- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.221
benım dıger hamılelıgımde dıkıs sonrası bıtmek bılmeyen sarı akıntım oluyordu,kac defa soyledım doktoruma akıntı ıcın vajı hex dıye bı fı fıtıl vermıstı,bırde bana akıntyı yesıl ve kotu kokulu degılse sorun olmz demıstı verdıg fıtılde ıse yaramıyordu ustelık fıtıl sonrası cok akıntım oluyordu he bı gun fıtıl sonrası camasırım su gıbı oldu,sonrakı kontrolumde suyum azalma olmustu her ne kadar doktorlar suyumun azalmasının fıtılle ılgııs yoktur desede ben ondan suphelenıyorum,bu hamılelıgımde de sarı akıntım var ama normal oldugnu dusunuyorum
Merhaba herkese
Dün Arda beyde muayenem vardı. Aralıktan beri ilk defa alttan muayene etti. Dikiş şu anda tutuyo ama silinmeye başlamış dedi. Maximum 2 hafta daha dayanır gibi gözüküyo dedi. Artık sürekli yatma kasları geri kazanalım dedi.gün içinde sabah akşam 2-3 saat uzan, wc ye gidebilirsin kendin dedi. Yürüyüş gibi değil de bir magazaya giderken arabadan inip mağazaya yürümeye çalış dedi. Bakalım zor da olsa yürümeye çalışıyorum. 34+6 da 2280 gr olmuş ben zayıf bebek desem de hayır zaten ikinizden ne çıkmasını bekliyosun dedi:) eşim de ben de minyon tipleriz. Dün ilk defa avmye gittim tekerlekli sandalyeyle tabi. Eksikleri aldık. Ama akşam bayılmış vaziyetteydim hala kemiklerim ağrıyo. 3 ay sonra ilk defa dışarı çıktım oturur vaziyette diye oldu sanırım. Haftaya çarşamba tekrar muayenem var. Hayırlısıyla Eymen bekler inşAllah. Kafası kasıklarımda bekliyo çıkmayı. Chnb ve paşam selamlarınızı ilettim. O da size selam söyledi.
kızlarr sanırım bende yakında doğurcam.önceki gece 5 te lavaboya gittim iç çamaşırımın büyük alanı ıslanmış aslında pregestan kullanıyorum ya vajinal akıntı oluyor ilaç geri geliyor diye gece yatarken iki kat kağıt havlu koyuyordum bu peçetede kuru yer kalmamış normalde az bişey ıslaklık olurdu ama dahada gelmedi su falan.dün doktora gittim usg baktı suyu normalmiş nst sancı çıkmadı.ben çok korkuyorum devamı gelcek bu suyun diye. ama dün geceden beri gelmedi.34+5 haftada 2600 kilosu doktor hafta iyi sıkıntı olmaz diyor ama hayırlısı.
kızlarr sanırım bende yakında doğurcam.önceki gece 5 te lavaboya gittim iç çamaşırımın büyük alanı ıslanmış aslında pregestan kullanıyorum ya vajinal akıntı oluyor ilaç geri geliyor diye gece yatarken iki kat kağıt havlu koyuyordum bu peçetede kuru yer kalmamış normalde az bişey ıslaklık olurdu ama dahada gelmedi su falan.dün doktora gittim usg baktı suyu normalmiş nst sancı çıkmadı.ben çok korkuyorum devamı gelcek bu suyun diye. ama dün geceden beri gelmedi.34+5 haftada 2600 kilosu doktor hafta iyi sıkıntı olmaz diyor ama hayırlısı.
Canım haftan çok iyi artık bir tehliken yok,kilosu iyi maşallah artık korkma ama yine de su mu diye endişeleniyorsan eczanede satılan pedler var al-sense diye 20 tl üç tane çıkıyor içinden benim de iki gündür belim çok ağrıyor.Ve adalata rağmen kasılmalarım geçmiyor.On gündür çok rahattım noldu bilmiyorum.Daha 30. haftamdayım.Yarın doktoruma gidicem çok korkuyorum,açıklık olur,bebeğime bir şey olur diye Bir üç hafta daha atlatsam valla kafayı yicem düşünmekten.Kendimi kötü hissediyorum iyice bunaldım.Devamlı içimde bir ağlama isteği var.Bana dua edin nolur
Dogumu yaklasan arkadaslarimizin ins zamaninda ve saglicakla yavrularini kucaklarina almalarini nasip etsin rAbbim ama ben birsey sormk istiyorum bu serklajdan sonra tuvalet haricinde hic kalkmiyomusunuz yerinizden yemk yemek icin felan yada ne biliyim arada bi skilipda yatmaktan ?
