- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.121
geçmiş olsun dilekleri için çok sağolun arkadaşalr...
kızlar annem çok hasta ve benim elimden birşey gelmiyor bu beni deli ediyor...
annemin farklı bir rahatsızlığı var adını bilmediğimizden söyleyemiyorum bile
konumuzla hiç alakalı değil ama sizlerle paylaşmak istiyorum belki yardımınız dokunur...
en azından dr hangi bölüme gideceğimizi bilsek o da iyi olur...
bu hastalık annemde yaklaşık 25 yıldır var...
bir ara 12 yıl kadar ara vermİşti ama 8-10 yıldır yine arada oluyor...
hasta şöyle oluyor...
çok sık nefes almaya başlıyor sık sık hiç aravermeden devamlı...
bazen bu esnada eli kolu uyuşuyor bazen elini öğle sıkıyorki açmak nerdeyse imkansız...
bu uyuşma sıkma eskiden çok fazla olurmuş şimdi rahatsızlandığında o kadar yok...
hatta çoğu zamn sadece nefes alıp veriyor...
bu böyle kriz gibi gelip geçiyor geçtiğinde annem çok yorgun halsiz devamlı yatıyor...
heryerinin ağrıdığını hatta sanki içerisin parçalandığını söylüyor...
eskiden çok dr gezmişler hastalığa bir ad bile bulamamışlar...
çoğuda pskolojik demiş...
şimdide ne yapsam ne etsem diye kafayı yiyeceğim...
annem o kadar yorgunki ben dr gidemem oraalrda iyice hasta olurum diyor...
hem dr ne yapıyorki diyor...
yeniden bir araştırmaya başlasak iyi olur ama nerden başlayacağımı hangi dr a gideceğimi bile bilemiyorum...
fadikçim geçmiş olsun öncelikle,bence annenin tüm tetkikleri yapılıp doğru teşhiş koyulmuş yani psikolojik diye düşünüyorum.sık nefes almasına bağlı uyuşmaları kendinde deneyebilirsin aynı sonuç olur..hangi durumlarda ortaya çıkıyor onu bulup ortadan kaldırın bence yada şöyle yapabilirsiniz kötüleşmeye başladığında vereceğin bir vitamin hapı olsun ve annene vitamin deme aynı durumda çok işe yarayan başka birinin önerdiği çok etkili bi ilaç de..ben hem hemşireyim hemde annemin sorununu böyle çözdüm canım..geçmiş olsun dilekleri için çok sağolun arkadaşalr...
kızlar annem çok hasta ve benim elimden birşey gelmiyor bu beni deli ediyor...
annemin farklı bir rahatsızlığı var adını bilmediğimizden söyleyemiyorum bile
konumuzla hiç alakalı değil ama sizlerle paylaşmak istiyorum belki yardımınız dokunur...
en azından dr hangi bölüme gideceğimizi bilsek o da iyi olur...
bu hastalık annemde yaklaşık 25 yıldır var...
bir ara 12 yıl kadar ara vermİşti ama 8-10 yıldır yine arada oluyor...
hasta şöyle oluyor...
çok sık nefes almaya başlıyor sık sık hiç aravermeden devamlı...
bazen bu esnada eli kolu uyuşuyor bazen elini öğle sıkıyorki açmak nerdeyse imkansız...
bu uyuşma sıkma eskiden çok fazla olurmuş şimdi rahatsızlandığında o kadar yok...
hatta çoğu zamn sadece nefes alıp veriyor...
bu böyle kriz gibi gelip geçiyor geçtiğinde annem çok yorgun halsiz devamlı yatıyor...
heryerinin ağrıdığını hatta sanki içerisin parçalandığını söylüyor...
eskiden çok dr gezmişler hastalığa bir ad bile bulamamışlar...
çoğuda pskolojik demiş...
