- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.081
Canim gercekten cok zor ya ben inan hic abartisiz iki hafta gezdim bu dikis icin esim 2 hafta ise gidemedi her gittigim doktor baska bisey soyledi universitelere kadar gittim aslinda atilmasi gerekiyor diyolar ama hic biri atmak istemedi kalp rahatszligimdan dolayi bi tanidik tavsiyesiyle bi doktora gttm oda tmm yarn gel atalim dedi oburgun gittim yatisim yapildi ameliyat onlugu feln giydrdiler daha snra doktor geldi anestezi doktoru seni uyutamiycagini soyluyo kalbinden dolayi biz bu dikisi atamiycaz dedi yolladi bn bi hayal kirikligi daha yasadim dAha snra benim daha once erkn dogum yaptigim bi hastane vardi ama biraz pahali oldugu icin ona gitmk istemiyodum artik mecbur oraya gittim ve dikisim atildi burda gercktn doktor cok onemli sen hangi sehirde yasiyorsun ?
Zor canım ya rabbim hepimizin yardımcsı olsun saglıkla alırız inş bebekllerimizi kucagımıza.En ikötüsüde belirsizlik yaşamak biri başka diyor biri başka napıcanı şaşırıyor insan.ben eskişehirdeyim canım benim doktorum tamer erdem o hep normal diyor ölçümlerime ama bu son ölçümlere oda bayaga şaşırdı .Hemen dikiş yapmakta istemiyor ama riskede atmak istemiyor
Ama seni ikilemde birakmasi kotu hani kesin net birsey soylese blki sende rahatlarsn ama net soylememesi kotu en azindan deseki her hafta gel olcelim iyice kisalirsa o zamn atarz o mantikli ama hic bise dememesi tuhaf
ya aslında bence sorumluluk almak istemiyor gibi kontrol ederim haftada bir ama kagıt imzalarsan diyor bebege bişey olursa sorumluluk almak istemiyor o yüzden bende başka bir doktora gitmeyi planlıyorum
canım diğer doktoruna da gittin mi?İnşallah güzel haberler vermiştir.Tatlı bekleyiş zamanlarına geldin artık.ayağa kalkmaya başladın mı
Geçmiş kayınız için başınız sağ olsun. Bu yavrunuzu Allah zamanında doğmasını nasip etsin. Hangi şehirdesiniz dr niz kim? Sonradan gelen arkadaşlar için fikir olsun diye dr isim tavsiye listemiz var arkadaşlar eklerler seni de hem de hamile listesine:))
Teşekkür ederim amin inş isteyen herkezin almasını nasıp etsın ıns istanbuldayım ben bagcılar medipol hastanesınde doç.ebru özturk var doktorum o ama ona gidemiyorum artık anadolu yakasında oldugum ıcın çok ii olur ya bu tarafta iyi bir doktor bulmama yardımcı olurlarsa çok sevınırım.
slm canım bende ebru hanımın hastasıyım ama benim dikişimi başka bi doktor attı ebru hanıma 20 haftadan sonra başladım.3 kaybım var benim daha önceki kayıplarımda sırf profösör diye tek doktora güvendim yine kaybettim o yüzden bu gebeliğimde 2 doktora takip olcam dedim hem dikişi atan doktoruma hemde ebru hanıma gidiyorum.ebru hanım iyi bi doktor ama çok yoğun.ben pregestan fitil günde bir alltttan kullanıyorum.pruloton iğne haftada bir oldum ebru hanım gerek yok iğneye pregestan kullan yeter demişti ama burda bi çok arkadaş 34 dek vurdurdu bende vurdurdum çok şükr 34 oldum bu hafta son iğnemi vurdurdum.kendi doktorumda pruluton iğneyi dikişe kadar vurdurdu dikişten sonra gerek yok pregestan fitil kullan dedi ama dediğim gibi bırakmadım.ebru hanım rahim boyum 2.33 düşünce 3 tane fitil olarak kullan demişti ben bi müddet kullandım tekrar 1 düşürdüm.pregestanı mutlaka vajinal fitil olarak kullanalım rahim ağzının yumuşamasını önlüyürmuş.gecen gün bi doktorda dikiş ve ıstırahat yeterli değil pregestan tedavisi ray da çok önemli dedi.inşallah sağlıcakla alırız hepimiz kucağımıza yavrularımızı
