- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.041
Canım ya keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık hamile olmayanlarımız hamile olanları arasıra ziyaret etse, kaynatsa :),iki kap yemek oh mis gibi :)).Zaman öle akıp giderdi.Nese biz yazarız canım sana.Benim binada da komşuluk yok merhaba deyip geçiyoruz birbirimize.Gerçi istanbulda genelde az artık komşuluk ama doğuda bu ilişkiler daha sıcak olur diye düşünmüştüm.Aman biz burda kaynatırız yazışırız Öyle bir geçer zaman ki :))
Ah canım benim. İyiki de buraya yazmaya başladın. Benim de ailem yok malesef. Senin eşinin akrabaları varmış, benim o da yok. Çok özlüyorum ailemi. En son Kurbanda gördüm.Kardeşimin doğumuna bile gidemeyeceğim büyük ihtimalle. İnşallah sonraki yıllar İstanbul'a yakın yerlere gidebiliriz.
evet o ilacı da duydum...
bizim en son hareket düzelmişti ama morfoloji %7 den % 5 şe düşmüştü...
şuan 7-8 aydır test yaptırmadık son durum ne belli değil...
daha korunamyıda birtek bu ay bırakmıştık yani bir ay denedik olmadı...
biraz doğal yoldan deneyelim bakalım...
önce doğal yoldan olmuştu neden yine olmasın...
rabbim çok bekletmez inş...
çok şükür bebişinle herşey yolunda canım...hepte iyi olur inş...
allah yardımcınız olsun....
keşke yaa cok güzel olurduohh ağzından bal damlıyor insan insana muhatactır .yok tatlım burda gelip gitme yok kimse gelmiyor üste eşimin yengesi oturuyor o bile kapıyı calmıyor gercekten gelin dış kapının dış mandalıymış doğru.... görümcem var oda arayıp sormaz kaynanam bendeydi.. önce ilk hamileliğimde oda naz yapıyordu diyo ben bunlardan hiç bir iyilk görmedim cok cektirdiler bana ne diyeyim allah kimseye muhtac etmesin eşim ben yaparım diyor boş ver ben sana bakarım yeterim diyo ama olmuyor işte yemek yapamıyrum eşim ne yapsa onu yiyorum 2 hamileliğimde de ailem baktı ant içtim annem gelmicek diye zaten yaşlı kız kardeşimd orda hamile sıkıntılı eşim ne yapsa onlardan yemeye calışıyorum güzelde yapamıyor ama cabalıyor allah razı olsun eşimden kız alıyoruz hafta da bir gün öyle geciştiriyorum işte allah her kesin emeklerini yaşadıklarının karşılığını verir inşallah
keşke kimsesi olmasaydı burda tatım evime ne almışım ne yapmışım evime gezmeye gelirler yardımlarını hiç görmedim 3 hamileliğimdede arayıp sormazlar gelmezler işleri düşerse geliyorlar zor biliyorum gurbetlik orda komşun var mı oralarda bizler gidip gelmeyi severiz komşuluk bizde var ama senin sentin farklı olabilir ben ailemin yanına gidemen aşim adapazarında ailesi tek oğlan onlar oraya gelin diyor ben de iskenderunu istiyorum o yüzden van da yaşlanıcam her halde kızımda burda
keşke kimsesi olmasaydı burda tatım evime ne almışım ne yapmışım evime gezmeye gelirler yardımlarını hiç görmedim 3 hamileliğimdede arayıp sormazlar gelmezler işleri düşerse geliyorlar zor biliyorum gurbetlik orda komşun var mı oralarda bizler gidip gelmeyi severiz komşuluk bizde var ama senin sentin farklı olabilir ben ailemin yanına gidemen aşim adapazarında ailesi tek oğlan onlar oraya gelin diyor ben de iskenderunu istiyorum o yüzden van da yaşlanıcam her halde kızımda burda
Canım, Hatay'da oturduğum ikinci ev. Çok şükürikisinde de iyi komşularım oldu. Şimdiki evimde Antepli komşumla aram çok iyi. Hatta az önce oğlanla ona uğradım. Gelmedi orada kaldı. Sağ olsun o da ilgilenir. Senin komşun olmaması üzücü. Size bir şey diyeyim, Allah evlatlarınızı nasip eder inşallah görürsünüz parkta,ana okulunda orada burada bir sürü arkadaş edineceksiniz. Çocuklar arkadaş bulunca siz de annelerle arkadaş oluyorsunuz. Çocuklu ailelerle özellikle görüşüyorsunuz. Bize biri gelecekse biz bir yere gidecekse oğlum ilk anne çocuğu var mı diye soruyor. Allah sizlere de yaşatsın inşallah...
Bu arada kızlar 12 gün oldu adetimin ilk gününden bu yana. Bugün yine lekem olmuş. Rahimimde sanki yeni adet olacakmışım gibi hafif sancı var. Doktoru aradım yumurtlama tarihim gecikir mi diye yok dedi.Bu ay da yumurtalarım çatlamayabilirmiş, bir dahaki aya çatlayabilirmiş. Klomeni geçen ay düzensiz kullanmıştım ondan mı dedim. Evet olabilir dedi. Progestanı içeyim mi diye sordum. İç dedi ama tam anlayamadım kaçıncı günü başla dediğini dışarıdaydım aradığımda 3 kez sordum yine anlamadım. Bir daha da soramadım. Ceylinirem mi demişti 20. günü mü başlayacaktı hatırlayamadım. Bu ay da biraz ümidim kırıldı sanki...
