- Konu Sahibi hidennisko
-
- #8.261
iyigeceler kızlar bugün epey kaynatmışsınız güzell....
fadikcim doktor neticeni merak ediyordum teşhisinin konmasına sevindim bundan sonra en azından ne yapman gerektiğini bilerek one göre hareket edersin....
güldenaz canım seninde 2 gündür sesin çıkmayınca seninde doğum yaptığını düşünmeye başlamıştım. demekki zamanı var hakkında hayırlısı olsun canım inş tez zamanda sende kurtulursun..
cnhb canım sende kendi yaşadıkalrına benzer bir arkadaş edinmişsin bundan sonrasında birbirinizden öğreneceğiniz faydalanacağınız çok konu olacaktır....,
diğer arkadaşlar da inş iyidir hepinizi tek tek yazamadım ama aklımdasınız.. beni sorarsanız bende antibiyotiğe devam ediyorum 2 gündür akıntım daha fazla oluyor allaha şükür kan değil ağrım falan yok.sanırım bu akıntılar normal en azından öyle olmasını istiyorum...pazartesi bi gelsede kontrole gitse içim rahatlayacak......
evet canım artık dikiş bana şart gözüküyor...
geçmişimi anlatınca tereddüt bile etmeden hep dikişin üzerinde durdu...
canım sonuçta ilk defa gittiğim bir dr...
çok çok ilgiliydi diyemem ama ilgisizde değildi...
bir defa görmekle de yargılamak istemem...
teşis hemen ilk konuşmalarda konunca da konuşacak soracak çok bişede kalmadı zaten....
ama pişman olmadım gitiğim için....
canım senden öncede bir çok arkadaş önermişti de ben sgk geçmiyor diye gitmek istememiştim ama başka yer ayarlayamayınca yine kılıç bey olsun dedim...
hastane çok güzeldi canım çalışanlar çok ilgili pırıl pırıl bir yer...
ama sgk geçmiyor işte...
yoksa ben hamileliğimdede orayı düşünebilirdim...
yinede bakalım zaman ne gösterecek...
Fadikcim,sen sağlıkla hamile kal ve sağlıklı bir şekilde doğum yap önemli olan bu.Bende bugün hastalandım bitince rahim filmi çektircem biraz korkuyorum canım acır diye tabi kötü birşey çıkar korkusuda var.Sen rahim filmi çektirdiğinde bahsetmişsin ama ilaç gitmedi gibi bişey yazmışsın o nasıl oldu?Öle bir risktemi var?Canım bu ay için sana başarılar dilerim.ALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
sağol canım...iyigeceler kızlar bugün epey kaynatmışsınız güzell....
fadikcim doktor neticeni merak ediyordum teşhisinin konmasına sevindim bundan sonra en azından ne yapman gerektiğini bilerek one göre hareket edersin....
diğer arkadaşlar da inş iyidir hepinizi tek tek yazamadım ama aklımdasınız.. beni sorarsanız bende antibiyotiğe devam ediyorum 2 gündür akıntım daha fazla oluyor allaha şükür kan değil ağrım falan yok.sanırım bu akıntılar normal en azından öyle olmasını istiyorum...pazartesi bi gelsede kontrole gitse içim rahatlayacak......
anladım canım çok sağol...Fadik İnşallah olur bu ay dediğim senin içindi. Benim eşim hasta. Kaç gündür ayrı uyuyoruz. Bizim işimiz belli olmaz. Artık plan yapmaktan bıktım canım.
