- 29 Nisan 2010
- 3.716
- 3.303
- 698
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.641
Hay maşallah oğluşuna. Çok güzel haberler bunlar. Oluş Hanımla ilgili hep güzel şeyler duyuyoruz. Dr liği dışında ayrıca hastanın cebini düşünmesi ayrıca güzel olmuş:)) Demek kurdelayla dikmişler:)) Biz de sanki doktora tezi gibi o ip bu ip araştırıyoruz.
Unutturma tabi 2. ler 3. ler var:)Bak ben yapamadım 3. yü sen yap.
Ahmet Ardam yürümeye başladı şükür yaramazlık yapıyor. Bugün hıııı diyorum yaramazlık yapınca işaret parmağımı sallıyorum baktım o da sallıyor. Her gün yeni şeyler öğreniyor. Baktıkça "aşk" diyorum. Gerçekten çok güzel bir duygu Allahım her isteyene istediği kadar nasip etsin....
ben burda cok aktıf olmadım ama hem gecmısımı hemde sımdıkı durumumu paylasayım ıstedım .. yazma konusunda cok aktıf olmasamda hıkayelerı okudum ve her hıkayede ayrı ayrı agladım
ilk gbeliğimde 24. hafta kontrolumde rahımde hunılesme gordu doktorum.. sıradan bırseymıs gıbı 200 mg progstanla benı eve gonderdı. rahım uzulugum 5 cm di. ama ne yat ne uzan ne hareket etme vs bısey demdı. 25. haftda kasıklarımda bı agrı vardı bacaklarımı yukarıya cekemıyrdum . ben gaz sancısı sandım.. sonra uvalete gttıgımde bulgur tanesı kadar pıhtı seklınde kan gıbı bısey gordum ama ben kan oldugunu dusunmedım.. zaten ılk gebelık cahılım bıseyde bıldıgım yok.. bu arada ben yınede kafamı kurcalayn bu durumları doktora sormak ıcın arıyorum ama malesef ulasamıyorum ...ve 26+1 de kanamam oldu hemen hastaneye gttık. yaırdılar nst ye bagladılar sancı var dıyolar ama hıcbısey yapmıyolar. ne bıleyım bı serum bır ıgne bir ilaç falan yok. 1 parmak acık vardı.. ben izmirde egepolde HAKAN SABIRLI ya gıdıyordum bunuda belırteyım scım yaparken aklınızda bulunsun. egepol benı yeşilyurt devlete gonderdı. cunku kadın dogum doktoru evınden cıkıp gelemedı trfıkten dolayı.. hay gtmez olaydım. kesemı patlamaya calıstılar suyum gelsın dıye nasıl zorluuyorar. bebegın olecek sen oleceksın vs vs psıkolojık baskı. hastaneden cıkamıyorum daızın vermıyorlar. kactım ... tekrar egepole gıttım cunku kuvöz var orda. gıtmemle rahım olmus 8 cm .. bu arada gecen zaman 5 saat arkadaslar. benı hemen sezeryana aldılar bebegım dogdu ve 2 gun yasam mucadelesı sonrasında bebegımı kaybettım... kendı doktorum geldı beklıyordum ama bu kadar erken olacgını beklemıyordum dedı. sayısal loto oynuyoruz ya ... !!! acılarımı duygularımı paylasmama gerek yok ne sızden bır eksık ne sızden bır fazla... extra esımın aılesının laflarını ısıttım o baska farklı durumum yoktu sızlerden..
neyse aradan 3 ay gectı. ben alsancaktta HALUK ERKUR dıye bır doktora tavsıye uzerıne gttım. kendısı cok ılgılı ve cok pozıtıf. muayeneler ettı.. rahım uzunlugum ıyı ama rahım agzı yumusak dedı. haftaların ılerledıkce dıkıse karar verıcez dedı. neyse bana hamıle kalabılecegımı soyledı ve ben sımdı hamıleyım.. 4. , 5. , 6. , 8. ve 10. haftalarda devamlı kontroldeydım. en son gttıgımde hoca kesın dıkıs oalackmı dedım 14. haftada bakıp gorucez dedı belkı hıc gerek kalmayacak dedı. adetımın gecıktıgı gunden berı progestan kullanıyorum 300 mg. bakalım bu cumt kontrolumuz var neler duyacagız ?
