Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Maşallah canım ne güzel dayanmışsın.Nişanın gelmişmiydi?Bir de antibiyotik kullanmışmıydın mikrop kapmamak için.

nişan ney canım merak ettım de bende 21 hafalık ıkzlerımı kaybettım banada doktor ray dedı dıger gebelıkde serklaj yapılacak oyuzden burayı takıp edıyorum sureklı

Kötü şeyler yaşıyorum ama bebeğimle geçirecğim günleri düşünerek avunuyorum canım.Tek duam onu sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilmek.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

nişan ney canım merak ettım de bende 21 hafalık ıkzlerımı kaybettım banada doktor ray dedı dıger gebelıkde serklaj yapılacak oyuzden burayı takıp edıyorum sureklı
serviks sıfırlandıktan sonra rahim açılmaya başlıyor canım.Rahmi koruyan tabakalarda yavaş yavaş hafif pembemsi kanlı,sümüksü yoğun yumurta akı kıvamında vajinadan dışarı atılıyor.Bazen kahverengi lekelenme şeklinde de olabilir diyorlar.Rahim açıldıkça oradaki damarlar kanıyor.Ve kahverengi lekelenmeler yapabiliyor.

onamı denıyor nısan dıye ılk kez duydum canım saol ahh bu dıkıs atılınca hersey bıtse oda garantı degılmıs kı

Selam arkadaşlar bir sorum olacak ben ilk bebegimi 13 haftalık kaybettim suyum geldi rahim agzı açılmış dedi doktorum ve şuan 13 haftalık hamileyim bugün doktor baktı rahim uzunlugu iyi dedi ama 2 hafta sonra tekrar bakacak sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu alttan bakmadı kasıgımdan baktı

Tebrk ederim Jeton hayırlı olsun tekrar. Sutanesi ve mcty de doğum yaptı mcty nin Emir, sutanesinin Mehmet Arda oğluşlarının adı....

Maşallah canım ne güzel dayanmışsın.Nişanın gelmişmiydi?Bir de antibiyotik kullanmışmıydın mikrop kapmamak için.

10 sene oldu ayrıntıları hatırlamıyorum. Ama nişan gelmedi kasılmalar oldu hastanede düzenli sancı ve 4 cm açık çıktı ilaç verdiler ama neler yapıldı tam hatırlamıyorum tokolizdi sanırım antibiyotiği de hatırlamıyorum... Artık çok endişe etme facedeki gurupta nişanı gelip 1 aya yakın doğum yapmayan arkadaş var....

Benim öncek,i kaybım 25 haftalıktı bu yüzden tedbirliydik 12 artılarda 2 cm inince hemen atıldı...

Ben ilk bebeğimi 16. Haftada kaybettim ikincide 12. Haftada 2.9 bunda 13. Haftada 2 cm di 2.5 altı oldumu doktorlar riskli kabul edip dıkis atıyor

kuzum 25 canm hamilemisin cok sevindm hadi hayırlısı tlfn nonu kaydetmemişim ondn arayamıyorm rabbim bukez yüzünü güldrsn merak etme sorun bilinsnde kesin olarak rahime dikiş atılr ve sende alırsn ins cok sevindm canm

canımm gözün aydın :)))Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı başımıza :))

inşallah en az sıkıntı ile atlatırsın.. benin daha da kısaydı çok şükür 38 e geldim...sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

maaşallah gözü aydın cnm. ne ara dikişin alındı ben dikişin alındığını beklerken doğum olmş senin. bende normal istiyorum bakalım inşallah sağlıkla büyüsün...

benim 13. haft belli oldu 14 de dikiş atıldı

çok sağol canım amin inşallah...

arkadaşlar ... bugün dikişlerim alınacak inşallah doğumu bekleyeceğiz sonra gönlümden geçen normal doğum tabi en sağlıklı nasıl olacaksa öyle olur inşallah bebeğim ve ben nasıl sağlıklı olacaksa...
doğum esnasında hepinize dua etcem inşallah .isim yazarsanız isim isim de ederim unutmamak için kağıda yazıp yanıma alacağım inşallah...melek senin ismini biliyorum şimdilik...
benimde sizden bir ricam var benim tek sıkıntım doğum değil 2 yıldır geçmeyen bir ayak ağrım var doğumdan sonra yine doktor yolu gözüktü bize hem doğumum hemde ayağıma şifa bulmam için dualarınızda olursam çok sevinirim adım hayriye...inşallah oğlumla birlikte koşabileceğim günlerim olur...dualarınızı bekliyorum

O hslde kalp kslbin karsisidir ve aynasidir derker ya degerli kardesim ilk duan benden olsun istedim.Benim adimi biliyorsun zaten ama genede unutmaman icin melek:)allah cumlemize saglik sihhat versin ve hayriye kardesimizede ayak agrilarina sifa vererek saglikli dogumlar nasip etsin cumlesiyle insallah aminnnnn...

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hayırlısıyla kavuşursun yavruna..
güzel haberlerini bekliyoruz :)))
benim adım pınar..dualarını bekliyorum ...bende sana ederim canım inşallah Allah kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…