- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.481
Maşallah kızınıza. Fark eden dr nizi de tebrik etmek lazım hem doğuma almamış açık var diye. Dr niz kimdi bu arada Mery arkadaşımız tavsiye listesine eklesin...
Canım Sinemin kuzuları yaramazlık yapmakla meşgul.Çok tatlı oldular Arda ve Berenimiz mucize bebişlerimiz... 26 artı 3 te doğmuşlardı.
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...[/QUOTE
ben devlet hastanesinde ve tıp fakultesınde kontrol altındaydım. cok zor bı sekılde bebge sahıp oldum. 16 . agrı ıle gıttım kanamam yoktu devlet hastanesınde kı doktorum rahım boyumun 25mm oldugunu acılmam oldugunu fakulteye gönderdi .fakultekı doktorum da bunu onayladı. yatarak gecırdım kalan hamılelıgımı.. kırklarelı devlet hastanesi. hüsna ayrancı trakya tıp fakultesınde ise fusun gülizar varol. Allah hepsinden razı olsun. özel hastaneye hiç gitmedim .
sen aşılama yaptırdın ne zaman belli olacak? bence kullanmanda sakınca yok. ben adete 2 gün varken başlamıştım senin ne zaman belli olacak?
öncelikle çok üzüldüm başın sağ olsun. rahim ağzı yetmezliği olabilir. dr lerin en büyük eksikliği ölçüm yapmamaları. istersen riskli gebelik dr sine git hikayene göre daha doğru değerlendirecektir. Bundan sonra belki tek transferle daha rahat hamilelik geçireceksindir. Enfeksiyon var mıydı bilgin var mı?
Canım ben 24 haftalık hamileyim ve serviks boyum 25 mm ve hunileşme var.Doktor dikiş için geç kalındığını söyledi ki beni baştan beri takip eden doktordur kendileri.Birden bir hafta içinde ani olarak düştü.Tabi ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama müthiş yorulmuştum o hafta.Ve benim 20 haftadan beri sütüm gelmeye başlamıştı. İhmal edip doktoruma söylemedim.Doktor bana sabah akşam progesteron fitil,magnezyum ve haftada bir pruloton iğne verdi.Hedefim 12 hafta ama nasıl geçecek inan hiç bilmiyorum.Heyet raporu almam lazım ama doktorum işyerinde o kadar yoruluyormusun falan diye vermek istemedi ama inan ki hep ayaktayım ve merdiven çıkıyorum.Heyeti alamazsam ne yaparım onu da bilmiyorum.Kızlar desteğinize çok ihtiyacım var.Moralim çok kötü,uyku uyuyamıyorum düşünmekten
Yorgunluklada cok ilgisi var ben bebgimi kaybettiğim hafta cok yogundur gördüm kendimi doktora söylediğimde etkisi olabilir dedi sıkı istirahat et nasıl rapor vermez anlamıyorum ısrar et iste,28 haftaya geldimi biraz daha rahatlarsınız bebek kendini kurtarmış oluyor,ama ciğer geliştirici iğneni yaptirmayida ihmal etmeCanım ben 24 haftalık hamileyim ve serviks boyum 25 mm ve hunileşme var.Doktor dikiş için geç kalındığını söyledi ki beni baştan beri takip eden doktordur kendileri.Birden bir hafta içinde ani olarak düştü.Tabi ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama müthiş yorulmuştum o hafta.Ve benim 20 haftadan beri sütüm gelmeye başlamıştı. İhmal edip doktoruma söylemedim.Doktor bana sabah akşam progesteron fitil,magnezyum ve haftada bir pruloton iğne verdi.Hedefim 12 hafta ama nasıl geçecek inan hiç bilmiyorum.Heyet raporu almam lazım ama doktorum işyerinde o kadar yoruluyormusun falan diye vermek istemedi ama inan ki hep ayaktayım ve merdiven çıkıyorum.Heyeti alamazsam ne yaparım onu da bilmiyorum.Kızlar desteğinize çok ihtiyacım var.Moralim çok kötü,uyku uyuyamıyorum düşünmekten
kızlar kan sulandırıcı igne olanlar, epidural anestezi ile dogum yapamiyor mu? Bilgisi olan var mıdır?
Canım ben 24 haftalık hamileyim ve serviks boyum 25 mm ve hunileşme var.Doktor dikiş için geç kalındığını söyledi ki beni baştan beri takip eden doktordur kendileri.Birden bir hafta içinde ani olarak düştü.Tabi ne kadar ilgisi var bilmiyorum ama müthiş yorulmuştum o hafta.Ve benim 20 haftadan beri sütüm gelmeye başlamıştı. İhmal edip doktoruma söylemedim.Doktor bana sabah akşam progesteron fitil,magnezyum ve haftada bir pruloton iğne verdi.Hedefim 12 hafta ama nasıl geçecek inan hiç bilmiyorum.Heyet raporu almam lazım ama doktorum işyerinde o kadar yoruluyormusun falan diye vermek istemedi ama inan ki hep ayaktayım ve merdiven çıkıyorum.Heyeti alamazsam ne yaparım onu da bilmiyorum.Kızlar desteğinize çok ihtiyacım var.Moralim çok kötü,uyku uyuyamıyorum düşünmekten
Bir de şunu sormak istiyorum,nidilat kullananlar da var ve daha etkili bir ilaç olduğu söyleniyor.Ancak benim tansiyonum 9-5 kullanınca daha da düşer mi?Çünkü gerçekte tansiyon düşürücüymüş.Ama etkili olduysa ne olursa olsun kullanmayı düşünüyorum.Yeter ki bebeğiim iyi olsun.Dikişi olmayan arkadaşlarım hangi ilaçları kullandınız?
