- Konu Sahibi hidennisko
-
- #9.761
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Neye Yarar?
Keçiboynuzu kürü sperm sayısını arttırır, sperm hareketliliği sağlar, iktidarsızlık sorununu çözmeye yardımcıdır.
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucaklamakta nasip etsin....ARAKADAŞLAR bugün kimse yok nerdesinizyaw,geçmişi okudum geldim hala kimse yok pazar keyfi heralde...
neyse ben bugün kontrole gittim,aslında 7+4 oldum sata göre amabebişim 6+2 çıktı zaten geç döllenmeydi,ve bebişim pıt pıt pıt dedi bana,biraz uzaklardan ve yorgun geldi ama duyduk burdayım ben annecim dedi bana, 122 atıyomuş dedi dr,haftaya 140 ları bulur dedi , haftasına göre iyiymiş.
trombofili testi sonuçlarımda çıktı:
aktive protein c rezistansı: 4,11
n-APC-SR :1,22
antitrombin 3 aktive: 100
protein c aktivesi: 103
protein s aktive: 100
hepsi normal değerlerin tam ortasında. dr bir sorun yok dedikan sulandırıcı iğneye gerek yokmuş.sizcede normalmi? valla arkadaşlar doktora soramadığım şeyleri burda size daha rahat sorabiliyorum,başka tahlil var mı yaptırmam gereken?
ben şimdi sadece progestan ve folbiol alıyorum.asprin,coraspirin falan duyuyorum ama ben kullanmıyorum.yazdıklarımı değerlendirebilirmisiniz?
teşekkürler.
ARAKADAŞLAR bugün kimse yok nerdesinizyaw,geçmişi okudum geldim hala kimse yok pazar keyfi heralde...
neyse ben bugün kontrole gittim,aslında 7+4 oldum sata göre amabebişim 6+2 çıktı zaten geç döllenmeydi,ve bebişim pıt pıt pıt dedi bana,biraz uzaklardan ve yorgun geldi ama duyduk burdayım ben annecim dedi bana, 122 atıyomuş dedi dr,haftaya 140 ları bulur dedi , haftasına göre iyiymiş.
hepsi normal değerlerin tam ortasında. dr bir sorun yok dedikan sulandırıcı iğneye gerek yokmuş.sizcede normalmi? valla arkadaşlar doktora soramadığım şeyleri burda size daha rahat sorabiliyorum,başka tahlil var mı yaptırmam gereken?
ben şimdi sadece progestan ve folbiol alıyorum.asprin,coraspirin falan duyuyorum ama ben kullanmıyorum.yazdıklarımı değerlendirebilirmisiniz?
teşekkürler.
ın canım. Değerlerin iyi görünüyor. Doktor işini ne yaptın. Değişik bir muayene stili var dediğin doktora mı gidiyorsun?Ne güzel bence gerekmedikçe fazla ilaç iyi değil. Benim protein s 28 çıktı bu yüzden bebe aspirinine başladım. Her şey güzel gider hep böyle inşallah...ARAKADAŞLAR bugün kimse yok nerdesinizyaw,geçmişi okudum geldim hala kimse yok pazar keyfi heralde...
teşekkürler.
evet canım bende eşime bu kürü yapmıştımbide bize dr eşimin sperm sayıısı artsın diye cinko ve e vitamini verdi aşırı etkisini gördük biz gerisi size kalmış :87: :82:
canım evet benimhiç erken düşüğüm olmadı,1 tane 10 haftalıkken karnımda öldü,1 tane 24 haftalık erken doğum var,sağol canım.
gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucaklamakta nasip etsin....
testler bana da normal gibi geldi ama sen referans aralıkların bakarsan daha iyi anlarsın...
benim erken düşüklerim olduğu için benim çok fazla testim var...
hepsinide fakülte hastanesinde yaptırmıştım...
ama tabi seninle durumlarımız farklı bu yüzden sana hangi test gerekir bilemiyorum...
canım gözün aydın maşallahben pırtılaşma testi hiç yaptırmadım ama dr yapılsada hamilelikte pırtılaşmanın olabileceğini kullanmanın yapılan araştırmalarda faydalı olduğunu söyledi ... canım her dr yoğur yiyişi farklı yöntemleri farklı bilemedimki şimdi ben folibol coraspirin, b12 vitamini, progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..
