- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.221
merhaba kızlar çok şükür doğumum oldu, bebişim ve ben çok iyiyiz, dün akşama doğru çıkışımız oldu, doğumum pazar günü öğlen 12.15 de oldu, sabah 7.de hastanedeydim 3 santim açılmam vardı evdeki ağrılarımdan sonra, ama 7buçuk gibi aniden hastaneden sularım geldi nişanla birlikte ve hemen suni sancı verdiler..biraz zorlandım ama şimdi çok iyiyim şükür çabuk toparlandım diyebilirim..sizlere o sancılı anlarda hep dua ettim hepinizin tek tek ismini aklıma geldikçe söyledim birçok kez...inşallah Allah kabul eder..biraz emme problemimiz var sütüm geldi şükür ama kızım tembel biraz emmek istemiyor yoruluyor hemen çay kaşığına sağıp veriyoruz onu yutuyor hemen birde kendi kendine emse rahat edicez, iyi doymadığı için sıkta uyanıyor, şu anda bile yazının başından kalkmak zorunda kaldım, geçmişi okuyamadım, ama hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum kızlar, güldenazda iyidir inşallah acele bir göz attım doğum yapmamış galiba, inşallah oda hayırlısıyla yaptım diye gelir..Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın dileyen herkese dilediği kadar hayırlı evlat nasip etsin, kızımdan vakit buldukça girmeye çalışıcam kızlar, kendinize çok iyi bakın..[/QUOT
Yaren geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nassip etsin.Güzel duların için teşekkürler minik kızını öpüyorumm
merhaba kızlar çok şükür doğumum oldu, bebişim ve ben çok iyiyiz, dün akşama doğru çıkışımız oldu, doğumum pazar günü öğlen 12.15 de oldu, sabah 7.de hastanedeydim 3 santim açılmam vardı evdeki ağrılarımdan sonra, ama 7buçuk gibi aniden hastaneden sularım geldi nişanla birlikte ve hemen suni sancı verdiler..biraz zorlandım ama şimdi çok iyiyim şükür çabuk toparlandım diyebilirim..sizlere o sancılı anlarda hep dua ettim hepinizin tek tek ismini aklıma geldikçe söyledim birçok kez...inşallah Allah kabul eder..biraz emme problemimiz var sütüm geldi şükür ama kızım tembel biraz emmek istemiyor yoruluyor hemen çay kaşığına sağıp veriyoruz onu yutuyor hemen birde kendi kendine emse rahat edicez, iyi doymadığı için sıkta uyanıyor, şu anda bile yazının başından kalkmak zorunda kaldım, geçmişi okuyamadım, ama hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum kızlar, güldenazda iyidir inşallah acele bir göz attım doğum yapmamış galiba, inşallah oda hayırlısıyla yaptım diye gelir..Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın dileyen herkese dilediği kadar hayırlı evlat nasip etsin, kızımdan vakit buldukça girmeye çalışıcam kızlar, kendinize çok iyi bakın..
maşallah canımmerhaba kızlar çok şükür doğumum oldu, bebişim ve ben çok iyiyiz, dün akşama doğru çıkışımız oldu, doğumum pazar günü öğlen 12.15 de oldu, sabah 7.de hastanedeydim 3 santim açılmam vardı evdeki ağrılarımdan sonra, ama 7buçuk gibi aniden hastaneden sularım geldi nişanla birlikte ve hemen suni sancı verdiler..biraz zorlandım ama şimdi çok iyiyim şükür çabuk toparlandım diyebilirim..sizlere o sancılı anlarda hep dua ettim hepinizin tek tek ismini aklıma geldikçe söyledim birçok kez...inşallah Allah kabul eder..biraz emme problemimiz var sütüm geldi şükür ama kızım tembel biraz emmek istemiyor yoruluyor hemen çay kaşığına sağıp veriyoruz onu yutuyor hemen birde kendi kendine emse rahat edicez, iyi doymadığı için sıkta uyanıyor, şu anda bile yazının başından kalkmak zorunda kaldım, geçmişi okuyamadım, ama hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum kızlar, güldenazda iyidir inşallah acele bir göz attım doğum yapmamış galiba, inşallah oda hayırlısıyla yaptım diye gelir..Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın dileyen herkese dilediği kadar hayırlı evlat nasip etsin, kızımdan vakit buldukça girmeye çalışıcam kızlar, kendinize çok iyi bakın..
