katılıyosun 2.de srklaj oömusmuyduSelam hanimlar.bende araniza geldim.3dusugum var.ilki 9haftalik.ikinci ve 3cu 15haftalik.3.dusugum daha 10gun once oldu.cok uzgunum.toparlanmaya calisiyorum.Allahim kimseye bidaha bu aciyi yasatmasin.banada 3.gebeligimde rahim agzi yetmezligi teshisi kondu..bu hamileligimde kanama olunca dr rahmib acilmaya baslamisdikis atcaz dedi.apar topar 14.haftamda dikis attilar ama malesef tam 1hafta dayandi.bigece uyandim wcde kese patladi hemn hastaneye gittk.bebegimin kalbiatiyodu ama suyu bitmisti.dikisi sabah aldilar.suni sanciyla bebegimi dogurdum ve sonra 3kez kurtaj.dun kont vardi 6ay gebelik yasakmis.sonrada hamileligimn 11.haftasi dikismis.baska yapilcak yokmus.ben genede rahim filmi cektircem.Allahim hepimizi hayirlisiyla evlat sahibi yapsin
başın sağolsun canım..Allah şimdikini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
canm kaybın ne zaman oldu 38 yazınca kayseride olduunu düşünmmüştüm bende kayserideyim kesin ray tanısını neye göe koydu acıklarmısıncanım inşallahhh aslında ilk bebeği kaybedince hemen tekrar istiyo insan ama şimdi daha bi gerginim bebek konusunda tabi öncelkle Allah ne derse öyle olacak nasip ama sonuçlarım çıkana kadar belki kendimi toplarım umarım hepimiz için herşey yolunda gider. ray demelerine bile saevindim resmen 1 ayda 3 doktora gittim 3 de başka birşey söyledi ama son gittiğim doktorum çok netti ve daha pozitifti o yüzden bende ona inanmayı tercih ettim
kızlar bizde bugün kontrolümüze gittik..32. hafta bitti bu hafta şükürler olsun..yalnız her pazartesi olduğu gibi yine NST de sancılar çıktı..serumlardan sonra her hafta giderdi sancılar ancak bu hafta gitmedi..alttan muayene yaptı doktorum ve açılma yine aynı 1 cm ancak rahim ağzı iyice incelmiş..neyseki hastahanede yatmadan geldik..
sonra kötü haberi aldım ve doktorum bu hafta hastahaneden ayrılıyo ve başka hastahanede başlıcakmış 2 hafta sonra..bana soyledıgı senı bugüne kadar takıp ettim ve dogumunuda ben yapmak istiorum diye..
kızlar ikilemde kaldım..hastahane sahibi eşimin arkadaşı ve cokda ilgileniolar..ve buradaki diğer doktoru çok daha iyi buluyolar..sizce ne yapmalıyım? bu hastahanede kalıp diğer doktorla mı devam yoksa kendi doktorumla hastahane mi değiştirmek..bu arada şuan gittiğim hastahanede evime 5 dk..diğeri ise uzak biraz..
maşalh ya gebelik baslarında kaç mm disrvik speki cnmyok canım serklaj yok.ama 21-6 dan bu yana 14mm ile devam ediyorum..progestan ile geldik buralara..birde hiç kalkmadan yattım.doktorum bile mucize dedi bu serviks le..şükürler olsunki 32 yi bitirdik..
canım bende 13+6 da serklaj oldum korkacak bişey yok zaten uyutuyolar seni bişey duymuyosun uyanıncada çok az bi ağrı oluyo onada ağrı kesici veriyolar.bir an önce olup bitsin stresi oluyor o ayrı ama yatmak seni bekliyor.ben 3 aydır yatıyorum tek wc kalkıyorum sende ilk 10 gün sıkı istirahat yap.benim dr o kadar yatmana gerek yok desede 3 kayıptan sonra yatıyorum
canm kaybın ne zaman oldu 38 yazınca kayseride olduunu düşünmmüştüm bende kayserideyim kesin ray tanısını neye göe koydu acıklarmısın
çok sagol jeton.ben de öğretmenim bu yüzden özellikle bu tarihi seçtim.yani iki hafta aralıksız dinlenebilicem; tabi ekstra dinlenmem gerekirse izin alırım.ben ağrısına sızısına katlanırım da bebek için endişeleniyorum.uzun süreli kanama filan oluyor mu? bir de işlem sonrası sizlerin ekstra uyguladığı bir şey var mı?