merhaba kızlar çok şükür doğumum oldu, bebişim ve ben çok iyiyiz, dün akşama doğru çıkışımız oldu, doğumum pazar günü öğlen 12.15 de oldu, sabah 7.de hastanedeydim 3 santim açılmam vardı evdeki ağrılarımdan sonra, ama 7buçuk gibi aniden hastaneden sularım geldi nişanla birlikte ve hemen suni sancı verdiler..biraz zorlandım ama şimdi çok iyiyim şükür çabuk toparlandım diyebilirim..sizlere o sancılı anlarda hep dua ettim hepinizin tek tek ismini aklıma geldikçe söyledim birçok kez...inşallah Allah kabul eder..biraz emme problemimiz var sütüm geldi şükür ama kızım tembel biraz emmek istemiyor yoruluyor hemen çay kaşığına sağıp veriyoruz onu yutuyor hemen birde kendi kendine emse rahat edicez, iyi doymadığı için sıkta uyanıyor, şu anda bile yazının başından kalkmak zorunda kaldım, geçmişi okuyamadım, ama hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum kızlar, güldenazda iyidir inşallah acele bir göz attım doğum yapmamış galiba, inşallah oda hayırlısıyla yaptım diye gelir..Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın dileyen herkese dilediği kadar hayırlı evlat nasip etsin, kızımdan vakit buldukça girmeye çalışıcam kızlar, kendinize çok iyi bakın..
iyigeceler kızlar bugün epey kaynatmışsınız güzell....
güldenaz canım seninde 2 gündür sesin çıkmayınca seninde doğum yaptığını düşünmeye başlamıştım. demekki zamanı var hakkında hayırlısı olsun canım inş tez zamanda sende kurtulursun..
cnhb canım sende kendi yaşadıkalrına benzer bir arkadaş edinmişsin bundan sonrasında birbirinizden öğreneceğiniz faydalanacağınız çok konu olacaktır....,
Canım,benim çok yakın bir arkadaşım hamile onda rahim ağzı yetersizliği yok ama onunda akıntalırı çok oluyor doktoru ona normal olduğunu söylemiş ve evde zaman zaman iç çamaşı giymemesini gecelik gibi bişeyle dolaşmasını istemiş dediğine göre hava aldığı zaman akıntıları azalıyormuş.Yapabilirsen dene istersen ama tabi doktoruna sor işine yarar umuduyla yazdım Sevgiler
evet canım artık dikiş bana şart gözüküyor...
geçmişimi anlatınca tereddüt bile etmeden hep dikişin üzerinde durdu...
canım sonuçta ilk defa gittiğim bir dr...
çok çok ilgiliydi diyemem ama ilgisizde değildi...
bir defa görmekle de yargılamak istemem...
teşis hemen ilk konuşmalarda konunca da konuşacak soracak çok bişede kalmadı zaten....
ama pişman olmadım gitiğim için....
canım senden öncede bir çok arkadaş önermişti de ben sgk geçmiyor diye gitmek istememiştim ama başka yer ayarlayamayınca yine kılıç bey olsun dedim...
hastane çok güzeldi canım çalışanlar çok ilgili pırıl pırıl bir yer...
ama sgk geçmiyor işte...
yoksa ben hamileliğimdede orayı düşünebilirdim...
yinede bakalım zaman ne gösterecek...
Fadikcim,sen sağlıkla hamile kal ve sağlıklı bir şekilde doğum yap önemli olan bu.Bende bugün hastalandım bitince rahim filmi çektircem biraz korkuyorum canım acır diye tabi kötü birşey çıkar korkusuda var.Sen rahim filmi çektirdiğinde bahsetmişsin ama ilaç gitmedi gibi bişey yazmışsın o nasıl oldu?Öle bir risktemi var?Canım bu ay için sana başarılar dilerim.ALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Arkadaşım ben rahim filmi çektirdim benimki genel anesteziyle oldu. O yüzden pek bir şey anlamadım. Kırmızı boya gibi bir ilaçla olduğu için sonrasında bu boyalar çamaşırına sürülebilir. Birkaç gün de leken gelebilir ve biraz kasık ağrın olabilir.Geçmiş olsun şimdiden.
hepinize iyi geceler kızlar allah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı doğum.hamile kalmak isteyenlerede sağlıklı hamilelikler kısmet etsin.
Arkadaşım ben rahim filmi çektirdim benimki genel anesteziyle oldu. O yüzden pek bir şey anlamadım. Kırmızı boya gibi bir ilaçla olduğu için sonrasında bu boyalar çamaşırına sürülebilir. Birkaç gün de leken gelebilir ve biraz kasık ağrın olabilir.Geçmiş olsun şimdiden.
