- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.061
Canım biz de gurbetteyiz. 7 haftalık hamileydim kaybettiğim bebeğime. Edirneden antakyaya taşındık taşınmaz olaydık( Kimse yok yanımızda. herkes istanbulda bizim. Bazı şeyleri de akışına bırakmak lazım benim her şey üst üste geldi korunduk 6 ay sonrasında düşük yaptım eşimde genetik bende pıhtılaşma vardı ve ben ısrarla pgt ile tüp istedim plan yaptım hem de menopoz sınırındaydım. istanbulda hızla pgt denedik olmadı planımız tutmadı doğal hamile kaldım şükür sonunda yavruma kavuştum ki benim 10 yaşında bir oğlum daha var...
yerim senin cocuklarını:))değiş tokusmu yaptık biz senle simdi.ben antakyalıyım ve de istanbulda oturuyorum.hadi tasınalım sen oraya ben buraya:))sana öncelikle tesekkürü borc bilirim. bu gece eşimle uzun uzun konustum.sakinledim ilkin.sonrası corap sökügü gibi geldi.ben anlattım o anlattı.oda istiyormus cocuk sahibi olmak fakat benim ısrarcı herseye parlıyor olmam sabırsızlıgım vs. olmam onu yormus.kıssadan hisseye dügüm naoktalarımızı cözmeye calısacagız.ben herseyde onu sucladıgımın farkına vardım.bide su düsüncedeyim yanlısım varsa düzelt lütfen bizler hamile olur olmaz anneligi yasıyoruz.fakat erkekler babalıgı yasayamıyor.yani acısını bizler kadar özümseyemiyor .yani yazdıkların bana ufuk acmadı desem yalan olur.herikisidemi dogal yolla oldu senin.sevgiyle kal
Benim de esim antakyali, uc yil iskenderunda yasadik ne yalan soyleyeyim oradaki dostluklari guzellikleri ariyorum.istanbul bana iyi gelmedi belki de indan..
Face de paylasiyorum gelismeleri ama burada da yazayim..orda olmayan arkadaslar ve yeni gelenler var.
Ozetle gecmisimden kisaca bahsedeyim.. İlk bebegimi henuz hamile oldugumu ogrendigim sira kanamayla kaybetmistim,agir kaldirmistim ona bagliyorum,sonraki 3 bebegimi 16-20 haftalar arasinsa.. Su kesem acildigi icin kaybetmistim.. Hepsinin patoloji sonuclari temiz cikmisti,hamileliklerim sık araliklarla oldugu icin birde cahillik genclik var tabi,cok arastirilmamistim.. 5. Bebegime 3 aylik hamileyken dr um rahimagzinin kisaligini tespit etti ve serklaj oldum,bunun yani sira tam olarak kayiplarimin nedeni bilinmediginden,kan pihtilasmasi olabilir diye clexan igne oluyodum hergun,ve surekli yattigim halde 22. Haftamda bukez sanciyla hastanede buldum kendimi, kadikoy zrynep kamil de bir gun geciktirebildiler dogumu,suyum gelmemisti ama sanci dikisimi zorladi ve serklaji dr eliyle cekip aldi ve ardindanda suyum geldi,kizim bir gun kuvezde hayata tutunabilmisti.. Dogumumu yaptiran dr Habibe ayvaci halen baktim zeynep kamilde poliklinikte gorev yapiyo,bana cok yardimci oldu ve tahlillerimi guzelce yaptirdim.. Rahim filmi,rahim rontgeni,ve bi dolu kan testi,hepsi temiz cikti,rahimde perde veya cift rahim olma ihtimali vardi ama yokmus.. O sira esimden ayrildim ve bes yil sonra yeniden evlendim,rahimagzi yetnezligim olduguna inaniyordum,hamile kalir kalmaz ray olcumu yaptirdim ve 33 mm cikti,dr sinirda oldugumu soyledi,burda izmirde,devlet hastanesinde perinatolojiden randevumu alip gecmisimi guzelce anlatinca dr,kesinlikle pihtilasmam olamicagini cunku bebeklerin karnimda olmedigini yada gelisim geriligi olmadigini soyledi,ray olduguna emin olduk ve 3. Ayda rahimagzi boyu 22 mm e dustu,enfeksiyon ve zeka testlerinin temiz sonucundan sonra vakit kaybetmeden serklaj oldum ve surekli yattim,klozet disinda wc ye bile oturmadim,yemegimi yatakta yedim.. Ve rahimagzi boyumu 3 ayda 27 mm e yukselttim,suan 28. Haftamdayim bir kizim olcak ins.duzenli idrar tahlili oluyorum ve haftalik kasilma onleyici igne oluyorum;6.ayda magnezyuma basladik,o da kasilma onleyiciymis,cok sukur bu gunume geldim,ins.36 dan oncede dogurmicam.. Yeni gelen arkadaslarim,okuyorum takip ediyorum ve sizi cok iyi anliyorum,bilin istedim sizde anne olcaksiniz.. Kayiplariniz sizi yildirmasin ve inancinizi koreltmesin.. Sizi seviyorum :)
Slm ark hepinize sağlıklı hamilelikler dilerm. Ben 21 çi haftalığım iki gün önce rahim ağzı açık dedi Dr ilaçlar verdi yataktan kalkmayacam dedi iyileşme olurmu bir sorun olmaz değilimi bilen varsa bilgilendirir misiniz
Benim de esim antakyali, uc yil iskenderunda yasadik ne yalan soyleyeyim oradaki dostluklari guzellikleri ariyorum.istanbul bana iyi gelmedi belki de indan..
kızlar nasılsınız benim zamanımdan herkes anne oldu maşallah darısı başıma...
ben hamile kalamıyorum 4 kez yumurtlama takibi yaptırdım olmadı ilki kimyasal oldu. sonra kist oluştu böbreğimde taş falan derken 1 senedir uğraşıyorum...
