- Konu Sahibi hidennisko
-
- #7.721
kızlar nasılsınız inşallah herkesler iyidir..ben üzgün ve yorunum amcam 1o aydır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu fakat pazar gece kaybettik bana p.tesi söylediler apar topar edirneye geldik cenaze dua derken yıprandım biraz bugün dinleniyorum dr da gidemedim bakalım haftaya evime döndüğümde gidicem giremezsem merak etmeyin allaha emanet olun hepiniz..
selam kızlar... hepiniz iyisinizdir umarım
eylem59 başın saolsun canım.
tatlişoğlum nasıl oldu canım kanamaların??? bi gelişme var mı??
kızlar yaren ve güldenaz yok bikaç gündür??? doğum mu oldu acaba :)))ay çok merak ediyorum.. inşallah iyi ve kolay gitmiştir herşey...
bu arada ben almina ve edayı da çok merak ediyorum onlar da girmiyo bi süredir?? bebişler iyidir inşallahhaberi olan var mı alminadan ve edadan???
merhaba kızlar ben hala doğurmadım...hiçbir belirtimde yok sadece dikişler alındıktan sonra iki üç kez adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı o kadar akıntım bile herzamanki gibi doğuma doğru artıyor diyolar ama malesef bende hala tık yok..perşembe bir hafta olacak..güldenaz ne yaptı acaba almışladır dikişlerini herhalde:26:
fusbor ve özlem hastanede ne yaptılar acaba inşallah iyilerdir..
alminada ne zamandır girmiyor benimde dikkatimi çekti inşallah bir problem yoktur, edacım zaten çalışıyor o fırsat buldukça girer genelde..
eylem arkadaş seninde başın sağ olsun canım..kendine dikkat et yorma..
başınız sağolsun canım...kızlar nasılsınız inşallah herkesler iyidir..ben üzgün ve yorunum amcam 1o aydır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu fakat pazar gece kaybettik bana p.tesi söylediler apar topar edirneye geldik cenaze dua derken yıprandım biraz bugün dinleniyorum dr da gidemedim bakalım haftaya evime döndüğümde gidicem giremezsem merak etmeyin allaha emanet olun hepiniz..
hayırlısı canım demek daha zamnı gelmemiş...merhaba kızlar ben hala doğurmadım...hiçbir belirtimde yok sadece dikişler alındıktan sonra iki üç kez adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı o kadar akıntım bile herzamanki gibi doğuma doğru artıyor diyolar ama malesef bende hala tık yok..perşembe bir hafta olacak..güldenaz ne yaptı acaba almışladır dikişlerini herhalde:26:
alminada ne zamandır girmiyor benimde dikkatimi çekti inşallah bir problem yoktur, edacım zaten çalışıyor o fırsat buldukça girer genelde..
evet canım İslam'ın ilk şehidi. Ammar b. Yasir'in annesi ve ilk müslüman olan hanım sahabelerden...Canım ne güzel bir isim koymuşsun. Sanırım ilk müslüman kadın şehit diye hatırlıyorum. Yanlışsa düzelt. Biz de Berat Tunca'ya doğmadan önce karar vermiştik. Tunca ismini Edirne hatırası olarak düşünmüştük. Oradan ayrılmadan öğrenmiştim hamile olduğumu. Birini de dini isim olsun istemiştik. Diğer oğlumun adı Cihan Buğra bu da Berat Tunca. Hem de söyleyişleri de uygundu. Bazen yine oğlum olursa koyarmıyım diye düşünüyorum, bazen vaz geçiyorum. Kızım olursa da Rüveyda ve Şevval olarak düşünüyorum. Tabi şimdilik... O zamanları da görürüz inşallah.
başınız sağolsun canım...
rabbim geride kalanlara uzun hayırlı ömürler versin...
canım kendini yorma aman dikkat et...
hayırlısı canım demek daha zamnı gelmemiş...
az sabır elbet bir gün doğacak...
rabbim kolay doğum yapıp bebeğini sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin...
