- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.421
Kizlaar rabbime binlerce sukur bugun 28. Hafta olduk...insallah 38 oldum dedigim zamanlarda gelecek...ilk defa umut doldu icim...
Bu arada kendimi yeni gelen arkadaslara kisaca anlatiyim ilk hamileligim ikizdi 20 haftada evde suyum gelerek kaybettim.daha sonra ikinci bebegimi surekli calisarak 24.haftada normal dogum yaptim ve maalesef 15 gun yasadi ve kaybettim...ucuncu hamileligimde sana dikis atilmali denildi ve 12 haftada serklaj atildi ve surekli yatak istiraati sadece wcye kalktim..maalesefki 27 haftada kasilmalrim durmayinca dogum yaptim vekizim1 ay yasadi ve onuda kaybettim..
Daha sonra doc.dr arda lembet ve doc.dr cem demirel bana hamilelik oncesi abdominal serklaj yaptilar ve sukur suan 28haftamdayim..insallah enaz 38e kadar duracakbebisim benle..
Bu arada merry tatli kankisim benim muhtemel dogum tarihim 25 nisan...duzeltebilirmisin...birde benim takibimi artik maddi ve manevi sebeblerden dolayi arda hoca degilde prof dr.ozgur deren yapiyor bunuda eklersen sevinirim kankisimmm bennim..cook opuyorum herkesi..
Bende ray olduğumu düşünmek istemiyorum bebeği inceleyelim dediler ama ben ona kıyamadım baktırmadım eşine bAktırmakta aklıma gelmedi üç Dr. Gördü beni eğer ray varsa bunların üçüde bunufarketmedilerse olmaz olsun bunların drluğu şimdi riskli gebelik uzmanı araştırıyorum ankarada birkaç isim var ama kafam çok karıştıSerapson cok aci bir deneyim yasamissin ama yasadiklarin ray gibi degil sanki. Bebegin esine iltihap icin bakildi mi? Belki baska nedenle kaybetmissindir, rahim filmi cektir arkadasim. Uzun suren parcali kanaman olmus, plesenta onde olabilir. Keske bunlari hic yasamasaydin... iyi bir perinatolog bulursun insallah
cnm kayıpların için cok üzüldüm ve de korktum serklaj ve istirahte kadar niçin durmamıs?Kizlaar rabbime binlerce sukur bugun 28. Hafta olduk...insallah 38 oldum dedigim zamanlarda gelecek...ilk defa umut doldu icim...
Bu arada kendimi yeni gelen arkadaslara kisaca anlatiyim ilk hamileligim ikizdi 20 haftada evde suyum gelerek kaybettim.daha sonra ikinci bebegimi surekli calisarak 24.haftada normal dogum yaptim ve maalesef 15 gun yasadi ve kaybettim...ucuncu hamileligimde sana dikis atilmali denildi ve 12 haftada serklaj atildi ve surekli yatak istiraati sadece wcye kalktim..maalesefki 27 haftada kasilmalrim durmayinca dogum yaptim vekizim1 ay yasadi ve onuda kaybettim..
Daha sonra doc.dr arda lembet ve doc.dr cem demirel bana hamilelik oncesi abdominal serklaj yaptilar ve sukur suan 28haftamdayim..insallah enaz 38e kadar duracakbebisim benle..
Bu arada merry tatli kankisim benim muhtemel dogum tarihim 25 nisan...duzeltebilirmisin...birde benim takibimi artik maddi ve manevi sebeblerden dolayi arda hoca degilde prof dr.ozgur deren yapiyor bunuda eklersen sevinirim kankisimmm bennim..cook opuyorum herkesi..
Maşallah BarekAllah.
Rabbim 38 gösterecek Allah'ın izniyle canım benim.
