- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.661
Canım acaba doktorlar hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu takibi hastanın şikayeti olmadıkça yapıyor mu bilmiyorum. Ben de de yapılmamıştı hamileliklerimde. Bundan sonra bunun takibini yaptıracağız inşallah. Bir de tabi bu bir öneri ben şahsını tanımıyorum ama Yarenlerin doktoru Cemil Akgün'ü araştır istersen. Sanki anlatılanlardan bana doktorluğu kadar insani yönü de iyi bir doktor geldi. Tabi bir öneri Yaren yazarsadaha iyi bilgi verebilir sana. Bundan sonra kendi kendimizin de doktoru olacağız aynı zamanda canım...
İnşallah tekrar aynı şeyler yaşanmaz. Bu kez tecrübeliyiz, bilinçliyiz. Daha dikkatli oluruz inşallah canım. Bana progestan vermedi. İki doktora gittim bu ay ne özeldeki ne de fakültedeki doktorum progestan vermedi evde de var aslında. Fakültedeki folbiol ve coraspin verdi. Onları içiyorum her gün. Yeniden bir ay daha beklemek zor tabii. Allah'tan bahar geldi de zaman biraz daha çabuk geçiyor sanki... Bugün öğretmen arkadaşlarla yemeğe gittik ders çıkışı. Böylece biraz ilgimi başka yöne kaydırmış oluyorum. Müsaitsen sen de çık gez dolaş. Yoksa sanki bir ay daha geçmeyecek gibi...
canım,bende geçmişi okurken acaba bende mi Cemil Akgüne gitsem dedim,ama ben anadolu yakasındayım ,gebelik süresince olmasa da teşhis,tanı ve durumum hakkında konuşmak için gideyim diyorum..bir arkadaşıma bu siteden bahsettim ve doktorun adını söyledim,onunda bir arkadaşı cemil beye gidiyormuş,çok titiz ve pimpirikli bir kızdır, o gidiyosa kesin çok iyi bi doktordur dedi..bakalım bi dolaşacağım sırayla
bende geçmiş sayfaları okuyarak aranıza yeni katılanlardanım. aslında sorunlu gebelik ve infertilite bilgim iyiydi ama rahim ağzı yetmezliğinide bilmem gerekiyormuş ki başıma geldi. :))
kimyasal gebelik, tüp bebek, redüksiyon, çoğul gebelik, erken doğum, plesenta privera, ohss, kusma, düşük tehlikesi vb. konularda yaşayarak bilgi yumağı oldum bile.
11+3 günlük hamileyim. doğal yolla bir mucize gerçeleşmişti ki, ağrı akıntı derken acil doktara ve rahim ağzı inceliği teşhisi koyuldu.
yazdıklarınızı günlerdir okuyorum. bu 7. bebek. artık kaybetmek istemiyorum. haftaya 2li tarama ve rahim ağzı kontrolu yapılacak. 3 cm den aşağı ise serklaj yapılacak. kafam karışık. doktor 3 cm den aşağı tespit etmese bile diktirmek istiyorum.
otururken bir anda suyun nasıl gelip koca koca bebkleri ölümü için dğurarak yaşanan acıyı. unutmaya çalışırken göğüslere dolan sütün çekilmesi için yaptıklarımızı yaşamayan kimse anlamaz.
herkesin sınavı zor kimisi aclık yoklukla bende bununla sınanıyorum. sadece desteğe ihtiyacım var.
teşhis ve tedavinde yönlendirme açısından bile gidersen çok faydasını göreceğinden eminim, çünkü doğru teşhis tedavinin yarısı derler..cemil bey çok tecrübeli, bilgili, işinde titiz ve insancıl biridir,senin sorularını hiç sıkılmadan dinler ve sen anlayacağın şekilde hiç sıkılmadan anlatır.. bazı doktorların ağzından bile lafı kerpetenle alırsın çünkü..benim beş yıldır doktorum ama bir öncesinde beş yıl kadar taha tanıyorum, ailemde ve çevremizde birçok insan çocuk tedavisi için gitti ve halada gidenler var, hiçbirimiz pişman olmadık, hemen hemen hepsininde tedavisi başarılı oldu.. bu kadar metederek reklam olsun diye konuşmuyorum, gerçekten faydasını çok gördük kendisinin herkesinde görmesini isterim, istanbulda doktorum diye insanları para için sömüren çok insanda var çünkü biliyorsunuz..
bende geçmiş sayfaları okuyarak aranıza yeni katılanlardanım. aslında sorunlu gebelik ve infertilite bilgim iyiydi ama rahim ağzı yetmezliğinide bilmem gerekiyormuş ki başıma geldi. :))
kimyasal gebelik, tüp bebek, redüksiyon, çoğul gebelik, erken doğum, plesenta privera, ohss, kusma, düşük tehlikesi vb. konularda yaşayarak bilgi yumağı oldum bile.