evet canım İslam'ın ilk şehidi. Ammar b. Yasir'in annesi ve ilk müslüman olan hanım sahabelerden...
bunun bilincide olarak koydum...
aslında ben ya peygamberimizin hanımlarından yada kızlarından birinin ismini koymayı düşünüyordum ama akrabalarda nerdeyse hepsi var...
bende bana kızımı hatırlatır diye etrafımda olmasını istemedim
doğumdan 2 gün önce cinsiyetini öğrenmiştik o yüzden doğmadan isim kararımız yoktu...
sonrada böyle bir karra aldım işte...
canım sizin sizin isimlerde çok güzel...
ayer82 8 gündür girmemiş ama çok sık girmeyen bir arkadaşımızdı bu yüzden kötü şeyler getirmiyorum aklıma...
inş oda iyidir...
tatlişoğlum dün 14 den sonra hiç girmemiş...
inş iyidir...
.
özlem maşallah iyi gözüküyor başka topikte mesajlarını gördüm...
en son dün iyiiym diye yazmış...
inş hala iyidir...
allah (cc) hepsinin yardımcısı olsun...
zamanı gelince sağ salim bebeklerini kucaklarlar inş..
inş canım...İnşallah, bizde hamile olduğumuzu öğreniriz, sağlıklı bir hamilelik geçiririz, ne isim koyalım diye fikir alışverişinde bulunuruz, bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız. Ve bütün bunları burada beraber paylaşırız ,aminnn...
Araştırmaların bizi aydınlattı, sağol.
Kızlar bizleri merakta koymayın...
Ha bu arada biz vefat haberini alınca ne yapacağımızı şaşırmıştık. Bir hocayı aramıştık.Vefatından sonra ezanla kulağına ismi okundu ve cenaze namazı bile kılındı. Tek hakkınızı helal ediyor musunuz denmedi. Hoca 4 aylıktan büyük bebeklere cenaze namazı kılınır dedi. Biz desonradan öğrendik bunları. Başa gelmeyince bilinmiyor. Allah kimseye yaşatmasın. Amin...
Canım, ben de sizler gibi internetten çok araştırmıştım. Doktorumla atladığımız bir şey olmasın diye. Ben, buraya katılan yeni arkadaşlar baştan forumu okudum. İşime yarayacak şeyleri not almaya çalıştım. Sanırım sen de okumuşsun. Gerçekten burada çok güzel mucizeler gerçekleşmiş. İnşallah bizler de güzel şeyler yaşayacağız. Sen Hollanda'dasın sanırım. Dostların vardır inşallah. Çok da yalnız kalıp acını derinleştirmemeni tavsiye ederim. Ben doğumdan sonra bir kere psikoloğa gitmiştim ve biz acımızı hep tek yaşadık, aman kayınvalidem duymasın tansiyonu yükselir, aman annemler uzak gelemezler onlara söylemeyelim, o duymasın bu üzülmesin derken acımızı Hatay'daki eş dostla paylaşabildik dedim. O da öyle yapmamalıydınız demişti. Acı hepinizin acısıdemişti. Bir de içime atmamamı, paylaşmak istiyorsam paylaşmamı ve ağlamamı, üzülmemin normal olduğunu hatta ağlamasam, üzülmesem sorun olacağını söylemişti. Biz burada da acılarımızı hep birlikte paylaştık. Sen de duygularını bizlerle paylaş arkadaşım...
