- Konu Sahibi hidennisko
-
- #53.721
Ya bana üç ay diyen Dr ilk başta hemen başlayabilirsin demişti şimdi kan pıhtılaşması varsa diye bi ay tedavi için ilaç başlatıcam dedi bende bekleyebilmeyi çok isterdim ama bu psikolojiyi anne olmadan atlatamıcam sanırım bide korkularım var ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye böle problemli gebelik geçirip sonraki gebeliği normal geçen varmı aranızda benim plesenta aşağıdaydı kanamam vardı sonra kanama azaldı suyu gelmeye başladı nnedeni kimse bilmiyo niye düştü meleğim bebeğe kıyamadım parça aldırmadım kan pıhtılaşması bebeğin suyunu etkiler mi
Kızlar ben 19 haftalık bebeğimi kaybettim Drumu değiştirdim şimdi iki Dr birden gidiyorum rahim filmi çekildi bi sorun görünmedi ama drdan biri üç ay bekle diğeri iki ay bekle dedi ben hemen hamile kalmak istiyorum bi kez adet oldum şimdi ikinci adeti bekliyorum kan pıhtılaşması var mı diye kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum şayet yoksa hemen kalmak istiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum sizin Dr larınız ne kadar beklemeniz gerektiğini söyledimi
canım hamile listesine beni sen ekle uğurumsun umudumsun cnm yadaha kesemiz falan yok ortada ama o listede olmak istiyorum cnm tahmini doğum tarihi 31 ekimmm....İYİKİ GELDİN HOŞ GELDİN
canım bende serklaj yok,düzeltebilirmisin sana çok zahmet olacak ama zamanımı doldurabilirsem ben de umut olabilirim arkadaşlara
duygu173, maşallahh Allah tamamina erdirsin az kalmis kavusmaniza. 30'dan sonra yatmaniz harika. 39.haftanizdasiniz serklajiniz alindi sanırım? Hala yatıyormusunuz?
Evet benim kayiplarim, aci tecrubelerim var. Hicbirriski göze alamam ve yatiyorum,
aynı dertlerden muzadaribiz hepimiz..benm de 3 ayı geçti yatıorum.ve bu aralar artık biraz bunalmaya başladım..benm de bel ağrılarım artıyor ara ara ama pozisyon değiştirip bekliyorum..geçiyorsa sorun yok deyip rahat bi nefes alıorum.inşallah sıkıntı olmaz.bu arada ben 2-3 haftadır falan biraz daha rahatım bu yatma konusunda..yani yatıorum ama şöle arkama yastık koyup yarı oturur pozisyonda da duruyorum valla.yanlış mı yapıorum acaba?bunun dışında bir kere balkona çıkıp oturdum 5-10 dk.ben de 29. haftadayım bu arada.ama günün tamamında böle dümdüz yatmıorum yani ben..çok zor oluyo gerçekten..allahım yardımcımız olsun ne diim..ben bugün kontrole gidicem ve sormayı düşünüyorum bunları unutmazsam heyecandan :)Bende uzun zamandir yatiyorum ve serklaj operasyonu oldum. Ama songunlerde cok zor geliyor yatmakk. sizler ne zaman ayaklandinizz, sizce ne zaman kalkmaliyimm.. arada sirada oturabilirmiyim acabaa. rica etsem fikirlerinizi yazarmisiniz. 27.haftamdayim. Sayfayi cok okudum ve halada okumaya devam ediyorum. Bu kadar cok tecrubenin paylaşılmış olmasi gerçekten harika, cok onceden kesfetmis olmayi isterdim. Ben zor gunler yasadim bircogunuz gibi. Psikolojik tedavi gördüm ve gecmisi hatirlamamak icin. Simdi bebegimizi kucaklamak icin mücadele ediyoruz, gecmisi artik konuşmuyor düşünmüyorum. Bu arada kizimiz olacak sağlıkla inşallah. Hayırlısıyla herkes canlarina kavussun inşallah....
hoşgeldin mmery..çoook sevindim maşallah bebişine..inşallah sağlıkla sıhhatle 40.haftayı görürsün görürüz..serklaj bu kadr riskliyse bu kadar kişiye yapılması garip değil mi ya? inşallah sıkıntısız atlatırsın bu dönemi ama doktorlar genelde en kötüsünü söylüyor ya..bu kesinlikle böle..hakkında hayrlısı ıolsun inşşş..kızlar nasılsınız..az önce birsürü yazdım kırgınlıklarımı,hislerimi ama silinmiş hersey belki böylesi hayırlı:)
napayım kısaca yeniden yazayım face grubu özel bir alan ama burası herkesin topici,bu acıyı yasamıs herkesin yeri..
biraz uzak kaldım ama arkadaslarımın ısrarı,benim henüz buradaki görevimi bitirmemiş olmam nedeniyle sizlerleyim.
ben burada sizlere hep üzüntülerimi,endişelerimi,sıkıntılarımı yazdım ama sıra tam mutluluklarıma gelmişken böle olması cok üzücüydü..Şimdi benim basarım ve bana umut olan arkadaslarım gibi ben de baska arkadaslarıma umut olmak için burdayım.
gelelim bana 10.haftamı geride bıraktım..gecen hafta prof.dr.Süleyman Engin Akhan a kontrollerime basladım..İlgisi,beni anlaması,dinlemesi bir doktordan cok farklıydı..1.5 saatini ayırdı hikayeme göre serklaj olmalısın dedi usg kontrolünde rahim yapısını ve 3.30 çıkan boyu begendigini söyledi..6mart ta yine görmek istedi ve o gün kısalma görünce hemenserklaj tarihi veririm dedi.