Kizlar 10 martta srklaj oldum 3 gun donra kanama yasadim hastanede yattim ve sali gunu ciktim.bugun ozel bir hastanede idrar kan verdim idrarda bol bakteri cikti.serklaj sonrasi 8 gun 6 saat arsyla 100 0 mg antibiyotik ve iki adet vajene fitil uygulanmisti.serkkaji yapan prf yeterince antibiyotik kullanfin diyerek baska bir ilac onrrmedi.ancak bu idrar tahlilinde bol bakteri cikinca doktor bir kullanimlik uroday adli toz verdi, bol bol su ictigim halde durum bu.korkuyorum onerileriniz nedir.neler yapmalıyım
canım ben serklajdan sonra en az bir ay sadece tuvalete gidip hemen yattım sonrasında evin içinde az dolaştım mutfağa gidip su içtim gibi.28 den sonra bu gezinmeler sıklaştı.yemeğimi hep yatakta yan şekilde arkama yastık dayayarak yedim halada öle yiyorum arada masada da yedim ama 5 aydır yatıyorum anca 5 kere oturarak yemişimdir.ilklerden yatması zor değildide ağırlaştıkça yatması zor oluyor beli ağrıyor insanın yataktan kalkmaktan zorlanıyorsun.Allah yardım ediyor sabrını veriyor
Saol yanitlarina arkadasim.insaallah gecer.canım bakteri varsa o içtiğin toz yeterli gelmeyebilir bikaç gün sonra tekrar tahlil yaptır.ben 20 haftalarda idrar enfeksiyonu geçirdim 3 kutu antibiyotik ve o tozlardan içtim ancak geçti.senin haftan küçük olduğu için doktorun ondan antibiyotik vermemiş olabilir.bende çok su içmeme rağmen kurtulamadım kolay kolay.bide idrar kültürü yaptır hangi ilaçlara duyarlısın çıkıyor doktorunda ona göre ilaç yazar tek ilaçla halledebilirsin.ihmal etme ben 10 günde bir tahlil yaptırdım şimdi ayda bir yaptırıyorum
sarı akıntının bı tehlıke yaratcagnı zannetmıyorum dıger hamılelıgımde bende cok korktum,ama bunda tecrubelı oldugum ıcın rahatım ben dıger oglumu erken dogurmadım,suyumun azlıg sarı suyla ılgılı olsaydı su kalmazdı olurdu bebegım,serklaj sonrası hep devam ettı 25.haftada doktorum suyun az dedı ama tehlıkelı olacak kadar az degıldı,cok sukur 38.haftaya kadar gıttık bu hamılelıgımde de sarı akıntım var ama suyu gayet ıyı,sen mutlaka doktoruna sor,ıcın rahat etsın ben cıddı bısey oldugnu zannetmıyorumPeki o sari akintin erken doguma yada su gelmesine felan sebep oldumu ben cok tedirginim yarin gidicem doktora ama insan korkuyo yinede gerci doktorumada ne zamn arasam ulasamiyorum ama bakalim artik
bana sacma geldı benım ılk bebgım kızdı malesef 16. haftada gıttı sonrası erkek 38.haftada kucagma aldım,sımdıkı de erkek cok sukur bu haftalara geldık,merhaba arkadaşlar size sorum olacak ne kadar doğrudur bilemiyorum bi hemşirenin anneme dediğine göre erkek bebekler sağlam tutunamıyormuş o yüzden de erken doğum yapmış olabilr kızlar daha sağlam tutunuyormuş ne kadar doğrudur daha bi huzursuz oldum sanki ben geçen haziranda 23 haftalıkken oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim maalesef kaybettim melek oğlumu servikal yetmezliği teşhisi kondu fakat her ay hamile kalmayı erteliyorum cesaret edemiyorum tekrar aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün evlat versin en önemlisi bu tabiki tekrar oğlum olsum istiyorum sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah rabbim
Dogumu yaklasan arkadaslarimizin ins zamaninda ve saglicakla yavrularini kucaklarina almalarini nasip etsin rAbbim ama ben birsey sormk istiyorum bu serklajdan sonra tuvalet haricinde hic kalkmiyomusunuz yerinizden yemk yemek icin felan yada ne biliyim arada bi skilipda yatmaktan ?
ben 28. hafta bitene kadar sadece tuvalete kalktım banyoyu bile 5 dk oturarak yaptım. sonrasında 32 ye kadar günde 3-4 kez kalktım balkona yani wc harici günde 5 dk falan dolaştım şimdi 34 oldum artık yemekleri balkonda yiyorum masada ve saatte bir kalkıp evin içinde dolaşıyorum ve haftasonu 1 saat falan dışarı çıkacağım. korkudan kalkmak istemedim ben zaten keşke dememek için. ama tabi herkesin riski bir olmaz ben doktorun dediklerini hep yaptım doktorun sana da anlatmıştır zaten. çok şükür bugünlere geldik sizde gelirsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?