- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.661
maalesef denk gelebiliyor öyle doktorlar . neyseki o doktora inanıp kürtaja girmedim. Allah nasip eder inşallah gününde doğmasını...valla ben yaptırdım ama doktora sormadım hiç.sağlık ocağından söylediler..biz köyde görev yaptığımız için ebeyle arkadaşız zaten..yapalım dedi ben de tüm gebelere yapılıo die hiç çekinmeden yaptırdım ama bi sıkıntı olmaz sanırım yaptırmayan da çok var netten okuduğum kadarıyla..
çok normal canım çok yoğun yazmadığım için..ben sizi hatırlıorum ama ve böyle iyi sonlarınızı okudukça çoook seviniyorum..:)
maşallah oğluşuna :) ben de bu cumayı iple çekiorum artık ya..3 haftadır göremiorum ben de oğluşumubugün hareketleri de bi isteksiz zaten..iyice merak ediyorum artık..ben detaylı ultrasona da girmedim bu arada..doktorum istemedi hiç ben de sormadım..sıkıntı olmaz sanırım değil mi..
ya çok çok geçmiş olsun.inanamıyorum böle doktorları duyunca ben ya..bazen doktorla ilgili tartışıoruz eşimle..o da bana ya adam doktor yanlış bişe yapar mı diyor..ben de diyorum ne doktorlar var..bunu da duysa ne dicek acaba? doktor deyip güveniyoz ama allahım iyilerle karşılaştırsın hepimizi inşallah..neyseki yavruna bişe olmamış.allahım ömür verdikten sonra gerisi boş bunu bi kere daha anladım ben..inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza..
Canım doktorun kendisi detaylı bakıyorsa gerek gormemistir ben diğer oğlumda Cemil hocaya gidiyordum detaylı zamanım yaklaşinca z.kâmilden randevu aldım detaylı icin demiştim bana gerek yok bana bakıyorum zaten demişti,hareketleri azsa çikolata ye hareketlendirir onuvalla ben yaptırdım ama doktora sormadım hiç.sağlık ocağından söylediler..biz köyde görev yaptığımız için ebeyle arkadaşız zaten..yapalım dedi ben de tüm gebelere yapılıo die hiç çekinmeden yaptırdım ama bi sıkıntı olmaz sanırım yaptırmayan da çok var netten okuduğum kadarıyla..
çok normal canım çok yoğun yazmadığım için..ben sizi hatırlıorum ama ve böyle iyi sonlarınızı okudukça çoook seviniyorum..:)
maşallah oğluşuna :) ben de bu cumayı iple çekiorum artık ya..3 haftadır göremiorum ben de oğluşumubugün hareketleri de bi isteksiz zaten..iyice merak ediyorum artık..ben detaylı ultrasona da girmedim bu arada..doktorum istemedi hiç ben de sormadım..sıkıntı olmaz sanırım değil mi..
ya çok çok geçmiş olsun.inanamıyorum böle doktorları duyunca ben ya..bazen doktorla ilgili tartışıoruz eşimle..o da bana ya adam doktor yanlış bişe yapar mı diyor..ben de diyorum ne doktorlar var..bunu da duysa ne dicek acaba? doktor deyip güveniyoz ama allahım iyilerle karşılaştırsın hepimizi inşallah..neyseki yavruna bişe olmamış.allahım ömür verdikten sonra gerisi boş bunu bi kere daha anladım ben..inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza..
Hasede arkadasın plasanta yaşlanması mı var?belki hatırlarsın benim eltimde de olmuştu bebgimi 1 kilo doğdu geçenlerde bana özel sigortayı soruyordu gecen sefer çapada yatmak zorunda kalmıştı bir daha hamile kalırsam gidemem diyor,durumu cok riskli oldug icin oluş hanımı tavsiye etmeye çekiniyorum aslında o da perinatolog böyle bı hastası oldugnu ve memnun kaldığını bilsem en azından tavsiye ederim
Büyüsün kendi ihtiyacını görsün gençsin daha. Olur 3-5 yıl geçsin...chnb ahmet ardaya masallah ben 2. yapmaya korkuyorum yardimcim yok tek basina bakmak zor:)
metal 41kk kizarim ben nasil seni kabul etmez:)
bu aradq metal 41 ya nickin ben senin metalci biri zannediyordum ama uzaktan yakindan alakan yok mu 41 in anlamini biliyorumda metal neden?????????
merhabalar ...
bende 10. ve 13. haftada kanama ile başlayan zor bir hamilelik yaşıyorum.ikinci kanamamda gece olduğu için hiç bilmediğimiz nöbetçi doktor bebek düşecek kesin dedi ve suni sancı bile verdi. ben bebeğimiz öldü sanıyordum.ama bebeğin yaşadığını duyunca neyseki o tedaviyi reddederek başka bir doktora gittik ve şansının olduğunu öğrendik çok şükür bebeğim yaşadı. 14. haftada rahim ağzı yetmezliğim nedeni ile dikiş atıldı yaklaşık bir ay çalıştım herşey ii gidiyor derken doktorum hunileşme var acil yatacaksın dedi ve 10 haftadır yatıyorum çok zor geçti ama çok şükür 31. haftanın içindeyim. özellikle 4 hafta geçsin diye bakıyoruz. hiç kalkmadan yatmak zor ama bugünlere geldik çok şükür umarım herkes sağlıkla doğum yapar ve bebekler sağlıkla evlerine dönerler...
Canım gelişim geriliği varmış yaşlanma demedi ya da hatırlayamadım. Perinatologsa tecrübesi vardır. İstersen bir daha gittiğinde dr ne anlat eltinin durumunu...
