Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

anladım canım hayırlısını dileyelim. o tanıdığına da çok kızdım bazen hiç düşünmüyorlar inşanlar söylediklerini biliyormusun ben daha bu hafta dışarı çıkmaya başladım kasımda kaybetmiştim ondan sonra hiç dışarı çıkmadım böyle afedersin patavatsızlarla karşı karşıya gelmemek için.
birde çok zor oluyorsa doktorla bi konuşsan bu kaonda beklemek çok zor oluıyor biliyorum

Kız Sevtun senin her halin şirin. Çarşamba güzel haberlerle dönersin inşallah. Bulantıların vardı biraz iyi misin şimdi? Peki diğer hastalıkların nasıl?(Diş, kum, mantar)
evet her halim şirindir benim
canım iişşallah herşey yolunda gidicek merak etmeyesin
sevtuncumikili test 11-14.haftalar arası yapılıyor canım..

teşekkür edrin bebek,im sagolasın
bu arada az chbn emesene gelsene bir şey dicem acele

canım bugün çok sıkkın ya okadar iyiliklerimin karşılıgı bumuydu diyorum kendimce herkez neden beni yanlış anlıyo üzüyo ben kimseyi üzmüyorum kırmıyorum

canım hakkında hayırlısı olsun bence salıya kadar keşke bekleseydin ben tam adet günü yaptım hafif silikti sen daha erken yapmışsın olmasada üzülme neleri atlattık inşallah sağlıcakla gelicek bebişin

canım ben keçi boynuzu kürü içiriyordum eşime 1 . ayında sıpkın gibi oluyordu tut tutabilirsen cok etkili bence zor oluyor yoksa gün aşırı .. önceden kavga gürüldü arada günler kacıyordu.... bence deneyin

haklısın canım hayatımda ilk defa günüm tam dolmadan yaptım...
ama zaten dediğim gibi adet belirtileri verdi yarına gelir...

sperm değerlerine iyi diye 2 sene önce eşime içirmiştim ama görünürde fark görememiştim...
eşim hep aynıydı...
eşimin işi ağır ve çalışma saatleri uzun...
bu yüzden gün aşırı ilişkiye biraz zor ikna ediyorum...
yorgum uykusuz olsun gözü hiç birşey görmüyor...
afedersiniz canı bile istese uyku daha ağır geliyor...

Son düzenleme:

Sağol canım. Ne hallere düşüyor insan. Bu kür nasıl bir şey? Normal pekmez mi? Doktora sormak lazım mı acaba belki erkekler için de biryolu vardır...

Benim eşim de 10'dan önce gelmiyor. Okul işleri oluyor onun da. Zor işler bunlar. Zaten insan buna üzülüyor, yoksa ha bir ay önce ha bir ay sonra.

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?

Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Sağol canım. Ne hallere düşüyor insan. Bu kür nasıl bir şey? Normal pekmez mi? Doktora sormak lazım mı acaba belki erkekler için de biryolu vardır...

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız

bu kür böyle yapılıyor canım...

Bir de erkeklerde güç artıran ilaç, bitki vs. bilen var mı?[/QUOTE]

ÇAKŞIR OTU KÖKÜ FAYDALARI

Seda Sayanın proğramına katılan Aktarlar Der.Bşk. Ayhan Ercan sperm sayısını artırıcı "Çakşır Otu Kökü" kürünü önerdi.
Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve meni artırıcı olarak kullanılmaktadır. Çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir. Bilinen bir yan etkisi yoktur. Bileşiminde; nişasta, kateşik tanen, saponin, alkaloit, rezin ve uçucu yağ taşımaktadır.

Çakşır Otu (Ferula communis): 2 metreye kadar uzayabilen, sarı renkte çiçekler açan otsu bir bitkidir. İçerisinde tanen, reçine, nişasta, alkaloit, saponin ve uçucu yağ bulunur.
Çakşır Otunun Faydaları ve Etkileri: Cinsel gücü ve isteği arttırıcı, etkili bir afrodizyaktır. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.
Çakşır Otu ve Kökü Nasıl Kullanılır? Çakşır Otu Kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra 500 gr bal ile 100 gr Çakşır Otu macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. Çakşır Otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.

