- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.161
canım benim doktorun dediği gb karamsar olma iyi düşün iyi olsun.inş bebeğin biraz daha durur.karnının kasıldıgını taş gibi oldugu nasıl anlıyorsun bu doğum belirtisi mi oluyor..
canım senin bebek hep geriden geliyor demekki geç döllenme falan oluş...benimde dün kontrolüm vardı. ağrılarımın büyük çoğunluğu idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş, birazı da bebek büyümekte olduğu için aşağıya baskı yapmasından.dikişlerime yine bakmadı.iki hafta daha idare etmesini umuyoruz.bebek gelişimi hala geriden gidiyor. ultrasona göre 33+5 olmuşuz.kilosu 2250 gr.ciğer gelişimi için 36 olmasını bekliyoruz.doktorum eğer son anda bir değişiklik olmazsa 36 yada 37 de dikişleri alırız normal doğum yapabilirsin dedi.hakkımızda hayırlısı olsun.
başın sağolsun arkadaşım...merhabalar;:81:
ben de 2010 da 20 haftalık oğlumu kaybettim.
Allah kimseye yaşatmasın bebeğim doğduğunda canlıydı,gözlerimin önünde kaybettim onu.üstelik doktorum bebeğinizi kaybetmenizin hiçbir nedeni yok, farz edin ki bir kaza oldu ve siz de bebeğinizi kaybettiniz,3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsiniz dedi. ve inanın bana bunu söylerken o kadar rahattı ki!!!
doktorumu değiştirdim. Abdullah bey doğumdan sonra geçirdiğim kürtaj yüzünden bebek için 1 sene beklemelisiniz dedi. ve servikal yetmezlik teşhisi koydu.şimdi 12 haftalık hamileyim.2 gün sonra serklaj işlemi uygulanacak.inşallah sorun çıkmaz.
arkadaşlar size tavsiyem doktor seçerken tavsiyelere önem verin.ben geçen sene ilçede öğretmendim,çok şükür şimdi ili içi tayinim oldu birkaç arkadaş ilk doktorumu değiştirmemi önermişti fakat ilçede olduğumuz için şehre inmek daha riskli diye düşünmüştük.
belki ben de önerileri dinleyip daha insani duyguları olan bir doktora gitseydim bebeğim yaşıyor olacaktı.
ALLAH HER İSTEYE HAYIRLI, UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VERSİN...
sağol canım...Fadik canım Anneciğin için acil şifalar dilerimm.Senin doktor araştırmaları nasıl gidiyor bulabildin mi istediğin gibi bir doktorr canımm
hayırlısı olsun canımcanım işşallah dogumun kolay geçer allahım yardımcın olsun canım benimaferim al sana benden ilk hediye sana güzel bir çiçek bebeginede güzel bir oyuncak
kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyıminannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yani girsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare
geçmiş olsun canım..rabbim bebeğini sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin...merhaba arkadaşlar nasılsınız
dAHA DOPĞURAN OLMAMIŞ.ben cumadan beri hastanede yatıyoruz.karnım taş gibi demiştim ya saydım bir saatte 14 kere oluyordu.doktor hemen pre-pr serum al gel dedi.3 gündür 6 kere bağlandım.sancıyı pre-par da durdurmuyor.ağlarkn doktor geldi bende erken doğar mı 28 haftalık yaşar mı dedim.yaşar çok küçük değil dedi.zaten sen riskli gebesin dedi.ama ben bırakmıcam işin ucunu.karamsar olma dedi.
bakalım yatıyoruz bekliyoruz.dua edin kızlar.
güzel heberlerini bekliyoruz canımkızlar akşam 11'den beri ağrılarım var on dakikada bir geliyor, sıklaşmasını bekliyorum şu an, eğer sayfaya giremezsem bilinki doğuma gittim, ben hepinize dua edicem, sizde bana edin...