ın canım. Değerlerin iyi görünüyor. Doktor işini ne yaptın. Değişik bir muayene stili var dediğin doktora mı gidiyorsun?Ne güzel bence gerekmedikçe fazla ilaç iyi değil. Benim protein s 28 çıktı bu yüzden bebe aspirinine başladım. Her şey güzel gider hep böyle inşallah...
Gözün ayd
Sağol canım... Eczaneden istesem reçetesiz verirler mi? Adlarını hatırlıyor musun?
elevit ve zinco canım... recetesizde alabilirsin tatlım
canım evet benimhiç erken düşüğüm olmadı,1 tane 10 haftalıkken karnımda öldü,1 tane 24 haftalık erken doğum var,sağol canım.
sana dr bu testleri yapmadan mı kan iğnesi verdi? gerçi benim bir arkadaşımında sürekli düşük oluyordu test sonuçlar normal çıkmasına rağmen kan sulandırıcı iğne kullanıyor.yoğurt yiyiş farklı ama çekilen acılar aynı be canım,bence ööle olmamalı, herkes ayn ıprobleme aynı çözüm yolunu uygulamalı diye düşünüyorum.
Eşe içiriyoruz değil mi? Özel bir saati var mı? İlişki öncesi mi? Yoksa her gün bir tane mi canım?
evet canım.. ben cok istedim yapılması ama dr.um şuan yapılsada hamilelikte kan pırtılaşma olabiliyormuş... bence kullanmakta fayda var.... iğne kullanmasanda mutlaka bence coaspirini kullan bir cok dr görüştüm o ortak karardı ve bide b12 vitamini..... bencede ama ne diyebilirimki hepsi farklı yöntemi olduğunu söylüyor.. keşke hiç kimse yaşamasadiğer topiktede coğu melek annesi bu şekilde meleklerinin kardeşlerine kavuştular o yüzden de bende iğneyi kabul ettim inşallah hayırlısıyla meleklerimizin kardeşlerine kavuşuruz...
sana dr bu testleri yapmadan mı kan iğnesi verdi? gerçi benim bir arkadaşımında sürekli düşük oluyordu test sonuçlar normal çıkmasına rağmen kan sulandırıcı iğne kullanıyor.yoğurt yiyiş farklı ama çekilen acılar aynı be canım,bence ööle olmamalı, herkes ayn ıprobleme aynı çözüm yolunu uygulamalı diye düşünüyorum.
canım kafam karıştı şimdi benim ya,coraspirin bide b12 diyosun napsam,zararı yoktur diye düşünüyorum ama bi araştırayım bakayım kızlarrrr siz ne diyonuz?
akşam yemekten sonra her gün bir tane içti sen içme canım senide tutamayızbide ben ateş ölççtüm o günler ilişkiye girdim gün aşırı en iyisi tabi keçi buynuzu kürü saraçoğlu sitesindeki gibi yap eşim kendisi demişti spermlerim arttı diye keçi boynuzu mutlaka yap yarında başlamalısın ama benimki zorla içti kıza kıza
Saraçoğlunun kürünü yapacağım ama salı günü gidip alabilirim. Günlük mü yapıyordun bu kürü? Bir iki günlük birden yapılsa olmaz mı? Sabah yapacaksam çok erken kalkıp yapmam lazımki soğusun. Tarifte soğuk diyor da.
canım kafam karıştı şimdi benim ya,coraspirin bide b12 diyosun napsam,zararı yoktur diye düşünüyorum ama bi araştırayım bakayım kızlarrrr siz ne diyonuz?
bizim topikte coğu arkadaş bu ikisini kullanmış bu topiktede kullananlar var en doğru kararı sen verirsin .. tabiki zararı yok.. b12 zaten vitamin coaspirinede ben cok inanıyorum benim arkadaın 3.ü bebeği bu hapla kucağına aldı oğlunuoda cok şey yaşadı..iyi araştır ona göre karar ver tatlım ben doğumdan sonrayani hamile olmadan önce hemen bana coaspirini verdi bilgin olsun
canım yazdıklarından sonra ben hemen yarın sabah alır içerim coraspirini,sence kendi kararımla alayımmı yoksa haftaya doktora sorayımmı,geçmi olur?[/QUO
ben olsam farklı dr giderim bu hafta onun kontrolünde içerim.. canım kusura bakma kayıpların nasıl oldu biraz anlatırmısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?