Umut doldun için canım. Oğlunda umut olsun.
manevi derken hayırdır bi sorun mu oldu.
cnm kayıpların için cok üzüldüm ve de korktum serklaj ve istirahte kadar niçin durmamıs?
rahim boyun kaçtı?
adını umud koymuştum 7 sene sonra geldiydi melegim 7 sene sonra tedavi oldum hamile kalamaıştım allah işte okadar agırıma gittiki eltim benle dalga geçmişti bebegim var diye 2 hamileyim diye ne dalga amaeşimle onun yüzünden kavga ettik kaç sene eşimden ayrı yattım ilk defa yzüme bakmamıştı bende sinirimden yanına yanaşmamıştım ogün öylenmi ilkindimi bilmiyorum namaz kıldım dua ederken bri aglama ardı sorma rabbim ban sakat diyorlar dalga geçiyorlar şu paşa kulunun sesini duy ne olur deidm o seccadeyi yıkadı gözyaşlarım okadar diyim o ay ögrendimki bebegime hamile kalmışım allahım dünyalar benim oldu okadar tedaviye ragmen hamile kalmıştım evlere sıgmıyorudum sevincimden eşimle bri aglaşmamız vardır sorma ssknın özel doktoruna gittim herşeyi söyledi ilk oglumu kaybbettigimi vs dikilicek dediysemde senin çatın çok dar normal nasıl dogurdun dedi bana onun kalp atışlarını gördüm bebegimin cinsiyetini ögrenmeye gittigimde allahım oglum olsun dedim allahta muradımı verdi doktor erkek deyince içim içime sıgmadı sonra kanamalar umudum cennet kuşu oldu o akşam bri kan boşaldı benden acile gittik bana rahim kapalı istiraat et ebegin durucak deidler şükrettim allaha eşimle eve döndüm pazartesi kendi doktoruma gittim kanamayı deidm progestanı crinon jeli tekrar kullan dedi ekledim aydınbey dikilsin bu bebek gidicek vebalini kime vericen deidm rahim boyu iyi brişey olmaz diye beni geri yolladı eve salı kanam aarttı eşim eve geldi allahım tuvalete giridm bri bagırma koş bebegim gidiyor allahım yardm edin diye çıglık attım eşim geldi tuvalete ne oldu diye bacaklarımdan süzülen kanı görünce allahım bu ney deid koş bebegim hastaneye yetiştirielim umuudm gidicek deidm taksiyi aradık 2 yeri taksi yok ilk yeri tekrar aradı eşim nasıl aglıyor abi köpegin oluyum ne olur hanımım hamile kanaması var bir taksi allah rızası için dedi hemen taksiyi çevirmiş adam geliyor dedi koştuk aşagıya indik arabaya bindik nasıl bagırıyor abi çabuk hastaneye dedi eşim korna öttüre öttüre gittik elim karnımda oglum dayan annen seni kurtarıcak deidm nasıl aglıyorum acile gittik rahim 2 cm açılmış kese aşagıya inmiş dediler eşim doktoru aradı kuraban oluyum doktor parsı neys everiyim yeterki gel karıma bak dei gelmedi adi doktor sabaha kadar agladım umudum karnımda allahım nasıl tekmeler atıyor çok hareketli bri bebekti sabah doktor baktı ultrosonda bebek iyi deid sancılarım başlaıd allahımd iyorum bu agrı o agrı olmasın doktor geldi altan baktı bu bebek durmaz dedi deldi kesemi forş diye gitti suyum yavrumfazla beklemedi eşim kaynanam başımda bekledi allahımd eidm eşime bebek geliyor eşim aglıyor başımda yapma paşam dedi bri ıkınma deidm eşime annesine kıpırdıyormu ney yatajkta dogurudm kaynanamın elince bir selpak mendil çarşafı kaldırdı allahım canlı bu deid sonra filim koptu yetişin küvez yokmu dedim bagırıdm ben aglıyorum eşim aglıyor eşim beni bırakmaıd oda doktorlarla doldu yavrumun suyu gelmesi ragmen 1 saat geçmesine kabi atıyordu cennet kuyşum ben sensiz nerelere giderim gitme oglum allahım benim canımı ona ver o yaşasın deidm nasıl bagırıyorum kürtaja götürürken hasta bezinin arasındaydı umudum beni çatala yatırıcaklar deidm ne olur canını acıtmayım benden ayırıken allahım göbegini kestiler elimden hiç brişey gelmedi be arkadaşım oglum cennet gitti eltimle arasında 1-5 ay yok ogluyla