- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.501
Bende 11 yıllık evliyim 3 bebek kaybettim.servikal yetmezlik ve pıhtılaşma sorunum var.Tedavi için Dr Arda lembet e gidecem.Arda bey gidenler varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim saol yanitlarina rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah amin.Bende ne halka ne dikiş hiçbirşey yok canım,Allaha emanet gidiyorum.bebeğin 2,5 kiloya yaklaşmasını ve 35. haftamı bekliyorum.30. haftada rahim açıldı.Doktor artık bir şey yapamam dedi.Ondan önce de ani kısalma 24. haftada oldu.Doktor dikişle su keseni patlatabilirim dedi.27.haftadan beri bebek doğum pozisyonunda.Artık kafasını ittirdiğini hissediyorum oğluşumun.Crp değeri benim de senin gibi çıktı.Doktor sana söyleneni aynen tekrarladı hamilelelrde olabilirmiş.Geçmişi okuduğum kadarıyla serklajlı arkadaşlar ayda bir penisilin yapıyorlardı.Tabi hepsi değil.Doktouna göre değişiyor anladığım kadarıyla.
Bende ne halka ne dikiş hiçbirşey yok canım,Allaha emanet gidiyorum.bebeğin 2,5 kiloya yaklaşmasını ve 35. haftamı bekliyorum.30. haftada rahim açıldı.Doktor artık bir şey yapamam dedi.Ondan önce de ani kısalma 24. haftada oldu.Doktor dikişle su keseni patlatabilirim dedi.27.haftadan beri bebek doğum pozisyonunda.Artık kafasını ittirdiğini hissediyorum oğluşumun.Crp değeri benim de senin gibi çıktı.Doktor sana söyleneni aynen tekrarladı hamilelelrde olabilirmiş.Geçmişi okuduğum kadarıyla serklajlı arkadaşlar ayda bir penisilin yapıyorlardı.Tabi hepsi değil.Doktouna göre değişiyor anladığım kadarıyla.
Başın sağ olsun arkadaşım. Benim de seninle aynı pıhtılaşma ve ray var. 2 tane 8 haftalık bir de 25 haftalık kaybım var. Ben de ARda beyin hastasıydım serklajla 36 artıo 4 te doğum yaptım. laparoskopik serklaj yapıldı. Senin pıhtılaşma değerlwerin neler ve hangi hafta kayıpların ?
Arda bey muayene yaptı laparaskopi serkilaj dedi inşallah bu defa herşey yolunda gider hayırlısıyla bebegim olur şuan tek umudum arda bey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah 36. haftayı da bitirmeyi nasip ederr inşallah ne zordur eminim stresi Allah hepimize bebeklerimize sağlık sıhhat versin hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.. bende yarın dikişi aldırcam bu hafta bekliyoruz inşallah. doğum yaparken ki duaların kabul olacağına hep inanırım Allah inşallah dualarımızı kabl eder doğum yaparken hepimiz ve özellikle senin için dua edeceğim hepimizin duaya ihtiyacı var. benimde 2 yıldır geçmeyen ayak ağrım var çok engelliyo hayatımı lütfen dualarınızda bana da yer ayırın...
Kızlar yeniden kavuştuk birbirimize.30. haftamda doktora gittiğimde,doktor her an doğurabileceğimi hastaneye yatmam gerektiğini söyledi.Eşimle güzel haberler beklerken,başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.Serviks sıfırlanmış.Bebek doğum kanalına girmiş.Açılma başlamış.Bir hafta kadar hastanede yattım.Sancım ve kasılmam çoktu.Çok ağır tedaviler gördüm.Ciğer geliştiricilerim hemen vuruldu.Tabi vücudum kaldıramadı.Ayaklarım bacaklarımdan itibaren kıpkırmızı ve davul gibi şişti.Burnum ara ara kanadı.Sancı odasında yattım.Yan oda doğum odası.Her gece en az 6 saat çığlık dinle.Doktor ıkın diye bağırdıkça ben kendimi ıkınmamam gerek diye sıkıyorum.Tabi kasılmalarım sinir bozukluğundan artıyor.Hastabakıcılar ilgisiz.Yani onlara birer yardımcı lazım.Geceleri vurup kafasını uyuyorlar.Düşünün ki bu özel hastane.Doktoru zar zor ikna ederek çıktım.Tam bir sezeryan parası ödedim çıkarken.Odaya bile özel oda yazmışlar.Ne tuvalet var ne banyo.Çıkarken kağıt imzalattılar bir şey olursa sorumluluk kabul etmiyoruz diye.