Büyüsün kendi ihtiyacını görsün gençsin daha. Olur 3-5 yıl geçsin...
Ben de arkadaşlar gibi ilk dr ye çok kızdım Allahtan çıkmışsın hastaneden. 2. dr n kim burada çok arkadaş özellikle küçük şehirdekiler zorlanıyor adını yazarsan dr nin fikir olur... Maşallah size..
marmarisdeyim ben. çok şükür doktorumuz iyi özel muayenehanesi var genelde sorunlu gebeliklerle ilgileniyor doktorumuz. çok şükür bizim kaybımız olmadı doktorumuz sayesinde. haklısın bende cesaret edemezdim iyi yapmışsın yatmak en iyi çözümü çünkü ben yattığımdan beri herşey çok iyi çok şükür.bizdede anneler nöbetleşe geliyorlar sağolsunlar.
doktorumuz Hüseyin baş ben çok memnunum kendisinden çok şükür iyi gidiyoruz
kızlr bende artık zorlanıyorum dun karnım tas gıbı oldu kasıldım sankı ama bıtarafa toplanma yok vucut artık sınyal verıyor yat uzana dıye,ne yapcagmı sasırdım
Öncekinde 32. Haftaya kadar yatmisdim cok sıkı degildi ama en azından yormuyormuyordum kendimi,şimdi bebgimi var kucak istiyor evdeki rutin işlerler yapıyorum ama en cok oğlumu kucagma almak zorluyor beni doktorda yatmana gerek yok ama bebgimi kucagna alma demişti,Allahtan esim memur erken geliyor akşamları ona devrediyorum 28 bı gelsem rahatliyacamcanım en az bi 28 e kadar dikkat et elinden geldiğince yatmaya çalış.önceki gebeliğinde yatmışmıydın yoksa kendi işlerini yapıyormuydun yine
kızlr bende artık zorlanıyorum dun karnım tas gıbı oldu kasıldım sankı ama bıtarafa toplanma yok vucut artık sınyal verıyor yat uzana dıye,ne yapcagmı sasırdım
Canım annem arada geliyor,ama yarıya gelemiyor benim gitmem lazım zaten dikişden sonra orda kaldım ama esim burdaydi zor oluyor geri dondüm aslında kendime güvenmesem donmezdim şimdiye kadar iyiydi dışarı gezmeye bile çıkıyordum sanirm karnım büyüdukce zorlanmaya başladımyorgun bulutlar hep guzel haberlerini alirim ins:) ben burdaki herkese umut oluyum benim uc tane erken dogumum var 3. sunu dikise ragmen kaybettim 4. bebegim esma aselim de yine dikis oldun heeep yattim ve 40. haftada normal dogum sancin olmayinca suni sanci verildi yine olmadi ve sezeryana alindim:)
yani gercekten.dikis cozum oluyor rabbimin izniyle oncelikte:)
eylul gulu cnm benim annenin yanina gitsen ya da o gelse yani artik yat lutfen biliyorum bi cocukla imkansiz ama sen kendi duzenini daha iyi bilirsin bi sekil bulda yat artik cnm insallah sag salim 38 i gecersin rabbim kolaylik versin
chnb bende oyle yapicam bi okula baslasin oyle 3-5 te az 5-6 anca:)
Canım valla ikinciyi hemen yapma derim okula yada kreşe başlasın öyle duşun zor oluyor hele senin hamileliğin dahada zor en azında. Gündüz okulda olur akşamları kimsen olmasa bile esın ilgilenirah canım dikkat et gözünü seveyim bebeg brişey olmasın
bende 1 haftadır diş agrıısndan ölüyorudm 2 dişimi çektiler rahatladım da bu seferde çekien yer acıyor ne yapıcagımı şaşırdım allah şükür oglum büyüyor ban kalsa 2 düşünmemde eşim çok istiyor diyorum oglan 2 yaş olana kadar yok olurda hamile kalırsam bebegime nasıl bakıcam benimki çok riskli bri gebelik çünkü allahım yardımcın olsun ne diyim canım benim
jetoncum allaha şükrü 32 görmüşsün canım allahım az kaldı hadi muradına ermeye allahım hepinize yardım etsin
canım doktor tavsiye listesine Marmaris hüseyin baş olarak ekliyorum l 14 haftada atıldı dikişin değilmi.cinsiyeti neydi bebişin hamilelerimiz listesinede ekleyim
canim annen gilde kim var yani esinde kalsin evlerinizin arasinda mesafe uzakmi sutanesi esiyle beraber annesinde kaliyor ..Canım valla ikinciyi hemen yapma derim okula yada kreşe başlasın öyle duşun zor oluyor hele senin hamileliğin dahada zor en azında. Gündüz okulda olur akşamları kimsen olmasa bile esın ilgilenir
Dış derdi bende de var kardesim dış doktoru annemlerdeyim kalırken dişim ağrıyordu geçici bisey yaptı ama ne bilmiyorum kanal tedavisi olmam gerekiyormuş bana 6. Aydan sonra sakıncalı yapmam dedi doktoruma sordum gerekiyorsa yaptir bisey olmaz dedi,karşıya gidebilsem yaltircamda bu gidişle doğumdan sonraya kalcak
Canım biz Anadolu yakasindayiz annemlerdeyim Avrupa yakası cok uzak. Esim ısı bu tarafda her gün gidip gelmesi zor zaten annemlerde kalırken oda hafta sonları bizimle kalıyordu ise giderken zorlanırcanim annen gilde kim var yani esinde kalsin evlerinizin arasinda mesafe uzakmi sutanesi esiyle beraber annesinde kaliyor ..
ah cnm bize demesi kolay biliyorum rabbim kolaylik versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?