efeyi her gördügümde kalbim daglanıyor canım acıyor sonra kızım ahamile kaldım 25 gün dayandı dikişim kız oldugunu ögrendigim hafta vefat etti kızıma bri baddaniye aldım severekten 25 gün dikiş atıldıktan sonra gene agrı eşime diyorum dogum sancısı yok diyor dikiş var ben 2 tane dogurdum bilmemi bu agrıyı dedim gittik kzımıda normal dogumla aldılar rahim 2 cm açılmış bebegin bacagı gelmiş dedi doktor ban doktro yaşamaz dicekti sakın ne olur deme dedim 2 oglumu görmedim amam ömürümü gördüm ömürlü olsun diye koydum ismini ömür olucaktı kızımın saçları simsiyahtı allahım cansız bedeni yatıyordu yemyeşiş örtünün üstünde ben artık doktor ver bri kere kokluyum öpüyüm bagrıma basıyım kızımı desemde vermedi ben odama bebegim morga buz gibi dolaba allahım deidm ben o üşümesind iye neler yapmadım yetmedim yetemeidm be kardeşim yavruma ne yeşil renge bakabiliyorum nede kar yagarsa seviyorum kar yagınca çok aglarım ilk oglumda kar vardı bedini topraa gömdüler karlar üstünde ne agladım üşür diye eve ölümü attılar evde tek kaldıgım bir anda bebegimin baddaniyesi önüme geldi sarıldım kokladım sanki ömürüm kokuyordu allahım ne acı dikişe ragmen durmamıştı bebegim hayttan sogudum alahım benimde bebegim ne zaman olucak deidm kardeşleirmin bebekrline annelik yaptım ne agırıma hgitti herkezin var benim yoktu sonra arda beyle tanıştım ogluma hamile kaldım 4 aylıkken bri kana 1 cm açıklık bebegim durduysa önce yaradan sonra dualarla sonra burdaki kızlarla çok dua ettiler allah razı olsun ben düştüm onlar kaldırıdlar beni asla yanlız bıraklmadılar sonra 7 aya girerken arda bey suyun azalmış deid 1 hafta nts baglı karnıma hep yattım sırt üstü bebegime 90 gün yattım altımdan aldılar yatası koymuyorda adama stresi koyuyor be kardeşim sonra muhammedim dogdu onu ilk gördügümde yogum bakımda hortumlara baglanmış heryerinde kablolar vardı işte ozaman bende onu görünce kıyamet koptu cennet kuşum 53 gün yogun bakımda kaldı hergün gittim okadar yolu teptim yürüme mesefesi 15 dakikadan fazla eve gelince halim kalmıyordu sırtım bri yatak görmedi geceleri sütümü sagdım oglum aç kalmasın diye yogun bakıma gidince bebegimi 32 gün sonra kucagıma aldım şimdi uyku düzenim yok bebegim uyumuyor varsın uyumasın gocunmam süüm az gelmiyor diye üzülüyorum inan o acıkınca onu doyuruyorum kendimi degil annalik buymuş tam oturucam yemege oglum uyanıyor aglıyor eşim garibim tek yiyor yemegi sonra ben uyku yok düzenim yok bebegim geldi geleli uykuyu şöyle kana kana yatmadım lsun canı içinde olsunda 3 saate bri doyuruyorum elimden geldigim kadar emzirmeye çalışıyorum o büyüdü teyzesi amam benim halem küçük adamım o rabbim evlatlarımız aömür versin qallahım esirgesin işşalah evlatlarımızı herke zdiyordu bebegini kucagın aal unutursund iyorlardı amam yanıldılar ateşi dahada korlaşıyor ogluma giydirdigim kıyafetler severektenömürüme umuduma aldıgım kıyafetler kime nasıl oldu deidm eşime inan param olsaydı giydirmezdim o kıyafetleri içim acıdı giydirince ömürüme aldıgım baddaniyeyi hemşirelere verdim eşimin kucagında resmi var onu öye bebek içinde görünce ne aglaıdm eşimde anladı yapma paşa desede olmuyor be kardeşim 3 bebegim öldü allah var hepsine çok agladım amam 2 bebegim umudum beni benden aldı gitti okadar diyim şimdi herley eltimin ogluyla gidicek sünneti askerligi vs allahım acımı dindirisn işşallah allahım küçük adamıma ömür versin diyorum eger doktor hatsı varsa rabbim öteki tarafta versin hakkımı arda beye ne kadar dua etsem az inan o benim koruyucu melegim oglanı istedi yanına götürücem işşallah çok istiyor resimelrini çekicem işşallah bakalım o gün gelsin arda beye gidicekler hiç kaçırmasınd erim 14 randevuyu deidm yeşim hanım ageri dönmedi ne yaptı acaba