Arkadaşlar yukardaki yazıyı bir psikoloji sitesinden aldım.
merhaba arkadaşlar nasılsınız
dAHA DOPĞURAN OLMAMIŞ.ben cumadan beri hastanede yatıyoruz.karnım taş gibi demiştim ya saydım bir saatte 14 kere oluyordu.doktor hemen pre-pr serum al gel dedi.3 gündür 6 kere bağlandım.sancıyı pre-par da durdurmuyor.ağlarkn doktor geldi bende erken doğar mı 28 haftalık yaşar mı dedim.yaşar çok küçük değil dedi.zaten sen riskli gebesin dedi.ama ben bırakmıcam işin ucunu.karamsar olma dedi.
bakalım yatıyoruz bekliyoruz.dua edin kızlar.
merhabalar;:81:
ben de 2010 da 20 haftalık oğlumu kaybettim.
Allah kimseye yaşatmasın bebeğim doğduğunda canlıydı,gözlerimin önünde kaybettim onu.üstelik doktorum bebeğinizi kaybetmenizin hiçbir nedeni yok, farz edin ki bir kaza oldu ve siz de bebeğinizi kaybettiniz,3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsiniz dedi. ve inanın bana bunu söylerken o kadar rahattı ki!!!
doktorumu değiştirdim. Abdullah bey doğumdan sonra geçirdiğim kürtaj yüzünden bebek için 1 sene beklemelisiniz dedi. ve servikal yetmezlik teşhisi koydu.şimdi 12 haftalık hamileyim.2 gün sonra serklaj işlemi uygulanacak.inşallah sorun çıkmaz.
arkadaşlar size tavsiyem doktor seçerken tavsiyelere önem verin.ben geçen sene ilçede öğretmendim,çok şükür şimdi ili içi tayinim oldu birkaç arkadaş ilk doktorumu değiştirmemi önermişti fakat ilçede olduğumuz için şehre inmek daha riskli diye düşünmüştük.
belki ben de önerileri dinleyip daha insani duyguları olan bir doktora gitseydim bebeğim yaşıyor olacaktı.
ALLAH HER İSTEYE HAYIRLI, UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR VERSİN...
yarencim gelmediğine söre doğurduğunu tahmin ediyorum inşallah ikinizde çok iyisinizdir,bebişini bol bol kokla bizim içinde..
samyeli canım çok geçmiş olsun inşallah atlatıcaksın atlatıcaz canım bol bol dua et bende ediyorum..
sevtuncum nezaman iyi hissedersen gel oldumu çok özletme kendini..
ve tüm arkadaşlarım iyimisiniz nasılsınız..
benimde karnımda sertleşmeler oluyordu nidilat başladılar varmı aranızda kullanan?çok ilaç kullanıyorum ya bebişimi etkilemiyodur umarım..
Arkadaşlar dün gece bilgisayarım çöktü boş dersimde okuldan yazıyorum. Dün akşamüstü doktorum mesaj göndermiş.Daha önceden serklaj deneyimlerinin olduğunu "bir" hastasında enfeksiyona bağlı bebelik kaybı olduğunu yazmış. Serklaj için de dünyanın bu yöntemi terk etme eğilimi içinde olduğunu belirtmiş. Bir de benim için özellikle bütün yeni çalışmaları gözden geçirip en uygun tedaviyi uygulayacağını yazmış. Cevaplaması beni sevindirdi. Defalarca arayıp telefonla ulaşamayınca her halde benim durumumda bir hastayla ilgilenmek istemediğini bile düşünmüştüm ve bir boşluk yaşamıştım. Bugün dersten sonra gideceğim inşallah. Bu arada eşim yine grip oldu umarım sorun yaşamayız. Su çiçeği tahlilini inşallah bugün yaptırabilirim.
gecmis olsun canim bebeginin kilosu gayet iyi meraklanma arkadasim benimkiler dogdugunda 1500grdi simdi masallah iyiler senin drun igneyi acil durum icin bekliyor herhalde cunki normalde 28.haftadan sonra yapiliyormusyarencim belki şimdi bebişin kucağında, haberleini bekliyoruz canım.güldenaz sıra sende canım.
tatlişoğlum canım gözünaydın bebişinde sende iyimişsiniz. ne güzel gelişimi de çok iyi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.
sevtuncum saol güzel dileklerin için canım şimdi senden güzel haberler bekliyoruz.