Benim doktorum aneztezi ile çektirmemi istedi ama burda yani istanbulda bir görüntüleme merkezi var, bana ısrarla yeni teknoloji ile çalıştıklarını hiç acı çekmeyeceğimi belki adet sancısı gibi çok hafif olabileceğini söylediler.Bir arkadaşımda orda çektirmiş hiç ağrı çekmemiş umarım öle olur kötü bir süprizle karşılaşmam.İyi dileklerin için teşekkür ederim.
inş canım bütün isteyen arkadşalar sağlıcakla başarırız...Fadikcim,sen sağlıkla hamile kal ve sağlıklı bir şekilde doğum yap önemli olan bu.Bende bugün hastalandım bitince rahim filmi çektircem biraz korkuyorum canım acır diye tabi kötü birşey çıkar korkusuda var.Sen rahim filmi çektirdiğinde bahsetmişsin ama ilaç gitmedi gibi bişey yazmışsın o nasıl oldu?Öle bir risktemi var?Canım bu ay için sana başarılar dilerim.ALLAH sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
merhaba kızlar çok şükür doğumum oldu, bebişim ve ben çok iyiyiz, dün akşama doğru çıkışımız oldu, doğumum pazar günü öğlen 12.15 de oldu, sabah 7.de hastanedeydim 3 santim açılmam vardı evdeki ağrılarımdan sonra, ama 7buçuk gibi aniden hastaneden sularım geldi nişanla birlikte ve hemen suni sancı verdiler..biraz zorlandım ama şimdi çok iyiyim şükür çabuk toparlandım diyebilirim..sizlere o sancılı anlarda hep dua ettim hepinizin tek tek ismini aklıma geldikçe söyledim birçok kez...inşallah Allah kabul eder..biraz emme problemimiz var sütüm geldi şükür ama kızım tembel biraz emmek istemiyor yoruluyor hemen çay kaşığına sağıp veriyoruz onu yutuyor hemen birde kendi kendine emse rahat edicez, iyi doymadığı için sıkta uyanıyor, şu anda bile yazının başından kalkmak zorunda kaldım, geçmişi okuyamadım, ama hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum kızlar, güldenazda iyidir inşallah acele bir göz attım doğum yapmamış galiba, inşallah oda hayırlısıyla yaptım diye gelir..Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın dileyen herkese dilediği kadar hayırlı evlat nasip etsin, kızımdan vakit buldukça girmeye çalışıcam kızlar, kendinize çok iyi bakın..
Slm arkadaslar gecende sizden cvp almak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Evde nsl davranıyosunuz. çalışanınız varmı.işyerindeki hareketlilik nsl. Ben öğretmenim hergün okula taksiyle gidiyorum geliyorum.kahvaltımı yemeğimi eşim hazırlayıp gidiyo.temizlikte yapmıyorum.birtek okula gidip bahceden girip sınıfa geciyorum.ordada hiç birkez bile ayağa kalkmıyorum.5saatin sonunda kalkıp eve geliyorum.bu durum beni nsl etkiler sizce.yardımlarınızı bekliyorum.
Slm arkadaslar gecende sizden cvp almak istedim yardımcı olursanız sevinirim. Evde nsl davranıyosunuz. çalışanınız varmı.işyerindeki hareketlilik nsl. Ben öğretmenim hergün okula taksiyle gidiyorum geliyorum.kahvaltımı yemeğimi eşim hazırlayıp gidiyo.temizlikte yapmıyorum.birtek okula gidip bahceden girip sınıfa geciyorum.ordada hiç birkez bile ayağa kalkmıyorum.5saatin sonunda kalkıp eve geliyorum.bu durum beni nsl etkiler sizce.yardımlarınızı bekliyorum.