canım okudum hikayeni beimde bir kaybım var ve su serklajla doğum olması bei cok korkutuyor cok üzüldüm peki bu bebişnde nası oldupeser mı taktırmıstınız anlatırmısın rahim boun falan kaçtı
Canim amin coook tesekur ediyorum...adını umud koymuştum 7 sene sonra geldiydi melegim 7 sene sonra tedavi oldum hamile kalamaıştım allah işte okadar agırıma gittiki eltim benle dalga geçmişti bebegim var diye 2 hamileyim diye ne dalga amaeşimle onun yüzünden kavga ettik kaç sene eşimden ayrı yattım ilk defa yzüme bakmamıştı bende sinirimden yanına yanaşmamıştım ogün öylenmi ilkindimi bilmiyorum namaz kıldım dua ederken bri aglama ardı sorma rabbim ban sakat diyorlar dalga geçiyorlar şu paşa kulunun sesini duy ne olur deidm o seccadeyi yıkadı gözyaşlarım okadar diyim o ay ögrendimki bebegime hamile kalmışım allahım dünyalar benim oldu okadar tedaviye ragmen hamile kalmıştım evlere sıgmıyorudum sevincimden eşimle bri aglaşmamız vardır sorma ssknın özel doktoruna gittim herşeyi söyledi ilk oglumu kaybbettigimi vs dikilicek dediysemde senin çatın çok dar normal nasıl dogurdun dedi bana onun kalp atışlarını gördüm bebegimin cinsiyetini ögrenmeye gittigimde allahım oglum olsun dedim allahta muradımı verdi doktor erkek deyince içim içime sıgmadı sonra kanamalar umudum cennet kuşu oldu o akşam bri kan boşaldı benden acile gittik bana rahim kapalı istiraat et ebegin durucak deidler şükrettim allaha eşimle eve döndüm pazartesi kendi doktoruma gittim kanamayı deidm progestanı crinon jeli tekrar kullan dedi ekledim aydınbey dikilsin bu bebek gidicek vebalini kime vericen deidm rahim boyu iyi brişey olmaz diye beni geri yolladı eve salı kanam aarttı eşim eve geldi allahım tuvalete giridm bri bagırma koş bebegim gidiyor allahım yardm edin diye çıglık attım eşim geldi tuvalete ne oldu diye bacaklarımdan süzülen kanı görünce allahım bu ney deid koş bebegim hastaneye yetiştirielim umuudm gidicek deidm taksiyi aradık 2 yeri taksi yok ilk yeri tekrar aradı eşim nasıl aglıyor abi köpegin oluyum ne olur hanımım hamile kanaması var bir taksi allah rızası için dedi hemen taksiyi çevirmiş adam geliyor dedi koştuk aşagıya indik arabaya bindik nasıl bagırıyor abi çabuk hastaneye dedi eşim korna öttüre öttüre gittik elim karnımda oglum dayan annen seni kurtarıcak deidm nasıl aglıyorum acile gittik rahim 2 cm açılmış kese aşagıya inmiş dediler eşim doktoru aradı kuraban oluyum doktor parsı neys everiyim yeterki gel karıma bak dei gelmedi adi doktor sabaha kadar agladım umudum karnımda allahım nasıl tekmeler atıyor çok hareketli bri bebekti sabah doktor baktı ultrosonda bebek iyi deid sancılarım başlaıd allahımd iyorum bu agrı o agrı olmasın doktor geldi altan baktı bu bebek durmaz dedi deldi kesemi forş diye gitti suyum yavrumfazla beklemedi eşim kaynanam başımda bekledi allahımd eidm eşime bebek geliyor eşim aglıyor başımda yapma paşam dedi bri ıkınma deidm eşime annesine kıpırdıyormu ney yatajkta dogurudm kaynanamın elince bir selpak mendil çarşafı kaldırdı allahım canlı bu deid sonra filim koptu yetişin küvez yokmu dedim bagırıdm ben aglıyorum eşim aglıyor eşim beni bırakmaıd oda doktorlarla doldu yavrumun suyu gelmesi ragmen 1 saat geçmesine kabi atıyordu cennet kuyşum ben sensiz nerelere giderim gitme oglum allahım benim canımı ona ver o yaşasın deidm nasıl bagırıyorum kürtaja götürürken hasta bezinin arasındaydı