- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.141
canim dualarim seninle senin yerine ben heyecanlandim vallahi guzel haberlerini bekliyoruzkızlar akşam 11'den beri ağrılarım var on dakikada bir geliyor, sıklaşmasını bekliyorum şu an, eğer sayfaya giremezsem bilinki doğuma gittim, ben hepinize dua edicem, sizde bana edin...
canım işşallah dogumun kolay geçer allahım yardımcın olsun canım benimaferim al sana benden ilk hediye sana güzel bir çiçek bebeginede güzel bir oyuncak
kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyıminannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yani girsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare
canım benim,, dularımız seninle.. belkide şuan bebeğini kucağına aldın canım benim.. rabbim kolay tez doğum nasip etsin canım. bizi habersiz bırakma...
merhaba arkadaşlar nasılsınız
dAHA DOPĞURAN OLMAMIŞ.ben cumadan beri hastanede yatıyoruz.karnım taş gibi demiştim ya saydım bir saatte 14 kere oluyordu.doktor hemen pre-pr serum al gel dedi.3 gündür 6 kere bağlandım.sancıyı pre-par da durdurmuyor.ağlarkn doktor geldi bende erken doğar mı 28 haftalık yaşar mı dedim.yaşar çok küçük değil dedi.zaten sen riskli gebesin dedi.ama ben bırakmıcam işin ucunu.karamsar olma dedi.
bakalım yatıyoruz bekliyoruz.dua edin kızlar.
canım inş sende güzel haberlerini verir ve paylaşırsın bizimle burda çok güzel dotluklar var sevinçler üzüntüler hepsi paylaşılıyor buda çok güzel bir moral kaynağı oluyor...
Ben de tamamını okuduğumda seninle aynı şeyleri hissettim. Sana katılıyorum canım. Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah...
evet dikişsiz arkadaşlarda olmuştu ama yatarak sonuca ulaştılar...
başka mesajında çalıştığını söylemişsin şimdilik açıklığın çok fazla değil ama ilerde ne olur bilinmez...
bu yüzden tedbir çok önemli...
dikiş yapılmayabilir ama çalışman doğru değil bence...
hatta çoğu arkadaş dikiş olduğu halde bile yatrak geçirdiler...
Ben de dinlenmeni tavsiye ederim canım. Dikişsiz tamamlayanlar da var. Ben mesela. 29'dan 35'e kadar yatmıştım. Ama senin haftan küçük. Riskli haftalar. Doktorun ne diyor bu konuda? İlk hamileliğin mi?
kızlar akşam 11'den beri ağrılarım var on dakikada bir geliyor, sıklaşmasını bekliyorum şu an, eğer sayfaya giremezsem bilinki doğuma gittim, ben hepinize dua edicem, sizde bana edin...
maşallah senin bebişineeeeyarencim belki şimdi bebişin kucağında, haberleini bekliyoruz canım.güldenaz sıra sende canım.
tatlişoğlum canım gözünaydın bebişinde sende iyimişsiniz. ne güzel gelişimi de çok iyi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
sevtuncum saol güzel dileklerin için canım şimdi senden güzel haberler bekliyoruz.
benimde dün kontrolüm vardı. ağrılarımın büyük çoğunluğu idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş, birazı da bebek büyümekte olduğu için aşağıya baskı yapmasından.dikişlerime yine bakmadı.iki hafta daha idare etmesini umuyoruz.bebek gelişimi hala geriden gidiyor. ultrasona göre 33+5 olmuşuz.kilosu 2250 gr.ciğer gelişimi için 36 olmasını bekliyoruz.doktorum eğer son anda bir değişiklik olmazsa 36 yada 37 de dikişleri alırız normal doğum yapabilirsin dedi.hakkımızda hayırlısı olsun.
merhabalar;:81:
ben de 2010 da 20 haftalık oğlumu kaybettim.
Allah kimseye yaşatmasın bebeğim doğduğunda canlıydı,gözlerimin önünde kaybettim onu.üstelik doktorum bebeğinizi kaybetmenizin hiçbir nedeni yok, farz edin ki bir kaza oldu ve siz de bebeğinizi kaybettiniz,3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsiniz dedi. ve inanın bana bunu söylerken o kadar rahattı ki!!!
doktorumu değiştirdim. Abdullah bey doğumdan sonra geçirdiğim kürtaj yüzünden bebek için 1 sene beklemelisiniz dedi. ve servikal yetmezlik teşhisi koydu.şimdi 12 haftalık hamileyim.2 gün sonra serklaj işlemi uygulanacak.inşallah sorun çıkmaz.
arkadaşlar size tavsiyem doktor seçerken tavsiyelere önem verin.ben geçen sene ilçede öğretmendim,çok şükür şimdi ili içi tayinim oldu birkaç arkadaş ilk doktorumu değiştirmemi önermişti fakat ilçede olduğumuz için şehre inmek daha riskli diye düşünmüştük.
belki ben de önerileri dinleyip daha insani duyguları olan bir doktora gitseydim bebeğim yaşıyor olacaktı.
