- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #54.821
serkelaj olucam zaten yani herşeyin hayırlı öncelikle ben öncelikle rahim boyu hakkıda bilgi ve dr hakkında bilgi almak istiyorum cevabınız için teşekkürler inşaallah bu dr giden arkadaşlar vardır konuyla ilgili bilgi toplayabilirim
doğru olabilir ben bundan 6 ay önce bir doğum yaptım sonrasında da kürtaş yaptılar BUM kürtaj diyordu raporda bebeğim erken doğdu 57 gün küvezde kaldı sonrasında hastane enfeksiyonu kaparak vefat etti öncesinde öyle bir sorun olduğunu bilmiyordum yürüyerek işe gidiyordum hamileliğim boyunca dikkat etmedim kendime şimdi düşünüyorumda kendime çok kızıyorum
Allahıma şükür daha doğmadı 28+3 olduk inş dahada gider diye umut ediyorum.. :) Şuan 1 kilo 100 gram kilosu ıyı dıyo doktor amaa artık bılmıyorum yınede bıraz daha toparlasın istiyorum.
caım öncelkle basın saolsun kac h kaybın var yasayan yok sanırımİstanbul da prof Alkan Yıldırım'a gideniniz varmı ? bilgi alabilirmiyim ben kendisine gittim tavsiye üzerine şu an hamile değilim geçmiş hikayemi anlattım beni vajinal usg muayene etti ve ölçüm yaptı rahim ölçüm 23.2mm sana kesinlikle dikiş atmamız gerekir dedi benim sorum bu gideniniz var ise bu doktor nasıl şimdiden teşekkürler
1
Kuzumm hergün dua ediyorm sana hadi bakalımm dayanın az kaldıı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlarım ben 36+6 da doğurdum.2.540 doğdu kuzum minicik.2 saat küvezde kaldı.Şu anda sarılık kontrollerimiz var bakalım inşallah atlatıcaz bunu da.Bebişime dua edin.Normal doğum yaptım ama dikişim çok.Bebeğin başından ayrılamıyorum.Biraz toparlasın bu hafta yanınızdayım.Öpüyorum herkesi.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.Asla ümidinizi kaybetmeyin.
Canlarım ben 36+6 da doğurdum.2.540 doğdu kuzum minicik.2 saat küvezde kaldı.Şu anda sarılık kontrollerimiz var bakalım inşallah atlatıcaz bunu da.Bebişime dua edin.Normal doğum yaptım ama dikişim çok.Bebeğin başından ayrılamıyorum.Biraz toparlasın bu hafta yanınızdayım.Öpüyorum herkesi.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.Asla ümidinizi kaybetmeyin.
herkese merhaba...
benin bebek içeriyi sevdi hergün doktordaız 41 bitti pazartesi sezeryana gireceğim haftasonu gelmezse dua ederseniz çok sevinirim. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
ben doğumumu 28 ekimde oldum 27 şubatta da dr gittim benim dr bana umutsuz konuşmadı ama ben çok korkuyorum ben doğum yaptıktan sonra BUM kürtaj diye kürtaj yapıldı dr bunu sordu nerede yapıldı diye bana sana dikiş atarız işine de gidersin yatmana gerek yok dedi seni bu şekilde en kötü 34 haftaya getiririm sonrasında da bebeğin bir süre küvezde kalır sonrasınkla alırsın bebeğini kucağına sağlıda alır gidersin dedi bilmiyorum çok korkuyorum sende inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
herkese merhaba...
benin bebek içeriyi sevdi hergün doktordaız 41 bitti pazartesi sezeryana gireceğim haftasonu gelmezse dua ederseniz çok sevinirim. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Dogum yapan arkadasimiza hayirli ugurlu olsun. Bahar masallah iki gun sonra kollarinda artik. Darisi basimiza...
Kizlar ben yine dertliyim bu kasilma nasil bisey rahimin alt bolgesinde baloncuk patlar gibi biseyler hissediyorum. Bide sol kasigima bicak saplanir gibi oluyo 5-10sn suruyo geciyo... Kuyruk sokumumda da agri var. Arda bey kasilma hissedersen endol kullan dedi ama bunun zarari varmis diye duydum. Birde surekli kullanima uygun degil.
Rahmimde bu pitirtilari hissediyorum bebek nasil tekme atar kasilma nasil bisey biri bana.anlatsiin... 17+2 haftalik hamileyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?