- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.041
Amin canım... Evet. Bu arada zaman buldukça geçmiş sayfaları okumanı tavsiye ederim. Epey faydası olacaktır. Sormak istediğin şeyler olursa da sor tabi. Geçmişte bura çok aktifti. Şimdi face var ora aktif ama geçmişi orada okumak zor bu noktada bura kalıcı. Şayet istersen oraya da ekleyebiliriz gizli gurup gerçi. Ama burayı ihmal etmemek şartıyla.)
Saol cqnim ben face kullanmiyorum tesekkur ederim yinede dusundugun icin :)
Arkadaslar bende daha once 2 dusuk 1 dis gebelik birde 23 haftalik erken dogum yaptim rahim yetmezliginden simdi tkrar hamileyim 21 haftalik 17 haftalikkn dikis atildi suandada bebegin kafasi dikise biraz baski yapiyormus bu sebepten dolayi erkn dogum yapan varmi
Progestan 3 tane gunde vajinal, bide bazen haftada 1 bazende 2 haftada 1 igne onermisti cnm.. sen kac haftaliksn kullanmiomusun, dikisin kacinci haftada atildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun inşAllah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şuanda 34+2 hamileyim. 22+6 da acil dikiş atıldı bu haftadan itibaren bebeğimin kafası dikişte. Çok üzülüyodum bebek doğmak istiyo diye. Ama dr.um dedi ki kafasının aşağıda durması çok daha iyi. Böylece senin rahim ağzını kapatıyo. Eğer ayakları aşağıda olsaydı ayaklarıyla vururdu devamlı ve rahimin açılması durumunda kafa aşağıda rahim ağzını kapatmadığı için kordon bile sarkabilirdi dedi. O nedenle kafasının kapatması daha iyiymiş. Baskıyı azaltmak için mümkün olduğunca yatarak zaman geçirmenizi tavsiye ederim.
Geçmiş olsun inşAllah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şuanda 34+2 hamileyim. 22+6 da acil dikiş atıldı bu haftadan itibaren bebeğimin kafası dikişte. Çok üzülüyodum bebek doğmak istiyo diye. Ama dr.um dedi ki kafasının aşağıda durması çok daha iyi. Böylece senin rahim ağzını kapatıyo. Eğer ayakları aşağıda olsaydı ayaklarıyla vururdu devamlı ve rahimin açılması durumunda kafa aşağıda rahim ağzını kapatmadığı için kordon bile sarkabilirdi dedi. O nedenle kafasının kapatması daha iyiymiş. Baskıyı azaltmak için mümkün olduğunca yatarak zaman geçirmenizi tavsiye ederim.
Aaa bak bir şey daha öğrendik. Kafa aşağıda olması daha iyi:)) Çok da mantıklı ayağıyla vurması dikişe zarar verebilir gerçekten...
iyi olmanıza sevindim banada 12 haftada atılıcak ama bu benim ikinci hamileligim bu sorunun ilk bebegimdede olması gerekmiyormuydu oglum 35 haftalık dogdu . kafam çok karışık ya
Merhaba burdan okuduğum kadarıyla mulberry diye bir arkadaşın da ilk gebeliği serklajsız ileri haftada doğumla sonuçlanmış ama ikinci gebeliğine serklaj yapılmıştı. Başka bir arkadaşın da arzufirdevsti adı 3. gebeliğinde rahim ağzı yetm. ortaya çıkmıştı. Yani az da olsa böyle durumlar olabiliyor. Geçmiş olsun.
Arkadaslar bende daha once 2 dusuk 1 dis gebelik birde 23 haftalik erken dogum yaptim rahim yetmezliginden simdi tkrar hamileyim 21 haftalik 17 haftalikkn dikis atildi suandada bebegin kafasi dikise biraz baski yapiyormus bu sebepten dolayi erkn dogum yapan varmi
Canim bn progestanin ignesini degilde gece yatmadan 1 tane 200 ml olarak vajinal kullaniyorum ama ignesini duymadim magnorm kullaniyorum bide bildigimiz kan hapiydi vitamindi feln 17 haftalikkn atildi suan 21 haftaligim ama yinede korkularm var 1 hafta once muayenede bebegin basi dikisin ust kismina baski yaptigini ogrendim 3 hafta yat dinln hic kalkma dedi ama igne fwln onermedi su ara sanki cok afedersin rahimim agriyomus gibi hissediyorm sanirm baski yaptigi icin
Canım benim 20. Haftada dikişe dayandı wc ve yemek için kalkıyordum. Ondan sonra Sadece wc ye kalktım bol sıvı aldım. 10 günde bir 3-4 dak ayakta duş aldım Benim düzenli olmayan kasılmalarım vardı 34. Haftada doğum oldu.
Allah'ın izniyle senin kuzunda zamanında doğacak annesi. Sadece sıkı yatak istirahati.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
200 luk gunde 3 tane kullandim ben, igneyide rahim agzi 10mm dusunce verdi bana.. kalsiyumda kullandim gunde 2 tane.. balik yagida gunde 2 tane :) cnm korkma diyemicem zorlu bi surec ama gecio.. bnde ha dpgurdum ha dogurcam die gezdim, panikten kac defa hastanelik oldum :) doktor bana sadece dikis tutuo demisti.. surekli yattim bnde, agrir cnm agrir agrimayan yerin kalmaz yatarken kendini dinlemekten, bnm hergun bi yerim agriodu :) ama son zamanlarda bebek buyudukce zor yurudum ben adim attikca sizliodu resmen.. biz riskli oldugumuz icin cogu hamilenin yasadigi bel agrisindan bile korkuyoruz..
Bu yazdıklarını okuyup insallah bnde bebegime kavuscam die umutlanirdim :) ve ayni snn gibi 34 te dogurdum:) Allah razi olsun herkesten
Kesinlikle cok haklisin ins hayrlisi herseyin ama sanirim seninki acil serklaj oldugu icin bu kadar sık ilaclarn ins rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ya cok zor gercktn
20. Haftada acildi cnm ama usg ye gore 18 haftaliktim :) bnce progestan silah, dikisten bile etkili... ben aslinda balik yagi magnezyum falan diksten once kullaniodm, dikisten sonra progestan eklendi sadece, ztn ignede progestanin ignesi..
İns ya gercekten boyle yazilanlar bile insana cok buyuk moral oluyor bende surekli yatiyorum sadece lavobaya kalkiyorm yemwgi bile yattigim yerde yiyorum ins dedigin gibi kucagimiza da aliriz tek istegim bu
Anladim canim ins sonumuz mutlu olur ya bu kadar skintiya deger aman buram agridi aman suram agridi dogcakmi duscekmi psikolojim bozuldu valla
Insallah canim.. bide kucagina al ozaman bak gor telasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?