- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.681
geçmiş olsun canım allah birdaha böyle acılar yaşatmasın,chnb arkadaşımız çok detaylı ve güzel bilgiler paylaşmış senin için..allah yardımcımız olsun..
Cok tesekkur ederim eylem59 cim..allah razi olsun..
Evet chnb arkadasimiz sagolsun bilgilerini bizle pyalasmis dikkatlice okudum
cogu seyi zaten okumusdum burdan ve baska sitelerden..ve insallah kotrole gttigimde isime yarayacak bilgiler hepside.
BerMel
başın sağolsun arkadaşım...
rabbim bir daha yaşatmasın...
ilk doğumda enfeksiyon neden olmuş diyeceğim ama ikincide enfeksiyon yokmuş...
demek başka sorunlarda olabilir...
bence ilk öncelikle rahimde bir sorun olup olmadığını araştırın...
nurcancım hoşgeldin canım
Kızlar merhaba hepinize toplu cevap veriyorum, ultrasonum çok şükür iyi geçti, bebek 300 gr olmuş ve dikişimde iyiymiş açılma falan yok çok şükürbugün odamıda değiştirdiler daha büyük bi odaya aldılar beni anlayacağınız biraz daha keyfim yerinde, Allahım 1 hafta daha geçti çok şükür,
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Hepimiz benzer şeyler yaşadık. İnşallah bir daha tekrarlanmaz. Benim de kaybettiğim oğlumun adı Berat Tunca idi. İnşallah onlar bizlere cennette şefaatçi olacaklar. Sanırım buradaki herkesin en büyük tesellisi bu. Sana en büyük tavsiyem gerekli tüm testlerini yaptırman, teşhisini koydurman. Böylece önünü görebilirsin. Yoksa her an tedirgin geçirirsin yeni hamileliğini.
geçmiş olsun canım allah birdaha böyle acılar yaşatmasın,chnb arkadaşımız çok detaylı ve güzel bilgiler paylaşmış senin için..allah yardımcımız olsun..
Cok tesekkur ederim eylem59 cim..allah razi olsun..
Evet chnb arkadasimiz sagolsun bilgilerini bizle pyalasmis dikkatlice okudum
cogu seyi zaten okumusdum burdan ve baska sitelerden..ve insallah kotrole gttigimde isime yarayacak bilgiler hepside.
rica ederim canım ben 3 tane 8 haftalık kaybettim ama başka sebeplerden..nacizane tavsiyelerim önce iyi bir dr bul;sonra mutlaka histeroskopi yaptır(bende rahimde bölme çıktı ufak bi operasyonla alındı,erken doğuma yol açıyor),trombofili yani kan pıhtılaşma ve genetik tahillerinizi yaptırın(bende kan pıhtılaşması çıktı hergün iğne yapıyorum kan sulandırıcı),hormon tahlillerini yaptır,gebe kalınca çalışmıyorsan mutlak istirahat,her ay kan idrar tahlili(enfeksiyon için),her kontrolünde rahim ağzını ölçtür..allahın izniyle bebeğine kavuşman dileğiyle canım
slm kızlar dün akşamdan beri ayakta olduğum zaman gelen kahverrngi akıntım oldu.akıntım vardı ama kahverengi değildi neyse bugün hemen doktora gittik.açılma yoktu ama sanırım dikiş yerlerinde kasılma olmuş ve hafif zedelenme varmış.bugünlerde ev içinde ayağa kalktım epey mecbur kaldım yani yanımda kşmse yok birde oğlum olunca işler bana kaldı doktor kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi ve 2 tanede ilaç verdi sanırım kasılma ve erken doğum olmasın diye. nst yede bağlandım o da ii çıktı.kızım 1880 gr olmuş..şimdi evdeyim yatıyorum pazartesi kayınvalidem gelecek.sizlerde dikkat edin kızlar..
benim kızımın adıda sümeyye canım...
onun cennette olacağını bilmek bana çok büyük bir teselli oluyor...
onlar için sorgu sual yok...onlar günahsız melekler...
hemde bizede şefaettçi olacaklar...
kızlar bu arada aklıma gelmİşken söyleyeyim...
ne kadar erken doğarsa doğsun bebeklere isim vermek lazımmış...
evet canım dün doktor kontrolümüz vardı. ilk kez nst ye bağladılar.doktorum çok iyi dedi.bebğimiz dün itibari ile 31+5 gülüktü ve 1900 gr olmuş maşallah. fakat dün bütün ısrarlarıma rağmen dikişlerime bakmadı doktorum. artık bakmaya gerek yok bugüne kadar taşıdı bundan sonrada taşıyacak inşallah rahat ol dedi. akıntım için yine vajinal fitil verdi. birde salı günü hastanede kan ve idrar testleri yapacağız. son haftalarda bunların önemli olduğunu söyledi. inşallah onlarda iyi çıkar. şimdiki hedefimiz 36. haftayı görmek.inşallah görürüz.
