- Konu Sahibi hidennisko
-
- #10.001
Bermel,canım nerden kimden duydum unuttum ama sanki öle bir durumda yani küçükse bi kaç artık kaç bilmiyorum düşük,erken doğum yapıyorsun malesef herseferinde biraz daha ilerliyor hamilelik sonra yapabiliryosun saglıklı bir bebek.Allah korusun canım sanki burda da birisi yazmıştı eski sayfalarda 1 sağlıklı bebek için bir sürü bebek düşürmek yada doğurmak zorunda kalınıyormuş.Nese biz doktora gidince soralım bunu ne diyecekler bakalım.8 cm sölediğin iyi oldu bilmiyordum canım
Chnb canım ikiz olmasın sonra:)) Hadi bakalım yaraşın kocişine en kısa zamanda hayırlısıyla bebiş nasip etsin size .
Gamze bende söyledim kocama bebiş yapacağımız zaman sana bişeyler içircem diye bana diyo ki benim ihtiyacım yok sen iç :) .Canım Allah kolaylık versin komşun falan var mı gelip giden sen yatarken konuşabileceğin?.
Fadikcim,Hayırlısı olsun canım İnşallah en kısa sürede kavuşacaksın bebişine.
Canım çok sevindim hayırlısıyla pıt pıt larıda duyacaksın Allahın izniye.
valla bana da diyordu sen iç diyebünyemizi bozacaklar yok canım kimse burda gelip gitmiyor komşuluk yok burda siz varsınız sizlerle konuşarak acılıyorum :87: ne yapayım ailem yok burda
bencede sen önce ikisinide dene farkına varacaksın yan daha iyi oluyor bacaklarınıda kıvır yanlış hatırlamıyorsam anne karnındaki bebeğin pozisyonu gibi oluyor sanırım cenin pozisyonu diye geçiyor. ahh sorma canım bende duydum sağ sol meselesini şimdi onu düşünüyorum ne tarafa yatmıştım acaba diye:44::44:
kesenin yeri farkediyormu acaba benim önceki soldaki yumurtam çatlamıştı kesede soldaydı kızdı şimdi buda solda ayyyyy yine kızmı acabagönlümden hep kız geçiyor ama akıllandım önce sağlıklı olsun farketmez diyorum artık
çok güldüm ya kızlar yok öle bişey kadında xx kromozomu (kız-kız)erkekte xy(kız-erkek)kromozomu bulunur kadından her halukarda kız kromozomu gelir erkek belirler cinsiyeti spermcikler yani..hurafe onlar sağa yat sola yat takılmayın
yararlı olabilir belki biliyosunuzdurda başka bişey geldi aklıma yazimm dedim..kız spermler yavaş hareket edip uzun süre 72 saat kadar yaşayıp dölleme yeteneğine sahip,erkek spermler hızlı hareketli olup kısa süre 24 saat kadar dölleme yeteneğine sahiptirler.bu yüzden eğer yumurta çatladığı gün ilişki olup döllenirsse muhtemelen erkek öncesinde ilişki olursa kız olur..spermlerin ebadı bize uyarlansa 7-8 km koşmamız gerekirki yumurtaya varalım..yokuş aşağı koşmak kolay olduğu gibi popoyuda yükseltirsek spermler kolayca rahim içine ulaşabilecektir hemşire bacınızdan nacizane faydalı olabileceğini düşündüğü bilgiler
Canım ya keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık hamile olmayanlarımız hamile olanları arasıra ziyaret etse, kaynatsa :),iki kap yemek oh mis gibi :)).Zaman öle akıp giderdi.Nese biz yazarız canım sana.Benim binada da komşuluk yok merhaba deyip geçiyoruz birbirimize.Gerçi istanbulda genelde az artık komşuluk ama doğuda bu ilişkiler daha sıcak olur diye düşünmüştüm.Aman biz burda kaynatırız yazışırız Öyle bir geçer zaman ki :))
valla bana da diyordu sen iç diyebünyemizi bozacaklar yok canım kimse burda gelip gitmiyor komşuluk yok burda siz varsınız sizlerle konuşarak acılıyorum :87: ne yapayım ailem yok burda
Bermel,canım nerden kimden duydum unuttum ama sanki öle bir durumda yani küçükse bi kaç artık kaç bilmiyorum düşük,erken doğum yapıyorsun malesef herseferinde biraz daha ilerliyor hamilelik sonra yapabiliryosun saglıklı bir bebek.Allah korusun canım sanki burda da birisi yazmıştı eski sayfalarda 1 sağlıklı bebek için bir sürü bebek düşürmek yada doğurmak zorunda kalınıyormuş.Nese biz doktora gidince soralım bunu ne diyecekler bakalım.8 cm sölediğin iyi oldu bilmiyordum canım
Chnb canım ikiz olmasın sonra:)) Hadi bakalım yaraşın kocişine en kısa zamanda hayırlısıyla bebiş nasip etsin size .