Canım sekreteri sorun olmaz demişti sanırım. Onlar da belli konularda bilgi sahibi olabiliyorlar çünkü benzer durumlarla karşılaşıyorlar. Öyle dediyse öyledir. Bazen basit sorularımı doktor muayenedeyse her ne kadar hoşuma gitmese de sekreter cevaplıyor.
Bana gelince geç kalmış sayılmam ama eşim yatak döşek yatıyor. Bünyesi çok zayıf. Bir de kendimce kızım olsun istediğim için yöntemler düşünüyorum. Mesela bugün yarın olsa sanırım kız olur, kız spermlerinin uzun ömürlü olup, yavaş hareketinden dolayı. Bu günlerde de eşim hasta. Tam yumurtlama döneminde ise erkek olurmuş sanırım. Çin takvimine göre de bu ay erkek sonraki iki ay kız görünüyor. Tabiki Allah bilir. Ama kız olursa 25.'ten sonraki haftalarda yaşama şansı daha yüksek. Tabi yine de her şey Allah'ın yazgısı. Aslında her şeyi akışına bırakmak istiyorum ama bir türlü planlamaktan da geri duramıyorum. Sonradan da planlarımdan dolayı pişman oluyorum. Geçen ay istedim eşim hastalandı ardından ben. Eşimi zaten zor ikna etmiştim bu sefer de bu sorunlar çıktı. Belki birkaç gün içinde iyileşirse akışına bırakırım.
Yokluğumu hissettiğini belirtmişsin buna ayrıca sevindiğimi belirtmek istiyorum canım.
ben serklaj yaptırmadım...slm arkadaslar. bu topiği görünce hemen sormak istedim.bendede rahim ağzı yetmezliği var. serklaj yapıldı 16. haftada.gecen haftaya kadar hep yattım.hersey önüme geldi.ama öğretmenim ve raporlarım azaldı bende göreve basladım. okula taksi götürüyo taksi alıyo. okuldada hiç ayağa kalkmıyorum 5saat boyunca.evdede hep yatıyorum eşim hazırlıyo temizliyo yıkıyor.sizinde hayatınız böylemi.çalışan varmı aranızda.benim 3ün üzerindeydi rahim ağzı boyu tedbir amaçlı atalım dediler.benmi abartıyorum bu dinlenme işini.yemek falan yapmıyorum.hep yatıp okula gidip geliyorum o da misafir gibi.çarsı yüzü görmeyeli 5ay oldu valla.sizler nsl davranıyosunuz.yardımlarınızı bekliyorum
Fadik burdasın :) nasıl heycan var mı,hazırladın mı sorularını arkadaşım?.Fadik bide son soru hisar hastanesinde nekadar hocanın ücreti merak ettim.
at
yok canım daha hazırlmadım...birazdan inş...
ücret 200 tl sgk geçmiyor...
uzman dr ücretleride 130 tl miş...
aslında normal muyene ücretine bakınca prof. iyi çok pahalı değil...
bakalım ilgi nasıl olacak...
merhaba kızlar çok şükür doğumum oldu, bebişim ve ben çok iyiyiz, dün akşama doğru çıkışımız oldu, doğumum pazar günü öğlen 12.15 de oldu, sabah 7.de hastanedeydim 3 santim açılmam vardı evdeki ağrılarımdan sonra, ama 7buçuk gibi aniden hastaneden sularım geldi nişanla birlikte ve hemen suni sancı verdiler..biraz zorlandım ama şimdi çok iyiyim şükür çabuk toparlandım diyebilirim..sizlere o sancılı anlarda hep dua ettim hepinizin tek tek ismini aklıma geldikçe söyledim birçok kez...inşallah Allah kabul eder..biraz emme problemimiz var sütüm geldi şükür ama kızım tembel biraz emmek istemiyor yoruluyor hemen çay kaşığına sağıp veriyoruz onu yutuyor hemen birde kendi kendine emse rahat edicez, iyi doymadığı için sıkta uyanıyor, şu anda bile yazının başından kalkmak zorunda kaldım, geçmişi okuyamadım, ama hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum kızlar, güldenazda iyidir inşallah acele bir göz attım doğum yapmamış galiba, inşallah oda hayırlısıyla yaptım diye gelir..Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın dileyen herkese dilediği kadar hayırlı evlat nasip etsin, kızımdan vakit buldukça girmeye çalışıcam kızlar, kendinize çok iyi bakın..