umudum beni çatala yatırıcaklar deidm ne olur canını acıtmayım benden ayırıken allahım göbegini kestiler elimden hiç brişey gelmedi be arkadaşım oglum cennet gitti eltimle arasında 1-5 ay yok ogluyla efeyi her gördügümde kalbim daglanıyor canım acıyor sonra kızım ahamile kaldım 25 gün dayandı dikişim kız oldugunu ögrendigim hafta vefat etti kızıma bri baddaniye aldım severekten 25 gün dikiş atıldıktan sonra gene agrı eşime diyorum dogum sancısı yok diyor dikiş var ben 2 tane dogurdum bilmemi bu agrıyı dedim gittik kzımıda normal dogumla aldılar rahim 2 cm açılmış bebegin bacagı gelmiş dedi doktor ban doktro yaşamaz dicekti sakın ne olur deme dedim 2 oglumu görmedim amam ömürümü gördüm ömürlü olsun diye koydum ismini ömür olucaktı kızımın saçları simsiyahtı allahım cansız bedeni yatıyordu yemyeşiş örtünün üstünde ben artık doktor ver bri kere kokluyum öpüyüm bagrıma basıyım kızımı desemde vermedi ben odama bebegim morga buz gibi dolaba allahım deidm ben o üşümesind iye neler yapmadım yetmedim yetemeidm be kardeşim yavruma ne yeşil renge bakabiliyorum nede kar yagarsa seviyorum kar yagınca çok aglarım ilk oglumda kar vardı bedini topraa gömdüler karlar üstünde ne agladım üşür diye eve ölümü attılar evde tek kaldıgım bir anda bebegimin baddaniyesi önüme geldi sarıldım kokladım sanki ömürüm kokuyordu allahım ne acı dikişe ragmen durmamıştı bebegim hayttan sogudum alahım benimde bebegim ne zaman olucak deidm kardeşleirmin bebekrline annelik yaptım ne agırıma hgitti herkezin var benim yoktu sonra arda beyle tanıştım ogluma hamile kaldım 4 aylıkken bri kana 1 cm açıklık bebegim durduysa önce yaradan sonra dualarla sonra burdaki kızlarla çok dua ettiler allah razı olsun ben düştüm onlar kaldırıdlar beni asla yanlız bıraklmadılar sonra 7 aya girerken arda bey suyun azalmış deid 1 hafta nts baglı karnıma hep yattım sırt üstü bebegime 90 gün yattım altımdan aldılar yatası koymuyorda adama stresi koyuyor be kardeşim sonra muhammedim dogdu onu ilk gördügümde yogum bakımda hortumlara baglanmış heryerinde kablolar vardı işte ozaman bende onu görünce kıyamet koptu cennet kuşum 53 gün yogun bakımda kaldı hergün gittim okadar yolu teptim yürüme mesefesi 15 dakikadan fazla eve gelince halim kalmıyordu sırtım bri yatak görmedi geceleri sütümü sagdım oglum aç kalmasın diye yogun bakıma gidince bebegimi 32 gün sonra kucagıma aldım şimdi uyku düzenim yok bebegim uyumuyor varsın uyumasın gocunmam süüm az gelmiyor diye üzülüyorum inan o acıkınca onu doyuruyorum kendimi degil annalik buymuş tam oturucam yemege oglum uyanıyor aglıyor eşim garibim tek yiyor yemegi sonra ben uyku yok düzenim yok bebegim geldi geleli uykuyu şöyle kana kana yatmadım lsun canı içinde olsunda 3 saate bri doyuruyorum elimden geldigim kadar emzirmeye çalışıyorum o büyüdü teyzesi amam benim halem küçük adamım o rabbim evlatlarımız aömür versin qallahım esirgesin işşalah evlatlarımızı herke zdiyordu bebegini kucagın aal unutursund iyorlardı amam yanıldılar ateşi dahada korlaşıyor ogluma giydirdigim kıyafetler severektenömürüme umuduma aldıgım kıyafetler kime nasıl oldu deidm eşime inan param olsaydı giydirmezdim o kıyafetleri içim acıdı giydirince ömürüme aldıgım baddaniyeyi hemşirelere verdim eşimin kucagında resmi var onu öye bebek içinde görünce ne aglaıdm eşimde anladı yapma paşa desede olmuyor be kardeşim 3 bebegim öldü allah var hepsine çok agladım amam 2 bebegim umudum beni benden aldı gitti okadar diyim şimdi herley eltimin ogluyla gidicek sünneti askerligi vs allahım acımı dindirisn işşallah allahım küçük adamıma ömür versin diyorum eger doktor hatsı varsa rabbim öteki tarafta versin hakkımı arda beye ne kadar dua etsem az inan o benim koruyucu melegim oglanı istedi yanına götürücem işşallah çok istiyor resimelrini çekicem işşallah bakalım o gün gelsin arda beye gidicekler hiç kaçırmasınd erim 14 randevuyu deidm yeşim hanım ageri dönmedi ne yaptı acaba