Gamze bende söyledim kocama bebiş yapacağımız zaman sana bişeyler içircem diye bana diyo ki benim ihtiyacım yok sen iç :) .Canım Allah kolaylık versin komşun falan var mı gelip giden sen yatarken konuşabileceğin?.
Fadikcim,Hayırlısı olsun canım İnşallah en kısa sürede kavuşacaksın bebişine.
Canım çok sevindim hayırlısıyla pıt pıt larıda duyacaksın Allahın izniye.
Ah canım benim. İyiki de buraya yazmaya başladın. Benim de ailem yok malesef. Senin eşinin akrabaları varmış, benim o da yok. Çok özlüyorum ailemi. En son Kurbanda gördüm.Kardeşimin doğumuna bile gidemeyeceğim büyük ihtimalle. İnşallah sonraki yıllar İstanbul'a yakın yerlere gidebiliriz.
ohhh iyiki geldiniz bende kızlar yok diyorum bu akşam..sağlıklı olsunda benim bebişlerime genetik test yapılmıştı 3 üde erkekti bunun kız olduğunu duyunca içim burulmuştu sanki erkek olsaydı diğer bebeklerimin acısı bitecekti sonra dedim delimisin eylem sağlıkla gelsin ne önemi var kızdım kendime..chnb sağol canım benim sen herzaman çoook düşünceli oldun hiçbirşeyi atlamadın bana karşı hakkını helal et hemşerim...
başın sağolsun arkadaşım rabbim bir daha göstermesin...chnb arkadaşıma;
seninle kaderimiz benziyor bende senin gibi 25 haftalık 800gr erkek bebeğimi kaybettim.bende senin gibi o aralar kendimi çok yordum.hiç birşeyim yokken farkında olmadan enfeksiyon kapmışım ve 4 cm açıklıkla hastaneye yattım.3 hafta dayanabildim ve erken doğum.bebeğim 20 gün yaşadı kaybettim.
canım ben hayatımda bir kere yumurta takibi yaptırdım oda klomenle olmuştu ve kist yapmıştı...Canım, geçmiş olsun. Yumurtlama takibini gerçi kendin yapıyorsun ama yine de bir doktora görünsen canım. Normal devlet hastanesine bir görünsen canım. Ben bu doğumdan sonra bir de Üsküdar Devlet Hatanesi'nde Sevinç Hanım'a gitmiştim rahim filmini o tavsiye etmişti. Yalnızca görüşmüştüm muayene etmemişti. Manevi yönü de çok kuvvetli bir doktordu. İstersen normal bir muayene ol canım. Belki tavsiyelerde bulunur tez hamile kalman için. Bir de diğer oğlumda Zeynep Kamil'den çıktıktan sonra Validebağ'daki Ahmet Bey takibimi yapmıştı. O da iyi bir doktor. Tabi bunlar riskli gebelik uzmanı değil ama normal kontrole gidilebilir. Adetin bitince ya da bitmeden git istersen canım benim...
maşallah canım...kızlaarr ben geldim
mercimeğimizi gördükçok şükür ama pıt pıtları duyamadık 2hafta sonra gideceğiz pıt pıtlar için
haftasıyla uyumluymuş bugün 6+2olmuşuz
enfeksiyonuma bakmadı daha çok küçük rahatsız etmeyelim enfeksiyon varsada şimdi ilaç veremem dedi 2hafta sonra kalp atışına enfeksiyona ve rahim uzunluğuna bakacak 2li testten sonra 12.haftada serklaj yapılacak:18:
Canım kötü düşünmeyin, inşallah öyle dediğiniz gibi rahimle ilgili bir şey yoktur.
Bu akşam içerken hiç sesini çıkarmadı.Günaşırı meselesini bakalım nereye kadar yürütebileceğiz?
Canım kötü düşünmeyin, inşallah öyle dediğiniz gibi rahimle ilgili bir şey yoktur.