ah canım geçmiş olsun işşallah birşey yoktur içini rahat tut sterse girme sag saglim aklırsın kucagına merak etme ne güzel bak 32 haftaları görmüşşsün işşallah bebegin dayanırda geç dogar erken dogar üzülme sag saglim alırsın kucagına ben buna inanıyorum
canım benim başın sagolsun benimde 2 kayıbım var biri 20 haftalıktı digerinide 18 hafta 3 lükken kaybettim 4 ay oluyo şans işte şimdi dorsaydı 1 haftalık anne adayıydım ben allahım bizlere sabır versin işşallah bugün teyzemin kızının dogumunu duydum oda benimle hamileydi okadar hayallaerim vardıki ama malesef olmadı ne güzel şimdi yavrusuyla birlikte benim yavrularımda cennette acaba diyorum gelip yanıma ogullarım agladıgımda göz yaşlarımı silerlermi beni görürlermievlat acısı çok zormuş bu genç yaşımda 2 kayıp yaşadım ne kadarda zor demi
kızlar nasılsınız inşallah herkesler iyidir..ben üzgün ve yorunum amcam 1o aydır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu fakat pazar gece kaybettik bana p.tesi söylediler apar topar edirneye geldik cenaze dua derken yıprandım biraz bugün dinleniyorum dr da gidemedim bakalım haftaya evime döndüğümde gidicem giremezsem merak etmeyin allaha emanet olun hepiniz..
Merhaba canim..kusura bakma ancak bu gun firsat buldum.
Evet cok okudum bu konu hakkinda....benim daha belli bile degil rahim agzi yetmezligimi degilmi diye..cunku daha kontroller olcak falan.uzun bu yol beni bekliyor.
Canim ben burda yalniz degilim cok kalabaligiz ailem ve esimin ailesi hep burda..arkadaslarim cok dostum cok..beni hic yalniz birakmadilar..ama artik yalnizlik istiyorum hic yalniz birakmadilar sagolsun bu zamana kadar..ama yalnizlik da iyi gelcek diye dusunuyorum
Ve yakin zamanda piskolog destegi almayi dusunuyorum gecenkindede gittim ama cabuk biraktim fayadasi olmuyor diye bu kez baskasina gitcem.
Herseyin hayirlisi canim.
Sen suan hamilemisin?
Evet, her şeyin hayırlısı. Tam teşhisin konunca önünü daha iyi görürsün inşallah. Şu an hamile değilim. 7,5 ay önce 25. haftalık bebeğimikaybetmiştim. Psikolojik olarak yeni yeni toparlandım. Özellikle yeni bebek için eşimi ikna etmem zor oldu. Bir dahaki aya deneyeceğiz inşallah. Umarım sen de bir an önce teşhisinden sonra uygun zamanda hamile kalırsın canım...
öyle canım çok zor dedigin gibi benimle 14 kiş vardı dogum yapıcak ben geçen pazar dogum yapıcaktım rabbim naip etseydi teyzemin kızıda benimle birlikteydi aradım hediyeni aldım dedim çok ısrar etti gitmek zorunda kaldım malesef okadar kötü oldumki dedim sen bebek görmeye geldin şimdi yavrun dursaydı seninle birlikte olucaktı dedim çok zor acısı rabbim biliyoya halen için yüregim yanıyo yumurtaya can veren allahım birdaha sevtun kuluna nasip edermi acaba anneligi bende pko var 7 sene arayla hamile kaldım umudum yok ocak ayında bebege vesile olduk ama olmadı bu ayda boş çıkar diye çok korkuyorum arkadaşlarım gibi çizelge yapmak istiyorum acaba 32 haftaları görürümüyüm merak ediyorum allahım hepimizede acısında tez zamanda meleklerimizi bizlere yollasın işşallahMerahaba canim cok sagol..Kismet iste demek seninde iki melegin var
uzulme canim bunlarda bizim imtihanimiz...Allah sarini veriyor insallah.
Bende gorumcemle ayni zamanda dogum yapcakdik ilk hamileligimde..yani birinci ayin 14 falan dogumum olcakdi ama malesef benim kollarim bos onunki dolu..insana bu tur zamanlarda daha kotu oluyor..ben mesela onun yanina bi kez gittim ve cok kotu oldum..onun icin cok seviniyorum tabi ama kendim icinde bi o kadarda uzuluyorum..ama hayirlisi diyorum kismet degilmis diye.
Etrafim hamile dolu simdi samimi arkadaslarim kiz kardesim kuzenlerim hepsi hamile..insallah onlar bizim yasadiklarimizi yasamazlar.