şimdide ne yapsam ne etsem diye kafayı yiyeceğim...
annem o kadar yorgunki ben dr gidemem oraalrda iyice hasta olurum diyor...
hem dr ne yapıyorki diyor...
yeniden bir araştırmaya başlasak iyi olur ama nerden başlayacağımı hangi dr a gideceğimi bile bilemiyorum...
selam kızlar nasılsınız umarım hepınızde coooook ıyısınızdır...
bız cokl ıyıyız rabbıme cok sukur dun balımın doblerı vardı dr gayet ıyı gorunuyo dedı...1200 gr olmus...salı gunu dus almamada ızın verdıler hayatımda hıc unutmayacagım bır dus olacak benım ıcın nerdeyse ıkı aydır heralde dusdan sonra 3gun uyuruz....allahıma cok sukur agrımız bır sıkıntımız yok ıns boyle devam ederız...hastane gunlerı devam doguma kadar....
dr nete cok ızın vermıyo dıye sık gıremıyorum arkadaslar nasıllar?????
canım çok geçmiş olsun bencede bir ünv hatanesinnde nöroloji bölümünemi gitseniz acaba? gerçi gitmişsinizdir kesin ama aklıma o geldi inş bir tedavisi olur allahım şifa versin.....
bugün kontrolüm vardı kızlar çok şükür herşey yolunda biraz tansiyonum yüksek çıktı ama sanırım o da stresten...kızım 2 hafta ilerden gidiyomuş 36 haftalık görünüyor 2800 gr olmuş.doktor çok ii dedi.tahlil verdim ama pazartesi sonucu öğreneceğim doktoru arayacağım.doktor ultrasonla bakarken benim kızı hıçkırık tuttu.yüzünü hoplatıyodu:))gözlerini açıp kapattı kıpır kıpırdı maşşallah..rahim boyuna baktı oda aynı 17mm değişiklik olmamıştı.sürekli yatıyorum bunun faydası çok bence bi kaç gün sonra cigerlerindede sorun olmaz dedi doktor doğsa bile....işte böle kızlar sizede haber vereyim dedim.inş sizlerde güüzel haberler verirsiniz hiç kötü şeyler duymayız.....
selam kizlar nasilsiniz doguran falan varmi takip edemedim pek hepinizi cok ozlemisim siteye girince aklima yatarak gecirdigim gunler geldi yeni hamileler varmi? fadik sevtun sira sizde
canım çok geçmiş olsun bencede bir ünv hatanesinnde nöroloji bölümünemi gitseniz acaba? gerçi gitmişsinizdir kesin ama aklıma o geldi inş bir tedavisi olur allahım şifa versin.....
bugün kontrolüm vardı kızlar çok şükür herşey yolunda biraz tansiyonum yüksek çıktı ama sanırım o da stresten...kızım 2 hafta ilerden gidiyomuş 36 haftalık görünüyor 2800 gr olmuş.doktor çok ii dedi.tahlil verdim ama pazartesi sonucu öğreneceğim doktoru arayacağım.doktor ultrasonla bakarken benim kızı hıçkırık tuttu.yüzünü hoplatıyodu:))gözlerini açıp kapattı kıpır kıpırdı maşşallah..rahim boyuna baktı oda aynı 17mm değişiklik olmamıştı.sürekli yatıyorum bunun faydası çok bence bi kaç gün sonra cigerlerindede sorun olmaz dedi doktor doğsa bile....işte böle kızlar sizede haber vereyim dedim.inş sizlerde güüzel haberler verirsiniz hiç kötü şeyler duymayız.....
sağol canım inş sende görürsün görünen köyün yakını uzağı olmaz ..bol bol dinlen yat...bende yatıyorum....maşallah kızına canım atlattınız gibi şükür inşallah bizde görürüz o günleri..
gözün aydın canım.. sende riskli haftaları atlattın, Allah sanada hayırlı doğumlar nasip etsin..
maşallah canım sende güzel bir haftaya gelmişsin...massallah arkadaslarimiz 40 hafdayi bile devirmis ,bebislerin rahati yerinde olmaliki gelmek isdemiyorlar bizde 37+5gunluk olduk sukur insallah hepimiz 40 hafdalarida göruruz.ya arkadaslar benim bebis hareket edince,bazen o kadar canimi acidiyorki cok fena oluyor birde hep ayni yerden artik ayaginimi yoksa kolunumu bilemiyorum bayagi yuksege kaldiriyor karnimi delecek gibi oluyor nefesim kesiliyor resmen hep ayni tarafa yatmakdanmi kaynaklaniyor bilemiyorum
maşallah bebişlerine canımselam kizlar nasilsiniz doguran falan varmi takip edemedim pek hepinizi cok ozlemisim siteye girince aklima yatarak gecirdigim gunler geldi yeni hamileler varmi? fadik sevtun sira sizde
yok canım şimdi üniv. hastanesine gitmedik...canım çok geçmiş olsun bencede bir ünv hatanesinnde nöroloji bölümünemi gitseniz acaba? gerçi gitmişsinizdir kesin ama aklıma o geldi inş bir tedavisi olur allahım şifa versin.....
