- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.741
yok canım ihtimal falan sanmıyorum...
zaten adet belirtileride başladı...
akıntıda hafif kirli gibi benim ilk böyle başlar sonra sonra koyulaşır...
yarın gelir büyük bir ihtimalle...
ama bir aksilik olurda salıya kadar gelmezsse test yaparım yine...
canım geçmişte bizde çok uğraştık çok bekledik...
en son kızım 3 sene sonra ancak gelmişti...
bu sefer rabbim çok bekletmez inş....
canım ben 1 ay denemeyle üzülmem aslında ama bunda çok üzüldüm(
bu ay benim için çok önemliydi....
kızım erken doğmasaydı şimdi doğumu için son haftalarımdı(
dün test almaya eczaneye giderken yolda eski bir tanıdıkla karşılaştık hayırdır yanlızsın bebeği kime bıraktın dedi...
dondum kaldım kızda sorduğuna pişman oldu ama iş işten geçti...
birde canım ben hamile kalmak için çok uğraşanlardanım...
hamileliklerim 1 - 1.5 ve 3 sene aralıklarla olmuştu...
şimdide yine çok uğraşağım yoksa tedavisiz olmayacak mı korkuları sardı...
hemde dediğin gibi eşlerle de her ay çalışması zor eşimin işi yorucu geçte geliyor çalışmalar benim zorumla oluyor...
canım benim adetim geçmediği için hemen kan testi düşünmedim...
idrar testinide öylesine yaptım...
zaten adet gelecek gibi...
canım benimde 4 bebek kaybım var ve geçmişte hamile kalmak için de çok uğraştım günün az geçecek olsa acaba birşey var mı şimdi adet olsam bile acaba düşük mü yapıyorum korkularıyla geçti...
adet günüm 2-3 gün geçtikten sonra idrada kesin çıkıyordu...
sonrada tabi yine kan yaptırıyordum...
insan tedavi falan yaptırsa erken sonuç için adet beklenmeden kan testi yapılabilir ama normal yoldan denerken her ay gün geçmeden yaptırmanın manası yok bence...
bendeki sadece bir meraktı oda olmadı zaten...
adette gelecek belirtiler tam...
oh şükür iş telaşı bitti canım...
bundan sonra bol bol dinlen inş. serklajınba başarıyla gerçekleşir...
evet her halim şirindir benimKız Sevtun senin her halin şirin. Çarşamba güzel haberlerle dönersin inşallah. Bulantıların vardı biraz iyi misin şimdi? Peki diğer hastalıkların nasıl?(Diş, kum, mantar)
canım iişşallah herşey yolunda gidicek merak etmeyesinmrb kızlar nasılsınız,
dün işe son kez gittim. bugünden itibaren evdeyim...
cumaya serklaj yaklaşıyor ya heyecanlanmaya başladım. Bişey sorcam dikişten sonra tuvalet ihtiyacını hemen yapabiliyor musunuz yoksa altınıza sürgümü sürüyorlar.
sevtuncumikili test 11-14.haftalar arası yapılıyor canım..
bu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut
Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler
Hayırlısı Fadikçiğim, sen çok mantıklı ve kontrollü bir insansın. Dünkü olayına benzer birçoğumuz herhalde yaşamışızdır. Ben de çok yaşadım. Benim okulun son günü hastane olayı olduğu için öğretmen arkadaşlardan ve öğrencilerimden çok kişi sordu ve ben hep zorlanarak açıklayabildim. Oğlumun park arkadaşlarının anneleri, öğretmeni ... insan gerçekten çok zorlanıyor. Duyguları kontrol etmek zor oluyor tabi.
Bir de benim eşlerle sıkıntı oluyor gün aşıırı meselesi. En azından benim öyle...
Aslında ben çok bekleyenlerden değilim. Niye olmadı bu ay diye de merak etmiyor değilim doğrusu. İlk düşüğümden sonra istediğimiz zamanda olmayınca yara oluştuğunu öğrenmiştim, tedavi oldum sonra oldu. Bunda da bir şey mi oldu da tutmadı diye düşünüyorum. Ama geçen hafta ultrasonla baktı olumsuz bir şey demedi.
Bir de erkeklerde güç artıran ilaç, bitki vs. bilen var mı?
haklısın canım hayatımda ilk defa günüm tam dolmadan yaptım...canım hakkında hayırlısı olsun bence salıya kadar keşke bekleseydin ben tam adet günü yaptım hafif silikti sen daha erken yapmışsın olmasada üzülme neleri atlattık inşallah sağlıcakla gelicek bebişin
sperm değerlerine iyi diye 2 sene önce eşime içirmiştim ama görünürde fark görememiştim...canım ben keçi boynuzu kürü içiriyordum eşime 1 . ayında sıpkın gibi oluyordutut tutabilirsen cok etkili bence zor oluyor yoksa gün aşırı .. önceden kavga gürüldü arada günler kacıyordu.... bence deneyin
canım ben keçi boynuzu kürü içiriyordum eşime 1 . ayında sıpkın gibi oluyordutut tutabilirsen cok etkili bence zor oluyor yoksa gün aşırı .. önceden kavga gürüldü arada günler kacıyordu.... bence deneyin
haklısın canım hayatımda ilk defa günüm tam dolmadan yaptım...
ama zaten dediğim gibi adet belirtileri verdi yarına gelir...
sperm değerlerine iyi diye 2 sene önce eşime içirmiştim ama görünürde fark görememiştim...
eşim hep aynıydı...
eşimin işi ağır ve çalışma saatleri uzun...
bu yüzden gün aşırı ilişkiye biraz zor ikna ediyorum...
yorgum uykusuz olsun gözü hiç birşey görmüyor...
afedersiniz canı bile istese uyku daha ağır geliyor...
Sağol canım. Ne hallere düşüyor insan.Bu kür nasıl bir şey? Normal pekmez mi? Doktora sormak lazım mı acaba belki erkekler için de biryolu vardır...
aynen canım biizmkide 21-23 arası geliyor....Benim eşim de 10'dan önce gelmiyor. Okul işleri oluyor onun da. Zor işler bunlar. Zaten insan buna üzülüyor, yoksa ha bir ay önce ha bir ay sonra.
Canım teste çıkmamış ama belki daha erken olduğu içindir.Eğer hamile değilsen inşallah Allah bu mutluluğu en kısa sürede sana ve tüm isteyen arkadaşlara yaşatsın canım.
yok canım benim adet son belirtilerinide veriyor belkide yarına bile kalmaz...
hayırlısı canım çok sağol...
verdiğin bilgiler içinde çok sağol...
Olsun canım, Sevtun'a bu ay arkadaş olamadık o Tubayla biz de hayırlısıyla inşallah sen ve Ceylinirem'le gelecek ay yolumuza devam ederiz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?