rica ederim canım ben 3 tane 8 haftalık kaybettim ama başka sebeplerden..nacizane tavsiyelerim önce iyi bir dr bul;sonra mutlaka histeroskopi yaptır(bende rahimde bölme çıktı ufak bi operasyonla alındı,erken doğuma yol açıyor),trombofili yani kan pıhtılaşma ve genetik tahillerinizi yaptırın(bende kan pıhtılaşması çıktı hergün iğne yapıyorum kan sulandırıcı),hormon tahlillerini yaptır,gebe kalınca çalışmıyorsan mutlak istirahat,her ay kan idrar tahlili(enfeksiyon için),her kontrolünde rahim ağzını ölçtür..allahın izniyle bebeğine kavuşman dileğiyle canım
Seninde basinsagolsun canim...3 tane melegin var ne mutlu sana..insallah bidaha bu acilari sende yasamassin.
Su an hamilemisin?
Ve kesinlikle o tavsiyelerini uyguluyacagim..cunku gercekden bidakine bu acilari yasamak istemiyorum..tabi Allahim isterse ve doktorlarin sayesinde alacagim ilerde bi yavrumu kucagima.
Allah tum isteyenlere verisin insallah..Amin.
Seninde basinsagolsun canim...3 tane melegin var ne mutlu sana..insallah bidaha bu acilari sende yasamassin.
Su an hamilemisin?
Ve kesinlikle o tavsiyelerini uyguluyacagim..cunku gercekden bidakine bu acilari yasamak istemiyorum..tabi Allahim isterse ve doktorlarin sayesinde alacagim ilerde bi yavrumu kucagima.
Allah tum isteyenlere verisin insallah..Amin.
umarım yaşamazsın yaşamayız..evet canım 24+6 günlük hamileyim sorunlar yaşıyorum ama çok şükür genede bebeğim yaşatılacak kadar büyüse 30.haftaya kadar yeter diyorum artık..aminnn aminn
nurcancım sana cevap yazdım geçmiş sayfada gördünmü?
şafak merhaba sende serklaj varmı kaçıncı haftanda ve kaç cm de yapıldı?maşallah bu haftaları görmüşsün,darısı başımıza
bermel başın saolsun arkadaşım. valla benim bildiğim kadarıyla rahim ağzı yetmezliğinde kasıklarda ağrı falan o kadar uzun sürmüyor ama bilemedim ki??? daha iyi bilen arkadaşlar var bu durumları. bi de hep ölçüyormuş senin doktorun.. bu durumu daha iyi bilen arkadaşlar bişeyler der mutlaka sana...
merhaba canım ben 16+2'de acil serklaj oldum. açılma kısalma... kesede hunileşme herbişey var maalesefçok zor geçti zaman... ama 28. haftadan sonra rahatlıyor insan.. umarım hepimiz alıcaz bebeklerimizi kucağımıza. bu arada geçmişi okuyarak geliyorum da az önce senin mesajını gördüm göbek deliğinin yanında yumruk gibi kabarmalar diye... bebek hareketine benzettim ben benim öyle oluyordu o haftalarda bebek hareketleri ama, senin nasıl hissettiğin önemli bi de doktora sor mutlaka derim.
umarım yaşamazsın yaşamayız..evet canım 24+6 günlük hamileyim sorunlar yaşıyorum ama çok şükür genede bebeğim yaşatılacak kadar büyüse 30.haftaya kadar yeter diyorum artık..aminnn aminn
INsallah 30 haftani gorursun ve tabiki 40 a kadar.
Kalbini ferah tut canim.insallah alcaksin bebisini kucagina.
Cok tesekkur ederim Safakcim..allah razi olsun.
Vallahi bende bilmiyorum agrilarim daha cok alt karnimin kas agrilari vardi
baya uzun zmaan surdu ..ve o yuzden bende supeleniyorum rahim agzindanmi degilmi diye
cunku chnb arkadasimizin vedigi bilgilerde agri falan olmadan hemen suyun gelmesi rahim agzi yetmezligine isaretmis..
Evet bebegin suyu agrisiz sancisiz aniden oldu ikiside..ondan bi kac gun sonra dogum sancilari basladi iste.Benim jinekologum sadece ultrasyonda rahim agizini olcuyordu..hep 3.5 diyordu ve buda iyi dedi hep...beni vajinal degilde ultrasyonda bakiyordu hep..sizce ultrasyonda duzgun olce bilirmi?
cunku bazi arkadaslarin yazilarinda okudugumda hep vajinal kontrolden sonra anlamislar rahim agzi yetmezligini.
tekrar cok sagol canim..masallah seninde az kalmis hadi hayirlisi insallah 40 hafaya kadar dayanirsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?