cnm oncelikle ALLAHIM bebeğini saglıkla hayırlısıyla kuvagına almayı nasıp etsin.benim de 12 haftada dikiş atıldı.doktorum normal hayatına donebilirsin dedi.dikişten sonra 2 hafta evde dinlendim sonra calışmaya basladım.evde hiç bir iş yapmıyorum eşim işe bırakıyor arabayla işten alıyor.bence calışmak daha iyi geliyor daha az düşünüyorsun.evde kaldığım sure içerisnde moral olarak daha kotuydum kendimi hasta gibi hissediyordum.tabiki çok dikkat ediyorum ama surekli yatmak şart değil.bana doktorum eğer gerekirse ben zaten sana soylerim dedi.şuan için surekli yatmanın sana bir artısı yok dedi.bu dikiş zamanında atılırsa zamanında geliyor bebekler.ama 2iz gebeliklerde risk çok yuksek.ikiz gebelikler başlı başına zaten riskli bir de servikal yetmezlik olunca risk 2 katına cıkıyor.ikiz hamileler de yatmak gerekebilir çunku kısalma tek bebeğe gore daha erken başlayabilir.
canım gözün aydın. rabbim analı babalı büyütsün.kaç gündür güzel haberlerini bekliyorum.biraz toparlanın sana sormak istediğim çok şey var canım. sanırım bana da normal doğum olacak diyor doktorum. ben biraz tedirginim açıkçası. kızına da sağlık sıhhat diliyorum, çok yakında başlar afiyetle emmeye, sende bolbol kuru dut, helva ye, birde tuzlu, acı ve turşu tarzı yiyeceklerden uzak dur canım.ikinizi de öpiyorum.merhaba kızlar çok şükür doğumum oldu, bebişim ve ben çok iyiyiz, dün akşama doğru çıkışımız oldu, doğumum pazar günü öğlen 12.15 de oldu, sabah 7.de hastanedeydim 3 santim açılmam vardı evdeki ağrılarımdan sonra, ama 7buçuk gibi aniden hastaneden sularım geldi nişanla birlikte ve hemen suni sancı verdiler..biraz zorlandım ama şimdi çok iyiyim şükür çabuk toparlandım diyebilirim..sizlere o sancılı anlarda hep dua ettim hepinizin tek tek ismini aklıma geldikçe söyledim birçok kez...inşallah Allah kabul eder..biraz emme problemimiz var sütüm geldi şükür ama kızım tembel biraz emmek istemiyor yoruluyor hemen çay kaşığına sağıp veriyoruz onu yutuyor hemen birde kendi kendine emse rahat edicez, iyi doymadığı için sıkta uyanıyor, şu anda bile yazının başından kalkmak zorunda kaldım, geçmişi okuyamadım, ama hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum kızlar, güldenazda iyidir inşallah acele bir göz attım doğum yapmamış galiba, inşallah oda hayırlısıyla yaptım diye gelir..Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın dileyen herkese dilediği kadar hayırlı evlat nasip etsin, kızımdan vakit buldukça girmeye çalışıcam kızlar, kendinize çok iyi bakın..
elimden geldiği kadar bu aralar yemeye çalışıyorum ama malesef gitmiyor bir türlü yesem de geri geliyor, neyse belki idrar yolu nfeksiyonum geçince bulantılarım azalır.hergün ceviz ve hurma yemeye çalışıyorum.canım bende epey bi kiloluyum ama beslenme konusundada artık hiç takmıyorum yiyebildiğim herşeyi yiyorum kısıtlamıyorum erken doğum olursa bari bebeğin kilosu olsunda kendini çabuk toparlasın diye ilk 6 ay falan epey dikkat ettim ama şimdi istediğim herşeyi yiyorum günlük süt yoğurt fındık ceviz protein falan napayım doğımdan sonra veririz bebklerimiz sağlıklı olsunda..en azından sende sevdiklerini yemeye çalışta bebiş toparlansın.
bende süekli az yağlı süt tüketiyorum. umarım dediğin gibi faydalanıyordur depolardan.artık son aylar olduğu için depoların boşalmış olabileceğinden korkuyorum. :))ben light süt içiyorum canım kalorisi az kalsiyumu daha fazla... besleniyodur o merak etmeee. sendeki herşeyden faydalanıyodur ama yine de süt yumurta vs. biraz alabilsen iyi olur... bi de ilk aylarda çok bulanmıştı benim midem. beyaz peynir ve ekmek bastıroyrdu bulantıyı... bu haftalarda da bulantı olur diyorlar. büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?