slm canım bende ebru hanımın hastasıyım ama benim dikişimi başka bi doktor attı ebru hanıma 20 haftadan sonra başladım.3 kaybım var benim daha önceki kayıplarımda sırf profösör diye tek doktora güvendim yine kaybettim o yüzden bu gebeliğimde 2 doktora takip olcam dedim hem dikişi atan doktoruma hemde ebru hanıma gidiyorum.ebru hanım iyi bi doktor ama çok yoğun.ben pregestan fitil günde bir alltttan kullanıyorum.pruloton iğne haftada bir oldum ebru hanım gerek yok iğneye pregestan kullan yeter demişti ama burda bi çok arkadaş 34 dek vurdurdu bende vurdurdum çok şükr 34 oldum bu hafta son iğnemi vurdurdum.kendi doktorumda pruluton iğneyi dikişe kadar vurdurdu dikişten sonra gerek yok pregestan fitil kullan dedi ama dediğim gibi bırakmadım.ebru hanım rahim boyum 2.33 düşünce 3 tane fitil olarak kullan demişti ben bi müddet kullandım tekrar 1 düşürdüm.pregestanı mutlaka vajinal fitil olarak kullanalım rahim ağzının yumuşamasını önlüyürmuş.gecen gün bi doktorda dikiş ve ıstırahat yeterli değil pregestan tedavisi ray da çok önemli dedi.inşallah sağlıcakla alırız hepimiz kucağımıza yavrularımızı
Cok saol canim bilgin icib bende vurulmayi istiyorum herkesden duyuyorum vuruldugunu bnde bi ara kanama olmustu progestanin ignesini vuruldum 5 tane kesildi ebru hanima dedim haftada bir vurulaym mi dite gerek yok gerekirse kullanirsn demisti bu konuda aklim cok karsti yarn arayip bi sormam gerekiyo sanirim icimin rahat wtmesi icin
MaşAllah kızınıza. Allah bu evladınızı da size bağışlasın. Benim bebeğimde doğum pozisyonunda 22+6 da acil serklaj oldum. O zamandan beri dikişin üstünde bekliyor. 34 + 2 yim. İlk gebeliğiniz gibi şu anda yatarak hamileliğimi devam ettirmeye çalışıyorum. 24 aralıktan beri hiç ayaga kalkmadım. Sürgü kullanıyoruz. Şükür bugünüme. Bulduğunuz her fırsatta yatın. Ben haftada 1 tam haftada 1 yarım proluton depot iğne kullanıyorum. İğne çok önemli. Kabızlık için de burdan eskilerden öğrendiğim dulcolax kullandım dr. izniyle tabi. Bitkisel bi ilaç siz de dr.unuza sorup kullanabilirsiniz. Baya etkili bi ilaç.
Arkadaşlar meraba. Sizin tecrübelerinize ihtiyacim var. Ben 16 haftalik hamileyim fakat plasentam rahim agzinda oldugu icin tehlikeli bir gebelik gecrdigimi ogrendim 1 hafta once. Ke di doktorum cok evham yaptirmadi bana ama ben baska bir doktora gittigimde bana isimden rapor alip geri kaln 5 ayimi yatarak gecirmwm gerkwtiginj soyledi.1 ay once olsa rahmini dikerdik ama simdi artik gec kanama olursa bebegi kaybederiz dedi.benim doktorum rapor verme geregi duymadi simdilik.ne yapmaliyim sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar kabiz olup yada baska bir sebeple karnina kramp giren var mi? 2gundur kramp giriyo karnima 10-15 dk bir
Gecen haftada oldu duphalac surup ve kayisiyla gecti ama suan gecmiyo ne yapacagimi bilemedim kasigima dogru vuruyo bide alttan agri var Arda bey kanama olursa gelsin duphalac kullansin demis... Cok mutsuzum :)
kızlar, 24+4 günlük hamişim. 12+ da serklaj oldum. serklajdan 10 gun once dr. ıstirahate ayırdı. 3 aralıktan beri evdeyim. 26+4 günlük şu an 5 yaşında dünyalar tatlısı melek gibi bi kızım var. karnımdaki meleğimde kız :)
hastane/ev/sürgü/kabız/enfeksiyon/aptal dr./ mükemmel küvez/ hepsini yaşadım. maalesef. bugünüme şükürler olsun elbet.
