Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım banada doğumdan sonra esi düşmedi mecbur kürtaj yaptılar hemde canlı bağırta bağırta offf of.bencede cok düşünmemek lazım bu hamileliğimde nasıl olsa hemen hamile kalmam herhalde dedim tek seferde kaldım.öncekindede çok kafya takmıştım hemen hamile kalmak istiyodum 5 ay sonra kaldım hamile kalamama gibi bi sorunumda yoktu üstelik.çokta kafaya takıp düşünmemek lazım sende öle yap akışına bırak gitsin.hamiş haberini en kısa zamnda alırız inşallah.Allah hepimize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin

Canım burada hemen hepimiz bu süreçte çok zorlandık kimi zaman eşlerimizle bu meseleleer yüzünden birbirimizi kırdık. Benim eşim de istemedi bir süre 6 ay geçmişti ben istiyordum o daistemiyordu sonra bir gece cidden konuşmuştum dedi ki o gece ki çığlıkların kulağımdan gitmiyor Allahım çok erken daha doğmasın diye bağırmaların( Meğer bu yüzden istemiyormuş( Bir de kendi yıkayıp definde kendi bulunmuştu Bunlar onda travma yaptı onlar belli etmese de içlerine atıyorlar. ( Sonra ısrarlarıma dayanamadı denedik 2. ayına (7 ay sonra kayıp sonrası) hamile kaldım ama bu seferde 8. haftada kaybettim( Sonrası anlatsam roman olur... Çok şükür evladıma kavuştum 14 aylık oldu dün...

Atlatma konusuna gelince. Ben bir kere gittim iyi biriydi Zeynep kamilde serpil hanım. Ama ben en çok cevşen ve mealini okuduğumda rahatladım. meali okurken sanki beni anlatıyor gibiydi gözlerimden yaşlar süzülürdü ama sonrası bir huzur kaplardı içimi...

Umarım iyi çıkar sonucun. Bu süreç çok zor gerçekten...İnşallah kolayca hamile kalırsın....

Benim dr m de 3 ay demişti ama biz 6 ay bekledik...

sevgili arkadasım ben dogumdan sonra 3kez kürtaj oldum.biri narkozlu diger ikisi canlı canlı.kanamam bir türlü durmadı koca koca parcalar düsüyordu hep.en sonunda kan degerim 5'e inmişti.tam üc ünite kan yedim.kilolarım bu sürecte işe yaradı desem yalan olmaz:))daha cabuk toparlandıgıma inanıyorum.haziranda bebegimi kaybettim eylülde bir fakülte hastanesinde doça gittim.demesi su dogum sonrası bir altı ay korun dedi.vücut böyle durumlarda daha cok yıpranıyormus.folikasit kullanıyorum artı glifor verdi(seker hapı)eşim yaklasık 2,5aydır korunmak istemedi.kısacası korunmuyoruz hamilede kalamadım.yavrum icinde 3,5yıl beklemiştim.nasip olmadı.bende tekrar aynı seyleri yasrım diye korkuyorum.cok zor ya cok zor bir bir durum.

sevgili ravza hepsi hemen hemen aynı.aslında erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyor.benimki der bazen cabalarız olmazsada yapacak bir sey yok diye. bir yuvayı yıkmak cok zor tabi.ama bak ne güzel sevdigin biriyle evlisin.sevmek sevilmek aşk güzel seyler hayatta.bizde cok severek evlendik.bebek kaybımız ikimizide cok degistirdi.inşallah bu süreci atlatacagız.

jeton merhaba umarım bebişini vakitlice kucagına alırsın.okuduklarıma göre doktorundan memnunsun.bana ismini adresini ve telini verirmisin.

Herkese merhaba.. bu aralar maalesef yazamadim burayada faceyede.. kafam cok dolu ve zorlu gecen gunler benim icin.. ankarada ev arayisindayim az kaldi 24.haftamdan sonra orda olacagim artik.. 21hafta+3gunluk olduk cok şükür iyiyim merak eden canlarimada ayrıca teşekkür ederim
Bu arada haftalardir omega3 le ilgili araştırmalar yapiyorum. Erken dogumu onledigine dair onemli calismalar var. Fakat kullanilacak olan omega3 tabletin icerigi cok onemli, baligin neresinden yapildigi, a vitamini icermemesi gibi., Sizlerinde fikrini almak istiyorum, hangi marka kullandınız

Ben çok balık tüketmediğim için sordum dr a o da efa daily verdi ben kendi tercihim olarak iki günde bir kullanıyorum

Ben kullanmadım,kullanmak istedim ve doktoruma gazetede okuduğumu omega3 ün erken doğumu engellemeye yardımcı olduğunu söylediğimde faso fiso bunlar geçerliliği yok kanıtlanmamış dedi ama çok istiyorsan gün aşırı içebilirsin dedi ama içmedim ben balık yedim haftada iki kere,emzirirken kullandım sadece onun adı da marincap

canım rumuzun bu galiba melek 18 bana özeldn yazdı galiba kayseridn doktr tavsiyesi istiyormussun benim doktorm kayseri kartal erciyeste cetin arıktı ilgili ve bilgili bir doktr herhangi birsey sormadn yanlızca ultrasondn bakarak bende rahim agzı yetmezligi teshisi koydu sonra baska doktrlr yalanlaynca tabi ben 2.düsügümü yaptm ve tekrar ona devam ettm melekte kendi doktorunu önermstr aynı hastanede riskli gebelikle ugrasan zeki bey var oda cok iyi diyolr ikisine gidip sen kararını verirsn basın sagolsn acını cok iyi anlıyorm baska istersn hersekilde yardmcı olur rabbim bidaha yasatmasn

Kızlar nasılsınız inşlh herşey yolundadır sizden bir ricam var DR ARDA LEMBET klinik telefonunu yazarmısınız çok acilen biran önce randevuyu almamız lazım hepinizi öptüm.:90::90::90:

Kızlar nasılsınız inşlh herşey yolundadır sizden bir ricam var DR ARDA LEMBET klinik telefonunu yazarmısınız çok acilen biran önce randevuyu almamız lazım hepinizi öptüm.:90::90::90:

Femical yazınca çıkıyor gogleye

herkeze iyi AKŞAMLAR KIZLAR NE VAR NE YOK BEBKTEN FIRSATIM OLMUYOR GELEN GİDEN KAFAM BİR DÜNYA ANNEM ÇOK ŞÜKÜR GİTTİ MİSAFİRLERİM VARDİ BEBGİ EŞİME VERİCEM BU SAATTE TEMİZLİK YAPICEMİŞŞALLAH YARINDAN SONRA GÜZEO PAYLAŞIMLAR YAPARIM

ben de hic balık yemedigim için 2 gunde 1 Efa Daily verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…