benimde dün kontrolüm vardı. ağrılarımın büyük çoğunluğu idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş, birazı da bebek büyümekte olduğu için aşağıya baskı yapmasından.dikişlerime yine bakmadı.iki hafta daha idare etmesini umuyoruz.bebek gelişimi hala geriden gidiyor. ultrasona göre 33+5 olmuşuz.kilosu 2250 gr.ciğer gelişimi için 36 olmasını bekliyoruz.doktorum eğer son anda bir değişiklik olmazsa 36 yada 37 de dikişleri alırız normal doğum yapabilirsin dedi.hakkımızda hayırlısı olsun.
canım senin bebek hep geriden geliyor demekki geç döllenme falan oluş...
ama maşallah yine iyi haftalara geldiniz 33 te güzel...
rabbim az daha dayanmanızı ve sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin...
canim annene gecmis olsun gecen cevaplayamadim bir sorun vardi nette guzel haberlerini bekliyoruz korunmayi nezaman birkicaksin takip edememistim nezamandir
bende olmusdu canim doktorunu aradinmi korkutmak istemem ama ciddi bir durummerhaba ARKADASLAR BENIM DUN KAHVERENGI AKINTIM OLDU.SIZINDE ILK AYINIZDA OLMUSMUYDU
merhaba arkadaşlar ben hala hastanedeyim.ve daha kalacaz bakalım hayırlısı.sabah deli oldum nöbetini devreden hemşire beni nst bağladı gitti.diğerleride beni nst de unuttu.sonra kalkıcaktım ki kağıt bitti Allahtan çıkardım aletleri hemşirelere beni nst de unuttunuz dedim.dedikodu kahkaha deli oldum.eşimede kızdım beni neden sormuyorsun 1 saatir içerdeyim.oda nete dalmış.neyse sizce bebeğin kalp atışlarına zararı var mıdır.çünküne zaman girsem bebek çok tekmeliyo.
karnımın taş ibi oluşunu kim sormuştu.böyle balon şişerya öyle şişiyor sertlaşiyor.yaklaşk 2dk sonra iniyor.sancı hissetmiyorum.
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Allah razı olsun öpüyorum hepinizi.
Arkadaşlar dün gece bilgisayarım çöktü boş dersimde okuldan yazıyorum. Dün akşamüstü doktorum mesaj göndermiş.Daha önceden serklaj deneyimlerinin olduğunu "bir" hastasında enfeksiyona bağlı bebelik kaybı olduğunu yazmış. Serklaj için de dünyanın bu yöntemi terk etme eğilimi içinde olduğunu belirtmiş. Bir de benim için özellikle bütün yeni çalışmaları gözden geçirip en uygun tedaviyi uygulayacağını yazmış. Cevaplaması beni sevindirdi. Defalarca arayıp telefonla ulaşamayınca her halde benim durumumda bir hastayla ilgilenmek istemediğini bile düşünmüştüm ve bir boşluk yaşamıştım. Bugün dersten sonra gideceğim inşallah. Bu arada eşim yine grip oldu umarım sorun yaşamayız. Su çiçeği tahlilini inşallah bugün yaptırabilirim.
aradım igne yaptırdık 3gun sonra tekrar yapılcak
merhabacanım nasılsın? klomen kullanmaya başlayacaktın nasıl gidiyor merak ettim seni...
arkadaslar bugun kontrolum vardi 24 hafta bugun bitti.rahmimde kisalma devam ediyo suan 33mm yine baya kisalmis.3 hafta once 41mm di
bugun yine sertlesmelerim oluyor bakalim prepar hapini 3 saatte 3 tane birden yutacam eger iyi gelirse hastaneye yatmicam iyi gelmezse serumla vercekler.bebegim masallah cok iyi ins 3 hafta daha dayanir daha cok kucuk cunki.dualarinizi bekliyorum ins 30 haftaya ulasabilirim.
arkadaslar bugun kontrolum vardi 24 hafta bugun bitti.rahmimde kisalma devam ediyo suan 33mm yine baya kisalmis.3 hafta once 41mm di
bugun yine sertlesmelerim oluyor bakalim prepar hapini 3 saatte 3 tane birden yutacam eger iyi gelirse hastaneye yatmicam iyi gelmezse serumla vercekler.bebegim masallah cok iyi ins 3 hafta daha dayanir daha cok kucuk cunki.dualarinizi bekliyorum ins 30 haftaya ulasabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?