Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

İçimi ferahlattın inşallah canım dediğin gibi her şey güEl olacak Rabbimin izniyle, inşallah testlerinde de net cevaplar en kolay ve hayırlı çözümler çıkar canım dediğin gibi o kötü günlerimiz çok yakınmış bir daha yaşatmasın Allah doğumumuz sağlıkla yakın olsun inşallah, sen ne zaman düşüneceksin gebeliği test sonuçlarından sonra bekleyecek misin canım?

canım moralini bozma.banada her gittiğim doktor dikişin kesin çözüm olmadığını sölediler %70 ihtimal verdiler.hatta bu doktorumda en basından rahim boyumu ölçtü 3.33 çıktı kısalmazsa dikiş atmam dikiş garanti değil bir sürü komplıkasyonları olduğunu üstüne basa basa defalrca tekrarladı.ikinci ölçüm için 2 hafta sonra çağırdı muayeneye almadan kısalmazsa dikiş atmam dikiş garanti değil deyip aynı seyleri söyledi ölçtü 2.8 düştüğünü görünce dikiş dedi.hiç umut vermedi her kontrele gittiğimde Hayırlısı dedi geçiştirdi gecen hafta gittiğimde artık biraz umutluydu sanki iyi geldik buhaftaya dedi.Allaha sükür 28 haftadayım inşallah 38 görürüm.doktorların genel görüşü ray da tek çözümün dikiş olduğu ancak onunda garantisi olmadığı.sen bunlara takılma tahlillerin sonuçlansın iyi çıkar umarım.hamile kalıncada dikişini olur yatarsın ilaçlarını kullanırsın Allahın izniyle alırsın kucağına bebişini.aynı evrelerden bende geçtim gittiğim her doktor kafamı dahada karıştırdı tahliller rahim filmi iyi doktor arayışları....seni çok iyi anlıyorum moralini bozma araştırmaya devam

canım ben beklemek istiyorum kafam bunaldı baya çok zor bi süreç haliyle ama bende de tam tersi doktorum beklememekten yana çünkü bende pko var her zaman yumurtlamam olmuyor tembel anlayacağınnn...eşiminde haziranda tayini çıkma ihtimali var askeri personel doğuya gidince beni götürmüyo götüremiyo daha doğrusu...o yüzden doktor ilk regliden sonra başla dedi reglimide oldum ama cesaret edemiyorum netten test sonuçlarıma baktım bi kaçı çıkmadı gerçi ama çıkanlarda sorun yok çok şükür inşallah seninde temiz çıkar sonuçların...senin en azından tesellin var benim 4 sene olacak neredeyse ve hala kucağım boş Rabbim neylerse güzel eyler koymuştur bir yola hayırlı yollar olsun inşallahhh

Allah hepinizden razı olsun siz olmasanız napardım bilmiyorum keşke hiç biriniz yaşamasaydınız bunları ama hepimizin imtihanı buymuş yatarım canım yatmaz mıyım yeter ki geleyim o zamanlara inşallah, sen de dikkat et kendine sağlucakla tamamla inşallah bu süreci ve kucağına al bebişini hayırlısıyla !

Ah be canım hazır doktorun da müsaade etmiş bence at korkularını bak dedin ya işte Rabbim isterse olur istemezse 3 sene sonra da kalsak yine kaybederiz , hayırlısı ise gönlünü de hemen filizlendirsin Allah'ım kucağını da en tatlısıyla doldursun en tatlılarıyla!

Canim cook tesekkur ediyorum...yasadiklarini biraz okuyabildim cok uzuldum..birde doktorlar her ihtimalli soyluyorlar...kesin konusmuyorlar...onun icin sen hic moralini bozma olurmu...

inşallah canım inşallah cümlemizin ne dileği ne isteği ne beklentisi varsa Rabbim en hayırlısından versin...ne biliyim tarifsiz bi korku hamile kalabilmemde zor benim ama hem hamile kalmaktan hemde kalamamaktan korkuyorum karmaşık benim baya...insanın üzüntüden halvete giresi gelmiyoki çocuk olsun geçecek ama bu günler Allah ın izniyle

Geçecek biz bu kadar samimi bir şekilde istedikten sonra Rabbim de verecek inşallah arkadaşım

inşallah canım sen face grubunda yoksun sanırım değilmiii

Kızımı kaybettiğim gün kapattım hesabımı canım ama siz face dedikçe canım çekmiyor değil sizi

Kızımı kaybettiğim gün kapattım hesabımı canım ama siz face dedikçe canım çekmiyor değil sizi

orada muhabbet daha hızlı akıyo ve daha yakından tanıma fırsatı oluyor insanları o yüzden sordum bide burda nicleri kullandığımızdan hatırlamamamışımdır belki varsındır diye düşündüm

Son düzenleme:

Kızlar çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz dualarınız için sizleri inanın çok seviyorum bu grubun samimiyetine o eskimeyen dayanışmasına hayranım chnb canım bugün sana dönemedim yarın arayacağım canım uçak biletlerine baktım ama tatilden dolayı çok pahalı canım yaaa diyorumki senin az dersinin olduğu bir gün bende rapor alırım tatil sonrası gelsek 1-2 gün mesala perşembe gelsek cumartesi dönsek gibi yada pazar gelsek salı dönsek gibi tabi bizim regreteylede konuşalım ben tüp bebeki martta ancak yapabilirim şubatta ilk fırsatta geliriz tabi sende musait olursan

progestanı ve istirahati, enfeksiyon testleri ihmal etme canım...

progestan 200 lük günde 3 defa kullanıyorum,zaten devamlı evdeyim yatıyorum..Yemek harici kalkmıyorum onu da mecbur yapıyorum,enfeksiyon testi hiç yaptırmadım pazartesi yaptırıyım hem idrar hem kanda crp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…