Ve bu ay aşılama yaptırıcam. Yücel KARAMAN'ın kliniğinde Hüsamettin USLU ya gidiyorum. önümüzdeki hafta aşılamam olcak...
hem heycanlıyım hem ümitsiz... Benim için dua edin, aşılama gününden öncede yazarım gerçi...
eğer olursa ilk defa dikiş attirıcam
aklıma gelmişken direk abdominal serklaj attırsam ne olur acaba daha sağlam olsun diye
chnb sen arda beye toplam ne kadar ödedin bu serklaj için. Yucel beyde atıyormuş. enfeksiyondan daha mı iyi korur acaba...
Slm ark hepinize sağlıklı hamilelikler dilerm. Ben 21 çi haftalığım iki gün önce rahim ağzı açık dedi Dr ilaçlar verdi yataktan kalkmayacam dedi iyileşme olurmu bir sorun olmaz değilimi bilen varsa bilgilendirir misiniz
yerim senin cocuklarını:))değiş tokusmu yaptık biz senle simdi.ben antakyalıyım ve de istanbulda oturuyorum.hadi tasınalım sen oraya ben buraya:))sana öncelikle tesekkürü borc bilirim. bu gece eşimle uzun uzun konustum.sakinledim ilkin.sonrası corap sökügü gibi geldi.ben anlattım o anlattı.oda istiyormus cocuk sahibi olmak fakat benim ısrarcı herseye parlıyor olmam sabırsızlıgım vs. olmam onu yormus.kıssadan hisseye dügüm naoktalarımızı cözmeye calısacagız.ben herseyde onu sucladıgımın farkına vardım.bide su düsüncedeyim yanlısım varsa düzelt lütfen bizler hamile olur olmaz anneligi yasıyoruz.fakat erkekler babalıgı yasayamıyor.yani acısını bizler kadar özümseyemiyor .yani yazdıkların bana ufuk acmadı desem yalan olur.herikisidemi dogal yolla oldu senin.sevgiyle kal
Teşekkürler arkadaşım sana ne söylesem azdır herkesin ne derdi varsa cevap yazıyorsun ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM.:13::13::13:
ben evlenene kadar payasta yasadım.ailem orada yasıyor hala.ablamlar iskenderunda ikamet ediyor.bizim oraların insanları cok sıcak kanlıdır.istanbul'u seviyorum fakat yasam cok zor.
kızlar nasılsınız benim zamanımdan herkes anne oldu maşallah darısı başıma...
ben hamile kalamıyorum 4 kez yumurtlama takibi yaptırdım olmadı ilki kimyasal oldu. sonra kist oluştu böbreğimde taş falan derken 1 senedir uğraşıyorum...
Ve bu ay aşılama yaptırıcam. Yücel KARAMAN'ın kliniğinde Hüsamettin USLU ya gidiyorum. önümüzdeki hafta aşılamam olcak...
hem heycanlıyım hem ümitsiz... Benim için dua edin, aşılama gününden öncede yazarım gerçi...
eğer olursa ilk defa dikiş attirıcam
aklıma gelmişken direk abdominal serklaj attırsam ne olur acaba daha sağlam olsun diye
chnb sen arda beye toplam ne kadar ödedin bu serklaj için. Yucel beyde atıyormuş. enfeksiyondan daha mı iyi korur acaba...
ben evlenene kadar payasta yasadım.ailem orada yasıyor hala.ablamlar iskenderunda ikamet ediyor.bizim oraların insanları cok sıcak kanlıdır.istanbul'u seviyorum fakat yasam cok zor.
Ben de gecen bir aene boyunca dortyolda calistim.payastan cok sevdigim bir arkadasim vardi.ama iskenderunun yeri hep ayri kalacak gercekten orada yasam ve insanlar cook farkli .
Chnnb insallah esim yazin izne ayrilirsa gelmeyi cok istiyoruz.esimin butun ailesi orada zaten bir ayagimiz hep orada olacak hayat boyu.ben de tanismak isterim tabiki istanbula gelirsen de gorusebiliriz. yaza insallah esim ikna olur da yeni bir bebek olur bu haberle gorusuruz :)
Yaşadıkların için çok üzüldüm bazı şeyleri kaybedince öğreniyoruz hastalığımızın ne olduğunu.Yaşananlar içimizi ne kadar acıtsada elden birşey gelmiyor dr bile o kadar anlatmamıza rağmen bilemedi yaşadıkça onlarda bizde öğreniyoruz.ALLAH bu bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşlh.Ben MANİSADA oturuyorum sürekli dr arayışındayım hepside çok pahalı bizim için heleki serklaj ve hastane ücreti bizim hastalıklar paralı hastalık senin gittiğin dr hangisi serklaj için ne kadar ödedin özel çok pahalı birde sürekli muayene ücreti eklenince 9 ayda bir araba parası gidecek vallahi:95::95:cevaplarsan sevinirim hoşçakal canım.
selam kızlar bugün ikili tarama testimin sonucunu aldık, sonucum şükürler olsun ki iyi.bu yüzden doktorumla serklaj tarihini netleştirdik.27 OCAKo gün tam 14. haftamı doldurmuş olucam, geç mi sizce? bir de ben çok korkuyorum yaaaa.
Korkma,ben de 14+5 te serklaj olmuştum,sıkıntım olmadı,merak etme canım
selam kızlar bugün ikili tarama testimin sonucunu aldık, sonucum şükürler olsun ki iyi.bu yüzden doktorumla serklaj tarihini netleştirdik.27 OCAKo gün tam 14. haftamı doldurmuş olucam, geç mi sizce? bir de ben çok korkuyorum yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?