Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Zor canım ya rabbim hepimizin yardımcsı olsun saglıkla alırız inş bebekllerimizi kucagımıza.En ikötüsüde belirsizlik yaşamak biri başka diyor biri başka napıcanı şaşırıyor insan.ben eskişehirdeyim canım benim doktorum tamer erdem o hep normal diyor ölçümlerime ama bu son ölçümlere oda bayaga şaşırdı .Hemen dikiş yapmakta istemiyor ama riskede atmak istemiyor

Ama seni ikilemde birakmasi kotu hani kesin net birsey soylese blki sende rahatlarsn ama net soylememesi kotu en azindan deseki her hafta gel olcelim iyice kisalirsa o zamn atarz o mantikli ama hic bise dememesi tuhaf

Ama seni ikilemde birakmasi kotu hani kesin net birsey soylese blki sende rahatlarsn ama net soylememesi kotu en azindan deseki her hafta gel olcelim iyice kisalirsa o zamn atarz o mantikli ama hic bise dememesi tuhaf

ya aslında bence sorumluluk almak istemiyor gibi kontrol ederim haftada bir ama kagıt imzalarsan diyor bebege bişey olursa sorumluluk almak istemiyor o yüzden bende başka bir doktora gitmeyi planlıyorum

ya aslında bence sorumluluk almak istemiyor gibi kontrol ederim haftada bir ama kagıt imzalarsan diyor bebege bişey olursa sorumluluk almak istemiyor o yüzden bende başka bir doktora gitmeyi planlıyorum

Sen bilirsin canim ama bence dedigi gibi haftada bir olcmesi daha mantikli ama iste olcumlerin daha bu haftadaykn boyleyse ilerki haftalarda kesinlikle daha cok kisalicaktr eminim rabbim hayirlisini verain canim

canım diğer doktoruna da gittin mi?İnşallah güzel haberler vermiştir.Tatlı bekleyiş zamanlarına geldin artık.ayağa kalkmaya başladın mı

canım sağol merak etmişin beni.kendi doktoruma bu hafta içi gitcem daha gitmedim.misafirim var ankaradan kardeşim 2 yasında yeğenim geldi ne bilgisayar açtırıyor ne telefon aldırıyor ele saklıyoruz ondan giremedim bu hafta.artık ayaklandım biraz dışarı çıktım gecen hafta sonu bebişe bişeyler aldım 2 saat gezdim ama yorgunluktan öldüm bacaklarım tutulmuş gelince dinlenmek için yattım yataktan esim zor kaldırdı zor yürüdüm.evin içinde geziniyorum artık ama yatıyorum yine 2 hafta daha yatayım 36 olsun iyice ayaklanırım herhalde heryerim tutulmuş açılması lazım.sen nasılsın senden haberler nasıl

Arkadaşlar meraba. Sizin tecrübelerinize ihtiyacim var. Ben 16 haftalik hamileyim fakat plasentam rahim agzinda oldugu icin tehlikeli bir gebelik gecrdigimi ogrendim 1 hafta once. Ke di doktorum cok evham yaptirmadi bana ama ben baska bir doktora gittigimde bana isimden rapor alip geri kaln 5 ayimi yatarak gecirmwm gerkwtiginj soyledi.1 ay once olsa rahmini dikerdik ama simdi artik gec kanama olursa bebegi kaybederiz dedi.benim doktorum rapor verme geregi duymadi simdilik.ne yapmaliyim sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de avrupa yakasinda oturuyorum simdilik gop hastanesinde zehra ince doktorum ve memnunum. Ama durumum farkli oldugu icin korkuyorum.

canım günlerimiz aynı hemen hemen azalttık çok şükür.ben artık ayaklandım yavaş yavaş bacaklarım tutulmuş evin içinde geziniyorum.iğneyi ben bu hafta sonuncuyu vurdurdum sen daha vurdurucakmısın.doğum hakkında doktorun bişey diyomu sezaryan normal yada sen hangini istisiyosun

canim tabiki doktorun dikis konusunda daha iyi bilir belki ama benimde 17.haftamda Atildi ve doktorum 18 19 da olsan atardim dedi daha onceki kayiplarmdan dolayi tabi plesantayi hic duymadim belki dikis sirasnda bi problm olur diye kndine guvenememiste olabilir

bendede bir kez oldu 3 öğün salata yedim bir hafta onunda faydasını çok gördüm kahvaltı dahil karışık salata da çok iyi geliyo kabızken.

merhaba...
bende 18 aralıktan beri yatanlardanım maalesef çok zor yatmak ama günler geçtikçe mutlu oluyorum inşallah 36 37 leri görürüz. umarım kontrole de çok iyi şeyler duyarsınız ve size yardımcı olabilecek aileden biri olsa keşke Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi zamanında kucaklamayı nasip etsin...

Ya benim durumumdan kaynakli olabilir alttan muayene olmam bile yasak artik cunku en ufak bi kanama ihtimali bile buyuk sonuclar doguruyor arastirdigim kadariyla.

Ya benim durumumdan kaynakli olabilir alttan muayene olmam bile yasak artik cunku en ufak bi kanama ihtimali bile buyuk sonuclar doguruyor arastirdigim kadariyla.

Allah yardimcin olsun ne diyim ki cnm cok zor ama bebegin icin surekli yat o zamn

maaşallah 34 bitmiş...
bende 34 bitsin diye bende 33 artı 2 oldum. salı kontrolüm var umarım ii şeyler duyarız. sizin ufak ufak kalkmanıza izin verme ihtimai varmı doktorun? ben her hafta vuruluyorum iğneyi tam galiba .doktor yarımdan bahstmedi çünkü . ben bir kez kötü kabız oldum 3 öğün salata yedim karışık 3 litre su faan geçti şükür.inşallah 37 yi görürüz

Ne guzel baya buyutmussunuz darisi basima :)) kac kilo aldiniz acaba diger normal hamilelik gecirenlerden daha fazla aliriz dimi saglikla kucagimiza alalim da onemli degil ama yine de dusunmuyo değilim

dışarı çıkabilmene çok sevindim kontrolünden sonrada haber ver inşallah iyi şeyler söyler doktor. benim kontrolde salı bende merakla bekliyorum..

Tesekkurler kubra su an sadce dua ve iatirahate ihtiyac var sanirim.

kesinlikle allah bizim gibi zorda kalanlarn yardimcisi olsun ins kndini uzmemeye calis rabbim hangisi hayrliysa onu verir zaten vermezsede zaten hayirsizdr ki vermemistr bn hep bu sekilde dusunmeye calisiyorum yiycek ekmegi varsa kimse engel olamaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…