yanı kader arkadaslarrım rabbım bır daha evlat acısıyla bızlerı hatta hıc kımsyı sınamasın .. bır kere kaybettım dıye hep kaybedeceksınız dıye bısey yok.. burda okuyoruz 3 4 5 kayıplardan sonra nıce bebekler gelıyor.. onemlı olan umut varsa hersey olur.. rabbmm hepınızın kucagını doldursun.. bundan sonra gelısmelerıımı yazmaya devam edıcem
yorgun bulutlar tesekkurler cnm hikayeni hatirlamiyorum(((
cok yeni arkadaslar var aklimda tutmam zaman alicak :)
eylul gulu masallah sana ve bebisine bu arada kiz mi erkek mi ???
guzel haberlerle gel dualarim seninle :)
buranin tadi bam baska metal 41 i goremedim ??
Oy maşallah sanada oğluşunada.Ben geldim kızlar cok şükür detaylimiz güzel gecti,bebisim iyi ay oğlumun yüzü daha netti bugün rahaim ağzı uzunlug 3.5 cok iyi atmisiz dikisi dedi o esnada ben dikiş ipligni merak ettigmi söyledim ne anlattı biliyirmusunuz 90 li yıllarda serklaj ipi bulmak kolay değilmiş hasta yakınları bulamayınca bildigmiz kurdeleyle bile diktik dedi Rabbim korudumu hersey bahane valla ayy bide bugün icin biz detaylı randevusu almıştık kendisi demişti detaylinin süresi uzun oluyor demişti bizde randevuyu alırken fiyat sormuştuk 460tl indiirmli halı neyse biz çıkarken sisteme girdi sizin detayliyi normal muayeneye çeviriyorum bosuna para vermeyin dedi ayy seviyorum ben bu kadını inşallah sonuna kadar sorunsuz gideriz bu arada oğlum 526gr olmuş :)
Canım Allah'ın iZniyle sağlıkla zamanında alacaksın kuzunu kucağına.
Bende zorla doğrutmaya çalışan Dr çok kızıyorum.
Büyük oğlum 24. Haftada düzenli kadılma ve oğlumun ayağı doğum kanalına girmesine rağmen ayağı itip Allah'ın izniyle Dr um acil dikiş attı. Ve kasıla kasıla hastanede yatarak 32 haftanın içine kadar durdu.rabbim binlerce kez razı olsun ondan.
inş ablacım .. bnm doktr hıc oyle bır ugrasa gırmedıhayır zaten basımda doktor da yoktu ebeler vardı alttan muayene ıle canımı yakmaktan baska hıcbırsey yapmadılar
Sagolun arkadaslar
Chnb haklisin biz burda ipimiz incemiydi kalinmiydi tartışalım millet ne bulursa onu dikiyor,cok şükür halimize
Emir icin gittiğim zamanda belliydi paraci bı doktor olmadig,sayende buldum bu doktoru :)
Hasede arkadasın plasanta yaşlanması mı var?belki hatırlarsın benim eltimde de olmuştu bebgimi 1 kilo doğdu geçenlerde bana özel sigortayı soruyordu gecen sefer çapada yatmak zorunda kalmıştı bir daha hamile kalırsam gidemem diyor,durumu cok riskli oldug icin oluş hanımı tavsiye etmeye çekiniyorum aslında o da perinatolog böyle bı hastası oldugnu ve memnun kaldığını bilsem en azından tavsiye ederimDr çok önemli. Dr hem iinde iyi olmalı hem de insani özellikleri iyi olmalı... Hazade de hamile onun dr si idi. Bebbekte geliim geriliği varmış. 32 haftalık 29 gibiymiş yine erken olacak onun yine(
Canım Allah'ın iZniyle sağlıkla zamanında alacaksın kuzunu kucağına.
Bende zorla doğrutmaya çalışan Dr çok kızıyorum.