cnm sadece iyi demişti..ölçüsünü söylememişti..maşalh ya gebelik baslarında kaç mm disrvik speki cnm
kızlar nasılsınız benim zamanımdan herkes anne oldu maşallah darısı başıma...
ben hamile kalamıyorum 4 kez yumurtlama takibi yaptırdım olmadı ilki kimyasal oldu. sonra kist oluştu böbreğimde taş falan derken 1 senedir uğraşıyorum...
Ve bu ay aşılama yaptırıcam. Yücel KARAMAN'ın kliniğinde Hüsamettin USLU ya gidiyorum. önümüzdeki hafta aşılamam olcak...
hem heycanlıyım hem ümitsiz... Benim için dua edin, aşılama gününden öncede yazarım gerçi...
eğer olursa ilk defa dikiş attirıcam
aklıma gelmişken direk abdominal serklaj attırsam ne olur acaba daha sağlam olsun diye
chnb sen arda beye toplam ne kadar ödedin bu serklaj için. Yucel beyde atıyormuş. enfeksiyondan daha mı iyi korur acaba...
Ben kullanmadım,kullanmak istedim ve doktoruma gazetede okuduğumu omega3 ün erken doğumu engellemeye yardımcı olduğunu söylediğimde faso fiso bunlar geçerliliği yok kanıtlanmamış dedi ama çok istiyorsan gün aşırı içebilirsin dedi ama içmedim ben balık yedim haftada iki kere,emzirirken kullandım sadece onun adı da marincap
canım burdurdaki dr un mu koydu tanıyı ben de burda mustafa basbuğa gittim ama kesin raysın demedi üniversitedeki dr lar da biliyorsun asistanlar bakıyor genelde.zeki bey nasıldı peki ilgilimiydi ona hiç gbeyken gittinmi zeki beyle ilgili cok aceeleci cok hızlı konusuyor ve daha sen içerdeyken arkandan hasta alıyor dediler senin fikrin ne bu konuda?canım kalem gibi bişey soktu doktor içeri sonrada elle muayene etti o zaman kesin ray sın dedi sanırım arkadaşların bahsettiği bujiyle ölçümü yaptı hiç acı hissetmedim rahim çok yumuşak falan demişti doktor benim rahim boyu normaldi mesela ama bu doktorum kesin dedi...bende kayserideydim cnm ama burdur a tayin olduk kayseride önerebileceğim bi doktor özel erciyes hastanesinde zeki bey var ama bu konuda uzmanlığı varmı bilmiyorum ben orda ona muayene olurdum kadın hastalıklarından bi sıkıntım olduğunda...ben burda fakülte hastanesine gidiyorum sende bi fakülteye git istersen fakültede tüm testleri yapılıyo hem bana şimdi gereken testler yapıldı sonuçlarını bekliyorumm
gözün aydın cnm inş 38 i bulurusun dr un ilgiliymiş ne güzel haftada 2 olması yalnız ben de pek takip edemiyorum burayı hikayeni ve serklaj hafatnı yaptıklarını yazar mısın benim 1 kaybım var nası ypabilirim senin gibi 33 lere ulasabilmek için inşkızlar bugun kontrolümüz vardı yine..her haftaki işlemleri yaptılar yine..yeni bir doktora başladık bugun..kendi doktorum ayrıldı hastahaneden..fakat bu doktor rahım ağzının iyice inceldiğini ve artık tetikde olmamızı söyledi ve kontrolleri haftada 2 ye çıkardı..ev yakın olmasa hastahanede yatırcaktı..nidilat ı günde 12 tane alıyorum..birde endol fitil verdi..kızım 2410 gr olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?