Derken eve geldim.Bilgisayarım bozuktu.Doğuda görev yaparken sık sık elektirik kesilirdi.Bir gün gece tam eşimle konuşurken elektirik gitmişti.Tabi benim tv izlediğim,eşimle konuştuğum tek iletişim aracım bilgisayar da.Evde hiçbirşey yok.Dışarısı derseniz ilçe ama küçük bir köy gibi.Kuş uçmaz kervan geçmez cinsinden.Her yer dağ.O gün sinirden bilgisayara şiddetli bir darbe indirdim.Başladı çalışmaya.O gün bugündür,benim toshiba bilgisayar oldu tüplü televizyon.Arada çalışmayınca bir iki tokat patlatıyordum.Sonra tayinim çıktı.Ve bozulmak için iki sene sonrasını beklemiş.Sizlere de haber veremedim ne olduğunu.Tabi dertler biter mi.Eşim ilaçlarımı almak için gitmişti.Sonra eve bir telefon.Yolda kalmış.Allahtan annem ve babam yanıma geldiler.Babam otobüsle eşimin yanına o yaşına rağmen araba itmeye gitti.Arada çalışmış,arada itmişler derken tamirciye götürmüşler.Ben evde ağlıyorum,doğum olursa ben nasıl hastaneye yetişcem diyeHastane en az bir saat sürüyor..Annem moral vermeye çalışıyor.Ambulans çağırırız diye.Dört stresli günden sonra arabada bize 1000 tl ye mal oluyor.Bu arada ev kredisi ödüyruz.Bir maaş direk oraya gidiyor.Bunlar bizi bayağa bir sarstı tabi.Sadece benim ailem bize destek.Eşimin ailesi ölüyruz desek arkasını dönüp gider o dereceler yani.Neyse cana geleceğine mala gelsin.
Şu anda 33. haftamdayım.Artık tuvalete bile zor gidiyorum.Ayağa kalktığım anda anında günde 8 tane nidilata ve onca ilaca rağmen kasılıp sancılanıyorum.Üç haftadır yatakta siliniyorum.Banyo yapamıyorum.Saçımı eşim yatakta yıkıyor,beni giydiriyor.Ayak tırnaklarımı bile annem kesiyor.Allahtan zar zor wc ye gidiyorum.Daha önce de yatıyordum ama kendi işini halledememek çok zormuş.İki hafta daha sabretmem gerekiyor.Bebeğim hastaneden sonra az kilo almaya başladı.Korkuyorum bir de gelişim geriliği mi başladı diye..Arada kafayı sıyıracak gibi oluyorum.Geceleri en fazla üç dört saat uyuyabiliyorum.Tek tesellim burada bir zamanlar 50. sayfalarda kelebek diye biri yazardı.Rahimda açılmaya rağmen normal doğum yaptı haftasında.Onu düşündükçe moral buluyorum.Bu arada doktora gitmem artık tehlikeli.O yüzden iki hafta baklemem gerekiyor.Dikiş yok,nişanım geldi,bebek doğum kanalında.Artık işim dualara kaldı.Bana dua edin kızlar
Arda bey muayene yaptı laparaskopi serkilaj dedi inşallah bu defa herşey yolunda gider hayırlısıyla bebegim olur şuan tek umudum arda bey
Canim neden laparoskopik acaba daha once normal serklajlimi kaybettinââh
Hikayeni bilmiyorumo yuzden sordum peki gebeligi eliyqttan Neslı kadar sonra dsunebileceksiniz
ha gayret cnm az kldı dayan yazdıklarını okurken yuregım hopladı ama mutlu sona yaklaşmışsın
Allah 36. haftayı da bitirmeyi nasip ederr inşallah ne zordur eminim stresi Allah hepimize bebeklerimize sağlık sıhhat versin hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.. bende yarın dikişi aldırcam bu hafta bekliyoruz inşallah. doğum yaparken ki duaların kabul olacağına hep inanırım Allah inşallah dualarımızı kabl eder doğum yaparken hepimiz ve özellikle senin için dua edeceğim hepimizin duaya ihtiyacı var. benimde 2 yıldır geçmeyen ayak ağrım var çok engelliyo hayatımı lütfen dualarınızda bana da yer ayırın...
Maşallah canım ne güzel dayanmışsın.Nişanın gelmişmiydi?Bir de antibiyotik kullanmışmıydın mikrop kapmamak için.Korku dolu zamanlar geçirmişsin şükür haftan iyi... Canım benim de 29 artı 4 te büyük oğlumda 4 cm açılmam oldu 38 de doğum yaptım. İnşallah sen de o zamana gelirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?