Büyük oğlum 24. Haftada düzenli kadılma ve oğlumun ayağı doğum kanalına girmesine rağmen ayağı itip Allah'ın izniyle Dr um acil dikiş attı. Ve kasıla kasıla hastanede yatarak 32 haftanın içine kadar durdu.rabbim binlerce kez razı olsun ondan.
inş ablacım .. bnm doktr hıc oyle bır ugrasa gırmedıhayır zaten basımda doktor da yoktu ebeler vardı alttan muayene ıle canımı yakmaktan baska hıcbırsey yapmadılar
öyle bir durumda nasıl doktor olmaz ya... bunlara diplomayı kim verdi acaba.çok kızıyorum böyle durumlarda
benimde ilk doğumumda hastanede doğru düzgün bir çocuk doktoru,bir küvez bile yoktu,30 haftalıktım ve banada ebeler doğum yaptırdı.ahh bilseydim erken doğuma dair en ufak bir belirtim olsaydı başka yere giderdim. hepsi acı birer tecrübe olarak kaldı
hamiş listesine girmek istiyorum bende :)
merhabalar ...
bende 10. ve 13. haftada kanama ile başlayan zor bir hamilelik yaşıyorum.ikinci kanamamda gece olduğu için hiç bilmediğimiz nöbetçi doktor bebek düşecek kesin dedi ve suni sancı bile verdi. ben bebeğimiz öldü sanıyordum.ama bebeğin yaşadığını duyunca neyseki o tedaviyi reddederek başka bir doktora gittik ve şansının olduğunu öğrendik çok şükür bebeğim yaşadı. 14. haftada rahim ağzı yetmezliğim nedeni ile dikiş atıldı yaklaşık bir ay çalıştım herşey ii gidiyor derken doktorum hunileşme var acil yatacaksın dedi ve 10 haftadır yatıyorum çok zor geçti ama çok şükür 31. haftanın içindeyim. özellikle 4 hafta geçsin diye bakıyoruz. hiç kalkmadan yatmak zor ama bugünlere geldik çok şükür umarım herkes sağlıkla doğum yapar ve bebekler sağlıkla evlerine dönerler...
merhabalar ...
bende 10. ve 13. haftada kanama ile başlayan zor bir hamilelik yaşıyorum.ikinci kanamamda gece olduğu için hiç bilmediğimiz nöbetçi doktor bebek düşecek kesin dedi ve suni sancı bile verdi. ben bebeğimiz öldü sanıyordum.ama bebeğin yaşadığını duyunca neyseki o tedaviyi reddederek başka bir doktora gittik ve şansının olduğunu öğrendik çok şükür bebeğim yaşadı. 14. haftada rahim ağzı yetmezliğim nedeni ile dikiş atıldı yaklaşık bir ay çalıştım herşey ii gidiyor derken doktorum hunileşme var acil yatacaksın dedi ve 10 haftadır yatıyorum çok zor geçti ama çok şükür 31. haftanın içindeyim. özellikle 4 hafta geçsin diye bakıyoruz. hiç kalkmadan yatmak zor ama bugünlere geldik çok şükür umarım herkes sağlıkla doğum yapar ve bebekler sağlıkla evlerine dönerler...
canım bebişin hayırlı olsun.bende 31 haftanın içindeyim sata göre bugun 32 başladım hatta senin tahmini doğum tarihin ne.banada 13+6 dikiş atıldı o günden beri yani 4 aydır yatıyorum.doktorun keşke çalışmana izin vermeseydi hunileşme olmazdı belki.tuvalet için kalkmıyomusun.bende 34 bi geçsem dahada rahatlayacam ama bakalım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
mrb hosgeldin sansli hamislerdensin dr en son gittigin dr tebrik digerini ise .... diyecek sozum yok ..
masallah artik dogsa dahi bi umudun var % 90 yasar Allahin izniyle tabi:)
sen simdi yatmaya ve ilaclarina devam et rabbim kolaylik versin..