karındaki kasılmalar bende de oluyor ancak bebeğin hareketlerinden dolayı oluyormuş. nst de sancı çıkmıyor. bide hep baş aşağı ve klitorisin 2-3 cm üzerinde sanırım tam dikiş üstünde. dikiş açılmasından çok korkuyorum. yemek ve wc hariçi kalkmamaya çalışıyorum ama kızı okula sabah ben hazırlıyorum 45.dk yorucu koşturmaca. bide şeker çıktı. aç geziyorum. haftada bi pruluton iğne. magnezyum/ vitavin/ progestan/ endol fitil/ elzem durumda nidilat/osteacare/ferrum kullanıyorum. ama biri kabız yapıyor. kabız olunca bi defa 4 gun sonunda kızımın kanzuk fitilini kullandım :) ıkınmaktan iyidir dedim :)
çarşamba 19/03/2014 de kontrol var. korkuyorum.
bebişe internetten alışveriş yapıyorum. o gezenlere özeniyorum. 40 falan beklemem ben diyince gülüyorlar ama yatmak zor oluyor. ev kirli dağınık yemek için muhtaç olmak çok zor. ama ilk kızım 70 gun kuvezde kalınca o iyi olsun ben yatarım diyor anne yüreği.
herkese hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin rabbim. bebişleri kucaklayalım.
canim tabiki doktorun dikis konusunda daha iyi bilir belki ama benimde 17.haftamda Atildi ve doktorum 18 19 da olsan atardim dedi daha onceki kayiplarmdan dolayi tabi plesantayi hic duymadim belki dikis sirasnda bi problm olur diye kndine guvenememiste olabilir
Ya benim durumumdan kaynakli olabilir alttan muayene olmam bile yasak artik cunku en ufak bi kanama ihtimali bile buyuk sonuclar doguruyor arastirdigim kadariyla.
MaşAllah kızınıza. Allah bu evladınızı da size bağışlasın. Benim bebeğimde doğum pozisyonunda 22+6 da acil serklaj oldum. O zamandan beri dikişin üstünde bekliyor. 34 + 2 yim. İlk gebeliğiniz gibi şu anda yatarak hamileliğimi devam ettirmeye çalışıyorum. 24 aralıktan beri hiç ayaga kalkmadım. Sürgü kullanıyoruz. Şükür bugünüme. Bulduğunuz her fırsatta yatın. Ben haftada 1 tam haftada 1 yarım proluton depot iğne kullanıyorum. İğne çok önemli. Kabızlık için de burdan eskilerden öğrendiğim dulcolax kullandım dr. izniyle tabi. Bitkisel bi ilaç siz de dr.unuza sorup kullanabilirsiniz. Baya etkili bi ilaç.
merhaba...
bende 18 aralıktan beri yatanlardanım maalesef çok zor yatmak ama günler geçtikçe mutlu oluyorum inşallah 36 37 leri görürüz. umarım kontrole de çok iyi şeyler duyarsınız ve size yardımcı olabilecek aileden biri olsa keşke Allah hepimize sağlıklı bebeklerimizi zamanında kucaklamayı nasip etsin...
Allah yardimcin olsun ne diyim ki cnm cok zor ama bebegin icin surekli yat o zamn
canım sağol merak etmişin beni.kendi doktoruma bu hafta içi gitcem daha gitmedim.misafirim var ankaradan kardeşim 2 yasında yeğenim geldi ne bilgisayar açtırıyor ne telefon aldırıyor ele saklıyoruz ondan giremedim bu hafta.artık ayaklandım biraz dışarı çıktım gecen hafta sonu bebişe bişeyler aldım 2 saat gezdim ama yorgunluktan öldüm bacaklarım tutulmuş gelince dinlenmek için yattım yataktan esim zor kaldırdı zor yürüdüm.evin içinde geziniyorum artık ama yatıyorum yine 2 hafta daha yatayım 36 olsun iyice ayaklanırım herhalde heryerim tutulmuş açılması lazım.sen nasılsın senden haberler nasıl
Tesekkurler kubra su an sadce dua ve iatirahate ihtiyac var sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?