Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Geçmişin hepsini okudum. Hatırladığım kadarıyla geçmişte Akif Beye giden dr ler yok. İçinize sindiyse iyi bir iletişim kurduysanız devam da edebilirsiniz. Listemiz vardı bakın isterseniz o listede bildiğim kadarıyla yok. aMA bu sizi yanıltmasın. bU SAYFALARDA aRDA bEYE İLK GİDEN BENDİM BENDEN SONRA ÇOK ARKADAŞIMIZ GİTTİ. yANİ BURADA OLMAMASI iyi dr olmaması anlamına gelmiyor. Belki başka topiklerde vardır giden...

Rahim boyuna gelince Türk kadınlarında ortalama 4 cm yazıyor. Bence sizin rahim boyunuz doğuştan kısa...

doğru olabilir ben bundan 6 ay önce bir doğum yaptım sonrasında da kürtaş yaptılar BUM kürtaj diyordu raporda bebeğim erken doğdu 57 gün küvezde kaldı sonrasında hastane enfeksiyonu kaparak vefat etti öncesinde öyle bir sorun olduğunu bilmiyordum yürüyerek işe gidiyordum hamileliğim boyunca dikkat etmedim kendime şimdi düşünüyorumda kendime çok kızıyorum

canmm allah yardımcın olsun sabrını arttırsın çok üzüldüm üzülüyorum da aynı acıyı yasan bılır neler cektıgmızı rabbım tez vakıtde gerı versn mucızelerımızı ınss

Allahıma şükür daha doğmadı 28+3 olduk inş dahada gider diye umut ediyorum.. :) Şuan 1 kilo 100 gram kilosu ıyı dıyo doktor amaa artık bılmıyorum yınede bıraz daha toparlasın istiyorum.

Kuzumm hergün dua ediyorm sana hadi bakalımm dayanın az kaldıı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

caım öncelkle basın saolsun kac h kaybın var yasayan yok sanırım rabbim bir daha bu acıyı kimseye yasatmasınben kayserideyim ama benim ölçümde 24.9 cıktı en son 20 h oglumu kaybettim simdi yeni hamileyim 8 h ama bu olculer kısa moralini bozzmak ıstemezdim ama benim dr um servikal yetmezlikte en istemediğimiz kısa servikstir dedi ama doğumdan ne kadar sonra olculdu bu daönemli tabi ki bu yuzden kesinlikle dikiş istirahat gerekli b,z,m durumumuzda ve dr bana hep katı konusuyor güvence vermek isttemiyor

ben doğumumu 28 ekimde oldum 27 şubatta da dr gittim benim dr bana umutsuz konuşmadı ama ben çok korkuyorum ben doğum yaptıktan sonra BUM kürtaj diye kürtaj yapıldı dr bunu sordu nerede yapıldı diye bana sana dikiş atarız işine de gidersin yatmana gerek yok dedi seni bu şekilde en kötü 34 haftaya getiririm sonrasında da bebeğin bir süre küvezde kalır sonrasınkla alırsın bebeğini kucağına sağlıda alır gidersin dedi bilmiyorum çok korkuyorum sende inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Canlarım ben 36+6 da doğurdum.2.540 doğdu kuzum minicik.2 saat küvezde kaldı.Şu anda sarılık kontrollerimiz var bakalım inşallah atlatıcaz bunu da.Bebişime dua edin.Normal doğum yaptım ama dikişim çok.Bebeğin başından ayrılamıyorum.Biraz toparlasın bu hafta yanınızdayım.Öpüyorum herkesi.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.Asla ümidinizi kaybetmeyin.

hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim inşallah ikinizde çarçabuk toparlanırsınız

herkese merhaba...
benin bebek içeriyi sevdi hergün doktordaız 41 bitti pazartesi sezeryana gireceğim haftasonu gelmezse dua ederseniz çok sevinirim. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Maşallah size. Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim. Sağlıkl hayırla büyüsün...

herkese merhaba...
benin bebek içeriyi sevdi hergün doktordaız 41 bitti pazartesi sezeryana gireceğim haftasonu gelmezse dua ederseniz çok sevinirim. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Oy maşallah bizim topiğn bebleri böyle şakalar yapıyor ara ara...

Gözün Aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Tez vakitte geçer sarılığı benin iki oğlumda fototerapı aldı hiç üzülme erken doğan bebeklerde sarılık sık rastlanıyor.

Dogum yapan arkadasimiza hayirli ugurlu olsun. Bahar masallah iki gun sonra kollarinda artik. Darisi basimiza...
Kizlar ben yine dertliyim bu kasilma nasil bisey rahimin alt bolgesinde baloncuk patlar gibi biseyler hissediyorum. Bide sol kasigima bicak saplanir gibi oluyo 5-10sn suruyo geciyo... Kuyruk sokumumda da agri var. Arda bey kasilma hissedersen endol kullan dedi ama bunun zarari varmis diye duydum. Birde surekli kullanima uygun degil.
Rahmimde bu pitirtilari hissediyorum bebek nasil tekme atar kasilma nasil bisey biri bana.anlatsiin... 17+2 haftalik hamileyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aminn canm insallah ama dr nası bu sekilde konusabiliyo 34 lere getiririm falan diye sasırdım dogruu buradan beni bile rahatlattı ki seni düsünemiyorum ama bi dr un bu kadar rahat olması beni cok yanıltıyor ve önceki dr um oyleydi ne yazıkkı bu sekilde konusmlrı resmen güvence verme tmm olabilir desinler benimkide beni cok korkutuyor ama beni sürekli birileri orlayacak oyle olunca daha basarılı oldugumu hissediyorum yoksa relaxım diğer gebeliğimde dr gel demdikçe gitmezdim mesela insanların yasadıkları da karakterini bile etkiliyormus suan resmen korku dolu bi insan oldum ki ben hiç böle deildim her gece kabus görüyorum

oyy masallah sizesonunda mutlu sondasınz darısı bize insallah allah hayırlı evlT ETsin ins sarılıktada bi problem cıkmaz anne sütü sart

herkese merhaba...

sizede kocamann bi masallah hayırlı haberini beklyoruz bol bol hurma ye yürü bebis gesin insallah özelden mesaj atmıstım bana doğumda dua eder misin diye ama masallah hala dogmadı

Canım kasıklara bıçak saplanma gibi bendede oluyordu. Rahim büyüdüğü için bağlar geriliyormuş. Kasılma bu haftalarda daha çok gaz sıkışması gibi oluyor. Arda bey Endol verdiyse kullan canım ben her iki oğlumdada Endol kullandım. Her ilacın var yan etkisi kar zarar önemli olan. Arda bey eve nidilat vermiyor Endol veriyor. Ben 6-7 günde bir kullanıyordum. Arda bey 3 günde bir kullanabilirsin diyordu ben salak gibi vücudumu alıştırmayacağım 30 dan sonra kullanamayacağım şimdiden alışayım diye direniyordum. Kaç günde bir kontrole gidiyordun. Dikiş yoksa 15 günü geçirme canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…