Canım burda sperm arttırıcı olduğundan bahsediyor sadece ama başka yerlerde cinsel isteğide arttırdığından bahsediliyor araştır istersen.Hem hatay yöresinde yetişir diyor :)

Benim eşim de 10'dan önce gelmiyor. Okul işleri oluyor onun da. Zor işler bunlar. Zaten insan buna üzülüyor, yoksa ha bir ay önce ha bir ay sonra.
aynen canım biizmkide 21-23 arası geliyor....
birde sabah erken gidiyor yoksa sabahta yakasını bırakmam:)
canım biz yıllardır deniyoruz ilk başlarda gün aşırı ilişkiyi hiç başaramadım diyebiliriz...a
yarın deyip erteliyordu...
son yıllar oda işin cidiyetini biraz anladıda çok birşey demiyor...
ama ovulasyon günüm net ollmadığı için çalışma süresi bİraz uzuyur ve bazen razı edemiyorum...

Çeşitli Afrodizyak Yiyecekler ve Bitkiler
*Kuşdili
*Maydanoz
*Nane
*Tarçın
*Kekik
*Kişniş
*Vanilya
*Sivri Biber
*Hardal
*Kereviz
*Ayçiçeği
*Greyfurt
*Çam Fıstığı
*Susam
*Sığır Eti
*Yumurta
*Bazı Erkek Hayvanların Erbezleri
*Kuşkonmaz
*Enginar
*Bezelye
*Badem
*Ceviz
*İstiridye: Tarihteki meşhur Kazanova’nın vazgeçilmez gıdasıydı. İçindeki çinko spermin çoğalmasına neden olduğu gibi cinsel isteği de artırmaktadır.
*Hindi: İstiridyeden daha fazla çinko ihtiva ediyor. Üstelik daha ucuz ve protein açısından da zengin.
*Roka: Bolca demir ve C vitamini içeriyor. Hem alyuvarlarınız için iyi hem de cinsel gücü artırıyor.
*Kereviz
*Muz Kabuğu
*Şalgam:Afrodizyak olduğu Aristotales zamanından beri bilinir.
*Çikolata: Çikolatanın içindeki yüksek şeker ve kalori cinsel uyarıcı ve keyif vericidir. Çikolata beyindeki serotonin seviyesini arttırır ve mutluluk hissi verir. Kadınlar erkeklere nispeten çikolatanın bu özelliklerine karşı daha duyarlıdır.
*Antep Fıstığı ve Fındık: İçerdikleri doymamış yağ asitleri ve E vitamini nedeni ile afrodizyak olarak kullanılırlar.
*Salatalık
*Kuşkonmaz
*Soğan
*Domates
*Fesleğen
*Karpuz
*Hindistancevizi
*Bal
*Pekmez
*Kırmızı Biber

Çinko cinsel gücü arttıran en önmeli şeymiş içinde çinko bulunan gıdaları araştırmak lazım.İstiridye de çok bulunurmuş ancak bu bizim pek tükettiğimiz bir gıda deil.Hindi etinde ise fazlasıyla varmış.

Canım teste çıkmamış ama belki daha erken olduğu içindir.Eğer hamile değilsen inşallah Allah bu mutluluğu en kısa sürede sana ve tüm isteyen arkadaşlara yaşatsın canım.

Canım teste çıkmamış ama belki daha erken olduğu içindir.Eğer hamile değilsen inşallah Allah bu mutluluğu en kısa sürede sana ve tüm isteyen arkadaşlara yaşatsın canım.

yok canım benim adet son belirtilerinide veriyor belkide yarına bile kalmaz...
hayırlısı canım çok sağol...
verdiğin bilgiler içinde çok sağol...

yok canım benim adet son belirtilerinide veriyor belkide yarına bile kalmaz...
hayırlısı canım çok sağol...
verdiğin bilgiler içinde çok sağol...

Olsun canım, Sevtun'a bu ay arkadaş olamadık o Tubayla biz de hayırlısıyla inşallah sen ve Ceylinirem'le gelecek ay yolumuza devam ederiz inşallah...

Olsun canım, Sevtun'a bu ay arkadaş olamadık o Tubayla biz de hayırlısıyla inşallah sen ve Ceylinirem'le gelecek ay yolumuza devam ederiz inşallah...

inş canım...
rabbim bütün isteyen arkadaşlara kısa zaman da sağlıklı hamilelikler nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…