- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.521
Sanada geçmiş olsun cnm ne güzel gelmiş 30 haftaya inş bebeğini sağ salim alırsın kucağına bn çalışıyorm ama malesef Dr mı dedi sana yat dye. Bn nasıl yaparım bilemiyorum(
canım bende çalışıyorum heyet raporu yazıyor doktorum.doktorum o kadar yatmana gerek yok evde ufak tefek işlerini yapabilirsin diyordu ama ben 3 kayıptan sonra yattımm annemle kayınvalidem yapıyor işleri.genelde dikişli arkadaşlar hep yattı çalışmadılar.sende rapor alırsın
Merhaba arkadaşlar,bende de rahim ağzı yetmezliği var.28 haftamdayım.Bu hafta yaptırdığım şeker yükleme testim yüksek çıktı.Benimle aynı durumda olan var mı?
Arkadaşlar 27+3 te dr kontrolüne gittiğimde kan uyuşmazlığı iğnesini sordum 28. Haftada değil gerek olursa doğumdan sonra yaptıracağını söyledi şimdi 28+2 deyim aklıma takıldı netten araştırdım 28. Haftada yapımalı diyen de var aklım karıştı sizlerde olan varsa nasıl bi uygulama yapıldı
Eger ilk gebelikse kan uyusmazligi ignesi dogumdan sonra oluyor.ancak sonraki gebeliklerde daha once igne olmus olsaniz bile 20. Haftadan sonra indirekt coombs diye bir test yapiliyor her ay ve pozitif cikarsa igne yaoiliyor.negatif cikarsa igne yapilmiyor.
Arkadaşlar 27+3 te dr kontrolüne gittiğimde kan uyuşmazlığı iğnesini sordum 28. Haftada değil gerek olursa doğumdan sonra yaptıracağını söyledi şimdi 28+2 deyim aklıma takıldı netten araştırdım 28. Haftada yapımalı diyen de var aklım karıştı sizlerde olan varsa nasıl bi uygulama yapıldı
merhaba kızlar bugün 180 sayfa okudum bu başlıktan ama çok yoruldum:)İlk başlarda herkes kaçıncı haftasında olduğunu,ilaçlarını,doktor kontrollerini gün gün yazmış,Gerçekten birbirlerine büyük destek olmuşlar.Bence biz de birbirimizi takip edelim,moral verelim.Ben 25. haftamdayım,dikişsiz yatıyorum.
Merhaba arkadaşlar,bende de rahim ağzı yetmezliği var.28 haftamdayım.Bu hafta yaptırdığım şeker yükleme testim yüksek çıktı.Benimle aynı durumda olan var mı?
Sevgili arkadaşlar
Ben bu sayfalara ilk defa 8 ocak 2011 de yazmaya başladım. O zamanlar ilk defa Ayer82 arkadaşımız hamilelik müjdesi verecekler hamileler başlığı altında bir listeyle başlattı geleneksel listemizi. Ardından Gamze 81 tablolu hale getirmişti. Sonrasında ise kk daki sistem değişikliği nedeniyle tablo silindi. Sonradan yeniden düzenlemeye başladık. Burada beyin fırtınası yaptık nasıl bir tablo oluşturalım diye. Ve 2 liste olmasına karar verdik yeni gelen arkadaşlarımıza umut ve ışık olsun diye bir tane dr tavsiye listesi bir tane de annelerimiz, hamilelerimiz, hamilelik müjdesi verecekler listesi. Bu dönemde ben Ahmet ardama hamileydim ve yattığım yerden geçmiş sayfaları okuyarak notlar aldık kim hangi şehirde hangi dr ye gitmiş, serklajını kim atmış, ne zaman doğum yapmış bebeklerin cinsiyetleri adları.Bazılarına özelden mesaj yazdım şayet bu topiğe yazmaya devam etmediyse. Tubaoz arkadaşımıza bu notları yazdım kendisi ve ardından bayrak yarışını devrettiği Duyaydın arkadaşımız bu notları listemiz için düzenledi. Bayrak yarışını doğumdan sonra duyaydın Merrye devretti.
Sanırım bayrak yarışının devir zamanı geldi. Meryy bana bazı önerilerde bulunmuş ama önerdiği kişiler şu an kk da aktif değiller. Birçok arkadaşımızın büyük emeklerle oluşturup devam ettirdiği Listemiz yeni gelecek arkadaşlarımıza ışık olmaya devam edecektir. Bu bayrak yarışını kim devir almak ister? Listemizin devam etmesini temenni ederim...
Chnb. Bende diğer gebeligimdeki gibi yazamiyorum o zaman buranın tadı daha farklıydı,face daha aktif ama burası gibi olmuyor keske yine eski günlerde ki gibi olsa,Bir fikrim yok
Canım bizim gebelik döneminde öyleydi o zaman face yoktu. Burada dr kontrollerinde dr ne dediyse yazardık. Face aktif olunca oraya yönelme çok oldu. Bura gibi kalıcı değil tabi den 4 yıl önceyi okuyorsun orada 2 gün önceyi okuyamıyorsun bazen. Ama kolaylık deniyor tercih oradan yana. Bazı pürüzler çıksa da görüş ayrılıklar, Yinde oradan aktif yazışma var istersen sen de katılabilirsin.
canım heyet raporu 1 yıl ıcınde ne kadar alınabılıyor bende alacagm ıns gebe kalır kalmaz alsam ıyı olu.sen gebelıgı ogrenınce hemen alsnmı calıstınmı bellı bı zaman
4. Gebeliğim ilki 26. Hafta erken doğum diğerleri 7. Haftalarda düşük hepsinde kan uyuşmazlığı iğnelerim yapıldı bütün takiplerimi aynı dr yaptı ve bu gebelğimide aynı dr yapıyor ama açıkcası kafam karıştııı ne yapmalıyım bilemedim
merhaba kızlar bugün 180 sayfa okudum bu başlıktan ama çok yoruldum:)İlk başlarda herkes kaçıncı haftasında olduğunu,ilaçlarını,doktor kontrollerini gün gün yazmış,Gerçekten birbirlerine büyük destek olmuşlar.Bence biz de birbirimizi takip edelim,moral verelim.Ben 25. haftamdayım,dikişsiz yatıyorum.
nazara geldik
Chnb. Bende diğer gebeligimdeki gibi yazamiyorum o zaman buranın tadı daha farklıydı,face daha aktif ama burası gibi olmuyor keske yine eski günlerde ki gibi olsa,
Bu durumda listeyi kim devam etcek ayrıca mery burayıdami bıraktı?ne oldu anlamdim
selam arkadaşım..inşallah sonuna kadar dikişsiz sağ salim götürürsün..moral motivasyon çok çok önemli gerçekten..ben bazen o kadar negatif oluyorum ki..evin içinde yat yat..duvarlara bak..çok şükür yine de rabbim yardım ediyor die düşünüyorum..çabuk geçti günler yine de ama bazn oluyor ki ağlamaklı oluyorum..yine olmazsa die..allahım inşallah sonumuzu hayır etsin..ben dikişle 27.haftadayım bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?