slm arkadaslar. bu topiği görünce hemen sormak istedim.bendede rahim ağzı yetmezliği var. serklaj yapıldı 16. haftada.gecen haftaya kadar hep yattım.hersey önüme geldi.ama öğretmenim ve raporlarım azaldı bende göreve basladım. okula taksi götürüyo taksi alıyo. okuldada hiç ayağa kalkmıyorum 5saat boyunca.evdede hep yatıyorum eşim hazırlıyo temizliyo yıkıyor.sizinde hayatınız böylemi.çalışan varmı aranızda.benim 3ün üzerindeydi rahim ağzı boyu tedbir amaçlı atalım dediler.benmi abartıyorum bu dinlenme işini.yemek falan yapmıyorum.hep yatıp okula gidip geliyorum o da misafir gibi.çarsı yüzü görmeyeli 5ay oldu valla.sizler nsl davranıyosunuz.yardımlarınızı bekliyorum
Hemşerim, Eylem nasılsın? Yaren doğum yapmış ne güzel! Darısı vakitlice sizlere inşallah.
geçmiş olsun arkadaşım. şu an kaçıncı haftandasın? Daha önce erken doğumun olmuş muydu? Doktorun nasıl bu teşhisi nasıl koydu? Heyet raporu almadın mı? Belki doğum sonrası için rapor istemek için mi kullan mıyorsun, doktorun gerekli görmüyor mu? Doğum sonrası içinse çalışmanı tavsiye etmem. Branşın ne? Ben de öğretmenim. Derste ayağa kalkmıyor musun hiç? Sınıf öğretmeniysen daha da zor.ders saatin mi az? Nöbet işini idare mi ediyor idareniz? 20'li haftalardasınız sanırım. Korkutmak istemem ama ben 25. Haftamda erken doğum yapmıştım. Serklaj sonrası enfeksiyon oldu mu? Hangi ilaçları kullandın olmasın diye? şu an başka ne ilaçları kullanıyorsun? çok sordum kusura bakma.
Geçmiş olsun arkadaşım. Şu an kaçıncı haftandasın? Daha önce erken doğumun olmuş muydu? Doktorun nasıl bu teşhisi nasıl koydu? Heyet raporu almadın mı? Belki doğum sonrası için rapor istemek için mi kullan mıyorsun, doktorun gerekli görmüyor mu? Doğum sonrası içinse çalışmanı tavsiye etmem. Branşın ne? Ben de öğretmenim. Derste ayağa kalkmıyor musun hiç? Sınıf öğretmeniysen daha da zor.Ders saatin mi az? Nöbet işini idare mi ediyor idareniz? 20'li haftalardasınız sanırım. Korkutmak istemem ama ben 25. haftamda erken doğum yapmıştım. Serklaj sonrası enfeksiyon oldu mu? Hangi ilaçları kullandın olmasın diye? Şu an başka ne ilaçları kullanıyorsun? Çok sordum kusura bakma.
merhabalar, safak ve tatlisoğlum bende sizleri , özellikle çizelgelerinizi takib ediyorum çünkü benim bebek gelşimim sizin haftalarınızla uyumlu. oradan takib ediyorum bebişimi.ben bu aralar hiç düzenli beslenemiyorum.zaten kilolu olduğum için hep dikkat ediyordum yemeklerime. son birkaç haftadır yine benim bulantılarım başladı. inşallah beslenebiliyordur bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?