Eşim ve ben serklaj istedigimizi söyledik o da riskli birsey %10 bebegi kaybetme riski de var dedi,ben bu kadar yüksek bir oran oldugunu bilmiyordum biraz ürktüm acıkcasıHakkımızda hayırlısı artık..
Ayrıca kanda ve idrarda enfeksiyon cıktı antibiyotık kullanıyorum progestanıda arttırdı ve günde 9tane ilaç içiyorum bulantılarla biraz zor zamanlar yani..yine de yeni arkadaslarımı takip etmeye calısacagım şimdi gecmişe bakacagım..daha serklaj deneyimim olmadı,basarılı bir dogumumda yok ama birilerine faydam olursa ne mutlu.. Sizleri özledim öpüldünüz
mrb bebişin hayırlı olsn öncelikle..benm 3 gebeliğimde de kahverengi akıntım olmuştu..dinlenme ve progestanla sıkıntı olmuyor genelde kahverengi akıntı..ray teşhisi kesin değildi bende..8-12 haftalar arası raporlu dinlendim ama yemek falan yapıodum evde ufak tefek işleri..sonra 13.haftada dikiş ve temelli yatış..29.haftadayım hala yatıorum..inşş hakkında hayrlısı olsnKizlar mrb ben 6 haftalik hamileyim bendede ray var ve haff bi sekilde kahvrengi akintim oldu bu sizdede olmusmydu bide kac haftalkken yatmaya basladiniz
Kızlar ben 19 haftalık bebeğimi kaybettim Drumu değiştirdim şimdi iki Dr birden gidiyorum rahim filmi çekildi bi sorun görünmedi ama drdan biri üç ay bekle diğeri iki ay bekle dedi ben hemen hamile kalmak istiyorum bi kez adet oldum şimdi ikinci adeti bekliyorum kan pıhtılaşması var mı diye kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum şayet yoksa hemen kalmak istiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum sizin Dr larınız ne kadar beklemeniz gerektiğini söyledimi
Kizlar mrb ben 6 haftalik hamileyim bendede ray var ve haff bi sekilde kahvrengi akintim oldu bu sizdede olmusmydu bide kac haftalkken yatmaya basladiniz
Ya bana üç ay diyen Dr ilk başta hemen başlayabilirsin demişti şimdi kan pıhtılaşması varsa diye bi ay tedavi için ilaç başlatıcam dedi bende bekleyebilmeyi çok isterdim ama bu psikolojiyi anne olmadan atlatamıcam sanırım bide korkularım var ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye böle problemli gebelik geçirip sonraki gebeliği normal geçen varmı aranızda benim plesenta aşağıdaydı kanamam vardı sonra kanama azaldı suyu gelmeye başladı nnedeni kimse bilmiyo niye düştü meleğim bebeğe kıyamadım parça aldırmadım kan pıhtılaşması bebeğin suyunu etkiler mi
hosgeldın ablaaaaaaaa :)
ablacım hoşbulduk...inşallah sonuna kadar hoş hoş devam ederiz yolumuza
Teşekkür ediyorum, sizinde hayırlı olsun. Maşallah az kalmış sizin, bende 32.haftama gelsem rahatlarim heralde. Dediginiz gibi benimde belim sirtim agriyor, yatmaktandir diye düşünüyorum. Peki kasilma olsa hissetmesem diyelim bundanda korkarim, boyle bir durumda sirt yada bel agrisi gibi belirti verirmi acaba?
Ben sadece wcye kalktigim zaman bazen camdan yada balkondan disari bakip derin bir nefes alip hemen yataga. Yatarak yemek yiyorum ve bazen yemek sonrasi nefes almakta güçlük cekiyorum iste o zamanda kalkip 2-3dk oturuyorumm. Belki fazla abartiyor olabilirim ama sanirim 32.haftama kadar kalkmamam dogru olur dimi? Suan yatan arkadaslar benim gibi 27.haftasindan sonra dahadami zor oldu acaba? Ben agirlastigim cok ve sirtim agriyor, nefes almakta gucluk cekiyorum.
Bizim kizimiz olacak tarihi 30mayis. Ankaradayim.
canım hayırlı olsun bebiş.benimde olmuştu kahverengi akıntı.dr pruloton iğne yaptırmıştı ve bi kaç gün dinlenmemi önermişti.ben çok dinlenemesemde bi kaç gün içinde geçti.içerde kanama olmuş durmuş kahverengi akıntı ondan geliyor demişti.seninde geçer endişelenme.ben 13+6 da serklaj oldum o günden bu güne yatıyorum öncesinde yatmadım çalışıyodum çünkü ama kendimi yormamaya dikkat ettim.sende bi kaç gün yat dinlen kendini yorma
Allah razı olsn bu benm 2. gebelgm 24. haftda acil serklj uyglanmıstı ama doğm oldu khvereng akntı diğernde olmadgı için endişelndm ama rahatladm sağl
millosh, teşekkür ederim güzel dileklerinize. yatmaya devambende sizin icin güzel dileklerimi gönderiyorum, hersey istediginiz gibi mutlulukla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?