canım evet pskolojik gibi ama onu tetiklieycek pskolojik bir olay veya birşey yok şuan...fadikçim geçmiş olsun öncelikle,bence annenin tüm tetkikleri yapılıp doğru teşhiş koyulmuş yani psikolojik diye düşünüyorum.sık nefes almasına bağlı uyuşmaları kendinde deneyebilirsin aynı sonuç olur..hangi durumlarda ortaya çıkıyor onu bulup ortadan kaldırın bence yada şöyle yapabilirsiniz kötüleşmeye başladığında vereceğin bir vitamin hapı olsun ve annene vitamin deme aynı durumda çok işe yarayan başka birinin önerdiği çok etkili bi ilaç de..ben hem hemşireyim hemde annemin sorununu böyle çözdüm canım..
özlemcim çok sevindim iyi olmana canım celeston yapıldımı sana..birde nidilat kullanıyormusun?
hakısın canım en mantıklısı bu galiba...Canım çok geçmiş olsun. Bu hastalığı bilmiyorum ama tavsiyen üniversite hastaneleri olur. Çünkü oraya bir düştün mü kurtuluş yok. Bütün testleri yapıyorlar. Mutlaka sonuçta bir şey bulunuyor. Tam teşhis konulmadıysa bence oraya gidin derim ben. Asistanlardan dolayı da çekinmeyin. Anlamadıklarını hocalarına soruyorlar...
kızlar akşam 11'den beri ağrılarım var on dakikada bir geliyor, sıklaşmasını bekliyorum şu an, eğer sayfaya giremezsem bilinki doğuma gittim, ben hepinize dua edicem, sizde bana edin...
kızlar akşam 11'den beri ağrılarım var on dakikada bir geliyor, sıklaşmasını bekliyorum şu an, eğer sayfaya giremezsem bilinki doğuma gittim, ben hepinize dua edicem, sizde bana edin...
Konuyu bu gece en sonunda bitirdimm.3 yıllık bir serüvendi geçmişten geleceğe bazen gözlerimden yaşlar süzüldü içim acıdı,bazen mutluktan içim heycanla dolduu.Sanki bir dizii BİR KİTAPTI gecelerce heycanla izlediğimm,OKUDUĞUMM ve bugeceye ulaştım en sonunda.Ve bu gece ben okurken yarenin doğum sancıları başladıı :)),Konunun bitiminde anladımki rahim ağzı yetmezliğinde dikiş son derece başarılı bir uygulama ve dikişle 40 haftayı bile bulan bir hamilelik geçirilebiliyorr.Umut umut umut oldu burası bana.Bu konuya katkısı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.İlk önce üye olmadan okuyordum sonra üye olup bende başıma geleni yazdımm.Bundan sonrada doktora gittikçe bilgilerimi paylaşacağımm.Hamile kalınca buraya yazacağım belki bir gün bende tamamladığım hamileliğimle birisine umut olurum yazdığım bir bilgi birisine yararlı olur inancıyla.Buraya yazan tüm kızları en yakın arkadaşımmış gibi hissediyorum :)) okadar şey paylaşılıyorki burda. Hepiniz İyiki Varsınızzz KIZLARR.
Konuyu bu gece en sonunda bitirdimm.3 yıllık bir serüvendi geçmişten geleceğe bazen gözlerimden yaşlar süzüldü içim acıdı,bazen mutluktan içim heycanla dolduu.Sanki bir dizii BİR KİTAPTI gecelerce heycanla izlediğimm,OKUDUĞUMM ve bugeceye ulaştım en sonunda.Ve bu gece ben okurken yarenin doğum sancıları başladıı :)),Konunun bitiminde anladımki rahim ağzı yetmezliğinde dikiş son derece başarılı bir uygulama ve dikişle 40 haftayı bile bulan bir hamilelik geçirilebiliyorr.Umut umut umut oldu burası bana.Bu konuya katkısı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.İlk önce üye olmadan okuyordum sonra üye olup bende başıma geleni yazdımm.Bundan sonrada doktora gittikçe bilgilerimi paylaşacağımm.Hamile kalınca buraya yazacağım belki bir gün bende tamamladığım hamileliğimle birisine umut olurum yazdığım bir bilgi birisine yararlı olur inancıyla.Buraya yazan tüm kızları en yakın arkadaşımmış gibi hissediyorum :)) okadar şey paylaşılıyorki burda. Hepiniz İyiki Varsınızzz KIZLARR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?