Uzulme canim insallah bizimde yuzumuz birgun gulecek
başın sagolsun canım mekanı cennet olsun işşallah allahım sabır versinkızlar nasılsınız inşallah herkesler iyidir..ben üzgün ve yorunum amcam 1o aydır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu fakat pazar gece kaybettik bana p.tesi söylediler apar topar edirneye geldik cenaze dua derken yıprandım biraz bugün dinleniyorum dr da gidemedim bakalım haftaya evime döndüğümde gidicem giremezsem merak etmeyin allaha emanet olun hepiniz..
merhaba kızlar ben hala doğurmadım...hiçbir belirtimde yok sadece dikişler alındıktan sonra iki üç kez adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı o kadar akıntım bile herzamanki gibi doğuma doğru artıyor diyolar ama malesef bende hala tık yok..perşembe bir hafta olacak..güldenaz ne yaptı acaba almışladır dikişlerini herhalde:26:
canlarım taziyeleriniz için hepinize teşekkür ederim..chnb edirneliyim canım ailem burda ben tekirdağ çorluda hemşireyim eşiminde işi çorluda yoksa çok güzeldir sakin bi yer orayı tercih ederdim( bugün vajinamın içinde sanki bebek hareket ettikçe iğne saplar gibi ağrılar var yarın burda bi dr gidicem bakalım.birde mayıs annelerinde aynı haftadakiler kaburgalarımın altında oynuyo demişler bebişler..benimse göbek deliğimi bile geçmedi hatta vajinamın hemen üstünde hareketleri çokmu aşağıda bu bebek umudum kırılıyor sanki
kızlar pazartesi günü dikişim anestezi altında alındı .alındıktan sonra doktorum nst ye bağladı düzenli kasılma görünce kal sana suni sancı verelim doğurtyaım yoksa yollarda doğurursun dedi. iki gündür hastanedeyim suni sancılara rağmen hiç açılma yok.birazda international ın para yolmak amaçlı yaptığı bişi olsa gerek bu gün sıkıldım evde beklemek istiyorum dicem doktoruma.dikişsiz iki gündür suni sancılara rağmen açılma olmadı.kızlar serklaj yaptıranlar hiç korkmasınlar benim ki 1 cm altında bu şekildeyse serklaj allahın izniyle yetmezlik şüphesinde büyük ölçüde koruyucu olacaktır.
öyle canım çok zor dedigin gibi benimle 14 kiş vardı dogum yapıcak ben geçen pazar dogum yapıcaktım rabbim naip etseydi teyzemin kızıda benimle birlikteydi aradım hediyeni aldım dedim çok ısrar etti gitmek zorunda kaldım malesef okadar kötü oldumki dedim sen bebek görmeye geldin şimdi yavrun dursaydı seninle birlikte olucaktı dedim çok zor acısı rabbim biliyoya halen için yüregim yanıyo yumurtaya can veren allahım birdaha sevtun kuluna nasip edermi acaba anneligi bende pko var 7 sene arayla hamile kaldım umudum yok ocak ayında bebege vesile olduk ama olmadı bu ayda boş çıkar diye çok korkuyorum arkadaşlarım gibi çizelge yapmak istiyorum acaba 32 haftaları görürümüyüm merak ediyorum allahım hepimizede acısında tez zamanda meleklerimizi bizlere yollasın işşallah
başın sagolsun canım mekanı cennet olsun işşallah allahım sabır versin
canım ne güzel dikişleri alırken acıdımı :18::18:birde özgürlük nasıl birşey biraz anlatsana ne güzel artık ayaktasın demi kız bu mercimek dohmak istemiyomuş 40 haftaları görüyomuşun ay ne güzel olurduevemi yolladılar dikişleri alınca ben hastanede bekletiliyo biliyorum biraz beni ilgilendirirsen sevinirim bebem :44::44::44:
bu arada arkadaşları bende kaç zamandır merak ediyorum nerelerdeler acaba ses verselerde bilsek hu hu kızlar sev verin sevtun kulunuza bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?