canım o listeleri düzenleyen arkadaş gruptan ayrıldı maalesef bu liste işini üstlenecek biri lazım yani seen yapabilirmisin.benim pc ofis programları yüklü değil ben yapamıyorum
teşekkür ederim ... benim 30+3 şuan normal doğum zamanı mayıs 1 veya 2 dedi doktor ama o kadar da gözüm yok 36 dan sonra olsa diye bakıyoruz. aslında ilk zamana göre çok iyiiyim doktor son randevuda belki haftasonu 15 dakkalık gezinti bile yapabilirsin demişti ve randevumuz bu cuma. ilk zamandan beri tuvalete kalkıyorum son iki haftadır günde 3-4 gez balkona çıkıp bi etrafa falanda bakıyorum doktorumuz ciğer geliştirici bile vurmadı maaşallah ama 28 i görene kadar tuvalet harici hiç kalkmadım. sizinde haftanız çok iyi umarım en az bir ay daha dayanırlar[/QUOTE
inşallah canım zamanında sağlıklı doğarlar.malesef benim 3 düşüğüm var hep bilgisiz doktorlara denk geldim senin doktorun işinde uzman biri herhalde herseyi erken farkedip tedbirini almış.benimde 22 yada 26 nisan doğum tarihi.28 görene kadar bende sıkı yattım bi kaç haftadır evde geziniyorum üstkatıma kayınvalideme çıktım tabi ordada uzandım.bende çalışıyodum doktorum ilkten çalış dedi ama ben 3 kayıptan sonra çalışmayacam dedim rapor yazdırdım.hangi şehirdesin doktorun kim
Mrh arkadaşlar aranızda tetanos aşısı yaptırıp ya da yaptırmayıp sıkıntı yaşayan oldu mu ben yaptırmadım dr sormamıştım dr da bişey demedi şimdi 29+4 te yim bu haftadan sonra da yapılmaz herhalde sizin dr larınızın önerisi ne oldu son 10 yıl içinde de tetanoz aşısı da olmadım
yorgun bulutlar tesekkurler cnm hikayeni hatirlamiyorum(((
cok yeni arkadaslar var aklimda tutmam zaman alicak :)
eylul gulu masallah sana ve bebisine bu arada kiz mi erkek mi ???
guzel haberlerle gel dualarim seninle :)
buranin tadi bam baska metal 41 i goremedim ??
Ben geldim kızlar cok şükür detaylimiz güzel gecti,bebisim iyi ay oğlumun yüzü daha netti bugün rahaim ağzı uzunlug 3.5 cok iyi atmisiz dikisi dedi o esnada ben dikiş ipligni merak ettigmi söyledim ne anlattı biliyirmusunuz 90 li yıllarda serklaj ipi bulmak kolay değilmiş hasta yakınları bulamayınca bildigmiz kurdeleyle bile diktik dedi Rabbim korudumu hersey bahane valla ayy bide bugün icin biz detaylı randevusu almıştık kendisi demişti detaylinin süresi uzun oluyor demişti bizde randevuyu alırken fiyat sormuştuk 460tl indiirmli halı neyse biz çıkarken sisteme girdi sizin detayliyi normal muayeneye çeviriyorum bosuna para vermeyin dedi ayy seviyorum ben bu kadını inşallah sonuna kadar sorunsuz gideriz bu arada oğlum 526gr olmuş :)
merhabalar ...
teşekkür ederim ... benim 30+3 şuan normal doğum zamanı mayıs 1 veya 2 dedi doktor ama o kadar da gözüm yok 36 dan sonra olsa diye bakıyoruz. aslında ilk zamana göre çok iyiiyim doktor son randevuda belki haftasonu 15 dakkalık gezinti bile yapabilirsin demişti ve randevumuz bu cuma. ilk zamandan beri tuvalete kalkıyorum son iki haftadır günde 3-4 gez balkona çıkıp bi etrafa falanda bakıyorum doktorumuz ciğer geliştirici bile vurmadı maaşallah ama 28 i görene kadar tuvalet harici hiç kalkmadım. sizinde haftanız çok iyi umarım en az bir ay daha dayanırlar[/QUOTE
inşallah canım zamanında sağlıklı doğarlar.malesef benim 3 düşüğüm var hep bilgisiz doktorlara denk geldim senin doktorun işinde uzman biri herhalde herseyi erken farkedip tedbirini almış.benimde 22 yada 26 nisan doğum tarihi.28 görene kadar bende sıkı yattım bi kaç haftadır evde geziniyorum üstkatıma kayınvalideme çıktım tabi ordada uzandım.bende çalışıyodum doktorum ilkten çalış dedi ama ben 3 kayıptan sonra çalışmayacam dedim rapor yazdırdım.hangi şehirdesin doktorun kim
marmarisdeyim ben. çok şükür doktorumuz iyi özel muayenehanesi var genelde sorunlu gebeliklerle ilgileniyor doktorumuz. çok şükür bizim kaybımız olmadı doktorumuz sayesinde. haklısın bende cesaret edemezdim iyi yapmışsın yatmak en iyi çözümü çünkü ben yattığımdan beri herşey çok iyi çok şükür.bizdede anneler nöbetleşe geliyorlar sağolsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?