canım öyle yapma çok üzülüyorum yainan aynı dert bendede var kimse gelmez karşımda eşimin amcasının karısı var kadın kapımı açmaz altımda gelini var o kapımı açmaz anca işleri düşünce açaralar dedigim gibi kardeşim herkez iyi gün dostu kötü gün dostu degil boşver kimseyede muhtaç olma en azından kafana kalkmazlar zamanı gelince ben artık herkezi boşladım kimseylede işim olmaz eltim dogurdu bugün oglumuz var adam olsaydı gidicektim ama adam olana gidilir demi allahım analı babalı büyütsün ne deyim sende üzülme herşeyeboşver en azından eşler kafaya kalkmaz kardeşim allahım başlarımızdan eksik etmesin işşallah
bebikim beni düzeltirmisin canım birde diyorum beceren varsa içinizde adet tarihlerimi dogum tarihlerini yapsak ne dersinizherkese hayırlı geceler canlar....
misafirim vardı bu yüzden gelemedim...
şimdi az dolaştım ve çıkıyorum...
Tatlişoğlum-ilke bebek (3 Mart 2011)
HAMİLELER
Şafak
Nuray
Ayer
Eylem
Özlem
Elifce
Ayşeece
Ardatuana
Mavinilay
Samyeli
Tubacozar
Sevtun
Crameren
Tubaaoz
HABER BEKLEDİKLERİMİZ
Fadik(21 Mart)
Chnb(12 nisan)
Ceylinirem(14 nisan)
neden bakmazlar yardım etmezler hiç anlamıyorumbenimde artık beklantim yok eşimin ailesinden ama benden de artık beklemesinler artık allaha şükür eşlerimiz yanımızdalar belki de onlarda yanımızda olmasalar katlanmazdık bu kadar sıkıntıya bildikleri için belkide iyi davranıyorlar benim görümcem doğurdu ben gittim insanlığımı yaptım utansınlar diye nerdeee allaha şükür kimseye muhtac değiliz
neden bakmazlar yardım etmezler hiç anlamıyorumbenimde artık beklantim yok eşimin ailesinden ama benden de artık beklemesinler artık allaha şükür eşlerimiz yanımızdalar belki de onlarda yanımızda olmasalar katlanmazdık bu kadar sıkıntıya bildikleri için belkide iyi davranıyorlar benim görümcem doğurdu ben gittim insanlığımı yaptım utansınlar diye nerdeee allaha şükür kimseye muhtac değiliz
bebikim beni düzeltirmisin canım birde diyorum beceren varsa içinizde adet tarihlerimi dogum tarihlerini yapsak ne dersiniz
boşver salla gitsin canım benim allah başımızdan eksik etmesin işallah eşlerimizi :123::123::123:
bebikim beni düzeltirmisin canım birde diyorum beceren varsa içinizde adet tarihlerimi dogum tarihlerini yapsak ne dersiniz
boşver salla gitsin canım benim allah başımızdan eksik etmesin işallah eşlerimizi :123::123::123:
canımm,ben iyiyim siz nasılsınız bakalım bebişinle
ceyda düvencinin 10 haftalık bi kaybı vardı diye biliyorum ikinciyide 32.haftada doğurdu.serklajı var diye duydum ,doğruluğu konusunda pek emin değilim ( daha önceden erken doğum hikayesi olmayan bir gebeye serklaj atılmaz diyen doktorlar bu konuda ne diyorlar acaba )
keşke yaa cok güzel olurduohh ağzından bal damlıyor insan insana muhatactır .yok tatlım burda gelip gitme yok kimse gelmiyor üste eşimin yengesi oturuyor o bile kapıyı calmıyor gercekten gelin dış kapının dış mandalıymış doğru.... görümcem var oda arayıp sormaz kaynanam bendeydi.. önce ilk hamileliğimde oda naz yapıyordu diyo ben bunlardan hiç bir iyilk görmedim cok cektirdiler bana ne diyeyim allah kimseye muhtac etmesin eşim ben yaparım diyor boş ver ben sana bakarım yeterim diyo ama olmuyor işte yemek yapamıyrum eşim ne yapsa onu yiyorum 2 hamileliğimde de ailem baktı ant içtim annem gelmicek diye zaten yaşlı kız kardeşimd orda hamile sıkıntılı eşim ne yapsa onlardan yemeye calışıyorum güzelde yapamıyor ama cabalıyor allah razı olsun eşimden kız alıyoruz hafta da bir gün öyle geciştiriyorum işte allah her kesin emeklerini yaşadıklarının karşılığını verir inşallah
Malesef nedense sahiplenilmiyor gelinler. Benim görümceler başta çok yaptılar görümcelik ilk gelindim diye sonra diğer gelinlerden sonra anladılar durumu. Şimdi iyiler. Çok iyiliklerini gördüm haklarını yiyemem ama ailen gibi olamıyor işte. Sağolsunlar annemler 4 seneye yakın çocuğuma baktılar, geçen gün telefonda yazın gelemeyiz belki dedi eşim. Hamilelik ihtimalini dedi. Gelip ilgilenir misiniz diye. Çalışıyorlar. Tatile ihtiyaçlarından filan bahsettiler. Herkes kendince haklıdır belki ama ... İşte böyle. Eşlerimizi Allah başımızdan eksik etmesin...
Sağol canım en yakın tecrübe sensin şu anda...Seni dinleyeyim canım benim... Bakalım bu ya ne olacak. Her şeyden önce hayırlısı olsun ...
Birinden duymuştum sağa yatarsan erkek, sola yatarsan kız olurmuş diye doğru mudur acaba?:44:
banada koraspirin verdi doktor sizlerede veridimi merak etim günde 1 tane içiliyo sizdedei öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?