ben devlet hastanesinde ve tıp fakultesınde kontrol altındaydım. cok zor bı sekılde bebge sahıp oldum. 16 . agrı ıle gıttım kanamam yoktu devlet hastanesınde kı doktorum rahım boyumun 25mm oldugunu acılmam oldugunu fakulteye gönderdi .fakultekı doktorum da bunu onayladı. yatarak gecırdım kalan hamılelıgımı.. kırklarelı devlet hastanesi. hüsna ayrancı trakya tıp fakultesınde ise fusun gülizar varol. Allah hepsinden razı olsun. özel hastaneye hiç gitmedim .
sagol canim.allah razi olsun enfeksiyon bir ay once idrar yollarinda vardi onunda antibiyotihini kullandim.baska.bildigim.bi enfeksiyon.yokdu.riskli gebelik doktorlari ayri mi.oluyor inan ne yapacagimi bilmiyorum.kafam cok karisik bu arada lohusaligim.biteli 10 gun oldu ve dunden beri cok az kahverengi lekelenmelerim.var acaba hamilr olabilri miyim lohusalugim 28 gun surdu ve biteli 10 gun oldu dun birde baktim lekelenme ne yapacagimi bilmiyorum
Kızlar merhaba inşlh herkes iyidir nihayet DR ARDA beyle görüştük muayene etti simir ve kültür örneği aldı sonuçlarını henüz öğrenemedik muayenede bir sorun çıkmadı rahim filmi çektirdik ondada bir sıkıntı çıkmadı hayırlısıyla.Hamile kalınca dikeriz dedi İstanbul maceramız beş gün sürdü gelmişkende biraz gezelim dedik paralar suyunu çekti:95::95:eşim özel sağlık sigortası yapmak şart diyor yaptıran arkadaşlar hangisi daha iyi ve avantajlarını söylerseniz çok sevinirim yoksa çok pahalı işimden dolayı eskisi gibi fırsatım olmuyor arada bakabiliyorum kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş bu iş ilaç gibi geldi bir dr gitmesi 1500 tl gitti dahasını ALLAH biliyor herkese kucak dolusu sevgiler
Muzzy hosgeldin. Rahim boyu evet yorulma ile Kısalır gebelik ilerledikçe Kısalır ya da doğuştan kısadır. Hunilesme varsa hic kalkmadan yat. Heyet raporunu da ne yap ne et al. Nidilat progestan ve magnezyum kullan.
Daha önce yazmışımdır belki kızlar demiş bence de yatman lazım rapor alman lazım hem dikiş yok hem de artık bebek hızla büyüyecek daha da kısalabilir.
Nidilatı benim dr m kullandırmıyor hatta serumda hastanede verilmediği sürece işe yaramaz diyordu ben senin bu haftalarında magnezi pozitve kullandım kasılma için. Hiç nidilat prepar kullanmadım. Kullananlar da oldu kızlardan.
Ben de 14 sene Edirnede yaşadım. İlk düşüğümü Trakya tıpta yapmıştım ben de memnun kalmıştım oradan ama yıl 2003 tü. Çok eskiden yani. Füsun hanımı da biliyorum düşükten sonra muayene etmişti. Hatta düşmüş boşuna kürtaj olamayayım diye o uzunca aletle epey oynatmıştı içimde parça kalmasın diye. Sonraki gebelikte Aydın Kayaya gitmiştim.
Evet ayrı perinatolog olarak geçiyor. 10 gün oldu diyorsun lohusalık biteli. Hemen hamile kalınır mı bilemiyorum test yaptır kanda istersen ama bence düzensizlik oluyor başta...Biraz daha sürerse dr ye git hormonal kist filan olabilir...
Selma canım bu aralar hafızam tekliyor senin kaybın ne zaman olmuştu unuttum kaç haftalıktı genelde Arda bey takip kısaldığında serklaj taraftarıdır neye göre serklaj kararı verdi?
Gezmek iyi olmuş hangi ildeydin sen?
Genelde 1 yıl en az 6 ay bekleme süreleri var sigortaların Allianzın 6 ay.
Bu arada bir arkadaşa mesaj gelmiş Acıbadem sigorta ile memorial anlaşma yapmış.
Arkadaşlar ben yarın doğuruyorum bu sabah suyum geldi daha 30 haftam yeni bitti dua edin dîkişten korkarken suyum geldi😞
Arkadaşlar ben yarın doğuruyorum bu sabah suyum geldi daha 30 haftam yeni bitti dua edin dîkişten korkarken suyum geldi😞
ben özel bir sefer gittim ama aynı durumda olan arakdası hemen doguma aldılar. sadece kanması oldu ve 1cm acıklıkla 20 haftada doguma aldılar. ben fakultekı doktorumdan cok memnunum asisatına varana kadar ellerınden gelenı yaptılar.. bazı arkadaslar nasıl farkedıldı erkenden dıye soruyor ama hemen anladılar usg ıle baktılar ustelık. hatta bana bıle gösterdı bak bu rahım boyun falan dıye. özele giden arkadaslar dıkkat etsınler bu konuya cunku bellı oluyor rahım kısalıgı kımı tanıdıysam ılk bebeklerınde bellıydı .ilk defa duydum ben ılk dusuk olmadan bellı olmaz denıldıgını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?