rabbim 40 hafytaları gösteiri işşalah sutanem canım
: Maşallah canım.... 28 olduk çok sevindim telefonda da görüştük inşallah 38 olduğunu da yazacaksın canım arkadaşım benim...
Oğluşun inanıyorum ki zamanında gelecek. Her şey gönlünce olsun canım benim...Seni seviyorum çokkkk
Canim arkadasim benim hep destek oldun bana coooooktesekkur ediyorum...bende seni coook seviyorum...
inşallah cannm 40 ı görürsün :)) abdominl serkalj ne kadara mal oldu pekibirde abdominal olunca mecburi sezeryan olacak demiCanim korkma ben cook nadir bir durumum...bu topikte cogu serklaj yatak istiraati ve progesteronla 38 40 lara kadar geldiler...rahim boyum kacti bilemiyorum ama dogustan bir kisaligim yok..nicin durmadigini bilemiyorum ama sukur suan hamileyim ve 28 haftaligiz insallah dahada duracak bebisim benimle...
Acill
Merhaba kizlar ben araniza yeni geldim. Rahim agzi kisaligindan dolayi bu pazartesi (12.hafta) serklaj oldum. Ikizlere hamileyim. Bugun kirmizi yogun kanamam oluyor. Doktor olabilir dedi ama ben çok tedirginim. Bugun serklaj yapilali 6. Gunum. Ilk gun acik kirmizi kanamam oldu ameliyattan sonra sonrası hep lekelenme seklindeydi. Bugun ise 3 ten beri kipkirmizi kanamam oluyor. Normal mi? Bide serklajtan sonra ne yapmali ne yapmamali nolur yardimci olun. Topige daha oncede bakmistim ama 5 bin küsür sayfayi okumak imkansiz
Acill
Merhaba kizlar ben araniza yeni geldim. Rahim agzi kisaligindan dolayi bu pazartesi (12.hafta) serklaj oldum. Ikizlere hamileyim. Bugun kirmizi yogun kanamam oluyor. Doktor olabilir dedi ama ben çok tedirginim. Bugun serklaj yapilali 6. Gunum. Ilk gun acik kirmizi kanamam oldu ameliyattan sonra sonrası hep lekelenme seklindeydi. Bugun ise 3 ten beri kipkirmizi kanamam oluyor. Normal mi? Bide serklajtan sonra ne yapmali ne yapmamali nolur yardimci olun. Topige daha oncede bakmistim ama 5 bin küsür sayfayi okumak imkansiz
Acill
Kızlar sonunda 29 haftayı bitirdik kontrolüm vardı dün dikiş iyi durumda baskı yapmıyo bebişler dedi şu 3 haftayıda atlatırsan süper olcak dedi istirahat edicem zaten hep evdeyim geçen ay bir kez çıktım yatıcaz artık yalnız iltihap durumu o kadar ilaca rağmen geçmemiş alfasid verdi bîde bunu dene dedi dîkişten korkarken İltihap başımın belası oldu bi kaç arkadaş alfasilin grubu ilaç içince geçti demiştî inşallah öyle olur hepiniz Allah'a emanet olun telden giriyorum Herzaman uzun uzun yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı üzülerek okuduğum hayat hikayeleri nasıl umutla bitmiş gördüğümde seviniyorum înşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız
kesinlikle uyandırıp emzirmelisin. yoksa yenidoğan sarılığı olur. drunun dediği sıklıkla emzir yani gerekirse uyandır.Kızlar 9 günlük küvöz sonrası kızım bugün hastahaneden çıktı..dün akşam 19:00 da hastahaneye çağırdılar ve bebeğimimle emiştik..boyle olunca çıkarmakta bi sorun gormediler..bugun sabah 10:00 da bebeğim eve geldi..gündüz bi defa emdirdim ve guzelce emdi sonrasındada bıberonla sütümden verdim..az da olsa oradanda içti..fakat biraz once denedim ama almadı gogsumu..bıberondan verdım ondan aldı..5 saat oldu ama bebeım uyuyo ve acıktım diye aglamıyo..