Bu akşam içerken hiç sesini çıkarmadı.Günaşırı meselesini bakalım nereye kadar yürütebileceğiz?
ay canım arkadaşım olsun iyi olsunlar diye düşün elbet bitecek bu gurbetlik..komşun var biz varız artık.inşallah bana yaklaşırsın senin gibi bir dost kazanırım buralarda nezaman tayin olacaksınız?
başın sağolsun arkadaşım rabbim bir daha göstermesin...
peki dr lar erken doğum konusunda ne diyor...
yani sebebi enfeksiyon mu?
canım ben hayatımda bir kere yumurta takibi yaptırdım oda klomenle olmuştu ve kist yapmıştı...
yaklaşık 4-5 sene önceydi...
o zamanlar hiç bir sorunumuz yoktu ve spermler de çok iyi olmasa da normaldi...
ama zamanla eşimde sperm sorunu oldu...
varikosel ameliyatıda oldu ama çok düzelme olmadı...
kızıma hamile kalmadan önce de yumurta takibi yaptırmak istemiştim ama spermlerimiz iyi olmadığı için yapmıyorlar yani boşuna uğraşmak istemiyorlar...
canım şuan sperm değerlerimiz nasıl bilmiyorum ama en son kızıma hamile kalmadan önce yaptırmıştık 4 milyon çıkmıştı....
ama maşallah harekette sorun yoktu...
bilmem bu değerlerden anlıyormusun...
şöyle anlatayım sayının en az 20 milyon olması lazım...
ama biizm 4 milyon bu bazen az düşüyor bazen az çıkıyor...
aşılama için bile 5-10 milyom sperm şart koşuyorlar...
yani biizm bu değerlerle aşılama bile yapmıyorlar...
canım benim hamilelğim mucize gibi birşeydi...
şimdide belki yine mucize bizi bulur diye bekliyorum...
anlıyacağın şimdilik dr a gidemem ama uzun zaman hamile kalamassam yine dr a gidip baştan başlayacağız...
rabbim çok bekletmez inş....
maşallah canım...
rabbim tamamına erdirsin...
başın sağolsun arkadaşım rabbim bir daha göstermesin...
peki dr lar erken doğum konusunda ne diyor...
yani sebebi enfeksiyon mu?
canım ben hayatımda bir kere yumurta takibi yaptırdım oda klomenle olmuştu ve kist yapmıştı...
yaklaşık 4-5 sene önceydi...
o zamanlar hiç bir sorunumuz yoktu ve spermler de çok iyi olmasa da normaldi...
ama zamanla eşimde sperm sorunu oldu...
varikosel ameliyatıda oldu ama çok düzelme olmadı...
kızıma hamile kalmadan önce de yumurta takibi yaptırmak istemiştim ama spermlerimiz iyi olmadığı için yapmıyorlar yani boşuna uğraşmak istemiyorlar...
canım şuan sperm değerlerimiz nasıl bilmiyorum ama en son kızıma hamile kalmadan önce yaptırmıştık 4 milyon çıkmıştı....
ama maşallah harekette sorun yoktu...
bilmem bu değerlerden anlıyormusun...
şöyle anlatayım sayının en az 20 milyon olması lazım...
ama biizm 4 milyon bu bazen az düşüyor bazen az çıkıyor...
aşılama için bile 5-10 milyom sperm şart koşuyorlar...
yani biizm bu değerlerle aşılama bile yapmıyorlar...
canım benim hamilelğim mucize gibi birşeydi...
şimdide belki yine mucize bizi bulur diye bekliyorum...
anlıyacağın şimdilik dr a gidemem ama uzun zaman hamile kalamassam yine dr a gidip baştan başlayacağız...
rabbim çok bekletmez inş....
maşallah canım...
rabbim tamamına erdirsin...
ooo canım sıkı yönetimmi uyguluyorsun
o gün aşırı çok zor oluyor
ama ben bu ay adet bitiminden 1hft sonra başladım
adete 1hft kalana kadar devam ettim günaşırıya zor oldu ama başardım
birde anlatayım da gülün 5,5ay hamilelik vardı yasaktı doğumdan sonrada 6hafta sonrda yara çıktı bişey olmasın hemen geçsin dedik 6haftta öyle 8aylık bi yasağımız vardı tam yasak kalktı ilk ayda hamile kaldım şimdi yine yasakyazık eşim bukadar erken beklemiyordu ne diyeyim artık allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?