ALLAH HER İSTEYE HAYIRLI, UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VERSİN...
canım geçmiş olsun inş sorunsuz bi kaç haftayı daha atlatırsın..dinlen bol bol kalkmamaya çalış..doktorun dediği gibi karamsar olma....hepimiz birbirimize dua edelim buna çok ihtiyacımız var...merhaba arkadaşlar nasılsınız
dAHA DOPĞURAN OLMAMIŞ.ben cumadan beri hastanede yatıyoruz.karnım taş gibi demiştim ya saydım bir saatte 14 kere oluyordu.doktor hemen pre-pr serum al gel dedi.3 gündür 6 kere bağlandım.sancıyı pre-par da durdurmuyor.ağlarkn doktor geldi bende erken doğar mı 28 haftalık yaşar mı dedim.yaşar çok küçük değil dedi.zaten sen riskli gebesin dedi.ama ben bırakmıcam işin ucunu.karamsar olma dedi.
canım yaren sanırım doğum yaptı gelmedi bugün sıra sende inş güzel haberlerini bekliyoruz....yarencim haber gelmediğine göre doğum yaptın .darısı benim başıma şimdi sıra bende
yarencim belki şimdi bebişin kucağında, haberleini bekliyoruz canım.güldenaz sıra sende canım.
tatlişoğlum canım gözünaydın bebişinde sende iyimişsiniz. ne güzel gelişimi de çok iyi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
sevtuncum saol güzel dileklerin için canım şimdi senden güzel haberler bekliyoruz.
benimde dün kontrolüm vardı. ağrılarımın büyük çoğunluğu idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş, birazı da bebek büyümekte olduğu için aşağıya baskı yapmasından.dikişlerime yine bakmadı.iki hafta daha idare etmesini umuyoruz.bebek gelişimi hala geriden gidiyor. ultrasona göre 33+5 olmuşuz.kilosu 2250 gr.ciğer gelişimi için 36 olmasını bekliyoruz.doktorum eğer son anda bir değişiklik olmazsa 36 yada 37 de dikişleri alırız normal doğum yapabilirsin dedi.hakkımızda hayırlısı olsun.
merhabalar;:81:
ben de 2010 da 20 haftalık oğlumu kaybettim.
Allah kimseye yaşatmasın bebeğim doğduğunda canlıydı,gözlerimin önünde kaybettim onu.üstelik doktorum bebeğinizi kaybetmenizin hiçbir nedeni yok, farz edin ki bir kaza oldu ve siz de bebeğinizi kaybettiniz,3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsiniz dedi. ve inanın bana bunu söylerken o kadar rahattı ki!!!
doktorumu değiştirdim. Abdullah bey doğumdan sonra geçirdiğim kürtaj yüzünden bebek için 1 sene beklemelisiniz dedi. ve servikal yetmezlik teşhisi koydu.şimdi 12 haftalık hamileyim.2 gün sonra serklaj işlemi uygulanacak.inşallah sorun çıkmaz.
arkadaşlar size tavsiyem doktor seçerken tavsiyelere önem verin.ben geçen sene ilçede öğretmendim,çok şükür şimdi ili içi tayinim oldu birkaç arkadaş ilk doktorumu değiştirmemi önermişti fakat ilçede olduğumuz için şehre inmek daha riskli diye düşünmüştük.
belki ben de önerileri dinleyip daha insani duyguları olan bir doktora gitseydim bebeğim yaşıyor olacaktı.
ALLAH HER İSTEYE HAYIRLI, UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VERSİN...
hakısın canım en mantıklısı bu galiba...
bugün maşallah iyiydi hastada olmadı...
tabi çok halsiz hala....
hasta olduğu zaman dr u bırak hiçbirşey için yerinden kımıldatamıyoruz...
hastalık geçtikten sonrada pek dr a gitmek istemiyor...
hiç umudu yok bunca zamn çare bulunmadı böyle olup geçecek diye düşünüyor...
rabbim beterinden korusun...
çok sağolun arkadaşlar
allah razı olsun
merhaba arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?