11+3 günlük hamileyim. doğal yolla bir mucize gerçeleşmişti ki, ağrı akıntı derken acil doktara ve rahim ağzı inceliği teşhisi koyuldu.
yazdıklarınızı günlerdir okuyorum. bu 7. bebek. artık kaybetmek istemiyorum. haftaya 2li tarama ve rahim ağzı kontrolu yapılacak. 3 cm den aşağı ise serklaj yapılacak. kafam karışık. doktor 3 cm den aşağı tespit etmese bile diktirmek istiyorum.
otururken bir anda suyun nasıl gelip koca koca bebkleri ölümü için dğurarak yaşanan acıyı. unutmaya çalışırken göğüslere dolan sütün çekilmesi için yaptıklarımızı yaşamayan kimse anlamaz.
herkesin sınavı zor kimisi aclık yoklukla bende bununla sınanıyorum. sadece desteğe ihtiyacım var.
Canım iyi olmana sevindim. Enfeksiyon için tahlil yaptırsaydın. Enfeksiyonlar bizim durumumuzda daha da önemli. Olmazsa Sağlık Ocağında yaptır istersen. Benim branşım edebiyat. Anadolu lisesindeyim canım. Merkezdeyim Allahtan. Bir de her gittiğinde enfeksiyon için tahlil yaptır. Birazdan dışarı çıkacağız. Soruları bir hazırlasam...
MERABA ARKADAŞLAR NASILSINIZ.beni merrak etmişsiniz teş.ederim.bugün 1 ayı geçti hastaneye yatalı.bebek ve bende ödem oluşmuş prepar serum yapar dedi doktır.bebeğin kalbi yrulmasındiye dozu her indirmeye çalıştığında doğum eylemi başlıyor.o yüzden kritik günler yaşıyoruz.rahim ağzım kısalıyor dozu arttırmak zorunda kalıyor doktor.ama damarlarım beni çok zoruyıor.damarlarım zaten inceydi.bide 24 saat serum olunca damarlarım patlıyor.çok canım yanıyor.2 hafta sonra 34 haftalık olucak doktor alıcak.hayırlısı olsun enim ve bebeğim için.
herkesi çok selam öpüyorum
canlarım benim doktor pazartesi çarşamba cuma ordaymış ne zaman randevu alıcagım belli degil alınca sizlere söylerim dualarınızı eksik etmeyin üstümüzden pıt pıtları duyalım işşallah bu arada sizleri bir nevze güldürdüysem ne mutlu bana daha kalmak sizlerle yazışmak isterdim ama gene panik atagım azdı ben çıkıyorum
sağlık ocağı yapıyor muilk defa duydum hiç gitmedim oaraya sadece kızım öldüğünde bizi aradılar nasıl öldü felan fıstıknerden bulduysalar olmasa pazartesi gideyim bakalım canım ...sana iyi calışmalar hocam ve de iyi gezmeler ...
MERABA ARKADAŞLAR NASILSINIZ.beni merrak etmişsiniz teş.ederim.bugün 1 ayı geçti hastaneye yatalı.bebek ve bende ödem oluşmuş prepar serum yapar dedi doktır.bebeğin kalbi yrulmasındiye dozu her indirmeye çalıştığında doğum eylemi başlıyor.o yüzden kritik günler yaşıyoruz.rahim ağzım kısalıyor dozu arttırmak zorunda kalıyor doktor.ama damarlarım beni çok zoruyıor.damarlarım zaten inceydi.bide 24 saat serum olunca damarlarım patlıyor.çok canım yanıyor.2 hafta sonra 34 haftalık olucak doktor alıcak.hayırlısı olsun enim ve bebeğim için.
herkesi çok selam öpüyorum
Offfff Sevtun, duyacaksın İnşallah bebeğin kalp atışlarını. Güzel düşünmeye çalış canım benim. Bak sana bir demet çiçek gönderiyorum canım. Mutlu ol bak bebeğin seni fazla bekletmedi, inşallah annesini üzmeyecek...
canım geçmiş olsun,insan başına gelince tek tek öğreniyor acıda olsa..bendede bugebeliğimde ortaya çıktı 22.haftada 2.4 tü dikiş atmadılar yatarak geldim 30 a kadar şuan 1.8cm rahim ağzım dikiş olsa daha rahat tabide yapmazlarsada korkma..birde vajinal ölçtür muhakkak ölçüm esnasındada hafif ıkın yada göğüs altından bastır veya öksür benim dr böyle yapıyorki zorlanma anındaki en kısa halini ölçüyor açılma oluyormu diye bakıyor..buarada çalışmıyorsanda sürekli dinlen bol suyu ihmal etme..umarım bukez mutlu sona ulaşırız hepimiz..sevgilerbende geçmiş sayfaları okuyarak aranıza yeni katılanlardanım. aslında sorunlu gebelik ve infertilite bilgim iyiydi ama rahim ağzı yetmezliğinide bilmem gerekiyormuş ki başıma geldi. :))
canlarım benim doktor pazartesi çarşamba cuma ordaymış ne zaman randevu alıcagım belli degil alınca sizlere söylerim dualarınızı eksik etmeyin üstümüzden pıt pıtları duyalım işşallah bu arada sizleri bir nevze güldürdüysem ne mutlu bana daha kalmak sizlerle yazışmak isterdim ama gene panik atagım azdı ben çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?