kızlar uyandırıp emmesi için zorlamalı mıyım?
Kızlar çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz dualarınız için sizleri inanın çok seviyorum bu grubun samimiyetine o eskimeyen dayanışmasına hayranım chnb canım bugün sana dönemedim yarın arayacağım canım uçak biletlerine baktım ama tatilden dolayı çok pahalı canım yaaa diyorumki senin az dersinin olduğu bir gün bende rapor alırım tatil sonrası gelsek 1-2 gün mesala perşembe gelsek cumartesi dönsek gibi yada pazar gelsek salı dönsek gibi tabi bizim regreteylede konuşalım ben tüp bebeki martta ancak yapabilirim şubatta ilk fırsatta geliriz tabi sende musait olursan
progestan 200 lük günde 3 defa kullanıyorum,zaten devamlı evdeyim yatıyorum..Yemek harici kalkmıyorum onu da mecbur yapıyorum,enfeksiyon testi hiç yaptırmadım pazartesi yaptırıyım hem idrar hem kanda crp
Acill
Kızlar sonunda 29 haftayı bitirdik kontrolüm vardı dün dikiş iyi durumda baskı yapmıyo bebişler dedi şu 3 haftayıda atlatırsan süper olcak dedi istirahat edicem zaten hep evdeyim geçen ay bir kez çıktım yatıcaz artık yalnız iltihap durumu o kadar ilaca rağmen geçmemiş alfasid verdi bîde bunu dene dedi dîkişten korkarken İltihap başımın belası oldu bi kaç arkadaş alfasilin grubu ilaç içince geçti demiştî inşallah öyle olur hepiniz Allah'a emanet olun telden giriyorum Herzaman uzun uzun yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı üzülerek okuduğum hayat hikayeleri nasıl umutla bitmiş gördüğümde seviniyorum înşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız
Cnm bende ikizlere hamileyim 22. Haftamda dikiş atıldı o günden bu yana yatıyorum yemek ve wc için kalkıyorum merdiven inip çıkmak tehlikeli olacağından evden çıkmıyorum iltihap olmasın diye 3 Lt su içiyorum ana malesef engel olamıyorum ama sen iç tabiki kanamaya gelince benim dikiş atıldığı gün pembemsi lekelenmem oldu sonra hiç olmadı kırmızı yoğun kanaman varsa doktoruna bildir bence
Kızlar 9 günlük küvöz sonrası kızım bugün hastahaneden çıktı..dün akşam 19:00 da hastahaneye çağırdılar ve bebeğimimle emiştik..boyle olunca çıkarmakta bi sorun gormediler..bugun sabah 10:00 da bebeğim eve geldi..gündüz bi defa emdirdim ve guzelce emdi sonrasındada bıberonla sütümden verdim..az da olsa oradanda içti..fakat biraz once denedim ama almadı gogsumu..bıberondan verdım ondan aldı..5 saat oldu ama bebeım uyuyo ve acıktım diye aglamıyo..
kızlar uyandırıp emmesi için zorlamalı mıyım?
Masallah sana ve bebislerine...benim doktorum her antibiyotik her enfeksiyona iyi gelmez diyor...vajinal kultur veriyormusun..insallah gecer enfeksiyonun...raabbim 38 40 haftalari gostermeyi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?